Trenutno Pusicu pregledava 1223 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 21.06.2016 (21.06.2016) - Svi članci by Pusica

Živim u skladnom braku. Imam 40 godina, muža starijeg pet godina, devetnaestogodišnjeg sina Slavišu i tri godine mlađu ćerku Suzanu.Slaviša je svršeni gimnazijalac i spremao se za fakultet u Beograd, Suzana je odlična učenica ekonomske škole.Živimo u trosobnom stanu, reklo bi se veoma udobno. Ali moj problem mi je uvijek bio negdje u podsvijesti. Moj muž Milan veoma je potentan čovjek. Upražnjavamo sex skoro svake večeri. I tu je najveći problem. Veoma sam žestoka i glasna i svjesna da svojim vrištanjem dok svršavam vjerovatno uznemiravam djecu. A stan je stan, akustičan i sa takvim rasporedom da je soba do sobe. Zbog toga sam mužu predlagala da to radimo iza ponoći ili ujutro dok sin i ćerka spavaju. Sobe su nam povezane velikim balkonom i bila sam svjesna da je balkon baš bio idealan za posmatranje neželjenih gostiju.

I tako jedne noći muž malo pripit, onako kako je najgori navalio da me ljubi, dami gricka bradavice i obrađuje jezikom dole. U ruci sam držala njegov jako debeli kurac.Glavić mu je bio kao moja šaka, našto je on bio jako ponosan. Voljela sam da preuzmem inicijativu pa sam to veče jahala svog uspaljenog muža.Nabijala sam se divljački i potpuno izgubljena svršavala u seriji uz jako vrištanje.U trenutku mi se učinila nečija silueta na balkonu. Bila sam svjesna da imamo posmatrača, da je to Slaviša. Nije bilo povratka, nabijala sam se i dalje i izvijala, dodajući još više žestine. U malom stomaku sam osjetila nekakvu erupciju, svjesna snage muškarca ispod mene i mladog pastuva koji nas je posmatrao sa balkona. Svršavala sam još jače, glasno i opušteno.

Ujutro dok sam pila kafu sa sinom, primijetila sam da me gleda nekako drugačije,da ne skida očio sa moga tijela. Pitala sam ga kako je spavao,

- rekao mi je super, kao mala beba.

Znala sam da laže, a odao ga je i nabrekli komad u trenerci. Naredne noći sam insistirala mužu da sačekamo jedan sat iza ponoći i da tad počnemo sa seksom. Tako je i bilo.Skovala sam plan. Dok smo se mazili upalila sam podnu lampu , tako da nas je prigušeno obasipalo svjetlo i davalo posebnu draž. Ponovo sam preuzela inicijativu. Jahala sam muža divljački, kao u porvim danima braka u portorožu gdje smo boravili 15 dana. Mijanjeli smo poze nakon svakog mog svršavanja, a kad me je uzeo otpozadi nastala je prava erupcija. svršili smo oboje istovremeno, a ja sam Milana zamolila da prvi on ode pod tuš da se malo opustim i smirim. legla sam na leđa raširila noge i počela jednom rukom milovati moju dobro zalivenu čupavicu a drugom rukom desnu sisu. Svjesna sam bila da Slaviša drka na balkonu.

Ujutro sam ostala duže u krevetu nego što je uobičajeno. Primijetila sam da je Slaviša tiho ušao i upitao me

- mama, što ne ustaješ hoćemo li piti kafu.

Suzana je već bila na prvom času.

- Da mili, ali još samo malo da se protegnem, doći ću.

Obukla sam pamučnu žutu iznošenu haljinicu, koja je više otkrivala nego sakrivala. bradavice su stršile ispod nje, bila sam i bez gaćica, pa se jasno ocrtavao veliki crni trougao.Sjela sam ponosno na trosjed i čekala kaficu. počeli smo sa pričom.

- "Slaviša, moram ti se izviniti. Odrastao si čovjek i znaš mnoge stvari.Uskoro ćeš na fakultet, u novo društvo, pa ne želim da ti ovo ne kažem".

Zurio je u mene, pretpostavljala sam da zna o čemu ćemo pričati.

- "Znaš, ja sam takva kakva sam.Neobuzdana u onim trenucima, i vjerovatno ti nedamo spavati ponekad noću. Oprosti, ali to je jače od mene".

Dok sam lagano pričala osjetila sam da jako vlažim.

- "Znam sigurno da nas gledaš sa balkona i sinoć sam napravila glupost i upalila lampu.Oprosti mili"

Gledao me nijemo, a trenerke su mu ponovo nabrekle.

- "Ništa mama, i meni je bilo lijepo. Uživam dok vas gledam srećne i zadovoljne.

- I da znaš stari je uvijek nakon seksa mnogo raspoloženiji i lakše izlazim sa njim na kraj."

Ustala sam i otišla do velikog regala. Otvorila sam donju ladicu i tako jako se sagela da mi se otkrila i guza i moja dlakavica. Prevrtala sam po vešu tražećo pamučne malo dublje gaćice. Slaviša je laganim koracima prišao i ovlaš mi dodirnuo guzu i premokru pičku.

- O mama božanstvena si.

samo sam ispustila prigušeni krik.Vratila sam se i sjela ali tako što sam raširila koljena da mi se čupavica vidjela bez većeg napora. Vrh oko njegovog glavića bio je malkice vlažan. Sjeo je potom kraj mene i stavila sam mu ruku na glavić. Izvadila sam ga iz trenerke i povikala

- opa, pa tako je lijep i duži od tatinog.

Ljubila sam ga i rekla nemoj reći ni riječi. Upsaljena za manje od pet sekundi sjela sam na sinov kurac i primila ga do jaja. Nabijala sam se žestoko i ubrzo glasno svršila.grizla sam prste da se malo prigušim a on me je molio da se potpuno opustim.

Tog ljeta sve do odlaska u Beograd jebali smo se gotovo svakodnevno, na sve moguće načine. tražio je da dok sam u kući ne nosim gaćice. Najdraže mu je da mi zadigne haljinu i ubaci ga dok usisavam stan ili peglam veš. Vrhunac je bio kad sam se nagela kroz prozor i gledala prolaznike, a moj Slaviša me obrađivao otpozadi. E tad mi je bilo najteže. Nisam mogla biti glasna, krila sam sve u sebi i još jače svršavala. Moj Slaviša mi je kasnije priznao da je par puta na balkonu zatekao i sestru Suzanu,koja se divila tatinom debelom kurcu. I sad dok sin polaže ispite , često na balkonu primijetim moju Suzanu. Ponekad upalim lampu, da joj slika bude jasnija. pričala sam sa njom, rekla mi je da ima momka i da sve ono što vidi u našoj sobi primijenjuje sa njim. Eto tako se odvija naše šopijuniranje. Upravo se spremam da odem do Beograda i Slaviši odnesem malo novca i neke stvarčice. I da mu odagnam tremu pred vrlo važan ispit.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 35 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Bole-56: 
   
  Moja priča, ukradena i malo prerađena.
   
   14.11.2016 
  1 bod
   
 •  mercedes1: 
   
  Dobra jw
   
   21.06.2016 
  0 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Kratka, Erotska incest, FDOM priča o sestri i bratu koji su već prije igrali, ali te noći sestra preuzima kontrolu...
Prije 2 dana · Dodao: Bijelonausnama
Prica o mojoj majci, Uglavnom sam dane provodio na relaciji posao kuca,i treningu u aikido klubu. Nista posebno.Ono sto me je razdiralo je jedna opsesija koja je trajala dugo,tacnije od kako sam poceo da posmatram zene kao muskarac.
Prije 9 dana · Dodao: strobinger
Priča o meni i mome bratu , nikad ne reci da je nešto ne moguće , kad ne moguće postaje moguće.. Ja sam Iva, sasvim obična cura , studiram u jednom gradu pedesetak kilometara udaljeno od moga grada.
15.05.2019 · Dodao: eccc
Već izvjesno vrijeme primjetio sam da mama živi na prilično visokoj nozi. Imala je novca i nije bio problem da mi udjeli svako malo koliko god bi tražio. Ja nisam bio stalno zaposlen. Uglavnom sam nalazio povremene poslove preko studentskog servisa ili sam radio kod tetka.
03.05.2019 · Dodao: Pusica
Incest priče, Dobre jebačine sa ujkom, Bila sam lepa mlada devojka veoma lepo gradjena i zgodna. Jedino su mi sise bile veoma male . Pičkica mi je tada bila prekrivena svilenim crnim gustim dlačicama. Mali crni trokutić je veoma lepo izgledao.
03.05.2019 · Dodao: Pusica

Anketa

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories