Trenutno Pusicu pregledava 1393 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 29.06.2016 (29.06.2016) - Svi članci by pusica

Bila sam tada na posljednjoj godini fakulteta. Darko je odavno bio istorija i bila sam u stabilnoj vezi sa Zoranom, mojim sadašnjim suprugom. Spremala sam diplomski rad i gotovo se potpuno odselila u vikendicu mojih roditelja van grada. Dolazila sam kući samo da prespavam i vraćala se odmah ujutro. Tamo sam imala potreban mir i mogla sam potpuno da se posvetim radu. Tog prepodneva čula sam zvuk kosačice u dvorištu susedne vikendice, dovoljno glasan da mi popusti koncentracija. Bila sam pomalo iznenanđena, pošto je bio radni dan a napolju pasija vrućina. Ustala sam sa stolice i prišla prozoru. Komšija Milan je kosio travu. Bio je negde na početku četerdesetih, visok i zgodan. Čak previše zgodan. Bio je samo u bermudama i znojavo telo mu se presijavalo na suncu. Gledala sam ga kao hipnotisana pokušavajći da se setim kada sam zadnji put osetila muškarca. Odavno sam primetila njegove poglede i znala sam čemu se potajno nada. Zoran je bio na stand by od kako sam počela da pripremam diplomski. Pitala sam se koliko je prošlo od toga i zaključila da je u pitanju skoro dve sedmice. Dodirnula sam prstima svoju desnu bradavicu i ona se gotovo istog sekunda ukurti. Što sam ga više gledala bivala sam sve napaljenija. Nekoliko minuta kasnije sam se odvojila od prozora i prišla plakaru. Preturajući po stvarima našla sam nekakvu mini teksas suknju i pitala sam se dali uopšte mogu da uđem u nju. Uspela sam nekako u tome ali mi je jedva prekrivala međunožje. Iskopala sam nekakvu zelenu majicu na bretele, koja mi je prijanjala uz telo i obukla je. Bradavice su mi se jasno ocrtavale ispod tkanine i jedino što mi je tada trebalo su viske štikle. Našla sam svoje bele sandale koje sam nosila na maturskoj večeri i zaključila da izgledam kao kreten u toj kombinaciji. Nije mi to bilo ni malo važno u toj situaciji. Prioritet je bio da se Milan napali a koliko sam mogla da vidim bio je sam, bez svoje debeloguze žene.

Izašla sam na mali trem i javila mu se. Pozvala sam ga na kafu i neko osveženje, što je uz osmeh prihvatio. Pojavio se u nekoliko sekundi i sedeo je za stolom, dok sam ja pripremala kafu i sipala nam hladnu fantu u čaše. Namerno sam se naginjala i izazivala ga špartajući po prostoriji, čekajući nestrpljivo njegovu reakciju. Međutim, od reakcije ništa. Popili smo kafu, po dve čaše jebene fante, a on ništa. Ni da nagovesti nešto. Umesto toga je ustao nekih, skoro sat vremena kasnije, i rekao:

“Ne igraj se sa mnom Nataša.”

Izašao je ostavljajući me napaljenu i zabezeknutu. Bila sam u potpunom šoku i pitala se šta sam trebala da uradim. Ponudila sam mu se kao na pladnju a on mi tu govori o nekom igranju. Moj prvobitni šok je prerastao u nervozu. Bila sam na ivici besa i došlo mi je da razbijem nešto. Umesto toga odlučila sam da prošetam malo kroz obližnji šumarak, uz obalu reke kako bih ohladila glavu i telo koje je gorelo. Šetala sam i nisam uspevala da se smirim. Još uvek sam na nogama imala one proklete sandale, pa sam morala da hodam oprezno. Potpuno sam zaboravila da ih skinem i obujem nešto pogodnije za šetnju. Osetila sam pritisak u bešici i zašla dublje u šumarak. Prokleta fanta je činila svoje. Čučnula sam, sklonila gaćice u stranu i u trenutku kada sam počela da piškim čula sam nekoga iza sebe. Nije bilo šansi da prekinem ali sam ubrzala postupak koliko god sam mogla. Vratila sam gaćice na mesto i uspravila se spuštajući suknjicu. Osvrnula sam se oko sebe i žurnim koracima krenula ka stazi, ali nisam uspela nikoga da vidim. Osvrtala sam se ne pazeći gde gazim i visoke štikle su uzele svoj danak. Levi gležanj mi se bolno savio i gotovo mi se pomračilo pred očima od bola. Pala sam na travu ispred sebe i uhvatila bolno mesto rukom. Sela sam uz neko drvo i polako masirala prstima članak koji je počeo da otiče. Skinula sam sandalu i pokušavala nekako da smanjim bol, kako bi se dovukla do vikendice. Međutim, gležanj je brzo otekao i bilo mi je potpuno jasno da je povreda ozbiljnija nego što sam u prvi mah pomislila. Setila sam se obližnjeg potoka, kraj stare napuštene vodenice koja se nalazila usput do vikendice. Potok je bio ledeno hladan i u sred leta i nameravala sam da ohladim gležanj u njemu. Izula sam i drugu sandalu i hramajući se zaputila ka vodenici, čiji se krov promaljao između krošnji drveća. Nekoliko minuta kasnije sam spustila stopalo u ledenu vodu i odahnula od olakšanja. Oslonila sam se o laktove i zažmurila zabacivši glavu unazad i prepuštajući se suncu, dok mi je bol u nozi neznatno smanjio. Sa svoje desne strane čula sam korake po travi i okrenula se u tom pravcu otvarajući oči. Prilazio mi je neki tip i u prvi mah učinio mi se poznatim. Bio je u nekom radničkom kombinezonu, visok, bradat, negde na kraju četerdesetih i u ruci je nosio neki dugačak štap i smeškao se gledajući me. Čučnuo je stigavši do mene i gledala sam ga nemo, pitajući se ko je i šta hoće.

“Treba li pomoć ?”

“Samo da se uspravim.”, rekla sam i pružila mu ruku ali je nije prihvatio. Pogled mu se spustio na moj gležanj i on polako odmahne glavom.

“Ta noga ne izgleda dobro.”

“To i sama znam. Uvrnula sam ga tamo na stazi.”

“Treba ga vratiti u ležište. Daj da ti popravim to.”

“Ipak ne. Ko meni garantuje da znate šta radite?”

Pogledao me je pravo u oči i ponovo se nasmešio.

“Ja sam Blagoje. Moja žena je Milka. Ona kod koje si dolazila dok si trenirala košarku.”

Tada mi je sinulo. Uopšte ga nisam prepoznala, mada ga nisam često ni viđala tamo. Njegova Milka mi je popravila skočne zglobove u tri navrata.

“E pa Milka je od mene naučila zanat.”, nastavio je, “Jel to dobra garancija?”

“Ne može biti bolja.”, odgovorila sam i uzvratila smešak.

Seo je kraj mene i ja mu pružim nogu. Stavio ju je u krilo i uvhatio je svojim velikim, grubim šakama. Polako mi je uvrtao nogu i bolovi su se pojačali. Stenjala sam oslonjena na laktove i brojala sekunde, iščekujući da završi početo.

“Nisi ga trebala hladiti. Sad je zajebano, ali biće dobro. Spremi se mala sad ću ga cimnuti.”

Ništa nije moglo da me spremi na bol koji je usledio. Sećam se da sam vrisnula i utonula u crnilo. Onesvestila sam se od bola. Otvorila sam oči u vodenici i trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim gde sam. Ležala sam na nekim džakovima sa brašnom, dok Blagoje mi je kvasio lice nekom krpom, a na gležanj mi je stavio hladan oblog.

“Dobro je sad.”, rekao je, “Kada odeš kući pronađi neku flašu i rolaj je tim stopalom. Biće ti noga kao nova.”

Bol je gotovo potpuno iščezla i osetila sam silno olakšanje.

“Ne znam kako da vam zahvalim.”, rekla sam.

“Pa za početak prestani da mi persiraš.”

“Dobro.”, nasmešila sam se, “A za kraj?”

Gledao me je pravo u oči i uspravio se. Velika izbočina se videla na njegovom kombinezonu i gledala sam je poluotvorenih usta. Bila sam gotovo u šoku.

“Bio bi red da ti sad pomogneš meni.”, rekao je promuklim glasom.

Počela sam da zamuckujem, potpuno zatečena njegovim predlogom i izbočinom iznad moje glave. Videvši me takvu preuzeo je inicijativu.

“Nemoj da se praviš mutava, nego se baci na posao.”, rekao je i izašao iz kombinezona. Bio je maljav poput životinje i potpuno zajapuren. Hitro je skinuo bokserice i preda mnom se ukazala kurčina kakvu do tada nisam videla. Prvo što mi je palo na pamet je da je Milka izuzetno srećna žena. Debeo, kvrgav, optočen žilama, gotovo crn, sa velikim ružičastim glavićem, sa kojeg je kapala sluz. I velik. Stvarno velik i kao što sam rekla nikada do tada nisam videla takvo nešto.

Primakao mi se i uhvatio me čvrsto za kosu na potiljku.

“Zini.”, gotovo je naredio.

Otvorila sam usta i on mi smesti svoj veliki glavić na jezik. Osetila sam slankast ukus te predivne batine i obuhvatila je usnama. Drugu ruku je spustio ne moje teme, ščepao mi kosu prstima i počeo bukvalno da me tuca u usta. Grcala sam i stenjala, punih usta i pokušavala da odgovorim na njegove nalete. Nije bilo govora da zgutam taj palamar i zamalo sam povratila kada mi je taj veliki glavić prošao kroz krajnike. Izvukao ga je još uvek me držeći obema rukama za kosu i dao mi ne više od tri sekunde da dođem do daha. Pljuvačka mi se u mlazevima slivala niz lice i kapala na grudi. Sjurio mi ga je ponovo i nastavio još silovitije da me razbija. Nekoliko sekundi kasnije ga je izvadio, dok sam glasno uzdisala trudeći se da dođem do vazduha. Gurnuo me je unazad i raširio mi noge. Pocepao mi je gaćice u dva trzaja i bacio ih u stranu. Sustio je svoj jezik na moj izbrijan pičić i počeo da radi njime. Njegovi brkovi su mi bockali klitoris i uvijala sam se pod njim glasno stenjući, dok mi je maca lila potoke. Svršila sam uz glasno vrištanje sa njegovim jezikom u pičiću i srednjakom u guzi. Matori Blagoje me je više nego prijatno iznenadio. Uspravio se dok sam drhtala celim telom u jenjavajućem orgazmu. Privatila sam mu ga rukom u korenu i počela da ga sisam kao sumanuta. Nekoliko sekundi kasnije sam se spustla do njegovih, velikih, dlakavih jaja i lizala ih, sisala dok sam mu žestoko drkala kurac. Odgurnuo me je grubo od sebe i povalio na džakove sa brašnom. Bacio se na mene, izvadio mi sise iz majice i smestio mi ga u uzavreli pičić. Rukama mi je čvrsto ščepao sise i počeo da me tuca poput ludaka. Vodenica je odjekivala od mog vrištanja, dok me je razbijao tom batinom. Bila sam ispunjena kao nikada do tada i uživala uvijajući se na toj kurčini, svršavajući u serijama.

“Tako… To…”, govorio je, “Sad ćeš… Biti jebana… Ko što nikad nisi…”

Pojačala sam svoje krike, ukoliko je to uopšte bilo moguće, i ponovo svršavala, kada me je divlje ujeo za sisu. Vrisnula sam i on je pusti da bi istom silinom ugrizao bradavicu na drugoj. Urlala sam kao izbezumljena i on mi lupi blagi šamar puštajući mi bradavicu.

“Mmmmm… Kakve sise imaš…”, rekao je i ponovo ih čvrsto stisnuo svojim velikim šakama, dok je njegov palamar rasturao moju utrobu i terao me da urlam od zadovoljstva. Zadigao mi je noge na svoja ramena i sjurio mi ga do kraja u oštrom trzaju kukovima. Njegova velika jaja su pljeskala mojim mokrim guzovima i svršavala sam tresući se celim telom, urlajući koliko me je grlo nosilo. Nekoliko sekundi kasnije izašao je hitro iz mene i opkoračio me. Prihvatila sam mu glavić usnama, sa kojeg su se slivali moji sokovi i počela da ga sisam. Lavina sperme mi je zalila usnu duplju i on mi zapuši nos. Gutala sam vrelo seme i grcala, misleći da nikada neće prestati da svršava. Nikada pre toga nisam popila toliko sperme i ni u snu nisam mogla da pomislim da iz nekoga može da izađe takva količina. Uprkos tome isisala sam i zadnu kap iz te velike batine. Blagoje se skinuo sa mene i seo pored dahćući.

“Uff… Odlično se jebeš Nataša… Uh… Ko što sam i mislio…”

“Hvala…”, rekla sam zadihana, “Znam to…”

Ustao je i otvorio neku plastičnu flašu sa vodom. Ispio je gotovo pola litre i pružio mi je. Nagnila sam flašu i otpila malo dok je on sedao kraj mene i pripalio cigaretu. Ponudio me je ali sam odbila.

“Ja bih radije nešto drugo.”, rekla sam i kleknula pred njega.

Razmakla sam mu noge i smestila mlohavu kurčinu u usta. Sisala sam mu i drkala ga dok je on pušio. Milovala sam mu jaja prstima i lizala ih, pa se vraćala na glavić. Igrala sam se nekoliko minuta ali se sporo vraćao u život. Ipak je bila reč o starijem čoveku, pa sam posegnula za adutom iz rukava.

“Podigni noge.”, rekla sam mu.

Poslušao me je i otvorio mi put ka njegovom anusu. Lizala sam ga osećajući opor miris i drkala mu sve čvršću kurčinu.

“Oh… To… Ufff… Kako si dobra… U pa razjebaću te sad… Ooooo… To kujo,to…”, stenjao je.

Gurnula sam jezik u njegov dlakavi čmar najdublje što sam mogla i osetila kako se očvrsnuo u mojoj ruci. Palacala sam sitno jezikom i prešla na njegova jaja. Vratila sam se usnama na uzdignutu kurčinu i sisala je. Izvadila sam je iz usta i smestila je između sisa. Drkala sam mu ga držeći ih rukama sa strane. Bila je to inicijalna kapisla sa nuklearnu eksploziju, pošto mi je bilo kristalno jasno da ga najviše pale moje sise. Odurnuo me je potpuno spreman i naguzio me preko džakova. Razaknuo mi je guzove i pljunuo mi na anus. Razmazao je pljuvačku i smestio mi srednjak. Ciknula sam i rekla:

“Samo polako, molim te…”

Kao da nisam ništa rekla. Žestoko je radio srednjakom dok se moje stenjanje pojačavalo. Izvukao ga je i smestio mi ga u usta. Njegov veliki glavić mi je pritiskao anus i sekundu kasnije počeo je da prodire. Peklo me je strašno iako sam dobro razrađena. Jednostavno, bio je isuviše debeo i velik. Osetila sam kako mi se čmar širi i puca i vrištala sam pokušavajući da mu kažem da bude pažljiv. Umesto toga me je ščepao grubo rukama za slabine i prodirao naslanjajući se svom težinom.

“Sad se dernjaj… Da vidim kolko si gladna kurca…”

Nisam mogla da zamislim sebe u trenutku kada je prestao da prodire. Predpostavljam da sam bila izbečena, bez daha i glasa, nataknuta kao na kolac u iščekivanju njegovog sledećeg poteza. Uhvatio me je čvrsto za kosu na temenu i povukao me ka sebi. Izvila sam se u leđima i osetila kako se povlači. U oštrom trzaju se zabio nazad i nastavio da me tuca ubrzavajući ritam. Mislim da nikada nisam toliko glasno vrištala i sigurna sam da me niko nikada nije tako žestoko tucao u guzu kao on. Besomučno me je vukao za kosu. Slobodnom rukom me je snažno pljeskao po guzovima i tucao me poput šivaće mašine, dok sam uživala u suludoj mešavini bola i zadovoljstva. Vrtelo mi se u glavi i bila sam potpuno sluđena tempom koji me je rasturao. Zabio se u mene do jaja i počeo da se uspravlja. Povukao me je za kosu ka sebi i ja se naslonim leđima na njegove maljave grudi. Njegov palamar je u tom trenutku bio najdublje u mojoj guzi. Obuhvatio me je rukama i smestio mi srednjak u razvaljen pičić. Levom rukom mi je stisnuo desnu sisu i počeo da radi srednjakom. Vrištala sam u naletu novog orgazma i drhtala kao priključena na struju, dok mi je grickao vrat i palacao jezikom po uvetu. Gotovo sam se rasplakala od zadovoljstva kada sam osetila kako me puni od nazad, dok mi je iz pičića prskalo kao iz fontane. Dahtali smo trzajući se u poslednjim talasima orgazma. Nisam mogla ni u najluđim snovima da predpostavim ovakvo tucanje nakon onog jalovog pokušaja sa Milanom.

Blagoje mi je kasnije pomogao da odem do vikendice. Mogla sam da odem i sama ali htela sam da mu pokažem gde me može pronaći. Od tog dana pa sve dok nisam spremila diplomski Blagoje je redovno navraćao i uživala sam u žestokom seksu sa njim. Kažu da bez starca nema udarca. I u pravu su.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 32 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Zovem se Goran,imam 35 godina i živim u Novom Sadu.Oženjen sam i imam 2 ćerke i lepu zgodnu ženicu Ivanu.Ivana ima 30 godina. Lepo se slažemo i poštujemo.Sa njom imam dobar sex i nikad se nisam nešto žalio na kvalitet sexa.Moja žena ima sestru od tetke Draganu koja ima 33 godine i već duži period nema dečka.Ona inače radi kod mene u firmi.Kako je svaki dan viđam počeo sam polako da se ložim na nju.
Prije 9h ·
Rukometasica voli zestoko, nikad nisam smatrao da su cure koje se bave nekim ekipnim sportom naročito privlačne, jer su mi djelovale nekako grubo, pogotovo rukometašice. Barem sam tako mislio dok nisam upoznao Noru. Kao prvo, nisam je upoznao kao rukometašicu, već sam ju susreo u jednom noćnom klubu gdje je bila okružena hrpom svojih frendica
Prije 10h ·
Zovem se Ana imam 26g ,ovu pricu moram nekom ispricati a ovako mi je najlakse ko zna zasto .udala sam se pre 5g za Misu posle kratke i burne veze ,bese mi prvi muskarac ,sex je bio sjajan I ljubav velika on je 10g stariji od mene.Ubrzo otidjosmo u veliki grad kod prijatelja njegovog oca veoma bogatog I postenog coveka kojeg upoznah na nasoj svadbi inace udovca Velju od 65g koji sam zivi u velikom stanu u samom centru grada
Prije 22h ·
Ležim na plazi zestoko napaljena. Mazim picu i zamisljam kako me neko jebe. Na plazi sam, gola i sama. Moje sise su vec zeljne muskog dodira a pica zeljna rasturanja kurcem. Zelim seks.
Jučer ·
Mala susjeda, nevina i željna seksa. U 15 godina braka nikad nisam prevario ženu, mada je prilika bilo, naročito na poslu gdje je flerta i nabacivanja bilo koliko hoćeš. Stres na poslu je tražio ispušni ventil, pa je bilo dosta uredskih afera. Ja nisam popustio, prvenstveno što sam bio vjeran ženi, a s druge strane imali smo seks svaki dan i bila je komad samo takav
Jučer ·

Anketa
By FilipFiki19 Prije 3 dana
By starimacak1 27.02.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories