Trenutno Pusicu pregledava 1329 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 24.02.2017 (24.02.2017) - Svi članci by Pusica

Do moje kuće se doselila jedna nova susjeda zvala se Alma imala je pedesetak godina bila je sama nikoga nije imala.

Ujutro sam je vidio kako zaljeva cvijeće upoznali smo se na prvi put kada sam je vidio rekao sam sebi ovo je radodajka nosila je neku crnu usku haljinu gdje joj je guza jedva stala imala je malo poveću guzu a bradavice samo što se nevide.

I tako rekla je da joj je baš drago upoznati nove susjede a ja sam pomislio meni je još draže sada ću drkati kao lud kada dođem doma.

Taj dan oko dvadeset i tri sata navečer legao sam i htio sam spavati i taman kada sam sklopio oči čulo se žensko stenjanje u ta doma dolazilo je baš iz susjedine nove kuće.

Otvorio sam balkonska vrata i jasno mi je bilo kao dan ili netko guzi susjedu ili gleda porniće.

Palio sam se na starije tete i dok se čulo stenjane to ja sam ga drkao i zamišljao da ja jebem susjedu upamtio sam je ono jutros kada je zalijevala cvijeće to mi je bilo dovoljno da drkam.

Ujutro kada sam se digao iz kreveta pogledao sam kroz prozor i vidio nju kako mete oko kuće no nikoga nisam vidio da izlazi iz kuće nijednoga muškarca.

Otvorio sam prozor vidjela je da otvaram prozor i pitala je kako sam danas susjed odgovorio sam dobro i nastavili smo bezveze tako pričati ali ništa nisam neobično vidio u njezinom ponašanju ali siguran sam da je to dolazilo iz njene kuće to stenjanje.

I ništa se nije taj dan događalo sve do dvadeset dva i sata i nešto opet se čuje stenjanje žensko ovaj put sam došao do njezinoga prozara zavijese su bile poluotvorene i moglo se vidit kako neki muškarac mlađi guzi susjedu ona mu se dobro naguzila a on onako mršav jebe susjedu u njezinu veliku guzu promjenilu su pozu sjela ja na njegov kurac i vidilo se kako kurac ulazi u onu mesnatu pičku brzinski odjedanput kako su promjenili pozu ona je pogledala prema prozoru.

Brzo sam se maknao sa prozora otišao doma tj u svoju sobu i zamišljao da jebem susjedu tri puta sam svršio tu noć.

Sutra ujutro našao sam se sa prijateljem ispričao sam mu za novu susjedu rekao je odmah pokušaj izjebati to a ne drkati i taj dan vraćajući se doma prošao sam pored njezine kuće zvala me da joj nešto pomogne u kući prenijeti neke stolice i te gluposti.

Nakon što sam to obavio htio sam krenuti doma uhvatila me je za ruku i rekla ti si mi virio bio kroz prozor da znaš da nije to lijepo zacrvenio sam se kao paprika počeo sam mucati rekao sam da nisam .

Rekla je da ide staviti vodu za kava pa ću joj bolje objasnit pomislio sam da ću se izvući ako ostanem na kavi tj da ću dobro nešto slagati.

Sjedio sam na fotelji ona je napravila kavu i sjela preko puta mene na kauč i pitala me pa dobro objasnio pokušao sam objasnit ali u ništa nije povjerovala nasmijala se i pitala me koliko imam godina odgovorio sam dvadeset i jednu došla je do mje fotelje i sjela i rekla da voli stašno mlađe dečke.

Dodorivala se prstom po usnama skinula je haljinu na tregere otkopčala grudnjak i brzo sam uzeo sisu i sisao je i masirao ona je mene mazila po kurcu preko hlača a ja sam počeo i lizati sise.

Skinula je skroz haljinu i gaćice i bila je okrenuta leđima zabio sam glavu u njezinu guzici i počeo lizati bio sam napeljen kao budala raširila je malo noge lizao sam pičku i šupak ujedno onako raširivao sam i lizao.

Okrenula se skinula mi trenerku i gaćice brzinski uhvatila jednom rukom za dno kuraca i počela pušit dok je drugom rukom držala za jaja a i masirala ih isto kakav je to samo bio užitak .

Rekla je da želi jahati na mladom kurcu sjela je na mene stavio sam ga u onu mesnatu pičku i ona je počela jahati pomislio sam da će mi kurac slomit počela je da stenje noktima me je počela grebati po prsima dok je jahala ali uživao sam u boli tako mi i treba pomislio sam.

Promjenila je pozu naguzila se i rakle zabij mi ga jako stavio sam ga cijelog u šupak počeo sam je jebati ona sa svojom velikom guzicom nabijala se na moj kurac jedva sam ga izvadio i istresao ga nnjezinu guzicu i razmazao spermu i pljesnuo je par puta po guzici , rekla je da će me zvati opet ali da ništa nikome negovorim ni svojim niti bilo kome rekao sam da će to naša tajna biti i da ću držati jezik za zubima

 

NASTAVAK PRIČE: Ja i gospođa Alma ponovno u akciji

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 29 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  pervdrk: 
   
  ovo je napisao neki napaljeni klinac od 13-14 godina garant rekao bih po stilu i pravopisu
   
   27.02.2017 
  0 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Dobili smo jednu zanimljivu priču u naš inbox, autor je želio ostat anoniman. Priča je o maćehi i po-sinu. Jedno veče pred spavanje kada sam bio mlađi, dok sam pokušavao da se uspavam bez velikog uspeha, čuo sam oca i maćehu kako se tucaju.
Jučer · Dodao: Pusica
Poslali su nam i nastavak erotske priče Jebati mamu od prijatelja..Jedan letni vreli dan kada nisam imo posla muvao sam se po kuci i razmisljao o Vesni mami mog druga koju sam nekoliko puta jebao ..
Prije 4 dana · Dodao: Pusica
Dobili smo jednu erotsku priču od našeg vjernog fana, pa pročitajte njegov sexy događaj. Cao zovem se Bojan zivim u jednom selu blizu Kragujevca imam 19 god prosle god sam bio maturant . Ove godine je moj najbolji drug nesa je maturant on zivi sa majkom (vesna) a otac mu radi u inostranstvo da ne duzim pricu..
Prije 6 dana · Dodao: Pusica
Pola godine sam isao na casove engleskog kod jedne starije gospodje. Imala je 55 godina. Bila je odlicna profesorica, veoma temeljna i ozbiljna. Imala je par godina do penzije. Tri puta sedmicno sam dolazio kod nje u stan u kojem je zivjela sa muzom.
Prije 10 dana · Dodao: 3xman
Nezaboravna noć sa milfarom, Bližio se dan kada sam prestajao sa radom na mom poslu kao recepcionar hotela pošto sam bio sezonac. Za vrijeme mog boravka još sam nekoliko puta izjebao moju gazdaricu u apartmanu.
Prije 11 dana · Dodao: HotBod

Anketa
By Nezasita Prije 9h
By Glavonja Prije 9 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories