Trenutno Pusicu pregledava 1351 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Bisex priče - 07.05.2018 (07.05.2018) - Svi članci by Pusica

Dnevnik bisexualnog bračnog para, koji je, sa svojim novim prijateljem, proveo i puno više nego samo strastveni vikend, u vikendici u Gorskom kotaru. Pročitajte u čemu su sve uživali, na čemu su utemeljeli svoj, kako kažu, dugoročni strastveni odnos

PETAK

VEDRAN:

Dugo već Maja i ja čekamo ovaj petak. Danas ćemo se konačno sresti s Damirom i provesti cijeli uzbudljivi vikend zajedno. Nakon puno sati telefoniranja došlo je napokon vrijeme da ostvarimo svoje snove. Čitavo prijepodne Maja je uzbuđeno spremala stvari isprobavajući najizazovnije haljine i rublje koje je imala. Konačno smo krenuli. Cijelim putem do Severina veselo smo pričali o stvarima koje nas očekuju. Naša mala vikendica bila je savršeno mjesto za jednu takvu razuzdanu zabavu. Raspremili smo stvari i pažljivo pripremili sve što će nam biti potrebno za naše igrice.

Maja nikada nije znala, niti htjela, prikriti stanje u kakvom se nalazila, a sada je bila totalno napaljena. Bez riječi se naslonila na kuhinjski stol, zadigla suknju i počela masturbirati. Žurno sam zbacio sve sa sebe i odmah se zabio u njenu toplu, vlažnu pičkicu. Totalno uzbuđeni, svršili smo za nekoliko minuta. Prasnuli smo u smijeh, ali smo ipak, donekle smireni, krenuli prema obližnjem restoranu, gdje smo dogovorili susret. Točno na vrijeme na vratima se pojavio zgodan muškarac. Maja, koja je puno više vremena provela razgovarajući s njim, u trenu ga je prepoznala i veselo mu mahnula.

Lice mu se razvuklo u srdačan osmijeh i odmah je krenuo k nama.
– Konačno – bilo je prvo što je progovorio i poljubio nas oboje.
Ostali smo još neko vrijeme u ugodnom ambijentu seoskog restorana, pričajući i međusobno se upoznavajući. Nakon kratkog vremena činilo mi se da se poznajemo godinama. Razbivši početnu nelagodu, prisno zagrljeni, krenuli smo prema našoj kućici. Maja je, kao i obično, preuzela inicijativu.

– Vedrane, skini se dok ti ja pripremim tvoju pičkicu – rekla je s osmijehom i počela svlačiti Damira, koji se uzbuđeno prepustio njenim rukama. Svlačila ga je polako i senzualno. Kada mu je skinula gaćice istovremeno smo pogledali jedno drugo, a zatim zapanjeno vratili pogled na najljepši i najveći kurac koji smo dotad vidjeli. Maji su se sjajile oči dok mu je oblačila ženske gaćice, grudnjak, haltere i čarape. Našminkala ga je i predala ga meni.

Dark haired Euro chick Anita Sparkle giving oral sex in lingerie and heels

– Evo ti tvoje pičkice – rekla je.
Ustao sam i nježno ga poljubio u usta. Uzvratio je, rastvorivši usne i stavio sam mu jezik u usta, u prvom, prekrasnom muškom poljupcu. Nastavio sam se jezikom spuštati niz vrat, otkopčavajući mu grudnjak. Ljubio sam mu i grickao bradavice, dok se on izvijao od zadovoljstva, baš kao prava žena. Zubima sam mu otkopčao haltere i polako skidao čarape, ljubeći mu jednu po jednu nogu. Došao sam i do gaćica iz kojih je izvirivao tvrdi, veliki ud. Skinuo sam ih i nježno mu poljubio glavić. Oblizao sam ga i stavio u usta koliko god sam mogao. Počeo sam mu pušiti, kad se Maja ustala iz fotelje i rekla:
– Ne tako – te uzela njegov kurac u usta, pokazujući mi kako da ga stavim dublje.

Nastavio sam. Uvlačio sam ga i izvlačio iz usta, pomažući si rukom. Uživao sam. Bilo je izvrsno, ali Maja nas je ubrzo prekinula.

– Jebači moji, sada je vrijeme za nešto više – rekla je i okrenula Damira tako da nam je pogled pucao na njegovu lijepu guzu.
Razmaknula mu je guzove i jezikom oblizala onu malu rupicu koja me neodoljivo privlačila. Zadrhtao je. Uzela je kremu i počela ga mazati. Prst joj je glatko uklizio unutra. Nastavila ga je mazati i uskoro je ušao i drugi. Zajecao je od zadovoljstva. Namazala je i moj kurac i primaknula ga njegovom otvoru.
– Evo, sad ste spremni – rekla je.

Polako ali odlučno ugurao sam ga u njegovo dupe. Bilo je vrlo ugodno. Toplo i usko. Počeo sam ga ševiti. Glasno je jecao i još se bolje namjestio. Znao sam da Maja neće dugo izdržati samo gledajući. Smjestila se dolje i uzela njegov kurac u usta. Očito mu je prijalo. Nabijao sam ga sve jače. Nisam više mogao izdržati i snažno sam, po prvi put, svršio u muško dupe. I Damir je bio blizu. Nina je pojačala tempo i on je, uz glasan urlik, svršio u njena usta. Umorno smo se prevrnuli na krevet i zaključili da je za danas dosta. Zaspali smo zadovoljni i zagrljeni.

MAJA:

Uff. Danas sam totalno luda. Konačno ćemo se naći s Damirom. Odlazim svako malo u kupaonicu drkati, da barem malo smirim vatru među nogama. Pomno sam birala i spremala stvari, premda ću najvjerovatnije cijeli vikend provesti gola. Požurivala sam Vedrana da krenemo što prije, iako smo sastanak zakazali tek za popodne.

Čim smo došli, na brzinu sam raspremila stvari i malo uredila kuću. Vedran je u kuhinji pijuckao vino. Smjestila sam se na rub stola preko puta njega, zadigla suknju i počela masturbirati. Odmah je počeo skidati hlače, i on je bio totalno napaljen. Nije ni čudo. Danas će prvi put u životu jebati muškarca. Bez riječi mi je stavio kurac u pičku. S olakšanjem sam uzdahnula. To mi je falilo. Onako narajcana, začas sam svršila. Ni njemu nije puno više trebalo.

Na brzinu smo se uredili i krenuli ka restoranu gdje smo dogovorili sastanak. Nestrpljivo sam pogledavala prema vratima. Bio je to neobičan osjećaj nepoznavati čovjeka o kome toliko puno znaš. Ipak, znala sam da je to on čim se pojavio na vratima. Uh, dobro je. Odlično izgleda. Toga sam se najviše bojala. Brzo smo se upoznali i počeli pričati kao stari prijatelji. Vrijeme je odmicalo i ja sam se sve nestrpljivije vrpoljila na stolici. Konačno smo pošli.

Čim smo stigli doma, krenula sam u akciju. Kakve sam sreće još će početi pričati o nogometu. Rekla sam Vedranu da se skine, dok ne pripremim Damira za njega. Znala sam točno što želi. Polako sam mu skidala dio po dio odjeće, uzbuđena što nakon dugo vremena osjećam miris novog muškarca.

Vedran se udobno smjestio u fotelju i čekao. Kurac mu je već bio u zraku. Kad sam Damiru skinula i gaćice razrogačila sam oči. Kakvu je frajer kitu imao. Kako lijepu i kako veliku. Hvala Bogu, pomislila sam. Riješila sam se i druge noćne more. Sve uzbuđenija, pretvarala sam ga u ženu. Obukla sam mu gaćice, grudnjak, čarape i haltere i predala ga Vedranu kao kakvu mladu. Uvalila sam se u fotelju, u kojoj je dotada sjedio moj muž, i s nestrpljenjem očekivala što će se dogoditi. Počeli su se žestoko ljubiti. Isuse, koji je to prizor bio. U pici mi je bilo kao u paklu, odmah sam počela drkati.

Dark haired Euro chick Anita Sparkle giving oral sex in lingerie and heels

Vedran se sav uživio. Ljubio je Damira po cijelom tijelu, skidajući mu komad po komad krpica koje sam mu bila obukla. Počela sam svršavati ritmički, skoro svake minute. Pička mi je već natekla, ali nisam mogla odoljeti. Skinuo mu je gaćice, zadivljeno mu gledao kurac nekoliko trenutaka i onda ga nespretno stavio u usta. Morala sam mu pokazati kako se to radi, a i sama sam ga htjela osjetiti. Pažljivo sam ga stavila u usta i počela pušiti. Fino je mirisao. Pušila sam mu neko vrijeme, a onda ga prepustila Vedranu. Sada je već bilo bolje. Pogled na muža koji puši kurac drugom muškarcu još me više uzbudilo.

 

Nastavila sam milovati svoju, do boli nadraženu mačkicu. Vedran se toliko zapalio da bi sigurno išao do kraja da ih nisam prekinula. Okrenula sam Damira na koljena i pripremila mu guzu. Istom kremom sam namazala njegov otvor, izvana i iznutra, i Vedranov kurac. Ušao je u njega bez problema. Počeo ga je polako, pa zatim sve brže ševiti. Kakav je to prizor bio. Nisam prestajala svršavati. Bio je to jedan dugački, neprekinuti orgazam. Vedran je počeo glasno stenjati i znala sam da će brzo svršiti. Nisam više mogla izdržati.

Počela sam Damiru pušiti. Vedrana je to očito još jače uzbudilo pa je vrlo brzo svršio u Damirovu guzu. Nastavio ga je ubadati i uskoro sam osjetila kako mi kurac u ustima podrhtava i tren kasnije mi puni grlo spermom. Svršio je vrlo glasno i obilno. Sperma mu je imala odličan okus. Obojica su bili vrlo iscrpljeni pa sam ih pustila da se odmore, čvrsto odlučivši da će sutra biti moj dan.

SUBOTA

VEDRAN:

Osjećaj nečeg vrlo ugodnog vukao me iz sna. Polako sam otvorio oči i vidio kako mi Maja liže jaja. Veselo mi je namignula i strpala kurac u usta. Digao mi se kao na komandu. Isto buđenje ponovila je i s Damirom. I njegov mačak je vrlo brzo zasjao u svoj svojoj ljepoti i veličini. Maja je izgledala vrlo moćno, držeći u svakoj ruci po jedan kurac i pušeći malo meni, malo njemu. Damir je ječao od zadovoljstva. Očito ni njemu ovo nije bilo svakidašnje buđenje.

Maja se vrlo zdušno bacila na posao. U jednom trenu, dok je s guštom obrađivala Damirov ogromni kurac, pokušao sam se pridignuti i doći joj do sisa, ali rukom mi je dala znak da ostanem ležati. Prevalio sam se natrag na leđa i uživao u ovoj jutarnjoj predstavi. Naizmjenično jednom pušeći, a drugom drkajući, ubrzo nas je dovela do stanja da smo počeli sve glasnije stenjati, a sperma se polako iz dna trbuha počela pokretati prema van. Prvi je svršio Damir.

Počeo se tresti, pokušavajući se nabiti što dublje u Majino grlo. Glasno je vikao, a Maja ga nije puštala sve dok nije pokupila i posljednju kap sperme. Posvetila se zatim meni i vrlo brzo me dovela u isto stanje. Poznavala je svaku moju erogenu zonu i čim mi je prstom počela lagano masirati šupak, svršio sam kao iz katapulta. Kakav prekrasan početak dana.
– Jel` bilo dobro dečki? – veselo je upitala. – Ostanite ležati, odmah se vraćam.

Jako dobro sam poznavao svoju ženu i znao sam da nas čeka još puno slatkog posla danas, pa sam se udobno smjestio u krevet. Damir me je nježno poljubio i rekao:
– Ovo mi je bilo najljepše buđenje u životu.
Potvrdno sam klimnuo i zagrlio ga. Bilo je lijepo ležati tako zagrljen s drugim muškarcem. Maja se uskoro vratila s kavom i doručkom na pladnju. Dobro smo se okrijepili, skupljajući snagu za nove ljubavne okršaje.

Maja nije mogla dugo čekati. Postavila se četveronoške na krevet, isprčivši svoju prekrasnu guzu, i prstom pozvala Damira. Kurac mu je tek bio u nekakvoj poluerekciji i spremno sam ga stavio u usta. Vrlo je brzo narastao i očvrsnuo. Sa žaljenjem sam ga izvadio, ali Maja je čekala. Prislonio je glavić na njenu uspaljenu pičku i oprezno ga počeo gurati. Bez problema ga je primila. Samo je glasno uzdahnula.

Ohrabren time, počeo ga je sve brže uvlačiti i izvlačiti. Svršila je vrlo brzo. Grč orgazma joj je protresao cijelo tijelo i na tren se umirila. Damir je također stao, ali ona ga je pljesnula po guzi, dajući mu jasan znak da nastavi. Strašno uzbuđen tim prizorom nisam više mogao čekati. Kurac mi je bio tvrđi od čelika. Kleknuo sam ispred Maje, trljajući ga o njena usta. Spremno ih je otvorila i primila ga. Zagrlio sam Damira i stavio mu jezik u usta. Kakva je to jebačina bila.

Maja je po drugi put svršila. Izvadio sam joj kurac iz usta i prišao Damirovoj guzi. Jednim pokretom sam ušao u njega i počeo ga ševiti. Što sam se više nabijao u njega, to se on više zabijao u Maju. Ona je vikala sve glasnije, Damir je u sredini ispuštao nekakve neartikulirane krikove, ja sam glasno stenjao, i u toj općoj kakofoniji zvukova, svršili smo istovremeno. Ja u njegovo dupe, on u njenu pičku, a ona nabodena na njegovo veličanstveno koplje.

Ležali smo tako neko vrijeme, a zatim se s mukom pridigli i otišli osvježiti duše i tijela šetnjom i ručkom u istom onom restoranu gdje smo se upoznali. Maja je odlučno držala sve konce današnje igre u svojim rukama pa je, kad smo se vratili doma, vrlo izravno rekla:
– Dečki želim vam obojicu.

Teško je bilo odoljeti takvom zahtjevu. Spremno smo skinuli sve nepotrebne krpice sa sebe. Uzbuđeni svime što se dešava, niti ja, niti on, nismo imali problema s erekcijom. Kurci su nam se visoko propinjali željni novog iskustva. Damir je odmah legao na leđa. Maja ga je opkoračila, rukom namještajući njegov kurac na svoj otvor i jednim pokretom se spustila na njega. Ostala je tako nekoliko trenutaka, a onda mi rekla:
– Dođi, rasturi mi guzu.

Oprezno sam prislonio glavić, strahujući pomalo kako će nas primiti obojicu. Ali Maja je bila tako uzbuđena da joj to nije bio nikakav problem. Glatko sam ušao u njen slatki šupčić. Sve mi je tu bilo vrlo dobro poznato, ali osjećaj drugog kurca, iza one tanke opne koja nas je dijelila, bio je nov i vrlo uzbudljiv. Uhvatili smo ritam i naizmjenično se zabijali u nju. Maja je jecala, vikala, tresla se. Svršavala je u serijama. Dugo se poznajemo, ali još je nisam vidio u ovakvom stanju.

Očito je pronašla ono što je dugo tražila. Bilo mi je jasno da će odsada Damir postati neizostavni dio našeg seksualnog života, i bilo mi je drago zbog toga. Bili smo uigrani kao da to radimo svaki dan. Nabijali smo je i nabijali, nemilosrdno joj rasturajući šupak i picu. Nikad je nisam vidio da tako svršava. neprestano je vikala grebući Damira po prsima i ostavljajući mu crvene brazde. Takav žestoki seks, a pogotovo trljanje kurca o kurac, ubrzo nas je obojicu dovelo do ekstaze. Kao po dogovoru, istodobno smo istresli svoje sjeme u obe njene rupe.
Ovaj vikend sve mi se više sviđao.

Dark haired Euro chick Anita Sparkle giving oral sex in lingerie and heels

MAJA:

Probudila sam se ranije i odlučila dečkima prirediti iznenađenje. Nisam mogla odoljeti kad sam ih vidjela kako spavaju onako zagrljeni. Počela sam im obojici pušiti. Uvijek sam voljela kad mi kurac raste u ustima, a sada sam imala dva. Kao i obično kod muškaraca, kurac im je bio brži od njih samih tako da su moje dvije slatke igračke stajale čvrste i uspravne prije nego su im vlasnici otvorili oči. Onako sneni, samo su zadovoljno stenjali. Pojačala sam tempo. Pušenje me je uvijek jako uzbuđivalo, tako da sam i sada brzo osjetila kako mi se pica vlaži i pulsira. Naizmjenično sam ih obrađivala, tako da su svršili jedan za drugim. To me je strašno napalilo. Među nogama mi je gorjelo kao u paklu.

Puna energije, pripremila sam nam kavu i doručak, nadajući se da će se moji dečki što prije oporaviti i biti spremni za daljnje akcije. Bilo ih je lijepo gledati tako zadovoljne.
Strašno uspaljena, nisam mogla odvojiti pogled s Damirovog prekrasnog kurca. Morala sam ga osjetiti u sebi. Nalaktila sam se na krevetu i pozvala ga, dajući mu jasno do znanja što želim. Nije još bio sasvim spreman, ali je moj dragi mužić spremno uskočio u pomoć. Uzeo ga je u usta i ubrzo je Damirov kurac dosegao veličinu i tvrdoću kakvu sam željela. Sva sam zadrhtala kad ga je prislonio na moju vrelu pičkicu.

Polako mi ga je počeo gurati, bojeći se valjda da me ne povrijedi, a ja sam, onako vlažna i uzbuđena, željela samo da se što prije nabije u mene. Konačno je shvatio da mi neće biti ništa i cijelu pičku mi je ispunio prekrasan primjerak muškog ponosa. Ohrabrio se i počeo sve jače nabijati. To sam čekala i onako napaljena svršila sam naglo, nekontrolirano. Zastao je, ali sam mu brzo dala do znanja da ga ne želim tako skoro vaditi iz pičke.

Zanimalo me je kako će Vedran reagirati na ovaj prizor i bila sam jako zadovoljna kad mi je svoj čvrsti kurac prislonio na usta. Spremno sam ga primila. Krajičkom oka sam vidjela kako su se počeli ljubiti i to me još više raspalilo. Vedran je bio sve uzbuđeniji. Pušila sam mu što sam bolje mogla, ali njemu to očito nije bilo dovoljno, pa ga je izvadio iz mojih usta i zabio se u Damirovo dupe.

Damir je reagirao upravo kako treba. Počeo se sve jače zabijati u mene. Ni Vedran njega nije štedio. Bilo je prekrasno. Osjetila sam novi val orgazma kako me preplavljuje. Željela sam da potraje što dulje. Čula sam kako Vedran postaje sve glasniji i, žestoko se zabijajući, svršava u Damirovo dupe. Ubrzo sam osjetila i kako se Damir trza, zabija se u mene do jaja i ispušta svoju vruću spermu. Novi grč mi je protresao tijelo. Ostao je duboko u meni sve dok se nisam potuno umirila. Mislila sam da će to biti sasvim dovoljno za danas.

Bila sam potpuno iscrpljena. Međutim, ukusna hrana i fino vino za ručkom brzo su mi povratili snagu. Gledajući ih kako bezbrižno razgovaraju, u misli su mi se vratile prekrasne slike njihovih golih tijela i trnci su mi ponovno počeli prolaziti među nogama. Morala sam ih imati obojicu. Zamišljajući taj prizor, jedva sam dočekala da se vratimo doma. Strašno narajcana, potpuno sam preuzela kontrolu. Polegla sam Damira na leđa i s velikim uživanjem se nabila na njegov prekrasni kurac.

Nisam mogla dočekati da osjetim Vedrana u guzi. Kad ga je stavio, posve sam se raspametila. Ništa više nije postojalo osim ta dva prekrasna kurca u meni. Svršavala sam do besvijesti. Sasvim oduzeta, došla sam k sebi tek kada su se obojica potpuno umirili. Tijelo mi je još uvijek drhtalo. Sva sreća da smo bili na krevetu, pa nisam morala ustajati. Zagrlila sam ih obojicu i polako utonula u san, zamišljajući sve mogućnosti koje su pred nama. Konačno sam pronašla ono što mi treba i čvrsto odlučila da ovo bude tek početak jednog prekrasnog života u troje.

NEDJELJA

VEDRAN:

Prvi sam se probudio. Maja je slatko spavala, ležeći na leđima blago razmaknutih nogu. Pogledom sam prelazio po njenom prekrasnom tijelu. Bradavice su joj stršale čvrsto uzdignute. Očito je sanjala nešto lijepo. Obuhvatio sam jednu ustima i počeo je lagano ljubiti. Probudio se i Damir te, vidjevši što radim, bez riječi se spustio među njene noge. Jezikom je prelazio preko njene izbrijane pičkice i ona je, još uvijek spavajući, spremno raširila noge, pružajući mu pogled na veličanstven prizor prekrasnog ženskog tijela.

Lizao joj je i grickao klitoris, a ja sam nastavio igru s njenim bradavicama. Zadovoljno je stenjala još uvijek ne otvorivši oči, ali rukama je primila Damira kao da se boji da joj ne pobjegne. A on se zdušno dao na posao. Jezik mu je čas kružio po klitorisu, a već slijedeći trenutak bio duboko u njenoj unutrašnjosti. Grickao sam joj jednu po jednu bradavicu i istovremeno rukama obuhvatio obje njene čvrste sise.

Ponekad smo se i sudarali, želeći svoje četiri ruke i dva jezika potpuno posvetiti njenom uživanju. Vrlo brzo nas je nagradila prvim orgazmom. Glasno je zajecala, tijelo joj se grčevito protreslo, a zatim opustilo. Međutim mi nismo prestajali. Zdušno smo ju nastavili obrađivati, oduševljeni njenim uzbuđenjem. Svršila je još nekoliko puta prije no što je odmaknula Damirovu glavu sa svoje pičke.

On se pridigao, vidljivo uspaljen, i poljubio me u usta. Osjetio sam mu na jeziku Majine sokove i to me dodatno uzbudilo. Rukom mi je prihvatio nabrekli kurac, namještajući ga na svoj šupak. Nije više mogao čekati i nabio se do jaja. Bolni jauk zamijenili su uzdasi zadovoljstva kad se počeo dizati i spuštati. Izašao bi skoro do kraja, a onda se još žešće nabio. Bilo mi je prekrasno u njegovoj guzi. Nabijao se sve brže, jaja i kurac su mu lupkala po mome trbuhu u uskoro sam eksplodirao duboko u njegovom šupku.

Polako se pridigao i izvalio na leđa, a ja nisam skidao pogled s njegovog prekrasnog kurca. Opkoračio sam ga i odmah ga stavio u usta. Bio je vrlo uzbuđen. Primio me za kosu, očito se želeći što brže i što dublje nabiti u moje grlo. Vrlo brzo sam ušao u ritam koji mu se sviđao. Počeo je sve glasnije stenjati i vikati. Ubrzao sam pokrete i odjednom osjetio kako se zgrčio i topla sperma mi je napunila usta.

Brzo sam je progutao da bih napravio mjesta za novi val. Polako se umirio u mojim ustima i tek sam ga onda izvadio i pažljivo mu oblizao svaku kap koja je preostala. Nevoljko smo ustali s kreveta, ali bilo je vrijeme da se troje umornih i zadovoljnih ljubavnika vrati u normalni, svakodnevni život. Otišli smo na ručak i dogovorili susret za idući petak, na istom mjestu, s novim, uzbudljivim doživljajima.

MAJA:

Vauu, kakvo buđenje. Sanjala sam vrlo ugodan san. Jedan jezik mi je u pici, a drugi na sisama. Prepustila sam se tom fantastičnom doživljaju i uživala kao i uvijek kad sanjam erotske snove. Ali ovaj je bio drugačiji. Stvarniji i intezivniji. Polako sam prelazila granicu između jave i sna, nesvjesno se bojeći da se čitav doživljaj ne raspukne kao mjehurić od sapunice, ali istovremeno sam osjećala snažnu potrebu da otvorim oči. Učinivši to, prvo što sam ugledala bila je Damirova glava zakopana među moje noge.

Nevjerovatno uzbuđena takvim buđenjem, svršila sam mu ravno u facu. Hvala Bogu, nije prestao. Otkad znam za sebe, nikad mi jedan orgazam nije bio dovoljan. Vedran je, naravno, dobro znao što me uzbuđuje. Nimalo nježno, baš onako kako mi paše, sisao mi je i grickao bradavice, a Damir je , potpuno oslobodivši svoju žensku stranu, nepogrešivo pronalazio sve moje točke užitka, naizmjenično ližući i moj nabrekli klitoris i gurajući jezik duboko u moju unutrašnjost, istražujući sve tajne moje uzavrele pičke.

I jedan i drugi su se svojski trudili. Bili su divni. Valovi orgazma su me preplavljivali i željela sam da nikada ne prestanu. Ali tijelo ipak nije moglo izdržati. Nevoljko sam ih odgurnula i, posve iscrpljena, nastavila ležati. Nisam se mogla ni pomaknuti. Sasvim zadovoljena, znatiželjno sam promatrala daljnji razvoj događaja. Damir je užarenim pogledom promatrao Vedranov nabrekli kurac.

Dark haired Euro chick Anita Sparkle giving oral sex in lingerie and heels

Opkoračio ga je i jednim pokretom se nabio na njega. Kakav je to prizor bio. Sasvim obuzet strašću žestoko se nabijao na kurac moga muža. Vedran ga je, kao i mene kad bi bili u tom položaju, primio s obje ruke za guzove, želeći se zabiti što dublje. Ubrzo su mu mišići na licu počeli titrati i znala sam točno što će se dogoditi. Uz glasan krik, istresao je svoju spermu duboko u Damirovo dupe. On je još neko vrijeme ostao nasađen na Vedranov kurac, baš kao što to i ja znam učiniti, čekajući da se opusti i sam sklizne iz njega.

Nakon toga se prevrnuo na leđa, otkrivajući nam pogled na prekrasno, uzdignuto tvrdo koplje. Vedran ga je odmah željno stavio u usta. Strastveno mu ga je pušio, istodobno kružeći prstom poo njegovom šupku, baš kao što sam i ja obično činila njemu. Damir, onako uzbuđen, nije mogao dugo izdržati. Držeći s obje ruke Vedrana za kosu, svršio je. Ovaj je to spremno dočekao. Ne ispuštajući kurac iz usta, sačekao je da se Damir u potpunosti smiri.

Veselo me je pogledao, dok su mu se kapljice sperme još ocrtavale oko usana. Znala sam da je to dugo čekao. Sasvim iscrpljeni, ležali smo još neko vrijeme, a onda smo krenuli kući. Jedva čekam slijedeći petak da sve ovo ponovimo, a i da smislimo nešto novo. Svima nam je bilo jasno da smo otkrili nešto fantastično lijepo i da to nipošto nećemo ispustiti.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 14 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Prica je istinita samo sa laznim imenima. Desilo se prije par god. Ja tada 30god,slavonac koji radi zivi i radi u Zg kao konobar.Visok 184cm,86kg,crn plave oci onako zgodan decko. Zena tadašnja cura iz Makarske, studira u Zg, godinu dana u vezi. Crnka,22god, 180cm,60kg, sise cvrsta trojka guza utegnuta visoke i vitke noge ono komad i po!
11.04.2019 · Dodao: Nelat
Neočekivani ulazak dva drugara,gola pod mojim tusem dok se tusiram
27.12.2018 · Dodao: lolalovebisex
Nastavak price, Nazvao je prijatelja i rekao roba te ceka i spremna je. Poklopio je i rekao kurvice e sada ces okusiti sta je jebacina. Skinuo mi je povez sa ustiju i pitao me kako se zovem odgovorila sam sa Lara a on je rekao ljepo ti pase kurvica Lara. Vratio mi je povez na usta i nekih 20 min je proslo bilo je 20 sati kada se zacuo motor drugog kamiona kako parkira pored.
06.11.2018 · Dodao: subnylomlover
17 mi je godina. Jesen je. Vec duze vrijeme osjecam potrebu da napokon primim pravi kurac ali nikako da nadem nekoga za tu akciju.
04.11.2018 · Dodao: subnylomlover
Seks cijelu noc sa transicom.mjesto desavanja Zenica njen;njegov smjestaj, Ovo ljeto nezaboravno puno dobrog sexa,jebacine,uzivanja,primanja kita .pusenja.jebavanje mama.seks u troje.sa muskarcima.gangbang,snimanje videa,dok nisam naisao na svoju neostvarivu zelju u zadnjih godinu dana.naisao sam na zgodnu plavu transicu
15.10.2018 · Dodao: amaramcobisex

Anketa
By Blondie 29.05.2019
By bboy1994 14.05.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories