Trenutno Pusicu pregledava 741 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 08.11.2018 (08.11.2018) - Svi članci by CrvenaCura

Nastavak priče grijeh sa majkom. Prije nego što se doselio u grad, Edvard je živio na selu. Tu je bilo mirno i spokojno, mada ne i pretjerano zabavno. Nije bilo puno djece njegovih godina. Osim toga, Edvard se često osamljivao. Nije volio da se igra sa drugom djecom. Umjesto toga, crtao je neke čudne šare i krugove po zemlji.

 

Majka je željela da se njen sin više druži. I ona je sama voljela da se igra s njim. Ponekad su spavali u istom krevetu. Dok je ležao pored nje, voljela je da ga privije uza se. Muž joj nije pružao dovoljno ljubavi i stoga je svu svoju nježnost usmjerila ka sinu jedincu.

 

Dok mu je mrsila kosu i ljubila ga u uši, dječak se topio od zadovoljstva. Volio je da spava sa svojom majkom. Legao bi u njezin krevet, zagrlio je i predao se njenim dodirima.

 

Bili su to nevini dodiri puni majčinske ljubavi. Ali, zašto je Edvard osjećao kako mu srce snažno lupa dok ga je majka nježno mazila - ako je to zaista bila čista majčinska ljubav?

 

U njemu se počela buditi polna želja, a s obzirom na to da je u to vrijeme najviše vremena provodio upravo s majkom, bio je zbunjen a u srcu mu je buktao oganj. Osjećao je potrebu da okusi tjelesnu ljubav.

 

Jedne večeri Ed je dobio trovanje hranom. Majka se odmah latila posla i počela ga masirati po stomaku, u želji da mu pomogne. Na početku ga je jako boljelo, ali uskoro mu je postalo prijatno; zapravo, vrlo prijatno. Majčine ruke su ga riješile muka, ali i učinile da mu ispod stomaka postane neobično toplo.

 

Edvard je primijetio da mu je nešto prsnulo iz kurčića, koji se digao dok ga je majka brižno masirala. S druge strane, ona kao da uopšte nije obraćala pažnju na to. Promijenila mu je donji dio pidžame i poljubila ga u obraz.

 

Kada je to shvatio šta se desilo, Ed je osjetio užasan sram i krivicu, premda je majka bila srećna što ga je prestao stomak. Imao je osjećaj da je uradio nešto zabranjeno; da je zgriješio.

 

Iz tog razloga je naredne noći odbio da spava s njom i umjesto toga, legao u svoj krevet.

 

Majka je bila tužna i usamljena. Muž ju je već dugo zanemarivao. Imala je samo svog sina Edvarda, koji više nije htio da leži u njenom zagrljaju. Patila je bez njega, a on se borio sa sobom i sa svojim osjećanjima.

 

Jedne noći, kada je pomislio da majka spava, dječak je izašao iz kreveta i na vrhovima prstiju se odšunjao u toalet. Tamo je, skriven u mraku, pao na koljena. Skrhale su ga emocije koje su se nagomilale u njemu.

 

"Mama", tiho je uzdahnuo i jednom rukom se uhvatio za ormarić.

 

Kroz glavu su mu prolazile čudne misli. Nije znao šta da radi. Nije imao drugog izbora, nego da se poda slatkoj i nastranoj želji koja ga je posve zaokupila.

 

Za nekoliko trenutaka, dječak je klečao na podu i navlačio kožicu na glavić, iz kog je curila sluz.

 

"Mama, želim te", zajecao je isprekidanim glasom.

 

Sjećao se kako mu je tepala, kako ga je masirala po stomaku te kako ga je, šale radi, golicala po međunožju. Takođe se sjetio i kako je jedne noći svršio u gaće, dok se ona nevino igrala sa njegovim penisom.

 

Bože, da li ona zna - pitao se Edvard, sve brže pomijerajući šaku.

 

Bilo kako bilo, ona je spavala i sigurno nije znala šta on radi.

 

Edvard je poželio da majka mazi njegov ud. Nije se mogao vratiti u njen krevet, jer su ga obuzimale grešne misli o njoj.

 

"Oh mama, drkaj mi ga", prostenjao je dječak a zatim pognuo glavu od stida.

 

Lice mu je bilo rumeno poput jabuke, a srce mu je tuklo kao čekić. Osjetio je kako mu kita pulsira. Preejakulat je već obilno curio na pod i stvorila se lokvica. Ed se objema rukama uhvatio za lavabo, u pokušaju da zadrži ravnotežu.

 

Pomislio je na mamine bujne grudi, u koje je volio da zaroni glavu dok je ležao sa njom, ušuškan u postelji. Kako je samo želio da se igra sa njima, da dodirne njene debele bradavice, da ih sisa kao malo dijete... a možda čak i da stavi svoj kurac između njih.

 

Ne - vrištala je njegova podsvijest - prestani s tim mislima; to nije normalno!

 

Edvard je lupio šakom o ormarić, u pokušaju da obuzda grešne misli. Gnušao se sam sebe a suze su sijale u njegovim smeđim očima. Svim silama se trudio da prestane onanisati na ženu koja ga je rodila.

 

Ugrizao se za ruku, do krvi, i zamalo jauknuo od bola.

 

Majka se promeškoljila u krevetu a Edvard zamalo nije dobio infarkt. Plašio se da će ona ući u toalet i zateći ga kako drka. Mrzio je sam sebe zbog toga, osjećao je gađenje zbog prljavih misli koje su kolale po njegovoj glavi.

 

Pa ipak, njegova šaka je i dalje lutala po uzdignutom penisu. Obuzimala ga je slast kakvu odavno nije osjetio.

 

U njegovoj mašti ukazao se razvratan i nastran prizor: njegova majka na velikom bračnom krevetu, kako vodi ljubav s nekim muškarcem. Taj muškarac nije bio njegov otac, nego on; njen rođeni sin. Duboko je zaranjao u njenu rodnicu i uzdisao, sav oznojen. Majka ga je molila da zabije svoj ud dublje u nju, i ponašala se kako bi se žena ponašala prema svom suprugu; zapravo, prema svom ljubavniku.

 

Grlo mu je presušilo a razum se gubio u ekstazi. Ponirao je u vrtlog perverzije, u mračne uglove svoje podsvijesti. Njegova majka, ta divna i primjerna žena, se u njegovoj fantaziji preobrazila u ženu lakog morala.

 

"Moja mama... drolja... kurva", riječi su mu nehotice izlazile iz usta.

 

Da je bio priseban, vjerovatno bi ošamario sam sebe zbog tih nakaradnih misli. Ali tijelo mu se grčilo od sladostrašća, a um se totalno pomračio. Žena koja je u njegovim očima dotad bila bezgrešna, odjednom je postala najveća grešnica u stanju da opšti sa rođenim sinom.

 

Najednom se začuo prasak i Edvard zamalo nije pao u nesvijest. Kada je shvatio da je oborio čašu sa četkicom i pastom za zube, odahnuo je. Plašio se da će se mama probuditi od iznenadne buke, ali pošto se ništa nije desilo, vratio se rukobluđu.

 

Pod je već bio toliko mokar od sluzi koja je curila iz njegovog mladog i nevinog penisa, da se dečko lako mogao okliznuti.

 

Ili recimo njegova majka, kad ode u kupatilo...

 

Ponovo je uperio pogled ka lokvici na podu. To je bio dokaz njegovog grijeha, nečiste rabote kojom se bavio. Majka ga je mogla otkriti.

 

Za divno čudo, pomisao na to da ga mama uhvati na djelu više nije djelovala tako užasno. Naprotiv, Edvard je poželio da majka uđe i zatekne ga kako masturbira. Srce mu je kucalo toliko brzo, da je mislio da će presvisnuti. Znoj se cijedio niz njegove plave šiške razdijeljene po sredini, dok se svuda oko njega širio opojni miris grijeha.

 

Krv na ruci se skorila ali ostao je ožiljak, kao svjedok te noći kada se po prvi put podao svojim mračnim nagonima.

 

Edvard je poželio da se vrati u majčin krevet i da se ugrije u njenom toplom zagrljaju. Znoj se već hladio na njegovom tijelu i počeo je da zebe. Tresao se do hladnoće, jeze i nesnosne potrebe za vlastitom majkom; za ženom koja ga je donijela na ovaj svijet. Ta potreba ga je razdirala.

 

Smjesta prestani! - ponovo ga je opomenula savijest.

 

Međutim, to nije bilo sasvim moguće, s obzirom da je Edvard bio blizu svršetka. Trebalo mu je još samo nekoliko sekundi. Počeo je ispuštati tihe uzdahe, koji su ubrzo postajali sve glasniji i dublji.

 

Nastupilo je totalno pomračenje svijesti i on se potpuno izgubio u svojim mislima.

 

Tamo je i dalje vodio ljubav sa svojom majkom. Njihova tijela su se ugibala u ritmu seksa. Na ivici orgazma, Edvard je zamislio kako prosipa svoje sjeme u njenu toplu, mokru i plodnu utrobu.

 

Nije mogao više da izdrži. Srce mu zamalo nije eksplodiralo.

 

Taman kada je pomislio da se istrese u WC-šolju, predomislio se.

 

Ustao je, i kao lud odjurio nazad u sobu. Zamalo se spotakao.

 

Majka je spavala. Edvard joj se približio. Čuo je otkucaje svog srca u svakom dijelu tijela. Lupalo mu je ušima; mislio je da će mu glava pući.

 

Sasvim tiho je prišao i pogledao usnulu ženu. Ženu koja ga je voljela najviše na svijetu, ženu koju je on sam volio više od ijedne osobe. Želio je da osjeti njezinu ljubav - ali ne ljubav majke, već ljubav milosnice.

 

Pošto se uvjerio da ona spava, duboko je udahnuo i pritisnuo svoje usne na njene.

 

Istoga trena dječak je osjetio kako mu se niz noge sliva ljepljiva tečnost. Stavio je ruku na usta dok mu se svijest gubila u orgazmu. Noge su mu klecale.

 

"Joj, joj", oteo mu se uzdah dubokog sladostrašća.

 

Nije mogao da vjeruje da je poljubio svoju rođenu majku. 

 

Pao je na koljena. Svaki djelić tijela mu je gorio u vatri.

 

"Mama, hoću da te jebem", prošaptao je, osjetivši kako mu se kurac nadima a lice gori.

 

Vidjevši da je ponovo blizu, Edvard se bacio na svoj krevet i zgrčio se. Nakon samo nekoliko poteza ruke, doživio još jedan orgazam, koji ga je maltene paralizovao.

 

Narednog jutra majka je na sinovoj pidžami pronašla mokre mrlje. Međutim, nije komentarisala to otkriće.

 

Edvard je od te noći često masturbirao na svoju majku. Ona je postala njegova nedostižna fantazija, žena za kojom je istinski žudio.

 

Edvard se zaljubio u vlastitu majku. Dugo vremena je to krio u sebi. Svaki put kada bi ugledao njenu veliku guzu i zanosne grudi, iz grla bi mu se oteo uzdah. Bila je tako poželjna.

 

No, nije to bila samo fizička privlačnost. Ona mu je bila sve. Mrzio je samog sebe zbog impulsa koji su divljali u njemu, a on im se nije znao oduprijeti.

 

Vremenom je ipak uspio da potisne taj Edipov kompleks koji se u njemu ponovo javio tokom puberteta.

 

Ipak, jedna stvar se promijenila.

 

 

Naime, Edvard nikad nije posebno volio svog oca. Ne da ga nije volio, nego nije imao posebno prisan kontakt s njim. Ovaj se nije igrao sa njim, a nisu posebno često ni razgovarali.

 

Sada je Edvard zamrzio svog oca. Ne da ga nije volio, nego ga je prezirao iz dna duše. Bio je ljubomoran na njega zbog pažnje koju mu je majka poklanjala, a još više jer je ovaj bio hladan i ravnodušan prema sopstvenoj supruzi. Edvard je vidio kako njegova majka kopni i pati. Muž joj je uskraćivao ljubav, a ona se nije dodirivala niti je nije imala ljubavnika. Živjela je bez ikakvog tjelesnog užitka.

 

Otkako su se u njemu počele buditi seksualne fantazije, Edvard je želio majku samo za sebe.

 

Znao je koliko je patila i nije mogao razumjeti zašto joj njegov otac ne pruža dodir, za kojim je očigledno vapila. A znao je i to, da sam vjerovatno nikada neće ostvariti takvu vrstu ljubavi sa njom.

 

Jednom prilikom je ugledao majku kako sva ustreptala dočekuje muža s posla. Vidjelo se da je žudjela za seksom, i sva je drhtala od stida - premda je bila udata žena.

 

Umjesto da je zagrli, muž ju je odgurnuo i zatvorio se u svoju sobu. Potom je majka takođe otišla u svoju sobu, iz koje su se uskoro čuli tihi jecaji. Plakala je.

 

Edvard je osjetio toliku ogorčenost, da je bio u stanju da povrijedi rođenog oca. Nije mogao da razumije zašto taj muškarac, njegov otac, odbija svoju vlastitu suprugu.

 

Samo bih je ja mogao zadovoljiti - mislio je Edvard.

 

Onda se sjetio nevinih dodira i nježnosti koje je razmjenjivao sa majkom u staroj seoskoj kući, i utroba mu se prevrnula od nesnosne želje da stupi u intiman kontakt sa njom.

 

Da bi ostvario tu želju, morao je eliminisati svog oca. Naravno da ga nije planirao ubiti ili nešto slično; ali bio je spreman da stane na majčinu stranu čim ona odluči da joj je dosta patnje i poniženja.

 

Otac je u međuvremenu zaspao na kauču, s flašom u ruci.

 

Dok su do njega još uvijek dopirali sve glasniji majčini jecaji, mladić se sakrio u svoju sobu i počeo se moliti da se njegova majka rastane od njegovog oca.

 

 

A onda, nakon mnogo godina teškog i neuspjelog braka bez nježnosti, majka je donijela odluku.

 

"Želim razvod", rekla je hladno.

 

Napravio se da je nije razumio i počeo joj se podsmjehivati.

 

"Kakav razvod, šta sereš? Ja donosim pare u ovu kuću. Bez mene ste ništa. Reci to još jednom i ima da te odvalim", počele su otvorene prijetnje.

 

Žena je osjetila kako se u njoj budi strah. Međutim, nije odustala od svog zahtjeva.

 

"Ne voliš me i ne spavaš sa mnom kao nekad. To me boli", slomila se i zarila lice u šake.

 

"Ko zna s kim se ti vucaraš unaokolo dok ja nisam tu", uzvratio je njezin muž.

 

"Nikad te nisam prevarila!", vrisnula je i njen vrisak se prolomio cijelom kućom.

 

"Lažeš, kurvo!", optužio ju je i krenuo ka njoj.

 

Utom je sin stao ispred majke i usprotivio se ocu.

 

"Odlazi iz ove kuće", rekao mu je u lice.

 

Otac je preblijedio, a zatim ga je preplavio bijes. Na čelu su mu poiskakale vene.

 

"Kako se to obraćaš prema meni, kopile jedno?!"

 

"Nemoj tako!", zajecala je žena, ali muž je nastavio sa uvredama.

 

"Ti si samo jedna obična drolja. Mogu se zakleti da on nije moj sin", upro je prstom u Edvarda.

 

Edvard se razgoropadio.

 

"Moja majka nije kurva!", viknuo je mladić i nasrnuo na svog oca.

 

Ko zna šta bi se desilo da žena svojim očajničkim krikom nije uzbunila komšije u susjednoj kući.

 

Njen suprug je nakon toga otišao i nikada se više nije vratio.

 

Pala je na koljela a sin joj je prišao i zagrlio je. Oboje su plakali, od straha, ljutnje ali i olakšanja.

 

"Gotovo je, mama", rekao je Edvard i zahvalio bogu što je uslišio njegovu molbu.

 

 

Od tada je samohrana majka živjela sa svojim sinom, potpuno mu se posvetivši. Uskoro su se preselili u grad i ostavili prošlost za sobom.

 

Konačno su mogli da predahnu. Život je najzad bio prijatan i tekao je ustaljenim tokom...

 

Sve dok se jednoga dana odnos između majke i sina nije promijenio, iz korijena.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 28 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
U tom trenutku zazvoni telefon.Ana mi doda tel reče mama.Zvala je da vidi da li joj je bolje rekoh dobro je,evo da je čuješ.Zavrsili su razgovor-upitah je Ocemo li na ručak-reče mrtva sam gladna al ne mogu ništa gadi mi se.
Jučer · Dodao: blackbomb
Sjedio sam na kauču i gledao TV obučen samo u boxerice,Ana je izašla iz kupatilo ogrnuta peskirom.Samo smo se pogledali. (Nastavak priče Moja blizankinja),
Jučer · Dodao: blackbomb
Moje ime je Nikola imam 19g.Zivim sa ocem Markom koji drzi agenciju za nekretnine mamom Sanjom profesoricom biologije i sestrom blizankinjom Anom sa kojom sam veoma blizak i izmedju nas nema nikakvih tajni pricamo o svemu
Jučer · Dodao: blackbomb
Nekim nemilim dogadjajima dok sam bio srednjoskolac,svoje skolovanje sam morao nastaviti kod tetke u Beogradu.Znao sam da me puno voli i da nikakvih problema nece biti sto je na kraju i bilo tako. Dosao sam u Mostar,sav tuzan jer moram da pocnem jedan dio zivota u drugom gradu.
Jučer · Dodao: ukroceni
Imao sam strinu Mariju koja je imala pomalo "nezgodnog muza",tukao je sve osim nje kad popije u biti da ne duljim nasi starci su imali nekih nesuglasica tako da nismo bili u kontaktu. Dok smo se jos redovno vidali kao djecarac sam je uvijek gledao, uh..imala je obline a ima i danas kakve mnogo mlade djevojke mogu samo sanjati..
Jučer · Dodao: ukroceni

Anketa
By Lovetoplay Prije 4 dana
By Misko93 Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories