Trenutno Pusicu pregledava 2273 napaljenih
Erotske priče: Nakon hotanja našli se u hotelu
 

ClanoviPusa chatErotske price - Erotske ispovesti - Seks i porno pričeHot or NotDomaći pornićiSlikeSex oglasiAnketeSex IgriceForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 17.08.2016 (17.08.2016) - Svi članci by pusica

Erotske priče: Nakon hotanja našli se u hotelu

Prvi kontakt sa Markom, Karolini je odagnao sve sumnje da će je tretirati kao neku maloumnu djevojku, koja je samo lijepa i seksipilna. Nije joj bilo ugodno što mu je poslala onakve poruke i što je totalno izgubila kontrolu nad sobom. Pomislila je da će je tretirati kao običnu kurvu, da sa njom uopće neće razgovarati i bila je prilično odlučna u tome da će ga odbiti ukoliko se tako nešto desi, iako je željela seks s njim. Ipak, Marko se ponašao kao pravi džentlmen. Dočekao je na recepciji hotela u kojem je odsjeo i najprije dotaknuo njen nosić crvenom ružom, pa tek onda pružio ruku i predstavio se. Izgledao je kao i na slikama, poslovan muškarac, doduše u malo opuštenijoj varijanti. Pantalone drap boje, košulja, a preko ramena mu je visio neki kagani džemper. Njegovoj šarmantnosti nije oduzimao stomačić koji nije ni pokušavao sakriti, što se Karolini posebno svidjelo, jer je to govorilo da nema nikakvih kompleksa i da je, zapravo, sasvim prirodan. Ponudio joj je da popiju piće u snack-baru, što je njoj bio dokaz da se ono čega se bojala neće desiti. 

Erotske priče: Hotati sa starijim muškarcem

Za prvi susret s Markom, Karolina je odlučila izgledati uobičajeno. Raspustila je svoju dugu, valovitu smeđu kosu i istakla duge trepavice, koje su dodano uljepšavale njene prelijepe, krupne zelene  oči. Nije stavljala puno šminke, samo je na usnice stavila sjajni ruž roza boje, u skladu sa jednodjelnom haljinicom iste boje. Haljina joj je bila uska i isticala njene savršene obline, uzak struk, i otkrivala ljepotu njenih grudi. Dopirala joj je do sredine bedara, pa kad bi sjela povlačila se do guze, a ispod rubova dekoltea provirivao je bijeli, čipkasti grudnjak, koji je, dok je sjedila sa njim, pokušavala prekriti haljinicom, povlačeći njene rubove ka gore, što je zatezalo njene grudi, a Marku mamila uzdahe i značajne poglede koje nije krio. Rasterećena sumnji, Karolina je bila sve opuštenija i igrala se papučom sa štiklom na desnoj nozi, svjesno. Glatka, zategnuta koža njenih butina Marku je dodatno raspirivala strast, pa je on postajao sve pričljiviji i duhovitiji. U jednom trenutku nagnuo se preko stola i šapnuo joj na uho. 

 

„Želim svoje usne na tvojim lijepim butinama.“

 

Od njegovoga daha na uhu i vratu, blaga jeza prođe Karolininim tijelom i instiktivno zgrči butine. Okrenula se i samo blago prislonila svoje nježne usne na njegove i dugim, njegovanim prstima blago pomilovala Markov lijevi obraz. 

 

Marko je ustao i za šankom platio piće koje su popili i osmjehnut pružio joj ruku. Prihvatila je i i krenuli su prema liftu. Dok su se penjali na sprat na kojem je njegov apartman, samo ju je gledao. Karolina je očekivala da će nasrnuti na nju, da će je pohlepno ljubiti, zavući ruke pod njenu haljinicu, stegnuti joj guzu, usisati bradavice, ali on je samo stajao tik uz nju i gledao je. Srca su im lupala, jako. Marko joj se približio dovoljno blizu da je na stomaku jedva osjećala nabreklinu na njegovim pantalonama. Gledao je u oči, koje su se caklile. 

 

„Prelijepa si...“ – blago joj je pomilovao lice. 

 

Karolina zadrhta i osjeti kako joj se grči među nogama i treperi u stomaku. Tiho je uzdahnula i zatvorila oči, milujući njegova prsa preko košulje. Spustio je desnu ruku na njenu guzu i poče nježno prelaziti rukom preko nje. Zadrhtao je osjetivši rubove uskih gaćica koji se ocrtavaju na haljnici i počeo teško disati kroz nos, prelazeći preko njene prelijepo oblikovane i tvrde polutke. Karolina mu zgrabi lice objema rukama i njihovi jezici i usne se isprepletoše u strastan i divan poljubac. 

 

Ljubili su se dok se vrata lifta nisu automatski otvorila. Ušli su u njegov apartman, Marko joj je ponudio  piće i zamolio da se opusti dok on ne pošalje neke mailove. Karolina je sjela na fotelju i posmatrala ga je dok je brzo kucao poruke svojim poslovnim partnerima i razmišljala da li je u redu što je tu, da li je u redu da sa nepoznatim starijim muškarcem ima seks. Na što će to izaći? Zašto, zapravo, uopće postavlja ta pitanja kad zna da jedva čeka da ga osjeti u sebi? Dodatno je napalilo to što je bio pažljiv, ugodan, što ničim nije davao do znanja da je doveo samo zbog seksa, ali nešto joj je smetalo, a nije znala šta. Kao da je nešto krila od sebe, kao da fali nešto u ovom skoro pa savršenom odnosu koji se gradi među njima. Ako je maštala o njemu, stidno, ako je zatim oslobodila svoje fantazije i upoznala ga s njima, ako je, dalje, željela da je ne tretira kao laku djevojku, a da opet ima seks s njim, i ako joj se ta želja i ostvaruje, šta je to što joj fali? Ta pitanja su je činila nervoznom. Toliko nervoznom da je u jednom trenutku pomislila da je najbolje da ustane i ode. 

 

„Imam jedan dar za tebe.“ – iz misli koje su joj stvarale nelagodu, Karolinu je trgnuo njegov glas. 

„Dar? Hm... Lijepo od tebe...“ – nasmijala se i uvrtala pramen kose koji joj je padao na ramena. 

 

Marko je iz ormara izvadio nove, crne cipele sa visokom štiklom. 

 

„Želim vidjeti tvoje divne noge u ovim cipelicama, ako nemaš ništa protiv. Nadam se da sam pogodio broj, a ako ne sredio sam u prodavnici da ih zamijeniš.“  - prilazio joj je gledajući cipele koje je držao u svojim dugim prstima. 

Karolina osjeti grč u stomaku od samog prizora i skoro neočekivanog poteza koji je napravio. Nije stigla ništa da pita, ni kaže, kad se on spustio na koljena i nježno joj uzeo u ruku desnu nogu, sa nje skinuo papuču i umjesto nje stavljati cipelu. 

 

„Hmmmm... Mislim da odgovara broj.“ – nježno je spustio usne na dio stopala koji je ostao nepokriven i gledao u oči milujući je po listu noge – „Sviđa li ti se?“

„Marko...“ – oči su joj se zacaklile, stomak zadrhtao a val topine joj se razlio cijelim tijelom. Osjetila je kako joj vlaži među nogama i kako joj uzdasi postaju dublji i teži. 

„Nadam se da ti se sviđaju... Reći ću ti zašto sam ti ih kupio, a sad da stavimo i drugu cipelicu.“ – podigao joj je lijevu nogu, pomilovao golo stopalo,  prešao jezikom preko njegovanih prstića i stavio i drugu cipelu.

 

Karolina je sada sjedila u fotelji, blago raširenih nogu između kojih su se u polumraku mogle vidjeti njene čipkaste, bijele gaćice. Marko joj je nježno milovao listove i usnama mazio koljena. Sklopio je oči, spustio je glavu u njeno krilo i dlanovima polako počeo da se penje preko njenih butina do rubova  haljinice. Usnama je cjelivao njene vrele prepone i nastavio da miluje Karolinine lijepe noge. 

 

„Prelijepa si, malena...“ – podigao se na koljena i primaknuo svoje usne njenima. 

 

Drhtavim rukama pomilovala ga je po obrazima, a onda ih spustila na njegova ramena i stezala ih dok je Marko vješto prodirao jezikom u njena usta i ljubio je. Sve teže je disala kroz nos, tiho stenjala, pičkica joj je vlažila dok je osjećala njegov jezik u usnama, njegov miris, ramena koja je sve jače stezala prstima. Spustio je usne na njen vrat, disao u njega, ljubio ga, lizao, topli talasi, u naletima, kao da su joj oduzimali snagu da učini bilo što. Spustio se do njenih grudi, stgnuo ih nježno preko haljine i brusa i priljubio jednu uz drugu. Vrelim i vlažnim jezikom prelazio je po ogoljenim dijelovima njenih nabreklih sisa i gurao jezik u procjep koji su pravile, kao da je jebe jezikom u sise. 

Iako je mislila da će ona ako ne voditi igru, a onda makar učestvovati u njoj, sada joj je bilo jasno da može samo totalno da se preda ovom muškarcu koji je uživao u njenoj ljepoti. Njegove ruke već su bile ispod haljinice i milovale je po bokovima. Snažno joj je stegnuo struk i pomjerio prema sebi, tako da je guzom bila oslonjena na sam rub fotelje. Haljinica joj se zavukla do preko stomaka i Marko spusti nježan poljubac na predjele oko pupka. 

 

„Marko...“ – tiho je prošaputala i zabacila glavu unazad. 

 

Sama je raširila noge,  i on ih je podigao na fotelju; visoke i tanke štikle usjekle su se u debeli rukohvat, prizor je bio divan za Marka. Uživao je u njemu i nježno joj milovao butine. Prstima joj je vješto smaknuo gaćice u stranu i progutao pljuvačku kada se pred njim otkrio Karolinin svježe izbrijani cvjetić, nabrekao, vlažan, sjajan od sokova koji su tekli iz njega. 

 

„Prelijepa je tvoja malena, Karolina.“ – tiho joj je rekao, a ona se opijena njegovim dubokim glasom instiktivno trgnula i odigla guzu od fotelje i Marko u trenu stavi ruke ispod njene guze i dotaknu jezikom njenu uspaljenu pičkicu. 

 

„Liži je, Marko, molim te...“ – drhtavim glasom Karolina je molila Marka da je poliže, jer se gubila od želje da osjeti njegov jezik na svojoj pičkici, da mu svrši u ustima. 

 

Marko je blago prelazio jezikom po njenoj pičkici, jedva je dodirivao, povremeno joj blago stezao guzu, a onda usnama stezao njene nabrekle usmine i vrhom jezika prodirati između njih do klitorisa. Kratko ga je dotaknuo od čega se Karolini oteo kratak, ali jak vrisak. 

 

„Marko, jebi me jezikom, molim te...“ – sve teže je disala, guza joj je drhtala, grčili se mišići u njenim nogama. – „Molim te... Molim te... Molim teee... Aaaaah... Aaaaaaaaaah.... Aaaaaaaaaaaaaah...“ – vrištala je dok joj je Marko vješto samim vrhom jezika lupkao po klitorisu i držao pod kontrolom snažno stežući rukama njene butine. 

Pokušala je da mu butinama stegne lice, ali nije mogla, zbog čega se još više napalila i počela da se trza kukovima u pokušajima da mi cijelu pičkicu gurne u usta, jer je to tako jako željela. 

 

„Tako si lijepa, malena... Divna si...“ – čula je njegov glas i osjetila kako je ponovo nad njom i kako joj nježno ljubi usne. 

 

Svakim trenom bila je sve više van sebe. Divljački ga je ljubila, grizla mu usne, jako ga stezala rukama oko vrata i nastojala da priljubi svoje međunožje uz njegov stomak, ali nije uspjevala. Stegnuo joj je sise preko haljine i prstima smaknuo rubove sa njih tek toliko da iz njih iskoče nabrekle bradavice, koje su u korijenu jako stezali rubovi haljine i brusa. 

 

„Boli me...“ – tiho je prošaputala i gledala ga u oči. 

 

Marko je pogledao kao da je ljut i ne skidajući pogled sa nje, iznenada prstima pocijepa haljinu i brus, i njene jedre grudi iskočiše pred njim. Taj iznenadni potez joj je totalno oduzeo kontolu nad sobom. 

 

„Šta... Oh... Oh... Marko... Marko... Haaah....“ – grlila ga je lijevom rukom kada je usisao njenu lijevu sisu i jezikom počeo da palaca po bradavici, a desnom rukom nježno razmazivao vlagu iz njene pičkice. 

 

Snažno mu je rukama stegnula glavu i gurala je prema dolje. 

 

„Jebi me jezikom, Marko, molim te... Svršiću... Svršiću...“ – jecala je i osjećala kako je dovoljno samo malo da je dodirne jezikom i da svrši. 

 

Spustio se između njenih nogu, prstima joj raširio usmine i zapalacao jezikom po klitorisu, a onda ga gurnuo malo u pičkicu i ponovo se vratio na krunicu njenoga cvijeta. Palacao joj je jezikom klitoris i vodio ka orgazmu. 

 

„Oooh, daaaa... Daaaaa... Aaaaah... Haaaah.... ha-ha-ha... Mmmmm...“ – jecala je i cijelo tijelo joj se ukočilo kada je osjetila da će je zdrmati jak orgazam. 

 

Ali, u tom trenutku Marko se odvojio od nje i ustao 

 

„Neee... Marko... Molim te jebi me, molim te...“ – Karolina je panično pokušavala da ga ponovo vrati na koljena i gurne mu glavu između svojih nogu. 

„Čučni, Karolina.“ – mirno joj je rekao i počeo otkopčavati kaiš na svojim pantalonama. 

 

Nije znala šta joj se dešava... Tutnjalo joj je u glavi, osjećala je da je potreban samo jedan dodir njenoj pičkici da svrši, da joj se opusti već dugo ukočeno tijelo. Guza joj se kočila, grčili mišići u preponama, pičkica joj je divlje vlažila, srce lupalo... Jedva je disala kada je, kao hipnotisana, raširenim očima gledala Marka i polako počela da se spušta u čučeći položaj, raširenih nogu, jedva održavajući ravnotežu na visokim štiklama. Nije smjela da spusti ruku između nogu i sama sebe dovede do orgazma, a od same pomisli da ne smije to da uradi, pojačao se intenzitet kontrakcije njenih vaginalnih mišića. 

 

„Svuci mi bokserice.“ – mirnim glasom Marko joj je davao do znanja da u potpunosti dominira nad njom. 

 

Svojim dugim prstima, Karolina je svukla bokserice i pred nju iskoči tvrd i nabrekao kurac i u trenutku je pomislila da će se onesvijestiti. Nije ni došla sebi od snažnog udara u stomaku kada je kao kroz maglu čula Markov glas: 

 

„Samo glavić, ljepotice...“

 

Nježno ga je obujmila usnama, glavić Markovog uda koji se presijavao od sokova i vještim pokretima glave mu otimala uzdahe. 

 

„Oh... To, malena, to... Mmmm... Lijepo to radiš, ljepotice, lijepo... Hmmmm... Puši mi ga... Puši...“

 

Poslušno je slijedila njegove naredbe. Pomjerila je glavu naprijed i Markov ud je dopola bio u njenim ustima. Držala se za njegove mišićave noge i predano mu ga pušila pomjerajući glavu naprijed-nazad. Čula je njegove uzdahe, stenjanje, osjećala u svojim nježnim rukama kako mu se noge grče, kako se njegov kurac prosto utapa u njenim ustima, kako njene lijepe usne klize po tom nabreklom i tvrdom kurcu. Pušila mu ga je sve brže, i brže, počela je nekotrolisano da pomjera glavu i gura ga sve dublje u usta, vrtjelo joj se u glavi, bila je van sebe, curila je kao luda, osjećala je potop između nogu... Karolina nije znala šta joj se dešava, samo je osjećala kako se Markov kurac sve dublje nabija u njena usta, kako joj prodire u grlo... Krkljala je, mumljala... Pokušala je jednom rukom da konačno sebe dovede do orgazma, ali u tom trenutku je osjetila blagi šamar po desnom obrazu i kako joj Marko jako steže zglobove šaka i nemilosrdnim pokretima bokova nabija joj kurac sve dublje u usta. Nije znala ni gdje je, ni šta je, samo je znala da je ovaj stariji muškarac tako dobro i tako predano jebe u usta, žestoko, i da jedna suza polako klizi niz njen obraz. 

 

„Ooooohhh... Mmmmmm...“ – čula je kako stenje, osjetila da je još više povlači prema sebi i stavlja ruke oko njegove guze. 

 

Jako ga je stegnula, zarila prste u nju, on je zamrsio prste u njenu kosu, držao je za glavu i jebao je u usta cijelom dužinom kurca, ulazeći i izlazeći iz njih do kraja. 

 

„Ka... hah... Karolina... Hah... Hah.. Hah... Mmmm.... ha... ha... ha... Ljepotice...“ – čula ga je, osjećala da je pri kraju. 

U jednom trenutku silovito se zabio duboko u njeno grlo, ukočio se, jako držao njenu glavu, do bola, osjećala je njegov nabrekli i tvrdi kurac u svojim ustima i nježno ga zagrizla kada su valovi snažnog orgazma, koji do sada nije doživjela, razbijali njenu utrobu, klonula je i svršavajući krkljala, mumljala i plakala... Nijeimala snage u rukama, samo ih je spustila i kao da je visila usta ispunjenih kurcem. Čula je kako Marko reži i osjetila jake mlazove sperme koji se izlivaju u nju. 

 

„Oooooooooooh.... Haaaaaaaaah... Aaaaaaaaaah... Uuuuuuuuuh, mačkice moja lijepa.. Uuuuuh...“ – Marko je svršavao u njena usta, ne ispuštajući je iz ruku.

 

Erotske priče: U hotelu je bila izjebana

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 8 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Sve smo dogovorili kada ćeš se pojaviti i večer ranije sam već počeo brojati sate prije nego što se pojaviš. Nisam masturbirao već par dana i sama pomisao na to da ćeš uskoro doći tjera mi krv kroz ud u tolikoj mjeri da sam stoji u gaćicama kao jarbol na jedrenjaku
15.01.2018 ·
Približavala se Nova Godina i Goranova rođaka je pozvala gorana da sa njom,Valerijom i još nekim društvom proslavi novu godinu u jednom kafiću.Između nekoliko planova on je izabrao ovu rođakinu ponudu.Toga dana se spremio i svojim autom došao u metropolu.Oko 20 sati su se svi skupili kod Goranove rođake u stanu i krenuli do kafića u kome su slavili novu godinu
06.01.2018 ·
Koleginica moje mame, Mirjana, bila je žena sa svojih 40 godina, koje je ponosno nosila. Bila je ginekolog i nije imala porodicu. Mislim, nije bila udata. Mene je to uvek čudilo, jer je bila prijatna žena, a izgledala je vrlo poželjno, tako da mi nije bilo jasno kao nije pronašla svog životnog saputnika…
31.12.2017 ·
Moj muž, Nikola, umro je iznenada, mlad, tek uzeo četrdesetu. Ostala sam udovica sa trideset i četiri godine, bez dece, sama u pustoj velikoj kući u samom centru malog grada.
31.12.2017 ·
Mlada stanarka, koju je Majkl primio na stan samo pola godine nakon smrti svoje džangrizave i nikada zadovoljne žene, ničeg se nije libila. Po stanu je išla u donjem vešu, svoje intimno rublje je sušila gde god je bilo zgodnog mesta, a često se događalo da novi brus isprobava ispred velikog ogledala u predsoblju,
31.12.2017 ·


Anketa
By Vatrena25 27.01.2018
By Vatrena25 27.01.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories