Trenutno Pusicu pregledava 1642 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 30.07.2016 (30.07.2016) - Svi članci by Pusica

'Kako jak seks', mislio sam u sebi dok mi je njena glava bila na ramenima. Mazio sam je po leđima, guzi, nogama. 

„Mi ovo moramo ponoviti, zar ne?“ – pogledala me nasmijana i cmoknula me u nos. 

„Divna si...“ – prelazio sam prstima po njenom licu. 

„Žao mi je što moram ići, ostala bih s vama cijelu noć.“ – ustala je i počela se oblačiti. 

Erotske priče: Moja bivša studentica - I dio

Osjećao sam se... Čudno! Moje fantazije su se ispunile, ali osjećaj da radim nešto što je u suprotnosti sa mojim svjetonazorom nije me napuštao. Zapalio sam cigaretu i stao kraj prozora. Osjetio sam Indyne ruke na ramenima i usne pri dnu vrata. 

„Je li sve u redu?“ – pitala me, kao da je znala o čemu razmišljam. 

„Naravno da jeste...“ – trudio sam se da zvučim prirodno, primaknuo joj njegovane prste usnama i poljubio ih. 

„Zašto ste onako grubi prema Maji?“ – okrenula se i uzela torbu sa stola. 

„Kako misliš... Ne razumijem?“

„Pa, rekla mi je da joj uvijek zvanično odgovarate, da je ne gledate kad pričate s njom, a prema svima ste prilično srdačni. A, i ono danas, kad je niste htjeli pustiti...“

„Žao ti je što nije ostala?“ – provokativno sam se nasmijao. 

„O, ne... Zapravo... Ma, ne, sve je uredu, ali... Stvarno, zašto vas nervira? To sam osjetila i ja.“

„Ne znam, Indy, iskreno... Nemam pojma, jednostavno me nervira. Nekako mi je sva turbo-folkerski namazana. A, znate da ne volim taj stil, taj način razmišljanja, života.“

„A, ne biste je jebali?“

Ostao sam zatečen Indynim izravnim pitanjem. Na trenutak sam bio zaboravio da sam imao jak seks sa ovom vatrenom i inteligentnom djevojkom, pa mi je njeno pitanje zaparalo uši. 

„Šta, krivo se izražavam?“ – pogledala me kao da me prekorava. 

„Indy...“ – zbunio sam se. 

„Uredu, uredu... O, vi, petrarkistički raspoloženi profesore. Nema jebanja, ima vođenja ljubavi, nema sisa, imaju grudi, nema pičke, ima venerinog brijega. Dakle... Ne biste vodili ljubav sa njom?“ – napravila je grimasu i podrugljivo izgovorila „vodili ljubav“. 

Iznervirala me, osjetio sam se na trenutak i povrijeđenim. 

„Slušaj, mala...“ – povisio sam ton i krenuo prema njoj. 

„Pali me kad ste grubi prema meni...“ – u trenu je promijenila izraz lica i mazeći se po bokovima uvijala tijelo. Gledala me ravno u oči i prešla jezikom po usnama. 

Situacija je bila van svih mojih očekivanja. Indy je kompleksna ličnost. Ona nije niti mala jebulja, niti napaljena klinka, niti glupa studentica... Ko je ova djevojka? 

„Mislim da kasniš... Čeka te prijateljica.“ – manir, pažnja prema drugom, deus ex machina za situaciju u kojoj nisam imao odgovor. 

„Da, u pravu ste... Dakle... Bilo mi je lijepo.“ – nasmijala mi se. 

Prišao sam joj i nježno je poljubio. 

„Indy, divna si. Čujemo se.“

„Čujemo se...“ – cmoknula je prstić i prislonila mi ga na usne. 

Dugo sam stajao pred zatvorenim vratima. Nakon fantastičnog seksa, o kojem sam fantazirao, desila se situacija u kojoj me Indy svojim ponašanjem dovela pred nekoliko pitanja na koja  ne samo da nisam znao odgovor, nego nisam ih ni znao formulisati. Zvuk mobitela metrgnuo iz razmišljanja. 

„Profesore... Ima l' studentica, profesore...“ – bio je to moj drug iz djetinjstva, koji me redovno zezao na račun studentica. 

„E, manijače, gdje si?“ 

„Evo me u pubu, haj' na piće!“ 

„Dolazim!“ 

Obradovao me Goranov poziv. Odlično, muško društvo u pubu, šuplja priča, zezanje dobro će mi doći... Da zaboravim pitanja čija imena nisam znao. 

 

Atmosfera u pubu je bila odlična. Drečavi glas Shane McGowana (veče Pougesa u pubu) izmamio mi je osmijeh. Goran, Damir, njegova kolegica Jelena, Toma sa djevojkom, Mirelom, i ja. Solidno društvance. 

„E, profesore, da te pitam...“ – primaknuo mi se Goran, zagrlio me i kao da mi šapuće imitirao polusvijet neprosvijećenog puka – „Ima l' pičke, profesore? Jebu l' se one studentice, a?“

„De, Gorane, ne seri. Čut će te ove žene ovdje.“ – odgurivao sam ga od sebe. 

„A, profesore, profesore, mutan si ti meni, skroz. Aaaa...“ – tapšao me po ramenu. – „Raja, ovaj naš profesor ovdje, mnogo je zajeban lik. Sve neku finoću ganja, a 'vam... Uh, ko te ne zna, ko te ne zna...“ – vrtio je glavom i naiskap popio piće. – „Ja kada ga vidim“ – nastavio je svoju blesavu tiradu – „Boga mi se uplašim ko će nam djecu učit'!“ 

„Kakvi su studenti danas? Imam dojam da ih sve više zanima, osim onoga zbog čega su na fakultetima.“ – pitala me Jelena, zgodna crnka, napucana kao gimnazijalska šminkerica. Crna kosa, vezana u rep, osrednje alke na ušima. Diskretno otkopčana dva dugmeta na uskoj, bijeloj košulji, otkrivala su početak procjepa između njenih ovećih grudi. Plave oči, lijepe obrve, osmijeh iskusne djevojke i boja glasa odlučne žene. Godilo mi je njeno prisustvo. 

„Pa, ne znam šta bih ti rekao... Opće rasulo u zemlji, totalan nedostatak sistema vrijednosti osjeti se i među studentima.“ – odgovorio sam općim mjestima, naime... Ova crnka je imala divan vrat, uljepšan podignutom kragnom košulje, i ja sam, zapravo, želio preći jezikom po njemu. 

„A, šta je sa ovim seksualnim aferama? Čuo sam da su neki metuzalemi na Pravnom fakultetu ucjenjivali neke studentice.“ – pitao je Damir. 

„Ili su one ucjenjivali njih. Ahaha...“ – blesavio je Goran. 

„Pa, to je na sudu.“ – odgovorio sam, kao da branim čast univerzitetskih profesora, sistema, države... 

„Gospode Bože, to je danas, izgleda skroz normalno.“ – Tomina djevojka, inače prava malograđanska guska, koja je ubila svaku ambiciju u mom prijatelju, e ne bi li svojima dokazala da je našla pravog muškarca koji redovno plaća račune. 

„Šta je danas 'Gospode Bože normalno'?“ – izazivački sam je pitao, nimalo se ne osjećajući prozvanim, mada sam se, valjda, tako i trebao osjećati. 

„Pa, to...“ 

„Koje?“ – unio sam joj se u lice. 

„Hej, šta ti je?“ – obratio mi se Toma. 

„Šta je, ne smijem da pričam sa tvojom ženom?“ – ljutito sam ga pogledao. 

„Koji ti je, idiote? Čemu takav ton?“ – Toma je osjetio da nešto nije kako treba. 

„Kakav ton? Samo je pitam šta 'to', odnosno 'Gospode Bože normalno to'. Dakle?“ – naslonio sam se na sećiju, i prebacio ruku iza Gorana. Gledao sam je ironično u oči. 

„Pa, to... To... Seks!“ – glasno je izgovorila i zakovala pogled u visini mojih prsa. Na trenutak je zaćutala i kao da se nečega oslobodila, nastavila mirno govoriti – „Izgleda da je danas normalno da profesori imaju seks sa tudenticama.“

„Pa, šta misliš je li to normalno?“ – mirno sam je pitao. 

Krajičkom oka primijetio sam da me Jelena gleda ravno u oči i zadovoljno se osmjehuje. Pravio sam se da ne primjećujem, a, zapravo, osjetio sam da mi se diže; odlično sam se osjećao u ulozi nekoga ko dominira kako na djelu, tako i u riječima kada je po srijedi seks. Alfa-mužjački porivi u meni su tu noć bili zadovoljeni do maksimuma. Izjebao sam najjebozovniju studenticu na faksu (i to kako izjebao!), provociram društveno prihvatljivu koordinatorku nevladine organizacije, ženu svoga prijatelja, pali se na mena zgodna pravnica iz ministarstva finansija... Kakva noć!

Razvezao se razgovor o (ne)normalnosti seksa između profesora i studentica u kojem sam učestvovao povremeno. Tu i tamo razmijenio bih po koju riječ sa Jelenom, odnosno Jecom (rekla mi je da joj se tako obraćam), pokoji znakoviti osmijeh i... Razmišljao sam o Indy. 

„Profesore, oprostite što vas ometam. Trebam doći do vas, ali sam izgubila ključ. Dok se moji ne vrate, ne mogu izaći iz stana, a oni dolaze sutra popodne. Hoće li biti neljubazno s moje strane da vas zovnem da dođete do mene?“ – čitao sam SMS koji mi je poslala Maja. Nije me začudilo što mi se obraća, svi studenti imaju broj moga mobilnoga, ali poziv da dođem kod nje me je na neki način uplašio. Indy joj je zasigurno rekla šta se desilo među nama. Kakav jebeni seminarski rad, Maja me zove na seks. Ko je još vidio da profesori idu studenticama u stan i pregledavaju njihove radove. Ponovo zbunjen... Dominiram u društvu svoje generacije, okružen osobama koje su moj intelektualni i iskustveni nivo, a ne snalazim se sa onima koje bih, valjda, trebao upućivati u život. 

Gledao sam u SMS... Lagao se da trebam pozivitivno odgovoriti, prihvatati njen prijedlog kako bih dokazao sebi da ne pravim razliku među studentima, odnosno kako bih dokazao Indy da ne diskriminiram one koji su različiti od mene, a upravo to trebam uraditi, dokazati Indy, jer iako smo imali seks ipak trebam odgojno djelovati u smislu praktičnog potvrđivanja mojih lamentovanja o poštovanju i uvažavanju Drugog i Drugačijnosti... A, zapravo sam osjetio kako mi se grči u stomaku pri pomisli na lančić oko Majinog zgloba. Odlučio sam prihvatiti igru: „Uredu, Majo! Napiši mi svoju adresu.“–

„Ulica Kralja Tvrtka 27, preko puta Mercatora. Treći sprat, vrata lijevo od lifta. Hvala Vam, mnogo! Unaprijed zahvalna, Maja.“ – odgovor je stigao istog trena, kao da je bio pripremljen. Ili sam samo želio da je odgovor pripremljen, da sam samo dio igre ili igrica koje se igraju, u kojima ja ne učestvujem, a zapravo želim biti dio njih? Nekako mi je izgledalo manje bolno da me neko uvuče u te igrice, kao da to umanjuje moju odgovornost. Jer, u njih bih ušao jednim dijelom sebe, onim animalnim, prirodnim. Pa, ko ne bi volio imati neobavezan seks sa zgodnim i najarcanim studenticama, mladim djevojkama? 

Izašao sam iz zgrade fakulteta. Noć je bila lijepa, lagani vjetar nosio je miris lipe iz aleje Alije Izetbegovića, miris koji me je i smirivao i podizao nivo adrenalina, istovremeno. Otvorio sam vrata tek kupljenog „Peugeota“, kroz glavu mi je prošla misao da sam konačno i ja ostvario jednu od svojih želja, auto kakav želim, a ne kakav mogu imati, sjetio sam se filma „Sudar“, koji sam gledao sa svojom bivšom djevojkom, kako smo ga prekinuli na pola zaključivši da umjetničko djelo ne mora biti začinjeno eksplicitnim scenama nasilja i seksa, bizarnim i perverznim dovođenjem u vezu saobraćajne nesreće i seks, pitao se da li se ja mijenjam, odustajem li od čvrstih, stamenih uvjerenja... Tok svijesti prekinuo je divan glas odlučne žene. 

„Profesor puno radi i izgleda kao da će nastaviti sa poslom.“ – iza mene je stajala Jeca. 

„O, dobro veče!“ – ljubazno sam se osmijehnuo i pružio joj ruku. 

Gledao sam je u oči i jedva se suzdržavao da ne pogledam u njen divan dekolte. U nekoj laganoj proljetnoj haljini, sve čari Jecinih oblina dolazile su do punog izražaja. Otmeno i lijepo, nenametljiv, a jak seksipil. Duge, divne noge na štiklama, pramen kose koji joj je padao preko lica i vrhom dodirivao rub dekoltea. Čista erotika! 'A, ne kao one moje male droljice.' Pomislih u sebi i automatski se nametnu pitanje: 'Zašto droljice, zašto ne samo droljica, Indy?'

„Krenula sam u hotel, na neku večeru sa kolegama. Ne znam zašto, ali pomislila sam da bi ti bilo zanimljivo da ideš sa mnom.“ – mirno i polako je govorila, odavala i zainteresovanost, ali i potrebnu distancu, odnosno namjeru da se podrazumijevana distanca (tek smo se upoznali i vidjeli samo onu noć u pubu) polako ukloni. 

„Kako si znala da sam ovdje?“

„Rekao mi je Goran. Kaže da ti ne izlaziš iz zgrade fakulteta.“

„Ah, Goran...“ – rekao sam tek da nešto kažem. – „Žao mi je, Jeco, imam dogovoren sastanak.“

„Sa studenticom? Hahaha...“ – nasmijala se i dugim prstima prekrila usne – „Oprosti, šalim se... Zapravo tako bi Goran rekao.“

„Ma, lud je to lik...“ – nasmijao sam se i ja – „Ali... Možemo se dogovoriti za drugi put.“ 

„Uredu! Želim ti lijepu noć.“ – pružila mi je ruku. Blago sam se naježio od njenog dodira. 

Gracioznim hodom, Jeca je krenula prema hotelu. Zbunjeno sam gledao za njom... 'Kako ćemo se čuti, nemam ni njen broj telefona?'

„Uzela sam broj telefona od Maria, nadam se da ne smeta.“ – okrenula se u hodu i osmijehnuvši se odgovorila kao da mi je pročitala misli. 

„Ne, ne... Uredu je... Lijepo se provedi.“

Mahnula mi je rukom ne okrenuvši se. Gledao sam za njom. Pitao se šta se to meni dešava. Čime privlačim žene? Gdje idem? Ako sam bio sa Indy, odakle mi ideja da i njena prijateljica želi isto što i ona? Jeca, možda žena želi samo da me bolje upozna. Sjeo sam u auto i ne razmišljajući ni o čemu opušteno vozio do Ulice Kralja Tvrtka 27. Muzika sa kolekcije Caffe del Mar uljepšavala je ionako lijepu noć.

„Jao, profesore, hvala vam puno!“ – Maja je širom otvorila vrata i ispruženom rukom dala znak da uđem. 

„Dobro veče, Majo.“ – tiho sam rekao i pogledao je. 

Napucala se kao da se sprema da snimi neki „home-made“ pornić. Diskretno, ali znalački, našminkana istakla je ljepotu svojih očiju, dugih trepavica i usana koje sam želio polizati istog trena. Stojao sam i čekao da mi kaže u koju sobu da uđemo i bezobrazno je gledao u oči. Lagano je prešla jezikom između usana i prebacila dugu kosu preko lijevog ramena. 

„Izvolite, za mnom... Oprostit ćete na neredu u sobi, odmah ću srediti. 

Krenuo sam za njom i divio se ljepoti njenih dugih, lijepo oblikovanih nogu. Lančić oko zgloba je bio na svom mjestu, koža joj je bila glatka, a guza jedva prekrivena kratkom haljinicom narandžaste boje. 

„Sjedite, samo da pokupim ove stvarčice sa poda...“ – čučnula je i jednom rukom podizala skripte i knjige – „Znate, volim da sjedim na podu kad učim.“

Nisam ništa odgovarao, posmatrao sam je, divio se njenoj ljepoti. Duboko sam uzdahnuo, htio sam joj dati do znanja da sam napaljen. Zapalio sam cigaretu. 

„Tu vam je pepeljara, na polici, sad ću ja i kaficu donijeti... Možda ste za neko piće?“ – stala je ispred mene, držeći u rukama knjige koje je pokupila sa poda. Njene grudi su bile veće nego što sam mislio, a bradavice su se bestidno ocrtavale na haljinici. Jedna bretelica joj je kliznula niz rame... 

„Neki sok, ako ima.“ – nasmijao sam joj se gledajući u rame koje joj je skroz golo. 

„Oh, oprostite...“ – nasmijala mi se, pogledala prema breteli i brzim korakom izašla iz sobe – „Odmah ću ja...“ 

Brzo se vratila i spustila dvije čaše soka od narandže. 

„Ostao ti je onaj plišani medo kraj kauča.“ – rekao sam joj opušteno. 

„Ajoj...“ – krenula je prema njemu i savila se u struku. Haljinica joj se zadigla i otkrila uske, bijele gaćice čiji su se rubovi usijecali u glatke, lijepo oblikavane polutke. – „Ja spavam s njim, vaša studentica je još uvijek djetinjasta.“ – priljubila je plišanu igračku uz svoje grudi. 

„Samo spavaš?“ – upitno sam je pogledao. 

„Kako mislite...“ – osmjehivala se i dalje. 

„Plišani medo studenticama koje su još uvijek djetinjaste služi i za druge stvari.“ – odlučio sam otvoriti karte i razgovor usmjeriti u samo jednom pravcu. Ugodno sam se zavalio u kauč, spuštenih ruku i raširenih nogu. 

„Ne razumijem... Kakve bi mogle biti druge stvari...“ – crvenilo joj je udarilo u lice, sa kojeg je nestalo osmijeha. 

Spustila je igračku na policu sa knjigama i krenula prema kauču. Sjela je kraj mene, prekrstila noge i spustila skriptu na sto. 

„Ovo je moj rad... Evo, prvo uvod“ – počela je da lista papire i nehotično mi laktom dotaknula koljenom. – „Izvinjavam se...“ – uplašeno me pogledala. 

„Zašto mi se izvinjavaš, Majo.“ – mirno sam je pogledao. 

„Pa...“ – zbunjeno me pogledala kada sam je pomilovao po ruci kojom me dotakla. 

„Prelijepa si.“ – gledao sam je u oči. 

„O, hvala...“ – spustila je pogled, primijetio sam kako je stegnula butine. 

„Prelijepa...“ – prešao sam prstima preko njenog lijevog obraza i dotaknuo joj usne. 

Pogledala me i lagano ih otvorila, na jagodicama sam osjetio vlagu. Sklopila je oči i jezikom prešla preko jagodica, objema rukama primila me za zglob i počela usisavati dva prsta, najprije polako, a onda pohlepno. Zatvorila je oči i prosto ih gutala, oblizivala... Nije se pomjerala kada sam ih izvadio i njima prešao po procjepu između njenih prelijepih grudi. Pomilovao sam je po licu, zamrsio prste u njenu kosu i nježno je poljubio. Usne su joj bile sočne, vrele, divno se ljubila. Spustila je ruku na moje bedro i lagano ga stezala kada sam joj usnama prešao po vratu. Sklonio sam bretelice sa njenih ramena i ogolio njene divne grudi... Nabrekle, tvrde... 

„Oh, kako su ti lijepe grudi, Majo...“ - nježno sam ih stegnuo, razmaknuo i prešao jezikom između njih. 

Maja mi je zamrsila prste u kosu i snažnije mi ih priljubila. Dugo sam se igrao s njima, stezao sam ih, prelazio usnama i jezikom po njenim sisama, kružio oko bradavica, a onda ih usisavao, grickao. 

„Jebi me...“ – tiho je prošaputala i gurala mi glavu niže. 

Kleknuo sam ispred nje, poljubio joj stopalo desne noge i lagano krenu jezikom preko lista i unutrašnje strane butine. Tiho je zajecala osjetivši moj jezik na rubovima njenih gaćica. Prešao sam joj preko međunožja usnama i zagrizao pičkicu preko već  vlažnih gaćica, a onda krenuo jezikom na unutrašnju stranu butine druge noge i spuštao se prema njenom stopalu. Ustao sam, podigao joj noge  i sastavio ih. Počeo sam da joj ližem po rubovima stopala i da ljubim i vlažim usnama zglob oko kojeg joj je bio lančić. Spustio sam ruke i polako je oslobađao gaćica podižući ih prema gore. 

„Želiš li osjetiti miris svoje uspaljenice, Majo.“ - raširio sam ih i prinio njenom licu. 

Nije odgovorila ništa samo je počela ubrzano da diše kroz nos oslanjajući se rukama na kauč. Kleknuo sam kraj nje, sama je raširila noge i preda mnom se polako počela otkrivati prelijepa pičkica, orošena sokovima koji su već neko vrijeme tekli iz nje. 

„Tvoja pičkica je prelijepa, Majo....“ – stegnuo sam joj butine i još više raširio noge – „Želiš li da je ljubim?“ – palio sam je dodirujući vlažnim jezikom predjele oko njene ljepotice i dostupne dijelove guze. 

„Profesore... Profesore...“ – šaputala je u transu, stezala svoje grudi  i kružila odignutim bokovima. 

Postavio sam ruke ispod njene guze i otvorenih usta polako joj se primicao međunožju. Uživao sam u prizoru, u njenoj prelijepoj pičkici, kako sve više vlaži, kako se otvaraju latice njenog cvijeta. 

„Hah!“ – kratko je vrisnula kad je osjetila blagi dodir jezika između usmina. Počeo sam da je lickam jedva je dodirujući. „Vvvvv....“ – zagrizla je gaćice i prstima ih razvukla. 

Prizor me raspalio! Ali, htio sam dugo da uživam u njoj... Razamazivao sam jezikom sokove po njenoj pičkici, a onda iznenada usisao nabrkeli klitoris i žestoko stegnuo polutke njene divne guze. 

„Haaaaaaaah... Profesore... Profesore... Profesorrrrreee... Mmmmm...“ – cijedila je kroz zube, spustila ruku na moju glavu i počupala za kosu. „Mmmm...“ – stenjala je zatvorenih očiju, jednom rukom čupajući moju, a drugom svoju kosu. 

Ponovo sam joj stegnuo butine raširio ih i jezikom dodirnuo ulaz u njenu pičkicu. Polako sam počeo da prodirem, da je jebem jezikom, gurao sam ga što sam mogao dublje. Bila je veoma uska, ali vlažna, tako da sam je lako probijao i uživao u sokovima koji su se cijedili i kapali na moju bradu. 

„Jebite me... Jebite me...“ – jecala je i jakim pokretima bokova trljala se pičkicom o moja usta. Osjetio sam da uživa i pustio sam je da svojim međunožjem vlaži moja usta, nos, bradu. Ubrzala je ritam, divlje se trljala pičkicom o mene. „Uuuuu... Uuuuu... Uuuu...“ – cijelo tijelo joj se treslo, pokreti bokova postajali sve brži i intenzivniji, bio sam sav mokar od sokova njene pičkice. 

Odmaknuo sam je i okrenuo je. Oslonila se koljenima na kauč i ramenima o naslonjač. Guza i noge su joj podrhtavale, teško je disala i stenjala... Nervozno sam počeo da otkopčavam kaiš i nehotično je njime udario po guzi. 

„Aaaah!“ – vrisnula je. 

Shvatio sam da joj godi pa sam još nekoliko puta kaišem naizmjenično udario lijevu pa desnu polutku. 

„Daaaa... Daaaa...“ – stezala je svoje grudi i kružila bokovima. 

„Voliš grubo, kurvice?“ – jednim potezom sam svukao pantalone i bokserice. 

„Jebite me, profesore, molim vas jebite me...“ – jecala je, zatvorenih očiju nemilosrdno stežući svoje divne grudi. 

Prislonio sam glavić na ulaz u njenu pičkicu. Dodatno me uzbudilo što je uska, što sam ga jedva ugurao. Držao sam nabrekli ud u korijenu i polako ga gurnuo malo dublje. Maja se ukočila, širom je otvorila usta i pokušavala doći do zraka. Zastao sam na trenutak, a onda sasvim polako počeo da ga guram sve dublje, želio sam da osjeti svaki centimetar mog nabreklog i tvrdog kurca, koji se utapao u njenu usku, vlažnu, prelijepu pičkicu. 

Milovao sam je po butinama, guzi, leđima. Maja je sve teže disala, lupala rukom po kauču, stenjala... Uživao sam u njenom tijelu koje sve više podrhtava, u njenoj pičkici koja se grči oko moga uda. Potpuno sam joj se predao i dozvolio joj da uživa u predorgzmičnim grčevima koji su je, nabijenoj na kurac, tjerali da ispušta neartikulisane zvukove, da čupa prekrivač kauča, da širom otvorenih usta i zatvorenih očiju grca, stenje. 

„Pro... fe... so... hhh... hah... hah...“ – stegnula je prstima naslonjač kauča, primio sam je za bokove i dozvolio joj da se sama nabija na nabreklu batinu. Ubrzala je pokreta bokovima, sve više i sve dublje se nabijala – „Da... da... da... jee...bii... mmm... AAAAAAAAAAAAH.... AAAAAAAAAAAAAAAAH...“ – počela je divlje svršavati, urlikala je iz sveg glasa, lupala rukama po zidu, izvila se prema meni, stegnuo sam joj grudi i nabio se u nju do kraja – „AAAAAAAAAAAH... PROFESOOOOOOREEEEEEEEEEEE.... DAAAAA... DAAAA...“ 

Primaknuo sam je sebi, zažvalio joj vrat i gurnuo jezik u uho. Nije prestala da se nabija na mene, moje ruke su bile svuda po njoj, po licu, grudima, stomaku. Uhvatili smo ritam i nastavio sam da je jebem. 

„Jebite me... Još me jebite profesore... Tako me dobro jebete... Tako me dobro jebete...“ – pomjerila je ruke nazad, prelazila njima po mojim bokovima, zabacila glavu i nastavila da se nabija na kurac. Spstio sam ruku niže i prstom joj draškao klitoris - „Aaaaah... To, profesore, to...Uuuuu... Karajte svoju pičkicu... Ja sam vaša pičkica... Ja sam vaša napaljena kurvica, profesore... Jebi te me... Jebite me... Još... Još... Svršit ću... Svršit ću profesooooreeee.... haaaahhhh... mmm...“ – vratila se u prvobitni položaj i vještim pokretima bokova dovodila me do vrhunca. 

Jače sam joj stegnuo bokove i uhvatili smo ritam. Osjetio sam jezu duž cijelog tijela, mračilo mi se, nabijao sam se u nju do kraja, silovito, jako, kapljice znoja su mi orosile čelo, noge ukočile, 

„Majo... Majo...“ –tiho sam jecao ne prestajući da je jebem. 

„Profesore... Ah... Ah... Ah...“ – pljesnula se dva-tri puta po desnoj polutki.

Zgrabio sam joj tu ruku kojom je šamarala svoju guzu, a onda sam joj stegnuo i drugu ruku i tako je navlačio na kurac koji je počeo da pulsira. 

„Majo... Kurvice moja...“ 

„Svršššš... aaaaa.... vaaaa.... mmmm.... DAAAAAAAAA... AAAAAAAAAAAAH... AAAAAAAAAAAAH... JEEEEEEEE.... OOOOOOO... MMMMMM....“ – brzo je drugi put svršila. 

Uložio sam posljednji atom snage da ne eksplodiram dok ova prelijepa kurvica ne se smiri od ograzma, a kada je tijelo počelo da joj se opušta pustio sam joj ruke i nabijen u nju do kraja iščekivao eksploziju. Maja se vješto spustila sa kauča na pod, kurac mokar od sokova iz njene pičkice polizala od korijena prema vrhu, a onda oblizala glavić i strpala ga u usta. Kružila je jezikom po njemu, nježno mi drkala kurac i gledala me u oči. 

„Majo... Majo... Huh... Huh...“ – spustio sam ruke na njenu glavu, nisam se mrdao, cijelo tijelo mi se treslo... 

„Mmmm... mmmm...“ – mumljala je i tako dobro kružila jezikom po glaviću ubrzavajući pokrete rukomi jače mi drkajući kurac. – „Svršite po meni, profesore, želim da vas iscijedim... Ufff...“ – izvadila ga iz usta i jako počela da mi ga drka priljubljujući samo usnice uz glavić. 

„Maa...hhh... jooo... Hah... hhhh.... HA... HA... MMMMM.... OOOOOOOO... TOOOOOO... TOOOOO kurviceeeee... AAAAAH...“ – obilni mlazovi sperme zapljuskivali su  joj usta, bradu, sise. Sav sam se tresao, nekotrolisano mrdao bokovima. 

„Mmmmm, kako je lijepooo...“ - Maja ga je neprestano drkala i uživala razmazujući spermu po grudima, bradi. Kupila je prstima i stavljala u usta, ne prestajući da cijedi i posljednju kap iz mene. 

Dugo sam stojao tako i smirivao se od jakog ograzma koji me žestoko zdrmao. Kurvica je prosto uživala, nije prestajala da se igra kurcem, lizala ga, stavljala u usta, mazila me po nogama, a onda se penjala i grudima prelazila po mojoj već mlohavoj batini. 

„Majo... Prelijepa si...“ – podigao sam je sa poda i nježno poljubio. 

Legli smo na kauč i ljubili se... Ustala je i otišla pod tuš. Ostao sam sa svojim mislima...

 

Erotske priče: Profesor i studentica

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 10 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Sasvim lepo se videlo da nema brushalter jer su njene sise njihale slobodno dok je hodala. Za ovu priliku se I doterala. Nasminkala se perfektno,a I kosu je sredila. Stvarno je izgledala lepo, ali je cini mi se da je bila duboko zabrinuta u vezi sa desavanjima koja joj predstoje.
Prije 3 dana · Dodao: Pusica
Radetova spavaca soba je bila prazna, a culo se samo kako Rade doziva Milicu: “ Milice, MILICEEEEEEEEEEE, gde li je a kurva picka li joj materina. Zatim je Rade jako zalupio vrata, a kamera je snimala jos oko minut. To nisam ocekivao. Po datumu smo zakljucili da je to bilo odmah sledeceg dana od onoga sto smo gledali juce (Šankerica Mira IV dio).
Prije 6 dana · Dodao: Pusica
Pustili smo ponovo DVD I tamo je Milica I dalje pusila Radetu jos par minuta, a onda je Rade ponovo naguzio Milicu koja je opet gledala pravo u kameru (Nastavak priče Šankerica Mira III dio). Rade je polagano jebao jos uvek moju zenu, a po izrazu njenog lica se dalo zakljuciti da uziva, samo mi se cinilo ovog puta da nije bila opustena kao I ranije.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica
Nastavak priče Šankerica Mira Bio sam poprilicno nervozan cekajuci da snimak krene. Prva slika koju smo videli je Milica kako ulazi u sobu. Bila je zamisljena ili se bar meni tako cinilo. Pocela je da se svlaci. Kada se svukla Magda je prokomentarisala da je Milica jako lepa I zgodna sto sam I potvrdio. Onda je Milica otisla u kupatilo odakle se culo kako se tusira. U sobu je usao Rade.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica
Skoro dva meseca Zorana nisam ni videla niti cula bilo sta o njemu (Pročitajte prvi dio priče Šankerica Mira). Pomislila sam cak I da se ubio, ali jedne veceri pred kraj radnog vremena samo je nenadano banuo u kafanu sa osmehom na licu I narucio pivo. Zeleo je da razgovara sa mnom. Upitala sam ga sta se desilo sa njim I gde je bio, a on se smeskao I sacekao da ode I poslednji gost.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories