Trenutno Pusicu pregledava 1240 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Swingerske priče - 16.06.2016 (16.06.2016) - Svi članci by Pusica

Sjedim u baru u lobiju hotela nervozno pripaljujući zadnju cigaretu iz kutije. Čekam ga. Došao sam skoro sat vremena prerano, djelomično zbog toga da popijem par pića i da se opustim, a više zbog toga što sam želio zauzeti dobru poziciju da ga što bolje promotrim kada bude dolazio. Volim promatrati.

Čekajući ga razmišljam jesam li odabrao pravoga. Na moj oglas, očekivano, javilo ih se na desetine, ali svega trojica koji su ušli u moj uži izbor i koji su zadovoljavali sve kriterije. Koji su, da se razumijemo, bili jako visoki. Moja jedina zaslužuje samo najbolje. Uvjeravam sam sebe po stoti put da je Leon, kako je rekao da se zove, najbolji izbor. Bili smo u kontaktu već par mjeseci, uvjerio sam se da nije bio neki bezvezni drkaroš bez iskustva, poslao mi je na stotine slika svoga tijela i jedan tajno snimljeni video njega kako svojom debelom, obrezanom kurčinom od kojih 25 cm dugo uništava neku stariju debeljuškastu damu. Pravi pastuh, umjereno nabildanog tijela sa savršeno isklesanim trbušnjacima, na što je otkad je znam moja jedina posebno otkidala. Zadnjih desetak dana sam s njim kontaktirao isključivo telefonski, to je bio finalni test gdje sam ostao iznenađen koliko je otvoren i iskren u želji da na svaki mogući način zadovolji moju jedinu. A vidio je samo jednu njenu sliku i izgubio pamet.

Petnaestak minuta ranije od našeg dogovora napokon stiže. Stoji par sekundi na samom ulazu, smiren i samouvjeren. I jako zgodan, baš kao na slikama. Uhvatio je moj pogled odmah me prepoznao po opisu koji sam mu rekao, kimnem mu glavom i on lagano priđe stolu. Stisak njegove ruke kod upoznavanja je bio, blago rečeno, upečatljiv, imao je ogromnu, jaku ručerdu. Par uobičajenih komentara o kiši koja neumorno lije već peti dan. Prelazim odmah na stvar, previše sam nervozan da bih više čekao.

” Slušaj, da ne dužimo puno, manje-više znaš sve šta tražim, sve je zasad OK, jesi li za da dogovorimo detalje?”

” Naravno, pa ne bih bio tu da nisam. Slušam.”

” Prekosutra navečer, subota, jesi li slobodan?”

” Jesam.”

” Rezerviraćeš nam ovdje sobu na svoje ime, dođi oko 9, pokupi ključ i javi mi broj sobe. Raskomoti se, pripremi lagano tu svoju batinu i čekaj. Poslaću ti je samu gore.”

” Hoće li htjeti sama? Rekao si da je malo nesigurna u sve ovo.”

” Prepusti to meni, ako je ona možda i nesigurna njena pička sigurno nije. Zadnjih par jebanja, od kada sam joj rekao da sam joj odabrao jebača, svršava ko luda, iz pičke joj teku mlazovi. Njena pička će je voditi do tvoje sobe, ne njen mozak.”-rekoh mu sa smješkom. On se lagano uzvrpolji te prebaci nogu preko noge. Digao mu se, to se jasno vidjelo na njegovim uskim, pripijenim farmericama. Ogromna, nabrekla izbočina.

” U redu”- reče- ” dogovoreno. Jesi li joj napokon pokazao koga si izabrao?”

” Ne. Mislim da jedan dio njenog mozga još uvijek misli da se ja šalim. Ovako će joj biti slađe. Slušaj, jedna bitna stvar. Kada dođe gore ne smiješ je jebati dok ja ne dođem. Sve ostalo joj radi, daj joj da ti ga puši, u tome je najbolja. I liži je onako kako sam ti opisao, svršiće ti na jeziku ako budeš pažljiv. Ali joj ga ne smiješ staviti dok ja ne dođem.”

“Dogovoreno.”

” Ja idem, rezerviraj sobu po dogovoru, ne brini se oko troškova, ja sve pokrivam kako smo se dogovorili.”

“OK, ja ću ostati još par minuta da završim piće.” – reče. Ostaćeš ti i malo duže od par minuta dok ti ta oteklina među nogama splasne, pomislih.

 

Subota predvečer. Vozim djecu kod njene mame na spavanje. Ja i moja jedina imamo dogovoren bračni izlazak u grad. A izlazili smo često, pogotovo otkada su djeca malo odrasla pa ih bez brige možemo ostaviti kod njene mame na spavanju. Uglavnom su to bila lijepa, otmjena mjesta, restorani, galerije, kazališta, ali ponekad i birtije u kvartu. Obožavao sam je pokazivati svima, od uglađene gospode do kojekakvih skorojevića i probisvjeta. Svi su je gutali pogledima, moja jedina je predivna. Nije mršavica, naprotiv. Svaka njena oblina je na svome mjestu, uži struk a ispod njega velika i čvrsta guza, sise i bradavice koje neuspješno pokušava obuzdati i prikriti, šta god obuče na sebe one neumorno strše uvis. Lice anđela sa punim usnama stvorenim za pušenje i duga crna frčkava kosa. Stvorena za jebanje. Uživala je u jebanju sa mnom, svršavala je kao sumanuta, uvijek mi je govorila da joj pored mog kurca nijedan drugi ne treba. Ali nakon 9 godina braka i još 3 godine hodanja ja sam znao da njenoj pički i guzi treba nešto puno više.

Parkiram auto ispred zgrade i zovem je da siđe. Silazi i ulazi u auto sa usiljenim osmijehom na licu. Te crne iskrene oči bile su prepune straha i uzbuđenja. Izgledala je savršeno, obukla je ono što sam joj rekao. Usku, pripijenu bijelu haljinicu koju sam joj kupio samo za ovu prigodu, sama je nikada ne bi odabrala, bila joj je prekurvanjska.

Bili smo tihi, znala je gdje idemo, rekao sam joj već onu večer kada sam se dogovorio s Leonom. Na moje iznenađenje, nije ništa puno komentirala niti prigovarala, svoj prešutni pristanak je dala puno ranije i valjda je znala da je sada gotovo i da nema povratka.

” Što šutiš?”- pitam je kada smo već bili blizu hotelu.

” Tako. A šta da pričam?”- odbrusi nervozno.

” Koji kurac si nervozna? Ja sam s tobom, smiri se i opusti.”

” Neću da se smirim. I nisam nervozna. Napaljena sam!”- ošinu ko iz topa. Kurac mi odmah poskoči, ovo je zadnji odgovor koji sam očekivao.

” Digni suknju gore i makni gaćice ustranu.”

Poslušno, kao i uvijek kada nešto od nje tražim, lagano se zadignu u sjedalu, zadiže suknjicu i pomakne crne svilene tange. Svježe obrijana pička sa ostavljenom tankom crnom crtom dlačica iznad nje bljesnu preda mnom. Pružim ruku i pređem prstom po njenom otvoru, bila je užarena i potpuno mokra. Želio sam joj uvaliti prste unutra, znao sam da bi odmah počela špricati sokove po sjedalu. Ali nisam htio, čuvao sam je za Leona. Šutke joj vratim gaćice na mjesto, ona popravi suknju, već smo bili blizu. Stiže mi i poruka, broj sobe je 408.

Parkirao sam u najudaljeniji dio garaže hotela. Liftom odlazimo u bar. Za razliku od prošlog puta kada sam bio sa Leonom bilo je dosta ljudi. Koračala je ispred mene prema prvom slobodnom mjestu u baru. Odavno je navikla ići prva, znala je da obožavam gledati njeno divno dupe dok hoda. A tu noć njeno dupe je bilo božanstveno za gledati, tek pri jačem svjetlu hotelskog bara shvatio sam koliko je njena bijela haljina prozirna, jasno se se vidjeli njeni veliki, čvrsti guzovi i crne tange koje ih razdvajaju. Svi pogledi su plazili po njoj dok je sjedala za stol. Pogledam na sat, 9 i 15. Savršeno. Naručujemo piće i ne progovaramo ni riječi par minuta.

” Je li on već ovdje?”- upita nervozno, naoko usput i nezainteresirano, pogledavajući po prostoriji oko sebe.

” Nije. Gore je u sobi. Čeka te.”

” Čeka me? Misliš čeka nas?”

” Ne. Čeka tebe. Samu. Ja ću doći kasnije.”

” Molim?! Pa ti stvarno nisi normalan! Znaš da i ovo na šta sam pristala radim zbog tebe i tvoje bolesne mašte.”- prosikta unoseći mi se u lice.

” A sada bi još trebala ići bez tebe sama u sobu nekom bolesnom manijaku koga ne poznajem, ne pada mi na pamet, ti si stvarno kreten.”

” Slušaj me sad dobro i da slučajno nisi progovorila ni riječi više, napraviću ti ovdje scenu koju ćeš čitav život pamtiti. Radim ovo zbog sebe i svoje mašte, ali i zbog tvoje nezasitne pičketine droljo.” Slušala je razgoračenih očiju.

- ” Napaljena si do jaja, pička ti je mokra, sve se cijedi iz nje, svršila bi samo da te dotaknem, kladim se da je fotelja na kojoj sjediš već vlažna. I ne čeka te nikakav bolesni manijak nego zgodan frajer koga sam ja birao, sa kurčinom o kojoj maštaš dok se jebeš sa mnom, rasturiće ti pičku. A sada ustaj, soba 408, čeka te. I javi se na telefon kada te budem zvao.”

Vidjela je da je vrag odnio šalu i da ne vrijedi proturiječiti. Zbunjeno ustade i brzim korakom ode do lifta. Ostadoh sam nekih desetak minuta, platim piće, spustim se u garažu i ulazim u auto. Spuštam hlače do gležnjeva i gledam svoj nabrekli kurac kako pulsira u ritmu moga srca, počinjem ga lagano navlačiti. Jedva okrećem njen broj, prsti su mi znojni i ruke mi se tresu od uzbuđenja. Čujem otvaranje linije i njeno isprekidano disanje.

- ” Pričaj mi sve, baš sve, šta ti radi?”- mahnito joj naređujem.

- ” Sjedim na njegovom licu, liže mi pičku srećo… mmmmmm…. skroz lagano, najlakše, samo po klitorisu molim tee, takooo, jaooo, lice mu je mokro, curi sve iz nje, sre-ćo svr-ši-ćuu, toooo, hajdeeeee…..”

Svršila je i prije nego što sam se nadao. Prestao sam ga drkati, bio sam na rubu, nisam ga smio više ni dodirnuti. Znao sam šta slijedi, nakon prvog svršavanja pokazuje pravo lice, njena pička preuzima potpunu kontrolu, moja jedina postaje drolja.

- ” Daj malo brže, liži je cijelu, daj mi cijela usta, jedi jeee, zabij cijelo lice u mo-ju pičkuuu, bržeee, go-to-va sam joooj….”

Oborila je svoj rekord u brzini svršavanja.

Prošapta u trasnu- ” Skidaj jebene hlače, daj da ti ga cuclam.”

Čujem komešanje i namještanje i njen blaženi uzvik- ” Jaoooo… aaaaaaa… lezi molim te….. srećo divan je, držim ga u ruci, savršen je ljubavi… ogroman i kvrgav, ližem mu ga čitavog.”

Čujem njeno halapljivo mljackanje i dahtanje. ” Ovo je najljepši i najveći kurac na svijetu, pušim gaaa…”- nepovezano mumlja i grglja. Sada čujem i Leonove glasne uzdahe užitka.

- ” To, takoo, super si, super si kučko, dublje ga stavljaj, jače, gutaj ga, tooo…. digni se gore…jebaću te u usta….takoo, miruj kučko, ne povlači se, miruuuj…”

Gušila se u njegovom kurcu poslušno držeći slušalicu što bliže, čuo sam kako joj ga jako zabija, predivan zvuk kurca koji razvaljuje njena usta i ulazi joj do grla. Nije mogla disati, kad bi joj ga povremeno izvadio van halapljivo je gutala zrak. Obožavala je kurac u ustima, samo ovaj put u ustima je imala pravog monstruma. U jednom momentu njegovog vađenja kurca zavapi

- ” Daj mi ga molim tee, jebi meee, napuni me, moliiim teeee….”

Prekidam, oblačim hlače i trčim do lifta. Ne mogu više izdržati. Izlazim u lobi, do drugog lifta koji vodi u sobe ima desetak metara, hlače mi strše visoko uvis od podivljalog kurca, ne mislim uopće o tome i bez trunke srama stišćem pozivni gumb. Četvrti sprat, dizanje traje kao da idem na sto i četvrti. Hodnik desno, zadnja soba. Kucam, Leon proviruje i otvara. Gledam preko njegovih širokih znojnih leđa, moja jedina je nagužena nasred ogromnog kreveta. Noge je razmaknula koliko je mogla, crne tange su pomaknute na stranu, razjapljena, sjajna i mokra pička spremno čeka. Lagano miješa guzom, uvija tijelom, okreće se prema meni. U ekstazi je. Oblizuje usne, gleda me sjajnim crnim očima pohotnice, očima zahvalne drolje.

- ” Volim te srećo, jako te volim… možeš li mi ga sada staviti, želim ga jako, želim najveću kurčinu u sebi odmah, hvala ti, super je, najbolji, reci mu da mi ga da molim te!”

Skidam odjeću, kleknem uz rub kreveta do nje, gledam njene pohotne, izgubljene oči. Dodirujem joj usne svojim usnama, spremno me privlači i mahnito mi duboko gura jezik. Okus i miris njegovog kurca u mojim ustima. Leon je iza nje, drži svoju batinu u korijenu i mlati po njenim guzovima.

- ” Daj joj ga. Daj joj ga najjače odmah, razvali moju drolju, jebi je!”

Nije mu trebalo ponavljati, namjesti ga i sjuri se u nju do jaja uz urlik olakšanja. Otvorila je širom usta i oči, zabacila glavu nazad i glasno vrištala. Povukao sam joj glavu nazad prema sebi.

- ” Gledaj me! Otvori oči i gledaj me!! Jebi je, najjače, jebi jeeee!!”

Cičala je i vriskala gledajući me suznim očima. Leon joj povuče ruke na leđa i držeći je čvrsto uhvati najjači tempo. Mesnati guzovi su joj se ritmično talasali nakon svakog njegovog udarca.

- ” Hoćeš da svršim u tebe, hoćeš ga osjetiti još većeg dok pulsira u tvojoj pički kurvo? A, droljo?” – urliče Leon puštajući joj ruke, luđački lupi dlanovima po njenim guzovima i čvrsto ih stisnu pripremivši se za finiš.

- ” Daaaa…daaaa….hajdeeeeee!!!”.

Držao sam joj glavu, lice joj se potpuno ukočilo i izobličilo, ostala je bez glasa, oči je okrenula tako da se vidjela samo njihova bjelina. Moja jedina je bila spremna za orgazam svog života. Bio sam i ja, pridignem se i drkam ga na njenom licu.

- ” Idem, idem, ideeem, gotoov saaam, evoooo, svršavaaam!!!”- dugo joj je punio pičku dok su iz nje svuda po krevetu špricali njeni sokovi. Napokon i ona pusti glas, vrisnu svršavajući. Prvi ogromni mlaz moje sperme završi na njenoj kosi i leđima, ostatak sam dugo praznio svuda po njenom licu.

- ” Volim te srećo moja…volim te, hvala ti…” – jecala je u suzama.

- “Ovo je tek početak ljubavi. Volim i ja tebe droljo moja. Moja jedina.”

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 24 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Poziv za party smo dobili od prijatelja sa kojim smo par puta imali sex. Objasnili su nam da je zurka kod njihovih prijatelja, da ce biti nekoliko parova, ali da nemoramo da usestvcujemo u nicemu ako to ne zelimo. Mozemo samo posmatrati ili se ukljuciti, ako nam se neko svidi.
18.01.2019 · Dodao: HotBod
Nešto malo novije, mail koji sam dobio u ljeto 2017. Gogo i moja žena su prijatelji nekih 10-12 godina. Mlađi je od nje 5-6 godina, prosječne visine i debeljuškast. Nikad do ove situacije nisu imali ništa više od prijateljskog druženja. Nisam se naljutio, a Gogo je i dalje diskretan.
16.01.2019 · Dodao: CortoM
bili su veoma ne odlucni...Jedno veče, dođoše kod nas. Njih dvoje, mladi bračni par, još bez dece. Mlađi od nas koju godinu. On mlađi od moje žene jedno pet godina, a ona od mene jedno deset. Stidljivi, simpatični, neodlučni.
27.12.2018 · Dodao: Carski
Oduvijek me je strahovito uzbudjivala pomisao da moju djevojku vidim sa drugim muskarcem.Cesto smo o tome razgovarali,prikljucivali se sajtovima za razmjenu partnera,nagovarao sam je na konkretne korake,ali,nisam imao bas uspjeha
17.12.2018 · Dodao: HotBod
Od naseg odmora proslo je skoro mesec dana, a Jasna i ja nismo mnogo puta pominjali Nikolu i dogadjaj sa njim. Mislio sam da je Jasna potpuno odustala od takvih druzenja i bilo mi je krivo. Iako nisam puno spominjao tu temu, stalno mi je bila u glavi, cak sam i preko dana gledajuci Jasnu kako radi beznacajne stvari, vrteo slike njenog pusenja, ili nabijanja na kurac.
11.12.2018 · Dodao: HotBod

Anketa
By Nezasita 16.01.2019
By St1993 14.01.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories