Trenutno Pusicu pregledava 1619 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 09.06.2016 (09.06.2016) - Svi članci by Pusica

Ustajem te laganim korakom dolazim do kupatila. Sve je poput rotirajućeg valjka, sve se okreće; u jednom trenutku u smjeru kazaljke na satu a u drugom u suprotnom. Strah me. Taj osjećaj koji čovjeka izjeda iznutra … poput virusa. Ne sjećam se niti jednog detalja prijašnje noći; “Biće da sam poševio kakvu ribu i zaspao.”

Vratio sam se u sobu. Na krevetu je ležala djevojka … Ne, na krevetu je ležao anđeo. Koža svijetla poput svjetla, oči boje meda, kosa opuštena do sredine leđa … Golo tijelo anđela. Stajao sam kao kip. Da; glavni jebač u gradu je ostao bez teksta kad je ugledao djevojku. Polahko je otvorila oči. Taj nježni pokret desne ruke dok se rastezala je otkrio njene grudi. Bujne, perfektne grudi. Sjećanja su počela navirati. Zabava, piće, krevet, kraj. Prozborila je kratko

- “Gdje ti je kupatilo ?”

 I dalje nesvjestan cjelokupne situacije uputio sam je niz hodnik. Dok je gola hodala hodnikom, tek sam uvidio njenu figuru : Da, definitvno anđeo ili u najmanju ruku neki supermodel svjetske klase. Zar je moguće da sam poševio takvu djevojku ? Čak i ako nisam, pogled na njeno nago tijelo mi je bio dovoljan. Ipak, njene riječi koje su jedva doprle do mog uha su mi razbile svaku sumnju :

- “Sinoć sam se prekrsano provela. Najbolji ti jaran nije lagao kad je rekao da znaš zadovoljiti ženu.” – te riječi su bile izvor mog adernalina u tijelu. Odjednom je počeo nekontrolirano navirati. Ipak, bio sam muško, morao sam se obuzdati.Vratila se u sobu a ja sam i dalje stajao na istom mjestu.

“Vjerovatno mi se ne sjećaš ni imena, ali eto …” “Almira.” – naglo sam je prekinuo.

Njeno zbunjeno lice reklo mi je sve. Zar je moguće da sam ispalio ime i pogodio ? Sudbina mi se nasmiješila …

- “Da… Čula sam da nisi baš poznat sa pamćenjem imena.” – rekla je sa blagim smiješkom.

Odlučio sam stvari preuzeti u svoje ruke : “Da … ali pamtim samo onima koje su vrijedne da budu zapamćenje.”

- “Ah, laskavac …” – vragolasti osmijeh mi je još više probudio duboku požudu. Osjetio sam vulkan u sebi; gorio sam. Krenula je ka vratima.

- “Gdje ćeš ?” – upitao sam je.

- “Odlazim, da ti ne smetam.” – odgovori očigledno zbunjena.

- “Šta kažeš na to da nam pripremim kafu dok se oboje malo razbudimo pa onda idi ?” – morao sam, trebao sam je blizu.

Kafa je bila gotova. Dim je vragolasto kolutao zrakom tražeći svoj svijet. Gutljaj po gutljaj, riječ po riječ. Da, bila je više od anđela : Bila je najpametniji anđeo. Oduvijek sam bio rock i metal tip lika … Mrzio sam pop kulturu iz dna duše, a nisam naročito poštovao ni narodnu. Bojao sam se da sa tim ne izgubim sve šanse. Kada me pitala šta slušam, odlučio sam ići na foru iskrenosti :

- “Zavisi od raspoloženja … Kada sam tužan poslušam šta od Bon Jovia ili Hollywood Undeada, a kada sam sretan slušam sve od Skilleta, Escape the Fatea, Bullet for my Vallentinea, All that Remains, Avenged Sevenfold …” – lice joj je bilo čudno. Šok, ili razočarenje ?

“Iskreno, nisam mislila da iko više u ovoj vukojebini to sluša.” – reče tiho, ali sretno.

Cura koja voli slušati rok ? Došlo mi je da sam sebe izjebem od sreće.

Za nekoliko trenutaka smo se našli u krevetu. Strast je tekla našim tijelima, poput onih kapi znoja koje su letile iza nas. Moja ruka se spustila na njene grudi te osjetila nabrekle bradavice koje su jedva čekale da budu posisane. Grubo sam joj rastegao košulju. Grudi su iskočile te se zabile u moje lice. Izgubio sam se u tom raju. Strastveni poljupci su se redali. Odjednom je spustila ruku na moju stvarčicu. Nabrekli, snažni penis koji je jedva čekao da oslobodni svoju moć. Dok mi ga je laganim pokretima ruke trljala, zario sam svoja dva prsta u rupicu između nogu. Topio sam se poput snijega u maju. Poželio sam ući u tu picu kao što sam kao dijete želio ući u raj. Skinuo sam se golu. Opet je ležala preda mnom. Usta su mi poletila po rupi. Dok sam je jezikom zadovoljavao, ona je strastveno skičala poput mačke. Bljesak vode me zapljusnuo. Svršila je. Nasmijala se, baš kao i ja. Svršiću i ja tebi na facu, ne boj se – pomislio sam. Skinula mi je bokserice te je iz njih izletio penis. Nježno ga je motala po ustima dok je nježno trljala picu. Položio sam je na krevet te konačno ušao u nju. Oboje smo otpustili snažne uzdahe strasti. Vatra je oko nas gorila. Strast se spojila. Snažno sam ulazio u nju te izlazio iz nje. Uzdasi su se otezali, postajali sve snažniji i glasniji. Sobom je vladao zemljotres. Tresao sam je kao igračku. Bezpomoćno je pokušavala protrljati picu. Bradavice su joj bile nabrekle baš poput moga kurca. Osjetio sam da dolazi momenat. Izvadio sam ga iz nje te je ona prislonila facu čekajući taj mlaz. Svršio sam. Tekućina u obliku ljepila se izlila po njenom licu poput njene vode po mom. Sa osmijehom je oblizivala usne. Stavila ga je u usta. Božanstveno ! – pomislio sam.

Strasti su se smirile dok smo ležali jedno pored drugog na krevetu. Desna ruka mi se i dalje igrala sa njenim bradavicama. Jednu sam stvar tek sada primjetio : bila je obrijana. 

Od tog momenta je prošlo tačno tri godine. Smatraju nas svjetskim najčudnijim parom. Na izlascima psujemo jedno drugome, udaramo se te svađamo kao mati i nadrogirani tinejdžer. Ipak, u krevetu se mirimo. Ta strast, taj vulkan koji eruptira svakodnevno između nas drži nas zajedno; i ja sam sretan. Pronašao sam curu sa kojom se ne bojim ukrstiti rogove u ičemu i koja mi može parirati u svačemu. Oboje mislimo da znamo pjevati, a gori smo od onog cige što pjeva po Ferhadiji za p’o marke. Ali ipak to je draž života sa dragom osobom … Možeš biti šta želiš, i ona će te podržavati.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 14 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Sasvim lepo se videlo da nema brushalter jer su njene sise njihale slobodno dok je hodala. Za ovu priliku se I doterala. Nasminkala se perfektno,a I kosu je sredila. Stvarno je izgledala lepo, ali je cini mi se da je bila duboko zabrinuta u vezi sa desavanjima koja joj predstoje.
Prije 3 dana · Dodao: Pusica
Radetova spavaca soba je bila prazna, a culo se samo kako Rade doziva Milicu: “ Milice, MILICEEEEEEEEEEE, gde li je a kurva picka li joj materina. Zatim je Rade jako zalupio vrata, a kamera je snimala jos oko minut. To nisam ocekivao. Po datumu smo zakljucili da je to bilo odmah sledeceg dana od onoga sto smo gledali juce (Šankerica Mira IV dio).
Prije 6 dana · Dodao: Pusica
Pustili smo ponovo DVD I tamo je Milica I dalje pusila Radetu jos par minuta, a onda je Rade ponovo naguzio Milicu koja je opet gledala pravo u kameru (Nastavak priče Šankerica Mira III dio). Rade je polagano jebao jos uvek moju zenu, a po izrazu njenog lica se dalo zakljuciti da uziva, samo mi se cinilo ovog puta da nije bila opustena kao I ranije.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica
Nastavak priče Šankerica Mira Bio sam poprilicno nervozan cekajuci da snimak krene. Prva slika koju smo videli je Milica kako ulazi u sobu. Bila je zamisljena ili se bar meni tako cinilo. Pocela je da se svlaci. Kada se svukla Magda je prokomentarisala da je Milica jako lepa I zgodna sto sam I potvrdio. Onda je Milica otisla u kupatilo odakle se culo kako se tusira. U sobu je usao Rade.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica
Skoro dva meseca Zorana nisam ni videla niti cula bilo sta o njemu (Pročitajte prvi dio priče Šankerica Mira). Pomislila sam cak I da se ubio, ali jedne veceri pred kraj radnog vremena samo je nenadano banuo u kafanu sa osmehom na licu I narucio pivo. Zeleo je da razgovara sa mnom. Upitala sam ga sta se desilo sa njim I gde je bio, a on se smeskao I sacekao da ode I poslednji gost.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories