Trenutno Pusicu pregledava 1640 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Swingerske priče - 04.07.2016 (04.07.2016) - Svi članci by Pusica

Susjed Šime i ja smo dosta dobri prijatelji. Najveća užavancija nam je skupljanje kojekakvih alatki koje nam vjerojatno nikada neće zatrebati. Oboje imamo svoje male alatnice u kojima ponosno držimo svoje bušilice, hoblerice, odvijače i da ne nabrajam dalje. Čak bi nam i Bauhaus pozavidio. Dugogodišnje prijateljstvo je rezultiralo činjenicom da oboje znamo gdje se nalazi ključ od alatnice od ovog drugog tako da, ako zatreba a jedan nije tu, se svaki može poslužiti. To je bilo naše utočište i ni ženama nismo dozvoljavali da uđu.

Jednom mi je zatrebao jedan betonski borer koji baš nisam imao. Odmah sam se uputio kod susjeda ravno u alatnicu budući da sam znao da je otišao sa lokalnim klubom igrati nogomet u obližnji grad. Došavši do alatnice iznenadio sam se da nije zaključana. “Ha ha, to ću mu nabijati na nos dosta dugo” – smijao sam se u sebi. Taman prije nego ću ući unutra čuo sam Tamaru, njegovu ženu, kako govori:

“Tooo mali, liži tu pohotnicu…”

Stao sam kao ukopan i razmišljao šta napraviti. Razum mi je govorio da se okrenem i odem ali znatiželja je bila jača. Provirio sam unutra i imao sam šta viditi. Tamara sa zadignutom suknjom i raširenim nogama sjedi na rubu hoblerskog stola dok se “mali” Petar vrpoljio u njenom međunožju. Petar je momak od 20 godina koji je također volio popravljati stvari i koji nije bio rijedak gost kod Šime i mene.

Očito je dobro lizao Tamaru jer je ova stenjala i uzdisala i stiskala mu glavu na svoju pohotnicu. Mogao sam osjetiti miris njene mačkice i od njega mi se kurac odmah ukrutio kao kamen. Nije prošlo dugo i Tamara je počela tiho jecati i tresti se. Doživljavala je orgazam koji zamalo da je prešao i na mene. Onda iznenada sam čuo Šimin glas:

“Bravo mali, sada joj gurni kurac u taj vulkan.”

Ako sam maloprije bio iznenađen, sad sam bio potpuno izgubljen. “Šime… nogomet… jebanje…” nepovezane misli su letale mojom glavom. Onda sam ga vidio kako sjedi u svojoj omiljenoj stolici i promatra cijeli događaj. “Pa on daje instrukcije malom šta da mu radi sa ženom!” – sinulo mi je kroz glavu. Ali nije bilo vremena za daljnje razmišljanje jer je mali ustao i skinuo gaće. Iskočila je kurčina toliko velika da nisam mogao vjerovati da tako šta postoji. Bio je skoro duplo veći od moje alatke (koja nije baš bila za baciti) i promjera Tamarine ruke. Tamara je skoro svršila od samog pogleda na kurac. Bio je skroz obrijan pa je izgledao još veće i moćnije. Mali je, očito znajući svoj posao, prislonio glavić na cureću Tamarinu pičku i počeo ga provlačiti gore dolje, dobro pazeći da ne uđe dublje od veličine glavića. Tamara je šizila i pokušaval dobiti koji milimetar više ali Petar se nije dao smesti. Onda je izvukao glavić van i pritisnuo ga o njen klitoris. Kada je počeo vrtiti s njim po klitorisu Tamara se izbezumila i samo je poluživotinjski kriknula da svršava. Opet se počela tresti i nešto mrmljati kroz blaženo jecanje. Iste sekunde kad se Tamara malo umirila Petar je stavio glavić u njenu pičku i zabio joj ga brzinom munje skroz do jaja. Strahovit urlik, mješavima bola i neopisivog užitka je izletio iz tamarinog grla. Da nisam bio potpuno opčinjen prizorom vjerujem da bi pao na dupe od straha. Petar se nije dao smesti nego je ponovio radnju. Izvadio je kurac, slinav od Tamarine pohotne pizde, opet protrljao glavićem klitoris i onda ga zabio jako nazad. Pa opet. Sa svakim slijedećim ubodom, Tamarini vriskovi su sadržavali sve manje bola a sve više ugode. “Tooo mali, jebi me, jebi me jako!” – dahtala je. “Reci mi je li uska?” – suho hrapavi glas Šime se jedva čuo. Očito je i on bio pod dojmom.

“Ooo, daaaa, šjor Šime, pičkica joj je uska i vrela” – nekako usklađeno sa svojim silovitim zabadanjima je odgovorio.

“Sigurno želite da ju rasturim?” – dodao je.

“DA!” – istovremeno su uzviknuli i Šime i Tamara.

Da nisu, vjerojatno bi ja to rekao.

Petar je ubrzao jebanje i Tamara je uskoro opet ponovila svoj ritual svršavanja. Moram priznati da sam joj zavidio jer se na kilometre vidilo da uživa kao nikad u životu.

“Sad ju guzi!” – opet se začuo Šimin glas.

I Tamara i Petar su spremno poslušali. Tamara se okrenula i naslonila na stol a Petar joj ga je ugurao onako divljački. Opet isti krici, uzdasi, šljapkanje kurca u vlažnoj pičkici…

Petar je uhvatio Tamaru za kosu i grubo joj povukao glavu unatrag. “Ahhh” – zadovoljno je uzviknula pohotna susjeda. Sad ju je Petar toliko jako nabijao da sam mislio da će ju probiti.

“Šjor Šime” – zazva Petar kroz uzdahe.

“Daa?” – dekocentrirano odgovori moj prijatelj.

“Žena vam je prava drolja sa uskom pičkicom!” – rekao je.

“Oooo jeste, itekako jeste! Razvali ju! Razvali joj tu pizdu da ne može hodati slijedeći tjedan dana!” – totalno bez kontrole je vikao Šime.

A to sam i ja mislio u sebi. Čudno kako me nitko nije primjetio. Opet me u mojim razmišljanjima prekinuo krik. Ovaj put Petrov. Vikao je kao da ga živog deru. I dečko je imao snažan orgazam. Čvrsto je povukao Tamaru za kosu i punio ju spermom. Tamara više nije mogla ništa učiniti osim da ponovo svrši kroz, takoreći, glasno plakanje. Kada se Petar ispraznio, ispustio je polako kosu iz ruku i odmaknuo se od Tamare. Tamarina pička je zjapila potpuno razjebana. Sperma je curila niz noge u potocima. Doslovce. Tamara je umorno-sretno spustila glavu na stol i prepustila se pogledima Petra i muža. Petar je napravio par koraka nazad i sjeo na stolicu do Šime. Na stolicu na kojoj obično ja sjedima. A onda je Šime ustao, polako prišao do Tamare i svukao svoje gaće. Njegov kurac, ni približne veličine kao Petrov ali svejedno malo iznad prosjeka, pulsirao je kao da će eksplodirati svaki tren. Bez riječi ga je zabio u Tamaru i odmah počeo svršavati. I on je poput Tamare cvilio i mrmljao tijekom orgazma. Dok je on svršavao, siguran sam da Tamara nije ni osjetila da opet ima kurac u sebi.

Ja sam polako došao k sebi i krenuo sam kući prije nego me je netko primjetio. Tek poslije sam shvatio da sam negdje tijekom seanse i ja svršio jer su mi gaćice bile pune sperme. Razmišljao sam da možda i ja ženi priuštim sličnu jebačinu…

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 32 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
bili su veoma ne odlucni...Jedno veče, dođoše kod nas. Njih dvoje, mladi bračni par, još bez dece. Mlađi od nas koju godinu. On mlađi od moje žene jedno pet godina, a ona od mene jedno deset. Stidljivi, simpatični, neodlučni.
27.12.2018 · Dodao: Carski
Oduvijek me je strahovito uzbudjivala pomisao da moju djevojku vidim sa drugim muskarcem.Cesto smo o tome razgovarali,prikljucivali se sajtovima za razmjenu partnera,nagovarao sam je na konkretne korake,ali,nisam imao bas uspjeha
17.12.2018 · Dodao: HotBod
Od naseg odmora proslo je skoro mesec dana, a Jasna i ja nismo mnogo puta pominjali Nikolu i dogadjaj sa njim. Mislio sam da je Jasna potpuno odustala od takvih druzenja i bilo mi je krivo. Iako nisam puno spominjao tu temu, stalno mi je bila u glavi, cak sam i preko dana gledajuci Jasnu kako radi beznacajne stvari, vrteo slike njenog pusenja, ili nabijanja na kurac.
11.12.2018 · Dodao: HotBod
Nastavak price Cuckold iskustvo sa zenom - I dio ...Nikola nije obratio uopste paznju na mene, kao da ni nisam usao u pansion dok mu moja zena pusi. Brzo sam otisao u kupatilo i usao pod tus, i da se operem od sperme, a i da se malo ohladim. Kad sam izasao u sobi nije bilo nikog, pomalo sam bio razocaran sto nisam jos gledao.
06.12.2018 · Dodao: HotBod
Bio sam radno na hvaru,uzeo sam u najam jednu malu kucicu u starigradu. Bio sam vec tri dana tamo,pa smo se dogovorili da za vikend dodu moja zena i nas prijatelj.
04.12.2018 · Dodao: djenesito

Anketa
By St1993 Jučer
By boyxx Prije 7 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories