Trenutno Pusicu pregledava 1624 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 30.07.2016 (30.07.2016) - Svi članci by Pusica

Erotske price: Moja bivša studentica... Zapazio sam je prvi dan predavanja, sjedila je u prvoj klupi učionice. Kao i sve studentice, tek svršene srednjoškolke, uvijek vesela, razdragana i ne baš posebno zainteresovana za materiju koju sam predavao. Nije bila obična djevojka, koja je upisala fakultet tek tako. Izuzetno inteligentna, duhovita, ali nedisciplinirana i... Zgodna djevojka vrele krvi, živa... Kikotala se kada bih prošao kraj grupe u kojoj stoji, u hodniku, ili bi znakovito pogledovala tokom predavanje, kratko, tek da skrene pažnju na sebe. 

 

„Indy, htjela si nešto pitati?“ – pravio bih se da nisam primijetio znakovitost njenog pogleda. 

 

„Ništa, ništa... Samo slušam pažljivo.“ – nasmijala bi se, pomalo nevino, i hinjila da nešto zapisuje kao i uvijek. 

 

Inače, gledala me ravno u oči, poluotvorenih usta, a kada bih obratio pažnju diskretno bi se nasmijala i spustila glavu. Osjećao sam se krivim kada bih se uhvatio da mislim na nju. Profesor sam, ne ide da petljam sa studenticama. Na kraju krajeva, mlada je, nema ni dvadeset godina. Ali, svakim danom, češće mi je bila u mislima. 

Jedva bih dočekivao dane kada njena grupa dolazi meni na predavanje. Dok bih govorio, šetao bih po učionici i namjerno zastaja na mjestima sa kojih bih nesmetano gledati u njene butine koje su se ocrtavale na redovno uskim farmerkama ili nekim helankama. Odijevala se uobičajeno za njene godine, ne izazovno. Farmerke, majice, patike... Nije se šminkala, ali nije joj ni bilo potrebno jer je svojim senzualnim usnama i krupnim, smeđim očima oborala s nogu svakog muškarca. Kolege, koje joj nisu predavale, zezali su me i pitali mogu li se koncentrisati. Seksipil joj je bio toliko jak da me palila, svakim danom sve više. Ispod farmerki bi joj katkad provirivali rubovi gaćica, diskretno. Indy je bila građena za moj ukus. Nije se trudila da bude mršavica, njene noge su bile savršeno oblikovane, jedre, guza prelijepa, stomak ravan, a grudi... Ah, jednog dana je došla u majici sa dubokim „v-izrezom“. Mislim da su studenti primijetili kako sam progutao pljuvački kada sam vidio procjep između njenih prelijepih sisa i bradavice koje se diskretno naziru na majici. Primijetila je i ona i kao i uvijek nasmijala se „nevino“; toga dana sam im puno diktirao jer sam želio nesmetano da uživam u prizoru zbog kojeg sam teško disao. 

Indy je svakim danom sve više postalajala predmet mojih fantazija. Zamišljao bih najčešće kako joj lickam pičkicu dok ležim, a ona prelazi njome po mojim usnama i steže svoje divne grudi, glave zabačene unazad, zatvorenih očiju. Zamišljao bih kako stenje i moli me da je jebem: „Ah, profesore, jebite me...“, kako me objema rukama drži za glavu i nabija je u svoje međunožje, kako se nabija na moj kurac dok joj držim polutke savršene guze i grizem sise... 

 

„Profesore, mogu li vas pitati nešto?“ – obratila mi se na hodniku, prije predavanja. 

„Izvoli!“ – nastojao sam biti služben i distanciran. 

„Maji je danas rođendan i otišla bih do grada da joj kupim poklon, jer ona odmah poslije predavanja putuje i neće je biti dva dana. Pa, ako možete da mi dozvolite odsustvo s predavanja.“

„Indy, ovo je fakultet, ne morate dolaziti ako nećete. Samo, na ispitu morate znati.“

„Znam to, profesore, ali ja želim biti na predavanjima, a ne želim da mislite da sam nezainteresovana.“

„Zašto je važno hoću li ja misliti da jesi ili nisi zainteresovana?“ – pokušavao sam razviti dijalog koji ne bi bio skroz služben, ali ipak na neki način u kontekstu odnosa „student-profesor“.  Zapravo, jako sam želio biti sa Indy, želio sam da što duže pričamo, o bilo čemu. 

„Meni je važno šta vi mislite.“ – nasmija se mangupski i pređe rukom kroz svoju divnu, dugu, valovitu kosu. 

„Pa, lijepo...“ – bio sam malo zbunjen, jer sam skoro bio siguran da je Indy osjetila da fantaziram o njoj – 

„Imponuje mi to što kažeš... Ali, to ne znači da smiješ biti nedisciplinovana, OK?“ – nasmijao sam se i iskoristio priliku da koliko-toliko razbijem distancu koju sam sam napravio; dotaknuo sam je vrhom kažiprsta po nosu i nasmijao se. 

„Uredu, profesore, vidjet ćete da ću savladati gradivo onako kako vi želite.“ –osmijehnula se i zagrizla blago donju usnu. Crvenilo joj je preplavilo lice. Dakle... Nisam sam u svojim fantazijama, Indy ipak želi od mene isto ono što i ja od nje. 

 

Okrenula se i pošla niz dugi hodnik. Gledao sam za njom i uživao u ljepoti njenog tijela, u guzi čije su se obline potpuno ocrtavale na uskim farmerkama. Okrenula se i zavodnički mi se osmijehnu. Osmijehnuo sam se i ja njoj, mahnuo joj i otvorio vrata učionice. 

 

„Profesore, Indy je otišla u grad i...“ – zakikota Maja, njena kolegica sa kojom je dijelila klupu, prava mala pornićarka, nikada mi nije bilo jasno otkud ona na fakultetu. Njeno jebozovno odijevanje više je priličilo nekom turbo-folk partyu, ne obrazovnoj ustanovi. Maja... Ma koliko jebozovna bila, nisam obraćao pažnju na nju. Više je znala o dijetama, solarijumu, ko zna čemu nego bilo šta drugo. Svojim minićima, štiklama, dubokim dekolteima nastojala je skrenuti pažnju na sebe, ne samo moju. Ono što mi se kod nje sviđalo je savršeno ravan stomak i lančić na zglobu desne noge, koji joj je, valjda, bio zaštitni znak. 

 

„Znam, Majo!“ – strogo sam je prekinuo. Nervirala me. 

„Šta znate?“ – podignula je obrve i pogledala me svojim jebozovnim pogledom. 

„Znam da je Indy otišla u grad.“ 

„A, to... Uredu!“

„A, šta bih drugo trebao znati?“ – tonom kojim sam je pitao htio sam poslati signal da ništa, osim predavanja, ne smije biti predmet komunikacije između nje i mene, Indy, ostalih studenata. Osjećao sam se kao da svi, i moje kolege i studenti, znaju da fantaziram o Indy. 

„Ništa, ništa... Oprostite!“ – s poštovanjem reče Maja i to mi se, na neki način, svidjelo. Nikada mi se nije obraćala i od nje sam očekivao onaj „casualy“ odnos. Svidjelo mi se njeno „Oprostite!“ 

 

Prolazili su dani, a ja nisam prestajo da mislim o Indy... Svaki dan bih fantazirao o njoj. Energija među nama se osjećala, naš odnos bivao pomalo opušteniji. Naime, ponekad bih sjeo sa studentima da popijem kafu, redovno nastojavši da priđem grupi u kojoj je ona. Češće bismo na hodnicima razgovarali, a vremenom smo razmjenjivali „nehotične“ dodire, od kojih bih se redovno uzbuđivao i koje bih vraćao u mislima kada bih fantazirao o njoj. 

Vrijeme seminarskih radova je ujedno značilo i vrijeme kada će mi studenti dolazili na konsultacije. I to me činilo nervoznim... Znao sam da će doći red i na nju, a nisam znao šta da uradim. Da se pravim lud ili... Ili da ipak nešto pokušam... A, šta ako ispadnem kreten? Šta ako se počne pričati kako sam pokušao spavati sa studenticom. Nisam bio jedini koji to pokušava, radi, ali to nije bilo u skladu sa autoritetom koji sam uživao, onim što ljudi misle o meni. Umjesto da se radujem susretu s njom nasamo, ja sam jedva čekao da taj dan dođe i prođe. 

„Dobro veče, profesore!“ – ušetala je veselo u moju kancelariju. 

 

Pravila se da ne primjećuje kako sam ostao bez daha. Na uskim bijelim helankama, od nekog finog, kao plišanog, materijala ocrtavao se jasno njen venerin brijeg. Visoke štikle sandala uljepšavale su njene noge i još više isticale njenu moćnu guzu. Bijeli topić otkrivao joj je stomak i jedva stezao nabrekle grudi. Indy se namirisala nekim parfemom koji je ispunio moj kabinet, a meni rasplamsao želju koja se, imao sam dojam, pretvorila u materiju. Zadrhtalo mi je u stomaku i osjetio sam erekciju. Pogledao sam je u oči prilično ozbiljno, naslonio se u radnu fotelju i pitao je: 

 

„Indy, jesi li ti došla na konsultacije ili...?“

 

U tom trenutku začu se kucanje na vratima i u kabinet uđe Maja, u nekoj laganoj mini-haljinici, sa bretelama. Njena duga plava kosa milovala je vajana ramena, lančić oko zgloba isticao ljepotu njenih nogu. 

 

„Profesore, oprostite... Mogu li i ja prisustvovati konsultacijama sa Indy? Zajedno smo radile seminarski, pa želim čuti šta ćete njoj reći.“ 

 

Situacija u kojoj se govorilo o seminarskom radu, a u suštini, sve mirisalo na seks; snašao sam se i prilično smireno odbio Maju.

 

„Lijepo od tebe, Majo, što si zainteresovana. Koliko znam ti si po rasporedu zakazana za prekosutra. Ne bih da narušavam princip da sa studentim, u četiri oka, pričam o njihovim radovima. Nemoj se lutiti.“

 

„Uredu, profesore.“ – odgovorila je i pogledala Indy. 

„Hajde, sačekaj me u kafiću.“ – rekla joj je. 

„OK, čekam te...“ – rekla joj je i nježno cmoknula u usne. – „Doviđenja, profesore.“ 

„Doviđenja, Majo.“ – rekao sam joj i upitno gledao Indy. 

„Šta...“ – osmijehivala se i upitno me pogledala raširivši ruke. 

„Indy, vrlo dobro znaš da sam prilčno otvoren. Zbunio me način na koji si se obukla, a još više ova „pusa“ sa Majom... Uredu, u „pusu“ neću da ulazim, ali ovo prvo...“ – moja samokontrola je pobijedila. Iako mi je srce jako lupalo, iako sam bio veoma nervozan, napaljen, ponašao sam se kao da sam savršeno stabilan i da ni o čemu ne mislim,osim o mom poslu. Ipak, nadao sam se da će ona napraviti prvi korak, zato i jesam spomenu njen izgled. 

„Ah, profesore, pa to je danas normalno, joj... Nemojte biti tako, ne znam... Zatvoreni!“

„Šta je normalno?“

„Pa, to, da se dvije prijateljice cmoknu u usta. Mislim, to ništa ne znači.“ 

„Rekao sam da u to neću da ulazim... Hoćeš li mi objasniti jesi li došla na konsultacije ili u diskoteku?“ – hinjio sam strogost.

„A, to... Pa, poslije konsultacija idem vani... A, što... Ne sviđa vam se kako sam se obukla?“ – provokativno se nasmijala i jasno pokazivala da o svemu možemo pričati. „A, nije li malo neobično da profesor primjećuje kako se studentica obukla? Ako vam se ne sviđa ja mogu otići i presvući se.“ – provocirala me. 

Ćutao sam i mirno je gledao u oči. Jasno je bilo da je došla da me zavede. Međutim, moja gluma ju je zbunila. Izraz lica joj se uozbiljio, prestala je da se smješka. Vodio sam igru i to me je osnažilo da donesem odluku – jebat ću je.

„Uredu, brzo ću doći...“ – zamucala je i pomalo uplašenim pogledom očekivala od mene da je zaustavim. 

Nisam mijenjao izraz lica i ozbiljno sam je gledao u oči. Zacrvenila se, polako okrenula i krenula prema vratima. Kada je dohvatila kvaku, zaustavio sam je: 

„Zaključaj vrata.“ – tiho sam joj rekao. 

„Molim...“ – okrenula se i upitno me pogledala. 

„Rekao sam da zaključaš vrata.“ – bio sam i dalje miran. 

„Ali, profesore... Kako... Pa, ključ je s unutrašnje strane.“

„Znam, zato ti i kažem.“ – ustao sam i polako krenuo prema njoj. Nisam se trudio da sakrijem nabreklinu na pantalonama. 

 

Primijetio sam da se malo zbunila, pa i uplašila. Približio sam joj se i osjetio miris njenog parfema. Dok je drhtavom rukom okretala ključ u bravi, nježno sam je pomilovao po guzi. 

 

„Profesore...“ – zamucala je i okrenula se prema meni. 

„Jako te želim, Indy... Jako...“ – obuhvatio sam je lijevom rukom oko struka i priljubio sebi. 

„Profesore, nemojte... Ja... Pustite me...“ – pokušavala se izvući iz mog zagrljaja i odgurivala me od sebe – 

„Nemojte... Ahhh...“ – oteo joj se kratak jecaj kada je osjetila na svom stomaku moj nabrekli ud. Oči su joj se zacaklile, usne zadrhtale. 

„Indy... Jako te želim...“ – čvrsto sam je držao u lijevoj ruci, a desnom sklonio kosu s lica. Nježno sam prešao jezikom preko njenih usana. Prestala je da pruža otpor, sklopila oči i jezici su nam se spleli u divan poljubac. 

„Ah, kako si lijepa, Indy...“ – gledao sam je u oči i prstima prelazio po usnama – „Jako te želim, malena...“ 

„Ahh, profesore... Šta...“ – iznenadila se kad sam joj grubo stegnuo ruke, naglo je okrenuo i prislonio uz ormar. 

 

Prizor je bio divan. Indy, sva u bijelom, jedra i napaljena pritisnuta mojim tijelom o vrata od mahagonije. 

Jako sam je držao za ruke i priljubio se uz nju. „Mmmm...“ – počela je tiho da stenje i blagim pokretima bokovima trljala se guzom o moj nabrekli kurac. Pustio sam joj ruke i stegnuo joj bokove. Dlanovima se oslonila na ormar i odgurujući se počela da se migolji. Cijelim tijelom sam je pritisnuo, jedva je disala, nježno sam prelazio usnama po njenom vratu a dlanovima po butinama, guzi, struku, jedva je dodirujući.

 

„Kako si jebozovna, Indy.“ – šapnuo sam joj na uho. 

„Ufff... Profesore...“ – procijedila je kroz stisnute zubi i uspjela da se okrene prema meni, ali i dalje prikovana mojim tijelom uz ormar. Oči su joj se caklile, a rumenilo preplavilo lice. 

„Mačkica je napaljena...?“ – vlažnim usnama sam joj prelazio po bradi, usnama.

„Profesore...“ – zadihana, pritisnuta donjim dijelom tijela uz ormar, uspjela je snažno me zgrabiti za glavu i gurnuti mi jezik u usta. 

 

Divlje smo se ljubili, ali sam i dalje nježno rukama mazio njene obline. Odvojio sam usta od nje i gledao je. 

 

„Tako si lijepa, Indy... Lijepa i napaljena.“ – prešao sam vrhovima prstiju po njenoj nabrekloj pičkici, a onda joj nježno stegnuo grudi preko topića. Držala me za ruke, jako, zarila nokte u moje nadlaktice, gledala ucakljenim očima namrštenog čela. 

„I grudi su ti lijepe, divne.“ – zagrizao sam ih preko majice, a ona poče da je skida. „Ne skroz.“ – zaustavio sam njene ruke i divio se ljepoti njenih otkrivenih grudi, nabreklih od silnog uzbuđenja. „Tako su divne“ - dodirivao sam ih nježno jagodicama -  „Tako su lijepe...“ – zapalacao sam jezikom po napetim bradavicama. 

„Ahhh... Profesore... Profesore...“ – snažno me zagrlila oko vrata i čupala me za kosu kad sam počeo jezikom da lickam i usisavam bradavice njenih prelijepih grudi, stenjala je i čvrsto držala za glavu pokušavajući doći do daha. 

Odvojio sam se od nje, stegnuo joj ruke u zglobovima i gledao ravno u oči. 

 

„Napaljena si?“ – mirno sam je pitao. 

„Šta mi to radite, profesore...“ – zadihana i napaljena Indy je teško disala. 

„Pitao sam te nešto.“ – strogo sam joj se obratio mirnim glasom dok sam pravio korake unazad i povlačio je prema sebi. 

„Jesam...“ – jedva je izgovorila. 

„Šta jesi?“

„Napaljena sam... Jako sam napaljena... Želim da me... Mmmm... Mmmm...“ - prekinuo sam je strasnim poljupcem. 

 

Uživao sam u njoj, u njenom jeziku, ustima, mazio sam joj guzu, prelazio rukama po bokovima, milovao joj leđa, a onda opet guzu, koju bih povremeno malo stegnuo, pa onda opet mazio. Prešao sam joj jezikom po vratu, licnuo resicu na uhu, zatim poljupcima krenuo niže, savijajući se u koljenima kako bih sjeo na kauč. Zadržao sam se malo na njenim grudima, licnuo joj bradavice, a onda sjeo i zagrlio joj noge. 

 

„Kako si lijepa, Indy... Kako ti je lijep stomak... Malena moja, želiš li da ga ljubim?“ – stegnuo sam joj rukama noge i milovao ih preko helanki. 

 

Gledala me zamućenim pogledom, sva ustreptala spustila je ruke na moju glavu i tiho zamucala: 

 

„Profesore... Ja... Ja... Molim vas...“ – noge su joj drhtale, guza se grčila u mom nježnom dodiru, trljala se butinama koliko je mogla. 

„Kako ti je lijep stomačić, mmm... Sad ću da ga izljubim.“ – prislonio sam usne na njen lijepi stomak i blago ga liznuo od rubova helanki do pupka, a onda počeo da ga vlažim usnama i jezikom. 

„Aaaaah...“ – oteo joj se težak i glasan uzdah – „Aaaaah... Profesore, nemojte... Hah... Hah...“ – jecala je i tresla se u mojim rukama. 

„Napaljena mačkica... Eto šta si ti. Ti si moja mala, napaljena mačkica, moja studentica... Jesi li?“

„Jesam...“ – molećivo me gledala dok sam polako počeo da joj skidam helanke. 

 

Milovao sam je po golim nogama i jezikom prelazio po rubovima gaćica, skroz vlažnih od sokova koji su joj se cijedili iz pičkice. Dodatno me palio njen miris, izmiješan sa mirisom parfema. 

 

„Kako si lijepa, mačkice moja.“ – jače sam je zagrlio i nastavio da je žvalim po stomaku. Milovao sam njene vrele butine i stegnuo joj guzu. Kada sam je osjetio golu u rukama, naježio sam se i jače se priljubio uz moju napaljenu studenticu. „Oh, malena moja, kako si lijepa, divna, meka...“ – nastavio sam da joj lickam stomak i stežem guzu. 

„Profesore... Vrti mi se u glavi, molim vas... Haaah... Molimmmm... Oh... Oh...“ – Indy se grčila u mojim rukama, uvijala se, pokušavala da se oslobodi stiska. 

 

Zubima sam joj smaknuo gaćice ka dolje... Preda mnom se ogoljavala njena lijepo sređena pičkica, svježe obrijana, sva vlažna. Lijevom rukom sam je i dalje držao pod kontrolom, a desnom joj pomogao da se oslobi gaćica. Naslonio sam se i primaknu je sebi: „Daj mi je, malena moja.“ Lijevom nogom se popela na kauč, a desnu je podigla na naslonjač. Jecala je i drhtala iščekujući moj jezik na njoj. Butine su joj bile vlažne od sokova strasti, a njen cvjetić ispred mojih usana. Pokušala je odmah da priljubi svoje međunožje mojim ustima, ali sam je čvrstim stiskom bokova zaustavio. 

 

„Moraš biti poslušna, ako želiš da te izjebem jezikom, Indy.“ – rekao sam joj kao da je uvjeravam u nešto. 

„Aaah... Šta mi to radite... Vi niste normalni... Jebite me... Jebite me, molim vas... Izludjet ću...“ – jecala je i skoro uplakanim glasom me molila. 

„Kako ti je lijepa pičkica, Indy...“ – izluđivao sam je odugovlačenjem i uživao u prizoru. Njena malena je bila sva vlažna i nabrekla. Jednom rukom sam joj držao butinu noge koje držala na naslonjač kauča, a drugom sam je milovao po ispruženoj nozi i stezao polutku guze, dok sam jezikom kružio oko njene nabrekle pičkice. 

„Uff... Hahh... Hahh...“ – jecala je osjećajući samo dah na svom uspaljenom međunožju. Rukama se oslonila na zid i mrdala bokovima, glave zabačene unazad – „Profesore, molim vaaaaaas... Ne mogu više... Ne mogu...“

„Prvo mi reci zašto si došla onako odjevena... Ako želiš da te izjebem jezikom, prvo mi to reci.“ – prešao sam jezikom po unutrašnjoj strani njene desne butine, a onda počeo da je žvalim usnama i jezikom. 

„Aaaaah... Neeee... Jebite me, molim vas...“ – jecala je, glas joj je podrhtavao. 

„Prvo mi reci, kučkice mala.“ – nastavio sam da je izluđujem . 

„Neee... Ne mogu... Ne mogu...“

„Možeš, kurvice moja.“ - jako sam je stegnuo za guzu i kružio jezikom oko pičkice.

„Došla sam... Ah... Došla sam da vas napalim... Da me jebete... Molim vas, profesore...“ – još jednom je pokušala da mi nabije svoju uspaljenicu u usta. 

„Poslušna si ti kurvica, nagradit ću te.“ – dodirnuo sam jezikom ulaz u njenu ljepoticu, a onda polako  prelazio između usmina prema klitorisu. 

„Aaaah... Da... Daaa... Daaaa...“ – zatvorenih očiju, Indy je jednom rukom stezala svoje grudi i iščekivala. 

 

Obgrlio sam joj noge i potpuno je kontrolisao. Migoljila se, vlažila mi lice uspaljenom pičkicom... Prstima sam nježno razmaknuo stidne usmine i skroz ogolio nabrekli klitoris. 

 

„Aaaaaaaah...“ – jako je vrisnula kada sam ga dotaknuo jezikom.

„Indy...“

„Profesore... Profesore...“ 

„Mmmmm... hah... hah...“ – stenjala je, pokušavala uzeti zrak kada sam ponovo dotaknuo jezikom ulaz u njenu picu i ponovo krenuo između usmina – „Aaaaah... aaaaaaaaah... aaaaah...“ – vrištala je osjećajući kako joj jezikom lupkam klitoris – „Daaaaaa... Tooooo... daaaaaaaaaa... Aaaaaaaah...“ – kabinet je ispunio njen vrisak, tijelo joj se ukočilo i drhtalo u mojim rukama, predano sam stimulisao krunicu njenog orošenog cvijeta i vodio je ka klitoralnom orgazmu koji je brzo uslijedio i zbog kojeg Indy poče da urliče i nekontrolisano se trlja pičkicom o moja usta, lupa rukama u zid, steže svoje grudi. Nisam prestajao da joj lickam klitoris, uživao sam u jakom orgazmu koji je potresao i stezao joj zgrčenu guzu. 

 

„Profesorrrree... Ah... Profesore...“ – počela je da se spušta i prislonila pičkicu na moje grudi. 

 

Nisam joj ispuštao guzu dok me divlje žvalila i zavlačila ruku kojom je otkopčavala kaiš na mojim pantalonama. 

 

„Jebite me... Jebite me odmah, sad... Potreban mi je vaš kurac... U mojoj pičkici... Jebite me...“ – grozničavo je otkopčavala šlic na mojim pantalonama i preko bokserica mi trljala nabreklu batinu. 

„Moraš zaslužiti, Indy...“ – stegnuo sam je za nadlaktice, grubo primaknuo sebi i gurnuo joj jezik u usta. 

Indy je prosto pokidala dugmad na mojoj košulji, koje me je brzo oslobodila, kao i potkošulje. Žvalila je i lizala moje grudi, bradavice, stomak, uvijajući se u mojim rukama. Spuštala se niže i skinula mi pantalone. Zamrsio sam prste u njenu divnu, raščupanu kosu i dozvolio joj da mi svuče bokserice. 

„Oh...“ – tiho je uzdahnula kada je u ruku uzela moj već dugo spreman kurac i prešla jezikom preko njega, gledajući me svojim napaljenim pogledom. 

„Liži mi jaja, kurvice.“ – prostenjao sam i namjestio se udobnije. 

Naguzila se i počela da mi licka otekla jaja, da ih stavlja u usta, jedno pa drugo, masirala mi stomak  i povremeno nježno prelazila rukom preko kurca. 

„Puši mi ga, kurvice...“ – ponovo sam zamrsio prste u njenu kosu. 

 

Oblizala mi je jezikom glavić, a onda počela da ga puši. Svakim pokretom bio sam sve dublje u njenim ustima, mumljala je i disala kroz nos, prava ždrebica, napaljena kučkica, pušila ga je predano gurajući ga sve dublje i dublje u usta. U jednom trenutku je zastala a onda polako počela da spušta glavu niže, sve dok cijeli kurac nije bio u njenim ustima. Krkljala je, pljuvačka mi je potpuno ovlažila jaja, Indy sva crvena u licu mrdala je glavom i jednom rukom se pljeskala po guzi. 

„Ohh... Indy... Pičkice... Kurvice moja... Aaah... Aaah... Aaah...“ – drhtao sam i grčio se mrdajući se bokovima i u jednom trenutku je snažno počupao za kosu i izvadio ga. 

„Haaaah... Mmmm... Haaah... Haaah...“ – širom otvorenih usta je uzimala zrak, zadihana, crvene u licu, sva vlažna. – „Jesam li zaslužila... Jesam li bila dobra...“ – gledala me unezvjerenim pogledom i drkala kurac.

„Kurvice moja, bit ćeš jebana... Izjebat ću te...“

„Da... Da...“ – jače mi je drkala kurac i trljala svoju pičkicu. 

„Stavi ga između sisa...“ – savio sam se malo u koljenima i smjestio ga između njenih jedrih grudi. 

„Volite da me jebete između sisa...“ – stegnula ih je i provocirala me osmjehujući se kao da se iživljava nada mnom. 

„Ti si jedna napaljena kurvica, Indy...“ – mrdao sam se bokovima i zamrsio sam joj prste u kosu. 

„Mmmm... Osjećate li toplinu mojih nabreklih sisa oko svoga kurca, profesore?“

„Izjebat ću te u usta, kučkice moja!“ – lijevom rukom sam joj počupao kosu, a desnom sam usmjerio kurac prema njenim ustima i nemilosrdno joj ga gurnuo. 

 

Nabijao sam joj ga u usta neko vrijeme, a onda je podigao na noge i gurnuo prema stolu. Sjela je, raširila ih i oslonila se rukama iza leđa. Prizor je bio divan... Prišao sam joj, prešao prstima po njenom licu i dotaknuo glavićem ulaz u njenu vrelu pičkicu. 

 

„Želiš li da te jebem, Indy?“

„Mmmmm....“ – zastenjala je, zatvorila  oči i umjesto odgovora, usisala mi je dva prsta i nježno ih zagrizla kad je osjetila da sam joj glavićem prodro u mačkicu. 

Polako sam se mrdao i jebao je samo glavićem, Indy je sve teže disala grizla mi i pušila prste. Podigao sam joj noge još više, obuhvatio ih rukama i gurnuo ga malo dublje. 

 

„Oh, daaaa... Daaa...“ -  zatvorila je oči i zabacila glavu unazad, ljepota njenih grudi došla je do punog izražaja; lijepe, jedre, nabrekle, poželio sam da ih stegnem, jako, da joj usisam nabrekle bradavice. Gledao sam ih dok sam joj oblizivao zglob lijeve noge, prelazio po rubu stopala i usisavao njegovane prste. 

„Lijepa si, Indy, prelijepa...“ – stegnuo sam je ispod koljena i naježio se od topline koju sam osjetio u rukama. Polako sam joj raširio noge još više, gurnuo ga  dublje u njenu vrelu pičkicu. Umjerenom brzinom počeo sam prodirati u nju. 

„Aaaaaah... Daaaaaaaa... Jebite me... Jebite me, profesore... Jebite me...“ –dahtala je poluotvorenih usta i širom otvorenih očiju gledala naizmjenično mene i moj nabrekli i tvrdi kurac koji prodire u nju. 

 

Ubrzavao sam ritam, ramenima sam joj gurao listove nogu i pomjerao ih unazad. Vrhovi bradavica su dotaknuli njene noge, prizor me totalno raspalio... Guza joj je bila na samom rubu stola i pičkica potpuno otvorena i spremna za nalete koji su ubrzo uslijedili. Jebao sam je sve jače, sve brže, sve žešće, Indy je jecala, gubila dah, zatvorila oči i jako zagrizla donju usnu. Zgrabila mi je ruke, zarila nokte u njih i tako održavala ravnotežu, još jače sam se nabijao u nju. Jako je vrisnula kada sam do kraja nabio kurac u njenu pičkicu i stegnula me butinama oko struka. Dobio sam nevjerovatnu snagu, bio sam van sebe... Nagnuo sam se i pohlepno je zažvalio, zavukao sam ruke ispod njene guze, jako je stegnuo i podigao sa stola. Mumljala je i stenjala ne prestajući da me žvali, da mi usisava jezik, do kraja nabijena na moj kurac koji je već počeo da pulsira. Stegnula me prstima za ramena, gledala me zamućenim pogledom i škripala zubima. Kosa joj se razbacala po licu vlažnom od sumanutog žvaljena. 

 

„Pičkice moja...“ – šapnuo sam joj na uho i prstima nježno sklonio kosu sa lica. 

 

Sjeo sam na kauč i rekao joj da mi se okrene leđima. Vješto je ustala i okrenula mi se. U stojećem položaju stegnula je svoje guzove, raširila ih i počela polako da se spušta. Kurac, koji samo što nije eruptirao, držao sam u korijenu i usmjerio glavić na otvor njene pičkice. 

 

„Haaaaaaaaah... hah... hah... hhhh...“ – grcala je i tresla se dok se polako nabijala na moju nabreklu batinu. 

Stegnula je svoje grudi i tresla se u iščekivanju orgazma. 

Bio sam pri samom kraju, ostajao sam bez daha... Nagnuo sam se naprijed i zgrabio joj nabrekle sise. Počela je da se pomjera bokovima naprijed-nazad, usisavajući pičkicom moj napeti kurac. Zamračilo mi se, prislonio sam otvorena usta na njena leđa, jako stegnuo jednom rukom njenu sisu a prstima druge trljao klitoris. 

 

„Haa... haa... haa... AAAAAAAAAAAH.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH... AAAA-HA-HAAAAAAAH...“ – vrištala je dok sam zapljuskivao spermom njenu utrobu. 

 

Stenjao sam u grču, spustio ruku i stegnuo je oko struka. Vrištala je, jecala, trzala se i uvijala ne prestajući da se nabija na mene, obilne količine sjemena pljuštale su iz mog kurca koji je pulsirao i oko kojeg su se grčili vaginalni mišići moje lijepe jabačice.

 

„Indy... Indy...“ – šaputao sam u grču i zagrlio je objema rukama oko struka, mazio sam usnama njena leđa. Jecala je i iscijedila i posljednju kap iz mene. 

 

Okrenuo sam je prema sebi, oči su joj bile uplakane, grebala me po prsima. Zagrlio sam je i nježno poljubio, ali ona me jako zagrlila oko vrata i gurnula mi jezik duboko u usta. Uvijala se u mojim rukama i pičkicom mi prelazila po stomaku. Dugo smo se ljubili, dok sam se smirivao od jakog orgazma. Njene lijepe grudi su pritiskale moja prsa dok me Indy neprestano ljubila. 

 

„Još ćeš da me jebeš, profesore.“

 

Erotske price: Moja bivša studentica - II dio

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 12 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Sasvim lepo se videlo da nema brushalter jer su njene sise njihale slobodno dok je hodala. Za ovu priliku se I doterala. Nasminkala se perfektno,a I kosu je sredila. Stvarno je izgledala lepo, ali je cini mi se da je bila duboko zabrinuta u vezi sa desavanjima koja joj predstoje.
Prije 3 dana · Dodao: Pusica
Radetova spavaca soba je bila prazna, a culo se samo kako Rade doziva Milicu: “ Milice, MILICEEEEEEEEEEE, gde li je a kurva picka li joj materina. Zatim je Rade jako zalupio vrata, a kamera je snimala jos oko minut. To nisam ocekivao. Po datumu smo zakljucili da je to bilo odmah sledeceg dana od onoga sto smo gledali juce (Šankerica Mira IV dio).
Prije 6 dana · Dodao: Pusica
Pustili smo ponovo DVD I tamo je Milica I dalje pusila Radetu jos par minuta, a onda je Rade ponovo naguzio Milicu koja je opet gledala pravo u kameru (Nastavak priče Šankerica Mira III dio). Rade je polagano jebao jos uvek moju zenu, a po izrazu njenog lica se dalo zakljuciti da uziva, samo mi se cinilo ovog puta da nije bila opustena kao I ranije.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica
Nastavak priče Šankerica Mira Bio sam poprilicno nervozan cekajuci da snimak krene. Prva slika koju smo videli je Milica kako ulazi u sobu. Bila je zamisljena ili se bar meni tako cinilo. Pocela je da se svlaci. Kada se svukla Magda je prokomentarisala da je Milica jako lepa I zgodna sto sam I potvrdio. Onda je Milica otisla u kupatilo odakle se culo kako se tusira. U sobu je usao Rade.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica
Skoro dva meseca Zorana nisam ni videla niti cula bilo sta o njemu (Pročitajte prvi dio priče Šankerica Mira). Pomislila sam cak I da se ubio, ali jedne veceri pred kraj radnog vremena samo je nenadano banuo u kafanu sa osmehom na licu I narucio pivo. Zeleo je da razgovara sa mnom. Upitala sam ga sta se desilo sa njim I gde je bio, a on se smeskao I sacekao da ode I poslednji gost.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories