Trenutno Pusicu pregledava 1103 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotika & Sex  Seks klinika - 07.01.2016 (07.01.2016) - Svi članci by Pusica

Moj problem su moje maštarije i on. Sklona sam eksperimentiranju, a on je malo zatvoren. Ne znam jesu li to godine ili što već… u vezi smo malo više od pet mjeseci. Malo puno, ako se mene pita, jer kada stan nije prazan, onda on ne bi, a ja se onda još više napalim jer je za mene to kao avantura. Isto tako, kada odemo negdje van, s prijateljima, onda se napalim pa mi dođe da samo nestanemo, obavimo to i vratimo se. No, on na to kaže: što će društvo reći? Dobro, nema veze, dobijem ja svoje, ali malo sa zakašnjenjem. Sljedeća su stvar moje fantazije. Ja bih ga vezala ili tako nešto, ali on kaže: Što ako ti cimerica uleti? (Nikad još nije jer zna kada on dolazi.) Pričala sam mu o svojim maštarijama i želji da ih ostvarim, ali on svakoj nađe neki prigovor. Hoće li uvijek biti ovakav ili će se opustiti kako veza bude napredovala? Iskreno sam mislila da svi muškarci razmišljaju o tim stvarima kao i ja, no eto naletjela sam na Mr. Finog.


Različiti karakteri, različite seksualne persone? Da, često bude tako. Hoće li se vaš partner s vremenom opustiti? Ako je riječ o nečemu što ga, negdje unutra, zapravo intrigira, vrlo vjerojatno. Jedino bih pretpostavio da požurivanje neće pomoći. Za razliku od postupnog otvaranja potaknutog emocionalnom bliskošću koja se razvija zajedno s vezom. Možda griješim, no kao da negdje iz pozadine vaše poruke proviruje i zadovoljstvo tom njegovom finoćom – ne u seksu, naravno, nego u drugim stvarima. Na kratke staze, zločesti su dečki obično neodoljivi. Dugoročno, a i s godinama, dobri s lakoćom pobjeđuju.

By Cosmopolitan

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 1 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Moj dečko me zaključao van sobe za vrijeme seksa utroje, Mlada djevojka se požalila kolumnistici The Suna kako joj se izlazak s dečkom u obližnji bar pretvorio u horor kad se u jednom trenu našla u njegovom stanu slušajući kako ima seks s drugom
10.05.2018 · Dodao: Pusica
ISPOVIJEST: Trudna sa 17 godina, ne zna je li otac njezin dečko ili mamin, Djevojka je priznala da je ostala trudna, ali ne zna tko je otac djetetu - spavala je i sa svojim, ali i s majčinim dečkom.
01.12.2017 · Dodao: Pusica
Ostavila je muža radi njega mislivši da je napokon pronašla svoju sreću. Cijeli život muškarci su je zlostavljali na neki način. Nagovarao ju je na seks u troje, što nije htjela...
24.08.2017 · Dodao: Pusica
Žrtve seksualno zlostavljanja na poslu, Britanski je medij nedavno proveo anketu koja je pokazala da se više od polovice sudionica požalilo na seksualno napastovanje na radnom mjestu. Mnoge nisu mogle ni ispričati što im se dogodilo jer im je previše neugodno ili su se bojale da će izgubiti posao.
11.08.2016 · Dodao: Pusica
U vezi sam s dečkom tri godine. Nedavno smo se ulogirali na jedan eksplicitniji portal za parove i samce. Dogovorili smo se da nađemo neki par za chat i eventualno jednom za nešto više. Osjećam da me uzbuđuju žene i muškarci, i privlači me ideja da se nađemo s nekim parom.
09.06.2016 · Dodao: Pusica

Anketa
By Lovetoplay Prije 3 dana
By Misko93 Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories