Trenutno Pusicu pregledava 642 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Swingerske priče - 31.05.2017 (31.05.2017) - Svi članci by Pusica

Erotske priče - Cuckold

Ispunili smo moju cuckold fantaziju: Želiš li i dalje da gledaš kako me neko drugi jebe

Moja Mira je izuzetno lepa i zgodna žena. Visoka, dugih jakih nogu, uskog struka, dobrom guzom i jedrim sisama. Prosto rečeno – vrlo jebozovna. Ni dva porođaja, sem poneke strije na stomaku, nisu ostavili traga na njoj. Mislim da izgleda bolje nego ikad. Verujem da nema tog muškaraca koji je ne bi potucao. Još kao mlada devojka upoznala je sa mnom čari i lepote seksa. Ja sam joj bio prvi i do sada niko sem mene nije je jebao. Po njenom mišljenju, a za nju tada nevinu i neiskusnu, imao sam pregolem kurac od 18 cm. Bar joj je u to vreme tako izgledao.

Normalno, primila ga je bez problema i brzo se navikla na njegovu veličinu. Još moram da se pohvalim, da je od mene uvek bila redovno i po mom mišljenju, dobro jebana. Trudio sam se da uvek maksimalno prvo nju zadovoljim, pa tek onda sebe. Inače meni je dovoljno da pomislim na seks sa njom i kurac mi se odmah ukruti.

 

Još pri mojoj prvoj jebačini, otkrio sam da i kad svršim, kurac mi ne gubi na čvrstini. Tako da bez obzira koliko bio uzbuđen, mogao sam da je jebem jako, jako dugo. Njoj je to sve prijalo, pošto je i ona u naučila da svrši po nekoliko puta.

 

Onda smo iz radoznalosti počeli da gledamo porniće. U njima su uglavnom bili rasni i vrlo kurati glumci. Tada smo shvatili da i nisam baš nešto posebno obdaren. Mnoge stvari koje smo videli u tim filmovima, isprobali smo i uneli u naš seksualni život. Dosta toga, nije nam se svidelo. Kao na primer: gej, biseks, sado-mazo i zoo seks. Mi smo bili isključivo, za normalan hetero odnos. A u tim pornićima, uglavnom su bile scene gde dva jebača jebu jednu žensku.

Negde u to vreme i mi smo u toku seksa počeli da maštamo i sve to pričamo jedno drugom. To nas je dodatno palilo i seks nam je postao još kvalitetniji. Tako da smo nastavili da izmišljamo i pričamo svoje fantazije.

Moja draga ženica vremenom je bila sve slobodnija u krevetu. Tako, pričajući svoje mašte, počela je da mi govori kako bi volela da proba veliki kurac. Na moje pitanje koliki? Odgovarala je: „Dosta veliki”. Bez nekih određenih dimenzija. Još dok bi se jebali, pričala je kako bi volela da je veliki i debeo. Da je skroz napuni i popuni joj picu. Pošto je osetila da me svaki put te njene priče jako pale, redovno ih je pričala. A ja sam je nakon toga vrlo žestoko jebao.

 

Jednom prilikom posle dobre jebačine, još dok smo se mazili i odmarali, sasvim ozbiljno sam je pitao da li ima želju da to i proba. Napomenuo sam da ja nemam ništa protiv. Kako i ja imam želju da nađemo nekog tipa koji ima veliku kurčinu, da je dobro izjebe ispred mene! Na to se samo nasmejala i odgovorila mi:

„Ni slučajno! Možemo samo da maštamo o tome. Za mene je to neprihvatljivo i nisam u opšte spremna za tako nešto!”

Jedino sam još uspeo je da mi obeća, ako se bilo šta kod nje po tom pitanju promeni, sigurno će da mi kaže!

Već i sama pomisao da neki nepoznati a kurati tip jebe mi ženu, nenormalno me palila. Naš seks je i dalje bio jako dobar. Uvek smo u toku jebačine maštali i pričali. Ona je bila ta koja je sve više mašte unosila u naš odnos.

 

Jedno veče, otpilike oko dve godine od moga predloga da uvedemo još nekog u naš seksualni život, a posle dobre jebačine, iznenada me pitala:

„Ljubavi, želiš li i dalje da gledaš kako me neko drugi jebe?”

Odgovorio sam odmah, kao iz topa: „Da srećo, želim”. Tada mi je bez ustezanja rekla: „Pored ovih naših maštanja, razmišljala sam dosta o tome. I prelomila sam! Sad sam i ja spremna, da probam nekog drugog, dobro obdarenog!” Prosto ne verujući, pitao sam je ponovo da li je sigurna, jer znao sam koliko je patrijahalno vaspitana. Ona mi je odlučno sve potvrdila, što je mene oduševilo.

 

Uzeo sam na sebe obavezu da sve to nekako i organizujem. Obećao sam joj da ću dati sve od sebe, kako bih pronašao zaista nekog kao iz mašte. Ona je dodala kako ima puno poverenje u mene i da uopšte ne sumnja u moj izbor. Negde u dubini duše, bio sam malo ljubomoran i nije mi bilo baš sve jedno. Ali ipak je silna želja prevladala, da je napokon vidim kako se jebe sa nekim kuronjom. Da tu samo moju pičkicu koju sam obožavao, napokon vidim na nekom drugom velikom kurcu.

Još mi je napomenula, da ovo radi samo iz velike ljubavi prema meni. Jer dobro vidi i oseća, koliko silno želim da probamo trojku. Takođe je dodala da je i ona raščistila svoje predrasude, da, posle svih tih mašti i priča, jako je radoznala kako će to sve da ispadne. Nisam hteo ovakvu šansu da propustim. Da mi sve ne ostane samo mašta i moja pusta želja.

 

Bacio sam se na posao. Prvo sam napravio naš profil, bez mnogo cifranja i doterivanja. Mi smo bili hetero bračni par, ja 40 g. a ona 38 g. Tražili smo diskretnog, lepog, markantnog i dobro obdarenog tipa do 45 g. Bez nekih širih i posebnih detalja. Okačio sam i par njenih slobodnih fotki. Jer znao sam da njenom super izgledu, mnogi neće odoleti.

 

Ko se nije bavio oglasima, ne zna koje su to muke! Kakve su se sve budale javljale i nudile neverovatan seks. Dobili smo mnogo ponuda, što preko oglasa, što preko telefona. Zbog diskrecije, kupili smo karticu i broj samo za tu priliku. Zajedno smo takve odmah odbacivali. Bilo je tu i po koja pristojna ponuda. Ali nije zadovoljavala neke naše kriterijume. A na prvom mestu veličinu kurca. Uglavnom su bili oko 18 cm. Kako je ona sama rekla, imala je mene sa tom veličinom. A ona je htela baš nešto veće. Mnogi su pored slika pisali da imaju po 25-26 cm, kao da mi prostim poređenjem nismo znali da ih uhvatimo u laži.

 

Kad smo već polako počeli gubiti nadu, javio nam se jedan interesantan tip. Napisao je kulturan odgovor. Opisao je sebe kao visokog, markantnog i tri godine mlađeg od mene. Izrazio je želju da se upoznamo, pa da o njemu i njegovom izgledu presudimo sami. Za veličinu kurca, u šali je rekao da se plaši da je mnogo veći nego što dama očekuje i želi. Još je predložio sastanak u nekom restoranu. Više puta smo pročitali njegov odgovor, i odlučili da ga pozovemo telefonom. Ti razgovori su nas uverili da se radi o ozbiljnom čoveku. Poslao nam je i neke slike. Činilo nam se da je sasvim u redu.

 

Posle toga, definitivno smo odlučili da se nađemo i vidimo kakav je uživo. Dogovorili smo se za jedan restoran u Skadarliji. Moja draga ženica se doterala i izgledala je baš jebozovno. Dok smo sedeli i čekali Rajka, jer tako se zvao, bili smo malo nestrpljivi. Posebno ona. Pitala me je da li smo mi normalni i šta to radimo. Pokušao sam da je opustim rečima: „Baš ništa! Upoznaćemo interesantnog tipa. Ako ti se ne svidi, odlazimo i ništa se neće dogoditi! Samo dobro pazi! Ako ti proceniš da je onaj pravi, neka ti se pica dobro spremi!”

 

Nasmejala se na tu moju šalu i malo opustila. Kvalitetno vino je takođe činilo svoje. Primetio sam muškarca koji je ličio na Rajka, kako prilazi našem stolu. Upoznali smo se. Srdačno nas je pozdravio i Miru poljubio u ruku. Zaista je bio lep i markantan muškarac. Poznajući je, video sam da joj se na prvi pogled dopao. Uz večeru i drugu bocu kvalitetnog vina, skroz smo se opustili, šalili i pričali kao stari znanci. Pošto sam je posle toliko godina zajedničkog života dobro poznavao, video sam u njenim očima otvorenu želju da se pojebe sa njim. Ne kasnije. Ne sutra, ili neki drugi dan. Već odmah večeras!

Rajko se kulturno izvinio i otišao u toalet. Čim je izašao pitao sam je:

„Jel ti se sviđa?”

Bez imalo ustezanja odgovorila je: „Da! Baš mi se dopada! Još ako ima kurac kao što je rekao, onda je onaj pravi!” Još mi je rekla da ga odmah pozovem kod nas.

Čim se vratio, preneo sam mu naše utiske i predložio da pođe sa nama, da nastavimo lepo druženje. Odgovorio je da mu drago da nam se sviđa i da je oduševljen Mirinim izgledom. Dodao je kako će dati sve od sebe da tako lepu i zgodnu ženu dobro zadovolji.

 

Ušli smo u naša kola. Njih dvoje su seli pozadi i odmah počeli da se ‘vataju i ljube. Malo mi je bilo krivo što zbog vožnje, nisam mogao da vidim šta rade. Samo sam u ogledalu video njegovu ruku ispod Mirine suknjice i mogao pretpostaviti da joj mazi već vlažnu picu. A nju kako mu preko pantalona masira kurac i verovatno odmerava veličinu.

Naš stan je bio blizu, tako da smo ubrzo stigli i pravo ušli u spavaću sobu. Tu je bio veliki bračni krevet. Ništa nismo pričali, već smo se ubrzano svlačili i veoma brzo ostali skroz goli. Kad sam video koliki mu je kurac, umalo nisam pao na dupe. Pa to je bila prava grdosija! Bio je ogroman sa velikim glavićem i prošaran nabreklim žilama, uredno depiliran. Nije mu stajao kao meni, nadignut prema stomaku, već usmeren napred kao top. Verovatno od dužine i težine.

Na Mirine reči:„Joj koliki je!” Priznao je da se plašio da u porukama kaže da ima 24 cm dužine i 16 cm obima. Još je dodao da mnoge žene čim to čuju, iz njima nekog razloga odmah odustanu.

 

Moram priznati da sam se i ja počeo pribojavati za moju Miru. Kroz glavu mi je proletela misao – Kako će da se izbori sa ovom grdosijom? Ali video sam da joj to ni malo ne smeta. Već naprotiv. Bila je spremna i nestrpljiva. Jedva je čekala da primi taj ogromni kurac. Dok se ona svojim savršenim telom spuštala na krevet, on me upita:

„Kako hoćeš, da ti jebem ženu?!”

Bez obzira koliko sam bio spreman na sve to, trgao sam se i smušeno odgovorio: „Neka legne na leđa i raširi noge što više”.

Ona je nestrpljivo čekala i gledala u nas nekim čudnim pogledom. Više ni malo nije bila stidljiva i povučena. Već naprotiv; baš onakva kako sam ja to i tražio od nje, da u krevetu i seksu uvek bude prava kurva. Pogledala je u mene tim čudnim pogledom. Video sam da je spremna na sve, samo da joj ga utera i da bude dobro izjebana.

 

Namestila se, legla na leđa, a ispod guze stavila jastuče, savila noge i jako ih raširila. Prstima je nežno i izazovno mazila klitoris.

Pica joj je bila divna, blago otvorena i dobro se videlo, već sva vlažna. Jako se uzbudila. Inače, njenoj predivnoj pici nije trebalo mnogo da ovlaži. Gledajući je tako, osetio sam blagu ljubomoru. Ona je moja žena, koju volim, a on samo jedan obični jebač, koji želi da je što pre izjebe! Smetala mi je ta moja ljubomora, a u isto vreme palilo me samo saznanje da ću je uskoro i napokon videti na tuđem velikom kurcu.

On me nije u opšte zanimao, već samo ta njegova ogromna kurčina.

Tad sam mu rekao: „Tvoja je! Jebi je slobodno!”

On se smesti među njene raširene noge, kleknu i nagnu se preko nje, zadržavši se na rukama. I onda počinje da se dešava nešto čudno zbog čega i pišem ovaj događaj. Jer toga nije bilo ni u jednoj našoj najluđoj mašti! On traži od mene da mu ja namestim kurac na ulaz u njenu picu. Bez obzira što sam bio spreman na sve, samo da ga vidim u njoj, nije mi baš bilo pravo. Ćuteći uzeo sam ga u ruku i uperio u nju, istovremeno osećajući njegovu težinu, nenormalnu veličinu i debljinu!

 

Nije mu baš bio tvrd, što me je malo začudilo. Prevukao sam tim velikim glavićem po Mirinoj vlažnoj i spremnoj pici.

Koliko god to želeo, nikada ranije ne bih mogao ni da zamislim sliku, u bilo kojoj mašti, gde ja svojom rukom držim tuđi, ogromni kurac i nameštam da joj ga utera! Ali tek onda nastaje pravi šok za mene. Umesto da joj uđe, on ga odmaknu od pice i dalje se držeći na kolenima i rukama.

 

Okrenu se prema meni i reče: „Malo mi se opustio. Hajde ga drkaj, da se ukruti kako treba, pa da je onda dobro izjebem!”

Zabezeknuto gledao sam u nju, jer ovo je već bilo previše. Čak mnogo više od bilo kakve naše mašte. Nisam znao kako da reagujem. Zar ja da mu drkam? Zar već nisam rogonja, koji se sasvim dovoljno ponizio? Zaustio sam, da ga oteram u pičku materinu, ali ona sa onim svojim kurvinjskim pogledom klimnu mi glavom i promuklo reče:

„Uradi mu to! Rekao si da si spreman na sve!”

Pošto sam ga već držao u ruci, da bih joj ga namestio u picu, počeh polako da mu ga drkam. Posle pravog šoka, oslobodio sam se i počeo sve brže da ga pumpam. Pod prstima sam osećao da se ukrućuje i još uvećava. Nisam mogao svojim prstima da ga obuhvatim, koliko je debeo bio.

Sve ovo za mene je ranije bilo nezamislivo. Čovek sa velikim kurcem leži nad mojom ženom, spreman da joj ga utera, a ona to nestrpljivo čeka. ‘Ajde, to smo u mašti često i zamišljali. Ali da ja njen muž, rogonja, drkam tu kurčinu i nameštam da joj ga što bolje utera i uđe u tu do sada samo moju picu! Pa ima li nešto luđe i čudnije?

Ruke mi podrhtavaju a srce lupa kao ludo. Onda mi on kaže: „Dosta! Ukrutio se! Namesti joj ga na pičku i gledaj, jer sad ću dobro da je izjebem.” Naslonio sam ga na ulaz njene već vlažne pice i gledao kako taj ogromni glavić polako počinje da ulazi u nju.

Svojim prstima širila je usmine da joj lakše uđe. Ispuštala je zvuke koji su ličili na cvilenje. Gurao ga je pomalo i taj veliki glavić nestao je u njoj. Malo ga izvadi, pa ponovo gurne napred još više. Moja draga je mazila klitoris i opipavala to čudo od kurca, dok joj je ulazio.

Neverovatno, ali vrlo brzo ušao je ceo u nju. Ja sa strane više nisam mogao da vidim tako dobro, pa sam se premestio nazad, iza njegovih leđa. Rekao sam mu da raširi noge, da bih što bolje mogao sve da gledam. Napokon sam dočekao da ga vidim celog u njoj.

Uzdah koji je ispustila još mi je u ušima. Počela je da dahće, stenje, jeca i jako dobro uživa. Počeo sam da shvatam sebe, a i sve one muškarce iz raznih priča, koji uživaju dok im drugi jebu ženu. Gledao sam na stotine pornića, ali ovakav pogled, iz ove blizine i ovog ugla, gde gledam svoju dragu ženicu koliko uživa, nisam mogao ni zamisliti koliko je i meni sve to prijalo.

A za to vreme on je nastavio da je jebe, pritiska svojim velikim kurcem. Kao da ga je hteo ugurati još dublje, i ako je već ceo bio u njoj. Mrdao ga je levo-desno, gore-dole, pravio je kružne pokrete i pritiskao njenu picu. Imao sam utisak da bi joj i jaja uterao samo da je mogao.

Posle nekog vremena okrenuo je i namestio sa strane od pozadi. Inače to njena omiljena poza. Sad je i ona gledala kako joj ulazi. Bio je vrlo iskusan i dobar jebač. Tačno je znao gde su njene najosetljivije tačke.

Zakucavao se u moju dragu ženicu, nemilosrdno baš kao u tuđu. A ona je strasno uživala i u serijama svršavala. To je trajalo i trajalo. Bio sam ljubomoran, jer mi se činilo, da sa mnom nikad nije toliko uživala i bila tako strastvena.

Ponovo je namestio spreda, zadigao joj dugačke noge, koje je ona ukrstila preko njegovih leđa. Okrenuo je glavu prema meni i rekao mi: „Žena ti je super! Ima odličnu pičku! Veruj, ovako dobru još nisam jebao!” Na njoj se videlo da joj prija, to što govori. A moja osećanja su se neprestano menjala. Bio sam srećan što ona toliko uživa, a odmah zatim dolazilo mi je da plačem od ljubomore. Dodatno me je palila svojim glasnim jecajima i stenjanjem svaki put kad bi ogromna kurčina ušla joj do muda, koja su je udarala po guzi.

Njena savršena pica brzo i bez problema se navikla na njegovu veličinu. Pod tim naletima, baš kao prava kurva, dok je dahtala i stenjala govorila je: „Ajmeee jebi meeee…  Joj ljubavi, koliko je duboko u meni! Uuu kako me dobro jebeee!”

Posle tih reči ponovo je uletela u orgazam. A on je i dalje jebao istim tempom. Vadio ga je do glavića, da bi joj ga onda sjurio sve do korena.

Slušao sam je kako stenje i jeca. Ulazio joj duboko, tamo gde moj kurac nikad nije bio. Gledao sam moju dragu ženicu u punoj strasti kako uživa pod njim. Koliko ga je dobro primala i podmazivala, bio je sav mokar od njenih sokova. Čuo sam kako joj pička šljapka dok je primala tu kurčinu, svaki put do jaja. Ni ja više nisam mogao da izdržim i samo da gledam. Prišao sam joj do glave i počeo žestoko da je ljubim. A onda joj namestio svoj kurac na usta da mi puši. Odmah je navalila da ga liže i strastveno guta.

Posle minut-dva svršio sam, jer bio sam isuviše nadražen. Prskao sam na sve strane. A najviše njoj u usta. Ona je to spremno sve prihvatila. Tada je i on pitao da li može da svrši u nju. Još je dodao kako će dobro da je napuni, jer do sad nije jebao tako dobru pičku. Nesmotreno mu je odgovorila potvrdno.

Tu neopreznost skupo smo mogli platiti. Na sreću, prvenstveno po nju, a i nas, sve se dobro svršilo. Počeo je da ubrzava, da se grči i stenje. Čudio sam se kako je ovoliko izdržao da ne svrši. Trzao se, svršavao ali i dalje ga je nabijao u nju. Pored kurca curila mu je sperma iz njene pičke.

Onda je usporio i još po malo ga gurao. Sve je utihnulo i čulo se samo naše šumno disanje. Srce mi je lupalo ko ludo. Video sam kako silazi i vadi mlitavu kurčinu iz nje. Od njegove veličine ostala je otvorena. A onda za njim iz pičke, polako je krenula da curi sperma, jer stvarno je obilno napunio.

On izlazi iz sobe i odlazi u kupatilo. Ja je uzimam u zagrljaj, jako grlim i ljubim, dok mi ona govori: „Hvala ti ljubavi! Sad sam tvoja prava kurva. Eto ispunila sam ti želju. I ja sam negde u mašti ovo odavno želela. Nisam mogla ni zamisliti da ću sa nekim drugim ovoliko da uživam. Baš me dobro izjebao sa tom velikom kurčinom.” Pitala me je da li će moći još ponekad da se pojebe sa njim, rekavši da joj je za večeras previše i da nema više snage. Normalno da sam joj sve to obećao.

Njemu smo se ljubazno zahvalili i rekli da se ubrzo ponovo vidimo. Ispratio sam ga iz stana i vratio se u sobu. Moja draga ženica i dalje je ležala na leđima. Videlo se da je zaista umorna i dobro izjebana. Delovala je vrlo zadovoljno.

Bukvalno sam je odneo do kupatila gde smo se dugo i polako prali. Vratili smo se u naš krevet. Zagrlio sam je, nežno mazio i ljubio. Prešli smo granicu i više nije bilo povratka. Čvrsto zagrljeni smo i zaspali.

Na kraju moram reći, da ovaj put nisam održao obećanje koje sam joj dao. Jednostavno, sutradan hladne glave, nisam mogao da mu oprostim način na koji me je ponizio! Pogotovo što ja nemam baš nikakve biseks sklonosti. I moja Mira se složila da to sa njegove strane prema meni nije bilo u redu. Kada se Rajko ponovo javio, hlado sam mu to saopštio i otkačio ga za sva vremena.

To Miru i mene nije sprečilo da nastavimo druženje u troje. Ja sam po nekad i dalje mojoj dragoj ženici nalazio druge, još obdarenije i bolje jebače. Njena neverovatna pica prilagođavala se vrlo lako na svaku veličinu kurca. Lepo se kaže: „Kurac i čamac ne ostavljaju trag!”

Sada sam imao iskustva, a i vremena da polako izaberem pravog. I nikad se nismo vezivali za jednog. Samo jedno druženje i posle toga ništa više. Pored mog zadovoljstva, meni je uvek najvažnije da je ona zadovoljna i sretna. Na kraju, nešto što je jako važno: više nikad to nikad nismo uradili bez kondoma! Događaj sa Rajkom bio nam je dobra opomena..

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 33 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Uživamo u zamenama partnera, ali ovo je bio početak.. Upravo sam seo za računar da napišem priču. Naravno da sam go i naravno da mi je kurac dignut, jer i ja uživam u svojim pričama.
Prije 2 dana · Dodao: najboljeprice69
nastavak, kao što sam i obećao... „Imate tako mekane usne, profesore“ rekla je svom bivšem razrednom. „Moram da ih uporedim sa Miloševim“, a onda je poljubila čika Miloša. „Mmmmmmm“, oblizala je usne i poljubila opet razrednog nežno
Prije 3 dana · Dodao: najboljeprice69
Već sam u braku 5 godina i imamo predivnog sina od 4, a supruga mi je bomba od žene. Em pametna, em zgodna. Brineta bujnih grudi i oble i velike guze, a što se seksa tiče, za nju nije bilo tabua.
02.07.2019 · Dodao: Pusica
Dunjina tajna želja, nastavak priče, Subota je ujutro se tuširam i jos malo dotjerujem brijanje mog alata Izlazim iz stana po cvijeće za Dunju i neku bocu pića Oglasio se mobitel " Hej Dunja je čekamo te oko 8 navečer se pojavi
27.05.2019 · Dodao: volf69
Kako je sve počelo. Dugo sam več na ovim stranicama i uživam čitajući Vaše priće. pa rekoh da napišem i ja jednu svoju. ovo što pišem je potpuna istina i dešava se davne 1995 godine.
24.05.2019 · Dodao: mastersexx30

Anketa
By Zamjenik1234 25.06.2019
By Izdrzljiv69 18.06.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories