Trenutno Pusicu pregledava 903 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 14.04.2019 (14.04.2019) - Svi članci by Pusica

U šorcu i potkošulji, svjež i dobro naspavan, dok sam ispijao prvu kafu i palio prvu cigaretu, čuo sam da su se obje probudile (Nastavak priče Dva dana sa dvije napaljene cure) . Njihova kikotanja i zvukovi iz kupatila raspaljivali su mi maštu, zamišljao sam ih i instinktivno se uhvatio za nabreklinu među nogama. Krisi je ušla prva, u tankoj roskastoj spavaćici koja je jedva skrivala iste takve gaćice i milovala joj već nabrekle bradavice. Osjetio sam da mi temperatura raste gledajući kako rubovi tog malog odjevnog predmeta dodiruju njenu glatku, mirišljavu kožu. Uživao sam gledati je… Sjela je prekoputa mene i namignula mi preko šolje iz koje je ispijala svoju nes-kafu.

„Divna si… Lijepa i jaka u seksu…“ – rekao sam joj.
„Mmmm… Hoću još… Kafe! Hahahaaaa…“ – migoljila se i cerekala milujući svoju lijevu ruku koju je spustila u krilo.
„Idem u prodavnicu…“ – oglasila se Ninica i ušla u uskom crnom šorcu koji je toliko stezao da je jasno ocrtavao njenu pičku i koji samo što nije prsnuo od njene fantastične guze. Sise su joj se tresle ispod bijele body-majice, takođe pretjerano uske.
„Nećeš takva vani, silovat će te prodavač…“ – rekao sam joj.
„Ne, prodavačica je… Hahaha…“ – kikotala se zajedno sa Krisi kraj koje je stala i nježno je mazila po potiljku. „Treba li vam nešto?“
„Meni trebaaa…“ – cvrkutala je Krisi milujući desnom rukom Ninicin stomak a lijevom rukom zaobljenu guzu i noge – „Tvoj poljubac!“

Ninica se spusti i složi joj takav poljubac da sam pretrnuo od miline, jako mazeći Krisine sise, dok joj je ova štipala butine i teško disala kroz nos.

„Brzo se vraćam…“ – izleti Ninica iz stana.
„Mhhh… Kako se dobro ljubi… Ovlažila sam sva od njenog jezika, njene sise u mojim rukama… Ah…“ – izazivački me pogledala mala jebačica i polako krenula prema meni uvijajući bokovima.

Raširenih nogu skoči mi u krilo oslanjajući se rukama o ramena. Uzeo sam je za obraze, zatim zamrsio prste u njenu kosu, blago joj povukao glavu unazad i vrhom jezika polizao joj vrat do iza uha. „Aaaah, ježim se… uuuu…“ – šaputala je, migoljeći se u mom krilu i spuštajući usne ka mojima. Najprije smo se blago cmoknuli, a onda sve intenzivnije ljubili. Zavukao sam ruke ispod njene spavaćice i milovao po golim leđima, slučajno palčevima dodirujući njene već nabrekle sise, od čega se ona sve više migoljila i sve intentzivnije ljubila, usisavala mi jezik, žvalila svuda oko usana, grizla ih… Oslonila se stopalima na komodu iza stolice na kojoj sam sjedio, i pokretom bokova prešla pičkicom preko nabrekline između mojih nogu. „Aaaaah… Spreman je… Za mene je spreman… Je li… ummm…“ – govorila mi je gledajući me ravno u oči i podupirući se svojim rukicama o moja ramena. Ruke su mi već bile na njenoj guzi, topila se i grčila u mojim šakama, a Krisi se sve jačim pokretima bokova trljala o moj nabrekli kurac i sve brže i dublje disala i stenjala. Tanka bretelica joj je skliznula sa ramena i ona izvuče ruku i oslobodi svoju lijevu sisu, koju sam jako stisnuo i gurnuo u usta koliko sam mogao, dok sam joj lijevom rukom pridržavao guzu. „Uffff… Kako je ovo dobro, jeeeee… eh… haaah… mmm…“ migoljila se Krisi na meni, trljala međunožjem o moj kurac, svakim pokretom sve jače, sve brže, intenzivnije i u jednom trenutku jako me poljubila.

«Želim da svršiiim… haaaah…» – raširenih usta pokušavala je doći do daha, pomjerajući se bokovima i smičući gaćice u stranu nastavila sve intenzivnije pokrete bokovima. Njena ogoljena pičkica trljala se preko nabrekline mog uskoga šorca što me jako napalilo. Njena nježna pičkica i moja gruba alatka, pod grubim materijalom šorca… Čvrsto sam je stegnuo za bokove i pomagao joj da se još jače trlja. I sam sam se počeo micati, jako je držeći za struk i guzu.

«Ummm… hhh… aahhh… ah… hah.. uuvvv….» – grcala je u transu, zatvorenih očiju, ukočenog tijela, i dalje mrdajući bokovima sve jače me stežući rukama po prsima. U jednom trenu klonu glavom na moje grudi i ote joj se dug i težak jecaj kojim je pratila do sada nedoživljeni orgazam: «Aaa… aaaaaa…. aaaaaaaah…. aaaaaah.. ah.. ah.. ah… aaaaaaaaah… aaaaaaah…» Šarao sam rukama po cijelom njenom tijelu dok je svršavala na meni… Ljubila me, pomamno i nježno….

«Puši mi ga Krisi… Eksplodiraću, ljubavi…. « – sav ukočen, spuštao sam je na koljena, ne ustajući sa stolice.

Još uvijek u transu, Krisi kliznu niz mene, pade na koljena i otkopča uski šorc. Kurac mi je pulsirao, a ona je vrhom jezika prešla od korijena prema gore. Uzela ga je u svoju nježnu ruku i oblizala glavić usnama, a onda ga počela snažno drkati lupkajući jezikom po korijenu glavića.. Teško sam disao, kočio se mumljao, sve dok nisam urliknuo kad je snažan mlaz odskočio, a onda se kao iz gejzira, obilna količina sperme počela oslobađati iz mene… Prskala je po njenom licu, lijepila joj se za prste, padala po mom stomaku… Krisi uredno obliza svoje prste i pokupi spermu, a onda kurcem poče da skida bijelu tekućinu sa svog lica, poslije čega ga je stavljala u usta, a onda jezikom i usnama pokupi svu spermu sa mog stomaka…

Sve to me toliko napalilo, a erekcija i dalje nije popuštala… Koliko sam u tome uživao bio sam malo i zabrinut, jer ovako nešto mi se nikada nije dogodilo…

«Brineš se što ti je kurac i dalje spreman, a?» – kao da mi je čitala misli, pitala me Krisi, ne prestajući da liže moju batinu…
«Ah… Dobro mi je, ali… Nije li previše…»
«Ne brini… Ona kuja nam je stavila u kafu neki afrodizijak.» – rekla mi je i nježno me poljubila.

Iako mi je bilo krivo što je Ninica uradila nešto što nisam znao, ipak sam se malo smirio i nastavio da se mazim sa Krisi….

Ljubili smo se, milovao sam je po butinama i guzi, štipao ih, a onda je podigao i postavio joj guzu na rub stola. Smaknuo sam joj gaćice i vrhom jezika prešao po orošenom rascvalom cvijetu, a onda joj zategao vanjske usmine ka gore i vrhom jezika počeo lupkati po nabreklom klitorisu, gurajući joj najprije jedan, a onda dva prsta u grotlo strasti. „Mmmmm.. haaaaah… haaaaah…“ – stenjala je, migoljila se, nabijala na moje prste koji su sve dublje rovili po njoj. U jednom trenutku oslonila se stopalima na rub stola, odigla guzu i oslonila rukama iza leđa, potpuno mi predajući svoj cvijet. Izvadio sam prste iz nje i prosto joj poljubio mokru pičkicu. Zadao sam joj nekoliko dugih lizova cijelom dužinom jezika, a onda ponovo vratio prste u nju. Gurao sam joj srednjak i kažiprst sve brže i sve dublje, gledao sam je ravno u oči dok sam je jebao prstima. Teško je stenjala kada je osjetila da do kraja polako guram oba prsta u njenu usku pičkicu. Podigao sam se, ne vadeći prste iz nje, i usnama smaknuo tanku spavaćicu sa njene druge sise. Istovremeno, uposlio sam svoje usne i jezik oko njene bradavice, dva prsta do kraja gurnuo u njenu pičku, i počeo palcem stimulirati klitoris… „Jooooj… tooooooo… haaaah… aaaah…. aaaah… aaaaaaaaaaah….“ Jecala je Krisi i sama se pokretima bokova nabijala na moje prste… Osjetio sam da joj još malo treba, kao i meni, pa sam se brzo oslobodio šorca i bokserica, polegao je na sto, podigao noge savijene u koljenuu i prislonio joj glavić na ulaz u usku pičkicu… Krisi zacvokota zubima osjetivši kako ulazim u nju i jako vrisnu kad sam se jednim trzajem bokova zabio do kraja. „AAH… AAAH… AAAH… AAAH…“ jecala je dok sam je razvaljivao tvrdom batinom, nemilosrdno joj ispunjavajući utrobu sve dok nismo zajedno svršili. Ne izlazeći iz nje, spustio sam se i poljubio je.

Nismo još ni došli sebi kad je ušla Ninica…. Nismo gubili vrijeme. Ninica je stala kraj stola… Sjeo sam na stolicu i posvetio se njenim nogama. Duboko je uzdahnula kad sam počeo da joj milujem i štipam vrele butine… Krisi je sjela ispred mene i počela me maziti po nogama i stomaku, lickajući mi muda i mlohavu batinu koja je ponovo počela da se diže… Okrenuo sam Ninicu prema sebi, obujmio je rukama oko guze i počeo joj lickati stomak Čvrsto je držala svoje sise, mijesila ih rukama preko majice. Otkopčao sam dugme na njenom šorcu i rajfešlus… Osjetio sam kako mi se kurac napinje u Krisinim ustima kad sam pod dlanovima ponovo osjetio Ninicinu guzu, toplu, divno oblikovanu, glatku… Stezao sam joj jako polutke i zubima smicao gaćice s nje, a Krisi je usnama milovala napetu batinu i rukama šarala po stomaku. Ustao sam i jednim grubim pokretom pocijepao majicu sa Ninice. Njene jedre i velike sise su se zatalasale i pohlepno sam nasrnuo na njih, jako ih stežući. Gurao sam je tako prema zidu, a onda spustio ruku između njenih nogu i nježno dlanom milovao prelijepi venerin brijeg. Ninica me milovala po kosi dok sam, naizmjenično, gurao u usta jednu pa drugi sisu, ne mičući ruku sa njene ljepotice. Bez nekog reda, ljubio sam nježno i grizao, divljački, njene grudi i nabrekle bradavice. Pičkica joj je postajala sve vlažnija… Oslonila se guzom na obližnju komodu i visoko podigla lijevu nogu. Krisi sjede kraj nje i prebaci nogu preko njenog stomaka, tako da je Ninica nježno počela da joj miluje usijanu pičkicu, dok sam ja njeno grotlo strasti obasipao vrelim poljupcima. Ninicina pičkica mi nikada nije bila ljepša… Nježno sam je ljubio, lickao je, a na svaki blagi dodir jezika po klitorisu, guza bi joj odskočila što me totalno izvodilo iz takta. Usisao sam je cijelu i Ninica zastenja, sve grublje trljajući Krisinu ljepoticu… Ustao sam, grubo sam počupao Ninicu za kosu i bacio je na koljena. Nemilosrdno, nabio sam joj kurac u usta i nekoliko puta se trzajući bokovima nabio duboko u njeno grlo. Ponovo sam je počupao za kosu i podigao na noge, a zatim je gurnuo na sto. Naredio sam joj da se naguzi tako što će sastaviti noge a gornji dio tijela prisloniti na površinu stola. Bespogovorno, Ninica se namjestila tako da je sva ljepota njenog velikog i oblog dupeta došla do izražaja. Pljesnuo sam je po guzovima, stegnuo ih i ustima počeo da vlažim po procjepu, a onda jezikom da joj lickam sam anus. Uspravio sam se i gurnuo joj jedan prst u guzu. Ninica zajeca i vrhovima prstiju poče štipati nabrekle bradavice, a Krisi, raširenih nogu, čučnu ispred mene drkajući mi jednom rukom batinu i oblizujući glavić, a drugom nježno milujući svoje mokro međunožje. Stao sam iza Ninice kad me Krisi zagrlila nježno oko bokova i sporim pokretima glave sve dublje usisavala moj ud. Pušila mi ga je predano, pa sam od silnog uzbuđenja počeo da šamaram Ninicin šupak. Najprije sam joj stezao guzove, a onda joj jakim šamarima, jednom pa drugom rukom, pljeskao guzu. Što je Ninica glasnije jaukala, to su Krisini pokreti bili ubrzaniji. Palila ju je sama pomisao kako se iz pičkice njene prijateljice izlijevaju sokovi… U jednom trenutku, cijeli kurac bio je u njenim ustima. Spustio sam ruke na njenu glavu i žestoko joj ga počeo nabijati u usta, mrdajući samo bokovima.

Ponovo sam počupao Ninicu za kosu i naredio joj da mi klekne iznad lica. Legao sam na pod i ona poslušno poče spuštati svoje mokro međunožje prema mojim ustima. Isplazio sam jezik i dotakao sam otvor njene uspaljenice. Stegnuo sam je za guzove i počeo kružiti po njenoj mokroj pičkici, dok se ona posvetila Krisi, koja je raširenih nogu sjela na komodu i ubrzano disala pod brzim pokretima Ninicinog jezika koji joj je plesao po mokroj mačkici… Stezao sam Ninicin šupak i usnama mazio mokru uspaljenicu, pazeći da je ne dodirnem gdje je osjetljiva, a ona gurnu dva prsta u Krisinu pičkicu i jako poče rovariti njima po unutrašnjosti, istovremeno grickajući otekli klitoris: „Uuuuuuuuuh… mmmm-haaaaaaammmh….“ jecala je Krisi i sama se pokretima bokova nabijala na Ninicine prste. S obje ruke je dohvatila za glavu i čvrsto je držala između svojih nogu… U tom trenutku, još snažnije sam stegnuo Ninicine guzove i gricnuo je za klitoris: „AAAAAH!“ vrisnula je, iznenađena, a zatim počela da urliče i da se trese kad sam joj ga stegnuo usnama i počeo jezikom palacati po njemu: „AAAAAAAAH… AAAAAAAAAH… HA-HA-HAAAAAAAAAAAAAAAH… HAAAAAMMMM…“ Zarobljena Krisinim butinama, koja se tresla i jecala osjećajući kako joj pičkica gori u ustima prijateljice, Ninica se poče nekontrolisano traljti pičkicom i guzovima o moje lice.

Naglo sam ustao, ščepao je za polutke i pokretom dao do znanja da želim da se ispravi na noge, a onda je naguzio i pritisnuo glavu o Krisino međunožje. Nemilosrdno, nabio sam joj ga odzada i jakim pokretima bokova vodio je do orgazma, masirajući njenu guzu… Krisi, koja se izvijala pod Ninicom, stenjala, trljala pičkicom o njeno lice, palila me kao nikad… Uživao sam gledati kako joj se lice grči, kako grize donju usnu i kako vrišti, bunca dok joj Ninica znalački lupka jezikom po već oteklom klitorisu: „Joooj, pičkice mojaaa.. aaahhh… uuuh, šta mi raaa-diiiiiš… haaah…. aaaah… mmmm….“ Zgrabio sam Ninicu za sise i još nekoliko puta se žestoko nabio u nju, a onda je ponovo bacio na koljena i ugurao joj kurac u usta… Cijelog ga je progutala i počela ga žestoko pušiti, štipajući mi jednom rukom guzu, a drugom milujući otekla muda..

„Trljaj mi pičkicu, molim te.. „, čuo sam Krisi koja se leđma oslonila na moj bok, tako da sam bez većih problema mogao da joj jednom rukom milujem oteklo i vlažno međunožje, a drugom stežem sise. Izvila se i snažno me zažvalila, mumljajući dok sam joj prstima sve snažnije trljao pičkicu, draškao otekli klitoris, stavljao prste u nju. „Uuu-hu-uuuuuhh…hagggh…. hmm… aggghh… “ počela je stenjati i tresti se kad sam strpao u usta njenu sisu i počeo palacati po tvrdoj bradavici, kružeći prstom oko klitorisa, povremeno ga nježno lupkajući jagodicom srednjeg prsta. Krisi samo što nije eksplodirala, a Ninica nije prestajala da mi ga puši, kao nikada do tada…

Postavio sam je ispred sebe, podigao desnu nogu visoko u zrak i izvadio kurac iz Ninicinih usta, koji ova uze u ruku i priljubi glavić na ulaz u pičkicu svoje prijateljice. Prodirao sam u Krisi, uživajući u njenom nježnom tijelu i sisama koje su lelujale… Grcala je, glave zabačene unazad i kratkim jecajima pratila Ninicin jezik koji je lupkao po njenom klitorisu.

«Krisi, naguzi se!» – naredio sam joj.

U polusvjesnom stanju, kučkica je pala na koljena, ramenima se oslonila na pod, izvila u leđima, i što je mogla više izbacila svoju guzu uvis. Osjetio sam blagi udar u glavi pred fantastičnim prizorom… Njene polutke kao da su bile vajane, a mačkica joj se presijavala od vlage…. Spustio sam se i nježno joj zažvalio usijanu pičkicu odzada, a onda kleknuo na koljena i usmjerio nabreklu batinu na ulaz u njenu ljepoticu. Prešao sam nekoliko puta glavićem između usmina, malo joj trljao klitoris, a onda ga smjestio u nju. Krisi zadrhta i instinktivno spusti ruke na Ninicine noge. Ova je, u međuvremenu, sjela na pod i raširila noge, tako da je Krisina glavica bila oslonjena na njen stomak. Ninica joj je mrsila kosu, dok je Krisi, sva u iščekivanju, pokušala da prodre jezikom do njenog klitorisa. Jako sam je stegnuo za bokove i počeo polako da prodirem u nju cijelom dužinom. Krisi je stenjala, kočila se, zagrlila Ninicu oko bokova i uspjela podmenuti svoje dlanove ispod njenih velikih, divnih guzova. Ninica zadrhta osjećajući vlažne usnice svoje prijateljice pri dnu stomaka i poče mijesiti svoje sise, grizući donju usnu ne smičući pogled sa mog kurca koji je prosto cijepao Krisinu pičkicu. Što sam brže prodirao u nju, Ninica je ubrzanije disala i jače stezala svoje grudi, štipala bradavice, čupala Krisinu kosu, a onda pala na leđa raširenih nogu, savijenim u koljeniima, tako da su se usta i jezik ljepotice, koja se kočila pred samim orgazmom, našle na njenoj vlažnoj uspaljenici. I sam sam bio pred samim krajem…

Osjetivši to, zadnjim atomima snage Krisi se počela pomjerati bokovima, nabijajući se sama na moj kurac, dok sam zabačene glave i zatvorenih očiju jako stezao polutke njene guze… «Aaah… jooj… kako me dobro jebeš jezikom, ljubavi… Ummm… aaah… liži je… uuuuh…. tako je dobro ližeš, ljubavi… ha-aaah… aaaah…» – jecala je Ninica, nemilosrdno štipala svoje velike grude, uvrtala nabrekle bradavice, a mene je njen jebozovni glas totalno izveo iz takta da sam počeo nemilosrdno, iz sve snage, prodirati u Krisi, toliko jako da se u jednom trenutku zgrčila i snažno vrisnula usljed jakog orgazma: «AAAAAAAH… AAAAAAH… AAAAAAH…» vrištala je i uvijala se oslanjajući se na ruke. Bez daha, sav u grču, ščepao sam joj sise i privukao sebi, a Ninica se naguzi i priljubi usne na sam vrh Krisine pičkice, koja se, ispunjena mojim tvrdim kurcem, grčila i dovodila me u nedoživljeno stanje… Orgazam je nije popuštao kad sam joj, stenjući, zagrizao vrat i eksplodirao u nju, jače stežući njene prelijepe sise… Drugi mlaz izlio po Ninicinim ustima, jer je izvadila kurac iz Krisine pičkice i usmjerila ga prema sebi, a treći po njenim velikim sisama…

Ne mijenjanjući položaj, Krisi se uvijala pod mojim rukama, koje su je milovale po cijelom tijelu… Žestoko smo se žvalili dok sam joj stezao sise, milovao po stomaku, stezao unutrašnju stranu butina, trljao pičkicu, a Ninica je lizala po stomaku i penjala se prema njenim grudima… Meni erekcija nije popuštala, a sudeći po Krisinom ponašanju, jasno je bilo da nije u cjelosti zadovoljena… Ninica je već uveliko bila napaljena i pohlepno je gutala grudi svoje nježne i jebozovne prijateljice, a onda namjestila svoje velike sise ispred njenih usta. Smješkala se i stegnula ih jednu uz drugu, primičući ih tako Krisi. Ona je značajno pogleda i smjerno poče lizati i kupiti spermu sa nabreklih Ninicinih grudi, povremeno vrhom jezika kružeći oko bradavica… Ta igra Krisinog jezika i Ninicinih grudi, toliko me napalila da sam jako poželio da je ponovo izjebem… Uzeo sam kurac u ruke i vrhom trljao njenu pičkicu, koja je več bila ponovo vlažna, i prevlačio ga po procjepu njene guze… Štipao sam joj polutke, samim vrhom udarao po anusu, a Krisi je sve grublje nasrtala na Ninicine grudi, stezala ih, šamarala, grizla, uvrtala bradavice… Ugledavši njen jezik kako palaca po Ninicinoj nabrekloj bradavici, poželio sam da joj stavim kurac u usta. Počupao sam je za kosu, odvojio od Ninice i primaknu njena usta izmedju nogu.

«Puši mi ga, kurvice..:» – procijedio sam kroz zube i objema rukama joj skupio kosu iza potiljka. Krisi me pogleda i izbaci jezik što je više mogla.. Drhtao sam i pustio da ga licka i kruži jezikom oko glavića, a kada ga je obujmila ustima, čvrsto sam joj stegnuo glavu i nemilosrdno je počeo jebati u usta, gurao sam ga u nju do kraja, divljački… Mumljala je, krkljala, crvenila se u licu i totalno izgubila kontrolu nad sobom, što je Ninica iskoristila, u hipu se namjestila ispod njene pičkice, i usnama stegnula vrh orošenog cvijeta. Sisala joj je klitoris i gurala prste u njenu lijepu pičkicu iz koje je ponovo počelo obilno da vlaži. Naglo sam izvadio kurac iz Krisinih usta… Počela je duboko da diše, pokušavajući doći sebi, ali Ninicin jezik, koji je razvaljivao njenu uspaljenicu, nije joj dozvoljavao da se sabere… Zato Krisi navali na njenu pičkicu, prstim joj raširi usmine i odmah poče lupkati po Ninicinom klitorisu. Ninica poče da vrišti, da šamara Krisinu guzu, pokušavala je da se izvuče iz čeličnog zagrljaja svoje nježne prijateljice, ali bezuspješno. Krisi je tako snažno rukama zagrlila Ninicine butine, da ova nije mogla mrdnuti, i taj prizor me oduševio… Ninica se tresla, odizala od pod, ali ova je toliko dominirila i nije prestajala da je izluđuje palacanjem jezika po kliorisu…

Ipak, u jednom trenutku, Ninica se okrenu na bok, tako da je sada bila iznad Krisi. Poukušala je ustati, ali je ona stegnula rukama oko struka i ponovo usisala sam vrh njene pičkice i butinama stegnula glavu. Dok je Krisi Ninicu izluđivala jezikom, spustio sam se i žvalio Krisinu pičkicu i procjep među guzovima. Noge su joj bile visoko podignute, savijene u koljenima zarobljenje Ninicinim rukama, tako da je pristup njenoj pičkici bio otvoren. Namjestio sam se i utopio svoj nabrekli kuracu u usku i nježnu Krisinu pičkicu. Ninica luđački poče da palaca po njenom klitorisu, trzajući se bokovima i nabijajući se pičkom u njena usta. «AAAMMMMMMMMM…» vrisnula je Krisi u orgazmu koji ju je brzo zdrmao, ali joj Ninica bukvalno sjede guzom na usta, tako da je Krisi mumljala i tresla se pritisnuta Ninicinim tijelom, koje je počelo da se grči jer je Ninica u orgazmu koji ju je potresao grizla pičkicu, guzu, štipala joj butine… Ninicine butine i guza su drhtale, kad sam joj prišao odzada, spustio se na koljena i razmaknuo polutke. Krisi prihvati moju batinu i usmjeri je u Ninicinu uspaljenicu. Kad sam počeo da prodirem u nju, najprije polako, a onda sve brže i brže, Krisi nasrnu na Ninicin klitoris i ova poče, ko zna koji put da urliče, jako stežući Krisinu guzu… Prodro sam silovito u Ninicu još nekoliko puta, divljački stežući njen šupak, a onda ga izvadio i obilne količine sperme izlio po njenoj guzi. Krisi ju je nježno milovala i kupila usnama spermu koja se slijevala niz unutrašnju stranu butina moje kučke, koja je klonula glavom imeđu njenih nogu i nježnoj joj ljubila pičkicu, milovala butine, guzu…

Tek kada sam se okupao, osjećao sam se potpuno iscrpljen, ali i na neki čudan način ispunjen. Isto su se osjećale i moje dvije kurvice… Sjeli smo i gledali neki film, razgovarali kao da protekla dva dana nismo imali luđački seks. Pomirili smo se sa životinjama u nama i platili danak bestidnom vremenu u kojem živimo.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 8 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Nakon preporuke kurve za obdarenim muskarcem dolazim na threesome u svoj stan.Moje iskustvo sa cuckold maštarijama me polako pocelo izluđivati i nisam mogao da tijekom svakog drkanja ili seksa nepomislim na to
Jučer · Dodao: milfhunter021
Posle polucasvnog odmora i predaha uz crno vino, Milica me za to vreme mazila nije htjela da odustane od mene tako lako, lizala mi je kurac, lizala jaja stavljala ih usta, jedno pa drugo jaje, ja sam po kurcu posipao vina sto je ona halapljivo lizala i gutala mi omeksali kurac usta, svaki njen liz mi je jezio kozu, Maja je trazila od Pedje da je jebe u dupe.
05.09.2019 · Dodao: ukroceni
Ovo se desilo pre neku godinu, tada sam imao 25 godina. Imao sa drugaricu koja je tada imala 25 godina, koja je tada raskinula sa svojim verenikom, ne bih da joj spominjem ime. Vratila se svojoj kući.
05.09.2019 · Dodao: ukroceni
Seks na plaži sa dvije napaljene ženske. Na plaži šetam i okolo gledam, ispred vidim dvi cure kako se slikaju, izbacivaju guzu i sise naravno u prvi plan da se vidi. Došao sam do njih i pitao ih , mogu li se i ja sa njima uslikati.
22.08.2019 · Dodao: HotBod
Gordana je drugarica moje najbolje ortakinje sa faksa. Naših je godina, tačnije 3 godine je mladja od mene zato što sam ja kasnije krenuo na faks. I ona i Vesna, moja ortakinja sa faksa su poprilično zgodne devojke, nižeg rasta, tako maksimum su visoke 162-3cm, klasične spinerke. :)
17.08.2019 · Dodao: Feeder

Anketa
By Lovetoplay Prije 4 dana
By Misko93 Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories