Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 30.09.2017 (30.09.2017) - Svi članci by Pusica

Radila sam u redakciji jednog informativno-zabavnog sajta, i jedan zadatak koji mi je bio odvratan pokrenuo je neke vrlo lepe stvari u mom životu. Bili smo u noćnoj smeni, i nije nas bilo puno u redakciji, a urednik me je iznervirao kada mi je rekao šta hoće da uradim.

Bio je to jedan debeli, iritantni, glavati tip, sa lošim smislom za humor, a te večeri sam ga naročito mrzela. Naterao me je da za objavljivanje pripremim erotsku ispovest. Bila je to jedna od pod-rubrika na našem sajtu gde smo objavljivali erotske ispovesti koje su nam slali čitaoci, ili smo preuzimali priče o seksu sa inostranih sajtova. Ovoga puta mi je uvalio da prevedem jedan tekst sa stranog sajta u kojem je neka prostitutka prepričavala svoja iskustva. Momci koji su obično bili zaduženi za tekstove u ovoj rubrici nisu bili tu, pa je iskoristio mene, mada je znao da mrzim da se bavim tim lascivnim sadržajima.

 

Ali, ispostavilo se da je trebalo da mu zahvalim! Priča je u stvari bila lepa, i govorila je o tome kako je prostitutka pronašla pravu ljubav sa jednim klijentom. NJene iskrene emocije bile su dirljive, a opis seksa je bio vrlo nežan i moram priznati da me je uzbudio. Opisivala je kako ju je njen ljubavnik pre prvog seksa dugo masirao i kako joj je um eksplodirao kada je prvi put ušao u nju…

Igrom slučaja, u redakciji je tada bio i kolega Relja koji mi se sviđao, i dok sam čitala i prevodila ispovest, pogled mi je često sketao ka njemu, budući da je sedeo za stolom preko puta. Poželela sam da radim sa njim ono o čemu je prostitutka iz teksta govorila… Imao je kovrdžavu, bujnu kosu, taman ten i krupne oči – bio je veoma zgodan.

Te večeri poželela sam ga kao nikada do tad, i shvatila da moram da ga imam. Ispovest, koju sam prevedenu i sređenu prosledila uredniku, zaista me je nadahnula, u kombinaciji sa Reljinim prisustvom.

Kada se smena završila, postarala sam se da istovremeno krenemo kući, a kada smo izašli iz zgrade, zamolila sam ga da me odveze kući, pošto je on na posao dolazio kolima. Rekla sam to kao šalu, ali sam računala na to da će pristati, i to se zaista dogodilo.

 

A kad je već bio pred mojom zgradom, pozvala sam ga i na piće, ponovo kroz šalu, ali nadajući se da će da ostane. NJe ostao, pošto je zaista bilo kasno, ali smo se dogovorili da sutra izađemo, pošto smo oboje imali slobodan dan. Odlično je pročitao moje male signale koje sam mu uputila i sve je osetio kako treba!

 

Sutra smo izašli, dugo se šetali, obišli nekoliko kafića, a sve se završilo tako što smo se dugo ljubili na Kalemegdanu. Bili smo oslonjeni na ogradu, ispod Pobednika, i osećala sam njegovu erekciju na stomaku… Bila sam uzbuđena do ludila.

 

Posle smo svratili do njegovog stana, i još s vrata smo počeli da se skidamo. Bili smo neviđeno napaljeni. Prvo me je oralno zadovoljio, a onda smo imali seks koji nije mogao dugo da traje. Posle orgazma, koji smo doživeli u isto vreme, ležali smo goli i ja sam mu objasnila kako sam se osmelila da ga “startujem”, na šta se on pocepao od smeha. Onda sam ga zamolila da mi radi ono što je prostitutka iz teksta opisala: da me dugo mazi i masira po leđima, i da mi dugo mesi guzu, a da na kraju počne da mi nadražuje vaginu, dok ja i dalje ležim na stomaku raširenih nogu… To veče bilo je puno orgazama.

U redakciji smo krili našu vezu, mada mislim da su neki slutili da se nešto dešava. No, ni to nije trajalo predugo, pošto sam mesec dana kasnije pronašla drugi posao. Pobegla sam od urednika kojeg sam mrzela, mada sam mogla i da mu zahvalim za onaj zadačić jer je pokrenuo ono što se desilo kasnije. Sa Reljom sam bila u vezi oko 8 meseci…

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 8 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se

Povezani sadržaj
Moj prvi sex sa Džanom ... Slučajno sam šetao Ilidžom i potajno se nadao da bi možda mogao da naletim na neku zgodnu djevojku s kojom bih ušao u sexualnu avanturu.
Prije 2 dana · Dodao: Seny80
Radio sam na ogromnom stranom kruzeru. Kruzer je prepun bogataša i seksiplinih djevojaka... Već nekoliko godina radim u casinu na jednom luksuznom kruzeru. Prošle godine je došlo nekoliko cura iz Brazila za moj stol.
Prije 5 dana · Dodao: Tata136
Anamarija. Bilo je to tako ozbiljno ime. Uostalom i Anamarija je izgledala ozbiljno. Bila je dobro odgojena devojka, krhka i nežna. A ja, stari jarac gledao sam je kako raste, kako pupa i planirao sam ubrati cvet, učiniti njeno cvetanje nečim najlepšim što će doživeti.
18.09.2019 · Dodao: ukroceni
Inace sam gradsko dete, ali sam voleo povremeno da idem kod tetke u selo. Bio sam osmi razred, zavrsio... Maturant, mali, nevin, sredjen, hteo sam svakako nesto da prcnem, ali dalje od zvake nije mi islo.
18.09.2019 · Dodao: ukroceni
Zjutraj me je prebudil zvok srnjakov, ki si z rukanjem skušata pridobiti kakšno srno iz bližnjega gozda. Vstanem, oblečem tekaško opravo ter se odpravim na nekaj rutinskih kilometrov.
14.09.2019 · Dodao: Kurent
Anketa
By kokot71 Prije 11h

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories