Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 21.10.2019 (21.10.2019) - Svi članci by Blondie

Sa mojim ortakom i njegovom ekipom počeo sam da se družim po dolasku u Bg. Družili smo se par meseci, i jedne večeri me pozvao u grad da idem sa njim, njegovom sestrom i njenim frendicama. To veče, preciznije, bio je rođendan njegove sestre, ali punila je tek 18, pa su roditelji tražili da i on ode s njom i frendicama u club, a mene je pozvao da se ne smori s njima. Njegovu sestru sam znao iz viđenja kao slatku klinku i ništa više.

Ja sam pristao, što da ne. Seo sam u svoj auto i pokupio ih sve kod njegove kuće. Uletio sam u neki posao u Bg. pa sam skupio za gotivnog džipa.

  

Nazad su sele njih 4, a napred nas dvojica. Primetio sam da su vrh napucane, namirisane, obučene u šortseve i kratke suknje, štikle na nogama i kvalitetne hulahopke. Iako sam bio stariji od njih 6-7 godina (a inače se nisam ložio na klinke), odreagovao sam, ali me to nije čudilo.

Stigli smo u club i zauzeli separe koji je njegova sestra rezervisala. Osmotrio sam klinke, bile su solidne ribice. Ali ortakova sestra se isticala, zgodna lepa crnkica, sa dugim i prelepo izvajanim nogama kao prava žena, sisice tek formirane i utegnite u dekolte. Na nogama šorts i crne hulahopke, i crne, dosta kvalitetne štikle.

 

Žurka se zahuktala, a one su ubrzo bile pijane. U jednom momentu sam primetio raspravu između ortaka i njegove sestre (inače, zvala se Ema). Ta svađa je kulminirala i ona mi je prišla i pitala me je li mogu da je odbacim do kuće jer je nešto zaboravila, a njemu je neprijatno da me pita. Bez pogovora sam pristao, a on je ostao da se muva sa njenom ortakinjom, dok su ostale pripite đuskale, i zezale se s nekim likovima.

 

Uveo sam je u džipa i krenuli smo

 

Ne mogu reći da mi nije imponovalo to što je izvodim iz cluba. Išao sam iza nje snimao prelepu guzu u crnom platnenom šortsu, i predivne noge u crnim hulahopkama. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali o’ladio sam, ipak je drugova sestra.

Ušli smo u auto i krenuli. Ona je sela napred, i iskreno, priča se promenila. Odjednom se iz pristojne devojke pretvorila u nešto drugo, nešto što me je podsećalo na fufu. Nije joj to stajalo jer sam video da glumi, ali je bilo jako sexy; ona tako fina i napucana u pokušaju da bude fufa.

 

Bila je dosta samouverena. Prebacivala je nogu preko noge u ušla sa mnom u priču. Kad je izašla iz kuće i uzela to što je htela, reka mi je da idemo nazad dužim putem, preko Gazele, kao bole je noge, hoće da odmori. Ne znam zašto, ali kroz šalu sam prokomentarisao:

– Šteta što ne možeš opružiti noge. – Ona je rekla:

– Da, šteta.

 

Onda smo se pogledali i nasmejali. Pukla nas je hemija, a ja sam u tom momentu izgubio kontrolu i rekao ako hoće neka ih pruži, a usput možemo opaliti neku fotku i poslati na stranicu „perfekcionista”. Nasmejala se i zaista počela da se vrpolji na sedištu. Pomislio sam da pravim glupost, i to ortaku iza leđa, ali više nije bilo nazad. Od trenutka kada mi je stavila štikle u krilo, malo ispod volana, poludeo sam.

  

Samo me je uhvatio grč u grlu. Zaista, na prvom semaforu uzeo sam telefon i fotkao noge u krilu ispod volana. Bio je to fazon koji je moderan na Instagramu, ali ona je i nakon toga ostavila noge. Rekla je kako joj baš prija ovo, a ja sam rekao:

– I meni – u formi glasnog razmišljanja.

 

Nastavili smo vožnju, spontano ćaskajući, a meni se već bio digao i pizdio sam. U momentu je spontano pomerila noge ka gore i cipele sa prelepim nogicama u crnim hulahopkama su se našle na mom dignutom kurcu. Već sam shvatio poruku skrenuo sam na neki parking  ispod solitera u bloku koji nije bio osvetljen i rekao:

– Moraš me ispoštovati, jest’ da je tvoj rođus, ali moraš. – Vec sam bio u transu. Ona je pristala i kroz osmeh rekla:

 

– Šta ćeš mi pokloniti?

Ja sam izvadio kurac, svukao joj štiklu i podesio noge na footjob.

 

 Radila mi je footjob bar 5 minuta, ali nisam hteo da svršim, nego sam spustio sedište i skočio na nju. Svukao sam joj šorts i tangice od crne svile i počeo da je jebem k’o nikad do tad.

 

Bila je overena, malo me je to iznenadilo, ali kapiram – ništa čudno. Jebavao sam tako pola sata, i u momentu osetio da moram svršiti. Izvadio sam kurac, vratio se na svoje sedište, i ponovo napravio njene noge za footjob. Ona mi je radila footjob, a ja sam joj prstima trljao pičku.

 

Ubrzo smo oboje svršili, ja po njenim čarapicama nožnim prstima. Nakon toga smo se strasno zažvalili i tako ostali koji minut pre nego što smo se zaputili u club.

 

Tamo sam stigao i video da je ortak popizdeo što nas dugo nema, rekao sam kako sam je čekao, što je ona kroz smeh potvrdila. Da li je poverovao, ni sam ne znam. Do kraja večeri su nam se susretali pogledi…

PRODAJE SE PUSICA.COM, kontakt mail možete vidjeti ovdje

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 8 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se

Povezani sadržaj
Imala sam 23 god.Teska vremena za prezivljavanje,plata nikakva.Imala sam stariju koleginicu na poslu.Ona mi je predlozila tzv.poslovnu pratnju.Posle duzeg razmisljanja sam pristala.Bila sam vrlo lepa punija crnka,prirodna...
27.09.2019 · Dodao: Gogili50
Već je lipanj i polako se bliži kraj predavanja. Ostala su mi tri ispita za jesen i jedan idućeg tjedna, ali ne brine me to previše, znam da ću ih već srediti. Danas imam predavanja do pet, a nakon toga se nalazim s kolegama da dogovorimo sve aktivnosti za team building u petak. Zbog nastavka i teme teksta neću navoditi o kojoj udruzi se radi, ali pripremamo neke zanimljive stvari za nadolazeću akademsku godinu.
15.08.2019 · Dodao: Blondie
Vožnja je opuštena, uživam u krajoliku, radio svira. Lijepo je vrijeme, nebo je čisto i plavo..Nisam bila daleko,ostalo mi je još nekih pedesetak kilometara. U mislima sam već planirala kako provesti ostatak popodneva i večer, da bih odjednom shvatila da se nešto događa s autom, motor se guši, auto gubi snagu i motor se ugasio. Uspjela sam ga parkirati uz rub ceste....
25.06.2019 · Dodao: Paganini
Žena sam od najstarijeg zanata na svijetu i iznenadio me poziv iz staračko doma.Ni slutila nisam kako će mi biti,a bilo je.....
25.06.2019 · Dodao: Paganini
Pero je držao sve fotografije u kutiji. Naravno, pokazao mi ih je s ponosom. Uostalom, bio sam jedan od dva glavna glumca. Dakako da se nisam mogao uspoređivati s drugom glavnom glumicom, njegovom suprugom Martinom, ali je ono što smo pokazali, a Pero snimio bilo vrlo lijepo i uzbuđuće, baš onako za raspaljivanje.
06.06.2019 · Dodao: Blondie
Anketa
By Sexy_maca Prije 3 dana
By Milii11 04.11.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories