Trenutno Pusicu pregledava 1619 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 22.08.2016 (22.08.2016) - Svi članci by Pusica

Erotske priče: Raznesi me ljubavi

Marko se sudario sa Evom na ulazu u lift. Držao je novine u rukama i čitao ih kad su se vrata otvorila, pa je na rukama osjetio njene grudi, jer je naglo ušao. Na tren je zastao i na licu mu se moglo vidjeti kako je ostao bez daha pred jebozovnom, mladom djevojkom koja mu se smješkala; Eva je pretpostavila da je on taj koji je Kaću promijenio, koji je u njoj rasplamsao neviđenu strast od koje je Evi sada bilo veoma lijepo. Nije joj dozvolila da ga upozna, pa se sad u njoj razvio i neki pobjednički impuls. 'Nisi htjela da me upoznaš s njim, a on, evo, širom otvorenih usta gleda u moje grudi.' 

Erotske priče: Željela sam frendicu polizat

„Oprostite...“ – čula je njegov duboki glas od kojeg joj u trenu zatitra u stomaku. 

„Ne, ne... Sve je u redu...“ – smješkala se i dalje i prešla prstima kroz kosu. 

 

Marko se nije pomjerao, ostao je zatečen. Na pantalonama mu se počela ocrtavati nabreklina. Bio je to jedan od onih susreta u kojima oboje, i muškarac i žena, u istom trenu požele snažan seks. Eva ga je dotaknula prstima i bočno polako izlazila između njega i vrata lifta. Ne skidajući pogled sa njegovih zacakljenih očiju očešala ga je nabreklim sisama. Marko je gledao za njom i instiktivno se uhvatio za polunabrekli ud kad je vidio njenu guzu, njene butine... 

Napaljen, Marko je ušao u sobu i Karolina ga jako zagrli i poljubi. Pod dlanom je osjećao meki materijal čipkaste bijele haljine, koja joj je sezala do polovine butina. Ljubio je nježno i uživao u njenom mirisu. Pomislio je da bi bilo odlično da je pojebe, sad, odmah, da se smiri od udara koji je doživio kad je vidio Evu. Ali, nije htio forsirati. No, Karolina spusti ruku između njegovih nogu i poče ga maziti po kurcu koji je polako dostizao punu erekciju. 

 

„Jebi me, ljubavi... Još me jebi...“ – Karolina ga je ljubila po licu, usnama. 

Ostala je napaljena poslije Evinog odlaska. Svršila je samo jednom, a osjetila je da bi mogla cijeli dan da se jebe i sa njom, i sa Markom... 

Vješto je oslobodio haljinice, grudnjaka... Sjeo je na kauč i rekao joj da sama skine gaćice. Karolina zadrhta i prisjeti se trenutka kad je sebe gledala u ogledalu i divila se svome tijelu prije nego što će mu poslati onakve poruke, što je i dovelo ovdje. 'Divi li se i on mome tijelu?', pitala se i uplašeno počela da skida gaćice i da polako izvlači jednu, pa drugu nogu. Marko je disao kroz nos, bio je napaljen kao zvijer. 

 

„Puši mi ga, malena!“ 

 

Karolina se strese od njegovoga glasa, od načina na koji joj govori šta da radi. Godilo joj je. Osjetila je među nogama da vlaži, ali nije smjela da se dodirne, bojala se da mu se to neće svidjeti. Zato se polako spustila na koljena i nevješto dopuzala do njega.Spustila je lijevu ruku na nabreklinu na njegovim pantalonama i tijelom joj prođe ugodna toplina. Desnom rukom ga je milovala po nozi, gledala ga je ravno u oči, kao da je čekala upute. 

 

„Ne želiš me?“ – mirno je pitao. 

„Ne... Zapravo... Da, želim te...“ – odmaknula se malo od njega i neprestano ga gledala. 

„Onda... Oslobodi me pantalona, ljepotice.“

Karolina je drhtavim rukama počela da mu otkopčava kaiš na pantalonama i polako ih svukla. Zubi su joj zacvokotala gledajući nabreklinu na boksericama, a kada je iz njih izvadila nabrekli kurac, nestalo je straha koji ju je činio nesigurnom. Tiho je uzdahnula, i prešla jezikom od korijena do glavića. Marko se strese i zamrsi joj prste u kosu. 

„Puši mi ga, ljubavi... Mmmm...“ – zastenjao je osjećajući kako mu usisava glavić. „Mmmm... Maco moja malena, kako ti lijepo pušiš kurac... Mačkice moja... Oh... Hmmm....“ 

Držao je ruku na njenoj glavi, a ona se polako pomjerala i gutala ga sve dublje. Na preponama je osjećao njene lijepe sisice i uživao u prizoru koji je bio pred njim. Karolinino lijepo, golo tijelo, naguženo... 

„Mazi svoju guzu, ljepotice...“ – rekao joj je stenjući. 

Poslušala ga je, zabacila jednu ruku iza i počela da mazi svoju guzu. Nije vadila kurac iz njegovih usta. Još nekoliko puta se pomjerila glavom naprijed-nazad, a onda napravila potez od kojeg Marko vrisnu: zabacila je obje ruke iza leđa, razmaknula polutke svoje guze i progutala kurac do kraja, održavajući tako ravnotežu. 

„Aaaaaaaaaaaaah, Kaća.... Mačkice moja... Ooooooh....“  - počupao je za kosu i podigao joj glavu. 

Kurac mokar od njenih usta pade na njegov stomak, a Karolina zatvori oči i u polutransu isplazi jezik i njime poče da šara po Markovom udu. 

„Jebi me, Marko, jebi me... Jebi svoju napaljenu kučkicu, Marko... Jebi je...“ – šaputala je i kratko vrisnula kad je samu sebe ošamarila po guzi. 

Marko se pomjerio unazad, s obje ruke je zgrabio za glavu i nabio joj kurac u usta. Čupao je za kosu i nabijao joj glavu na nabrekli ud, Karolina je rukama mazila njegove noge, a onda počela da ga grebe po prsima, gušeći se od kurca, mumljajući, no nije htjela da prestane. Godilo joj je... Godlio joj je da joj Marko nabija kurac duboko u grlo, pica joj je vlažila od toga, guza drhtala... Marko je režao, mrdao se, nemilosrdno je jebao kurcem u usta, jače držao glavu, butine je oslonio na njena ramena i stopalima počeo da udara po polutkama njene prelijepe guze, da je još više privlači sebi. Crvena u licu, Karolina je krkljala, pljuvačka joj se cijedila niz bradu, jedva disala kroz nos, ali nije se opirala. Palilo je, jako je palio njegov kurac u njenim ustima. Marko je ostajao bez daha, nježno joj sklonio kosu sa obraza i počeo da je lagano šamara po njemu. Uspio je da jednu nogu gurne između nogu i stopalom joj mazi pičkicu natopljenu sokovima koji su tekli iz nje. 

„Aaaaaaaaah, kurvice mala!“ – u jednom trenutku Marko je vješto bacio na kauč, raširio joj noge i zaronio između njih. 

Nekoliko puta je dodirnuo jezikom njen klitoris, a onda ga usisao, stegnuo zubima u korijenu i zapalacao po njemu. Polako je gurnuo dva prsta u njenu vlažnu pičkicu. Karolina je zadrhtala i počela teško da stenje. Tijelo joj se grčilo, kočilo, što je Marko osjetio na svom vratu koji je ona zarobila svojom nogom. Jecala je i čupala ga za kosu, grubo stezala svoje grudi i uz glasan vrisak počela da svršava, nabijena na Markove prste, koje on nije vadio dok su je potresali grčevi cijelim tijelom. 

„Aaaaaaaaaah... Marko... Marko... Mar-koooo... Aaaaaaaaah....“ – tresla se pod njegovim rukama, trzala, i jako mu držala glavu između njenih nogu. 

Sav mokar od sokova koji su istekli iz nje nije prestajao da joj žvali pičkicu. Raširio joj je noge i gurao jezik u nju, prstima nastavio da stimuliše klitoris i pomjerao joj raširene noge unazad. Kurac mu je bio tvrd i gledajući je kako teško diše otvorenih usta poželio da ih ponovo ispuni svojim udom. Ustao je i raširenih nogu nadnio se nad nju, oslonjenu na naslonjač kauča. Usmjerio je nabrekli glavić prema njenim ustima i Karolina ga vješto obliza jezikom. Polako se podizao i spuštao i tako jebao u usta, ona ga je gutala sve dublje i držala ga za guzu. Marko je postajao sve grublji, nije razmišljao godi li joj, ali ona je užival, pičkica nije prestala da joj vlaži. Stezala je jednom rukom svoju lijevu sisu, drugom trljala klitoris, približavala se još jednom vrhuncu. 

Marko je sjeo na kauč i nevjerovatnom lakoćom je podigao i namjestio tako da se bez problema, u jednom trenu, napaljena, vlažna i skroz otvorena, nabila na njegov kurac. 

„Aaaaaah...“ – vrisnula je kad je osjetila kako nabrekao i tvrd ud cijepa njenu pičkicu napola i kako prodire u njenu utrobu. 

Stegnula je svoje lijepo oblikovane sisice jednu uz drugu i usmjerila ih prema njegovim ustima. Zgrabio joj je rukama guzu i počeo jezikom palacati po bradavicama dok je podizao i nabijao na kurac. Jako ga je zagrlila i pustila da ustima žvali, ljubi, grize njene grudi, usklađujući ritam svoga tijela sa njegovim. Nabijala se na njega silovito, on je samo držao za guzu, jako je stezao, i nije joj dozvoljavao da se nabije do kraja, što je ona jako željela. 

„Jebi me, Marko, raznesi me... Ispuni me, molim te... Razbijaj me kurcem, Mar-kooooooooooo.... Aaaaaaaah... Aaaaaaaaah... Aaaaaaaaaah...“ – vrištala je iz dubine grla, osjećajući kako je naglo ispunio kurcem njenu utrobu i gurnuo prst u guzu. 

Drhtala je u predorgazmičkim grčevima, nije se pomjerala, nabijena do kraja na njegov kurac iščekivala je eksploziju u svome tijelu, koja joj zaustavlja misaone procese, koja joj stvara ugodnu, blagu nesvjesticu, oduzima joj moć nad sobom, rađa želju da bude samo poslušna robinja svome jebaču, kurcu koji je ispunjava, njemu, Marku, koji je snažno drži prikovanu na njegov nabrekli i tvrdi ud, koji joj je pocijepao uspaljenu pičkicu napola, koji jako steže njenu lijepu guzu, gura prst u nju, grize joj bradavice... 

Nekoliko puta je lupila rukom o naslonjač na kauču, svakoga trena iškivala je eskploziju, koja je konačno uslijedila kad se Marko samo malo pomjerio i kad je ona osjetila njegov stomačić na klitorisu koji je, kao nikada do sada, nabrekao i pulsirao.

 

„OOOOOOOOOOOOO... MAAAAAAAAAR-KOOOOOOOO.... AAAAAAAAAAH...“ – urlikala je Karolina raznesena talasima orgazma koji ju je potpuno učinio bespomoćnom. 

Osjetila je kako Markov kurac pulsira u njenoj pičkici, koja se grčila oko njega, kako se sokovi u potocima slijevaju niz njegov nabrekli ud, vlaže mu muda... I sam ukočen, teško je disao i polako je podizao prema sebi. Posljednji talasi ugodne slasti prošli su njenim tijelom kada je osjetila kako polako klizi njegov kurac i kako je Marko okreće u položaj i namješta njenu vlažnu ljepoticu na svoja usta. Nježno je ljubio po usplahirenoj pičkici, razmazivao sokove po njoj dok mu je ona nježno pušila kurac sav mokar od sokova njene pičkice. Pomislila je bi mogla ponovo svršiti kad je osjetila kako joj nabrekli ud pulsira u ustima. Zato poče predano da ga puši i drka jednom rukom i pokretima bokova da šara po Markovoj faci. Plima strasti ubrzo prođe njenim tijelom i ona poče jače da mu puši kurac, nabijala se sama glavom na tvrdi ud i sama se trljala pičkicom o Markova usta i zube. Njegovo tijelo se kočilo, trzalo, svakoga časa očekivao je da eksplodira u njenim ustima. 

„Oh-oh-oh... da... da... da... Hah-hah-hah... Mmmmm-aaaaaaaaaaah... aaaaaaaah...“ –Karolina je ponovo svršila, ovoga puta na njegovoj faci sve snažnije drkajući kurac, čiji je glavić prislonila svojim ustima. 

Marko je mumljao, usta ispunjenih Kaćinom pičkicom, čiji su se sokovi sada cijedili niz njegove obraze, bradu i počeo žestoko da se trza bokovima kada su obilne količine sperme počele da šikljaju iz njega i slijevaju se niz njegov kurac, zapljuskuju njena usta, slijevaju se niz prste Karoline, koja nije prestajala da ga drka i da vrišti. Jako ga je stezala i neprestano drkala, smirujući se svojom pičkicom na njegovim ustima. 

„Neću ustati dok ne iscijedim i posljednju kap iz tebe.“ – čuo je njen glas u magnovenju i jače usisao njenu ljepoticu. 

Zadihan, iscrpljen, Marko je ležao na podu zatvorenih očiju. Kada ih je otvorio vidio je Karolinu kako raširenih nogu kleči iznad njegovih grudi i liže spermu sa svojih prstića. 

 

„Još ćeš ti mene jebati, Marko, probudio si kurvicu u meni. Sada, plati cijenu!“, rekla mu je i nastavila da guta spermu.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 15 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Darko je bio najbolji frajer na faksu i sve cure su se ložile na njega, pa tako i ja. Imao je para, dobar auto, bio je lep, pametan, lepo građen , jednom rečju Darko je bio savršen.
Prije 8h · Dodao: Balawaklinka
Miris mlađeg muškarca, najviše volim da te uzmem kad se najmanje nadaš. Ležiš umoran na krevetu . Ulazim gola u sobu I bacam prekrivač sa tebe.
Prije 13 dana · Dodao: Pusica
EROTSKA ISPOVEST – KAKO SAM NAVUKAO KOMŠINICU NA SEX, moja komšinica Dana ima dvije kćerke i živimo na istom spratu. Bez muža je više od tri godine. Prosvetni je radnik, posvetila se kćerkama koje su sada na fakultetu, poslu i kući. Petnaest godina dobre smo komšije, uvijek smo pili zajedno popodnevnu kafu. I ja imam dobru i lijepu ženu i prekrasnu djecu.
23.03.2018 · Dodao: tito04
EROTSKA ISPOVIJEST: Otkopčala sam mu hlače i spustila se na koljena. Zbog toga sam skoro izgubila posao.. Ova djevojka je ispričala njen jedini negativni aspekt njezinog iskustva to što se ono dogodilo na radnom mjestu. Ovo je njezina ispovijest.
20.03.2018 · Dodao: Pusica
Fantazija - Budim se u hotelskoj sobi velikog grada,probudila me je buka saobracaja i buke.Osetio sam bol u misicima.Sinoc sam doputovao i od umora koji sam vukao cele nedelje odma sam zaspao.I onda tako kad odes negde u novu sredinu budes umoran i odma zaspis,naspavas se dobro i probudis se sa nekom vrstom prijatne upale misica
18.03.2018 · Dodao: 1423

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories