Trenutno Pusicu pregledava 1480 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 04.12.2018 (04.12.2018) - Svi članci by Johnvejn

JA I MOJA SNAJICA – lična ispovijest.. Ljeto je bilo vruće i sparno, ležim u kući moga brata sam u sobi i ne mogu da zaspim.

 

Noć je mračna a svjetlost dolazi samo sa skale radioaparata EI Niš. Vani se očekuje kiša što nagoveštava munja koja povremeno sijevne i obasja cijelu sobu. Moja snajica, bratova žena, je u kupatilu i čujem kako odlazi u njihovu sobu. Brat nije kod kuće i očekujemo da tokom večeri dođe sa puta.

 

Zamišljam kako će se ako uskoro dođe brat, začuti škripa kreveta i glasno uzdisanje i stenjanje moje snajice. Imala je tada 31 godinu, veoma lijepa i zgodna crnka sa lijepim sisam uskim strukom i lijepom okruglom guzom. Ja sa svojih 16 godina samo sam zamišljao kako bi volio kad porastem da nađem ovakvu ženu da bude samo moja. Kurčić mi se od tih pomisli lijepio za stomak a čvšći je bio od čelične šipke. Kažem kurčić jer tada nije bio veći od 14 sentimetara.

 

Nisam imao nikad nikakv sex samo sam kad mi se god ukaže prilika drkao do iznemoglosti. Sve me palilo i sex životinja i lijepe ženske noge, kolena, guza a tek sise koje još nikad nisam bio vidio kod odrasle žene. Nije u to vrijeme bilo bezobraznih filmova niti novina jedino sam ponekad u graskoj biblioteci nalazio „Filmski svet“ čije su se korice štampale u boji a na naslovnicama je bila slika neke oskudno obučene glumice.

 

Meškoljim se u krevetu, čekajući da brat dođe i da se začuje kako se seksa sa snajicom pa da slatko izdrkam i zaspim.

 

Čini mi se da sam bio zaspaao kad sam čuo da se vrata moje sobe tiho otvaraju, mislio sam da je brat stigao pa provjerava dali sam zaspao.

 

Međutim, to je bila moja snajica koja se penje na krevet i liježe iza mojih leđa. Tihim glasom skoro šapatom pita me da li sam zaspao. Odgovaram da nisam ali me uhvatio neki strah i stid pa nemogu da progovorim. Na sebi imam samo crne od glota gaće i osjećam toplinu tijela moje snajice, primakla se uz moja leđa stavila ruku preko mene a ja pomalo drhtim i odmičem se na samu stranicu kreveta.

 

Osjećam dodir njenih grudu na svojim leđima, njen svileni kombine koji ima na sebi i vrhove bradavica koje me bodu u leđa.

 

Nemoj da se plašiš kaže ona, Božo (moj brat) neće dolaziti dva dana jer je otišao poslom u Sloveniju a ja ne volim kad grmi da sama spavam. Nemoj se stiditi opusti se sav si se ukočio i poče da me mazi po grudima i stomaku. Hajde okrenise meni  pa da malo pričamo. Okrenem se plako i prvo što ugledah u mraku uz malo svjetla sa radia bile su njene sise koj su dopola virile iz svilenog kombinea. Uhvati ona rukama moju glavu i povuče na svoje sise, mazeći mi glavu i vrat, znam da ih voliš koliko sam te puta uhvatila da ih skriveno posmatraš, mazi me i izvuče obadvije ispred moga lica. One lijepe, oble, mekane sa ušiljenim oreolom i bradavicama a ja ukočen, od nekakve treme i straha da ne uradim nešto što ne trebam, nešto što je zabranjeno. Tiho mi šapuće na samo uho:“poljubi sike znam da ih voliš“.

 

Ja polako sav uzdrhtao i pometen polako je mazim ljubim  mekane sise a po svili i polagano, spuštam ruku preko svilene potkošulje mazim joj guzu a ona moju ruku gura u svoje međunožje.

 

Nije imala gaćica na sebi, moja ruka dodirnu čupavu pičku, ustvari samo dio iznad po svilenkastim kovrdžavim dlačicama.

 

Vani je kiša uveliko pljuštala i munje i gromovi su treštali i ja na brzaka skidoh svoje gaće i zađo među noge moje snajice. Pokušavam da ga ućeram u njenu čupavu pičku ali nikako da pogodim, ko pas kad naskoči na kuju. U tome mi muda eksplodiraše i ja počeh da svršavam među njena noge. Sve se to odigralo brzinom munje. A ja ležim preko moje snajice i plačem. U ušima mi jako zuji čini mi se da sam ogluvio i zanijemio.

 

Ona me mazi ljubi svuda po licu i ustima govoreći jel ti to prvi put.

 

Ona ustaje, podiže roletnu i otvara prozor a svježina nagrnu preko moga oznojenog tijela. Vani je kiša prestala a iza oblaka pomalja se mjesec, vidim je nagetu kroz prozor, lijepi guzovi se ocrtavaju ispod tanke svilene potkošulje.

 

Zove me da dođem na prozor da vidim kako je lijepo vani. Ustajem navlačim gaće i prilazim prozoru, gledam preko njenog ramena ali ništa ne vidim, ona se malo natrći i dupetom mi dodirnu moj stalno stojeći kurac. Kroz mene prođe neka topla struja zadovoljstva ali još se plašim, stidim se. Počinje priču da mi nismo u srodstvu, da sam ja „momčina“ i treba neke stvari da znam i da naučim.

 

Božo, je pojebao moje obadvije sestre i udatu stariju a i mlađu koja je još djevojka, on je takav a ti kao da mu nisi brat. Polako ce naslanjam na njena leđa a ona me nežno odmiče od sebe, čekaj polako ćemo kad ponovo odemo u krevet.

 

Uzima me za ruku i vodi u njihovu sobu. U sobi je mrak jer su roletne spuštene, sjedamo na široki bračni krevet. Idemo polako,Kaže ona, prvo moraš da naučiš kako curu da poljubiš, kako i kuda da je maziš. Ljubi mi usta i jezikom mi ih otvara, meni je fino osjećam neku toplinu u tijelu i duši. Priča mi još mnogo toga, ja polako dodirujem njena sise koje su malopovijene prema dole dok sjedimo, u mojim rukama su kao dvije dinje, pomalo i meke i tvde.

 

Podiže jednu sisu i stavlja mi je u usta da je ljubim i sisam kao kad sam bio malo dijete, a meni drago i milo što mi sve to dozvoljava a opet nekako mi se malo upočetku kao gadi da sisam jer se bojim da neće potjeći mijeko, zatim mi daje i drugu da isto to radim.

 

Skida sa sebe svileni kombine i ostaje potpuno gola, liježe na krevet, a meni zapovijeda da skinem gaće i da legnem pored nje. Radim kako kaže, ona mi uzma kurac u ruku i polako ga drka, meni kaže da joj mazim njenu čupavu pičku. Povlači moju ruku i stavlja moje prste u svoj procjep, dovodi moje prste do malog ispupčenja u svojoj čupavici i kaže ovo je sikilj, to sve žene imaju i to je najosjetljivija tačka kod žena.

 

Moj kurac je na vrhuncu i očekujem svaki trenutak da će početi sa špricanjem, malo se meškoljim a ona ubrza ljubeći me po grudima i vratu, kad sam pokušao da se izvučem ona ga jako stisni i poče špricanje.

 

Ja se ukočio, a ona mi kaže e sad ide druga faza. Prebacuje nogu preko mene i mojim glavićem trlja svoj sikilj i cijelu pičku. Kada se potpuno ukočio ona zauzima položaj odozgo preko mene i rukom štima da moj kurac uđe u njenu pičku. Meni zapovijeda da joj ližem i ljubim sise i bradavice. Polako se nabija na moj tvrdi kurac a ja držim obe njena sise. Oreoli su pomalo ispupčeni a na vrhu bradavica veličine lješnika.

 

Ona ubrzava a meni kaže nemoj sad da opet odmah da izdrkaš kad ti bude došlo reci mi, a ja kažem evo sad je to. Liježe polako pored mene i kaže sad je na tebe red, ajde polako uđi među noge koje su polu dignute i svojim rukom namjesti kurac da uđe u moju pičku ali prije toga mi malo sa kurcom trljaj sikilj. Radim kako mi kaže a ona pidiže noge malo više i viče sad mi ga daj. Trljajući glvićem po njenoj pički odjednom moj kurac uleti u pravi ovor i ja se zabi uz njeno međunožje što sam više mogao.

 

E sad ti je to tvoje prvo jebanje, ono što sam ja bila na tebi to se ne računa. Jebi me kako najbolje možeš i znaš, pokaži se momčino. Ja navalim ko pas kad naskoči na kuju, ona mrda guzovima lijevo i desna a ja se prepao da ne ispadne pa je hvatam za ruke, ispreplićemo jako prste pa se osjećam sigurnije. Kako ja zabijam odozgo tako ona sa svijim karlicom se nabija odozdo, ponekad ispadnemo iz ritma a li ubrzo se uskladimo.

 

Ja kažem da mi je opet došlo ono a ona pusti moje ruke i izvuče se ispod mene, okrenu se potbuške. Hajde sad od pozadi, a meni nije trebala ponavljati. Guzovi malo hladni i meku, ja pokušavam da ućeram u pičku ali neide, ona se onda istrći savijajući koljena podase i ja rukom napipa pičku u svoj veličini i obliku. Lako sam ga ugurao jer je bila sva sluzava i meka. Ona se ispravi na ruke ja je uhvatim oko tankog struka i počnem da zabijam. Pokušavam da je uhvatim za sise ali su mi predaleko samo osjećam kako se klate i pomalo ih za natečene bradavice dodirnem u ritmu moga zabijanja.

 

Kada sam joj rekao da ću svršiti ništa nije rakala samo je nastavila brži ritam i onda odjednom čujem „sada“, „sada“ jače jače i onda osjetih kako mi kurac nešto steža kao da me je prstima obuhvatila a ja počeh da špricam duboko u pičku moje snaje bratove žene. Sva je počela da vibrira ipod mena polako se spusti na stomak i kaže, da ostnaem tako još malo. Jenom rukom me uhvatila za moje dupe i pritiska ga na sebe. Tako smo ostali neko vrijeme a onda me upita jel mi bilo lijepo. Kažem da jeste a ona kaže i menije.

 

Ležimo tako, na krevetu zagrljeni stomak uz stomak, sise njene uz moje grudu, kurac mi je ponovo dignuti pritiskam je ispod pupka, mrdam se da bi joj kurcem dodirnuo pičku al ona kaže, molim te umiri se dosta je za sada.

 

Kroz spuštene roletne nazire se zora a mene polako hvata san.

 

Bio je već podne kad sam se probudio. Bio sam sam na krevetu, osjećao se jak miris drkotine i znoja, miris koji je tako lijep za jednog dječka mojih godina pa ko me razumije ne trebam mu ništa više reći. Navalilo mi da idem pišati i ustajem, nađem moje gaće pa juriš u WC.

 

Izađem na hodnika a snajica u kućnoj haljini ljepša nego i jedna žena na svijetu, nego i jedna glumica sa naslovnica „filmskog sveta“, pita da li sam gladan. Iz kuhinje se osjeća miris pržene šunke i jaja. I ja nisam jela a baš sam gladna, čekala sam da se probudiš, kaže moja dobra i lijepa snajica.

 

Sjedamo za astal i snajica nam nasu po jedan „cezar“ i nazdravlja, ja nikad prije toga nisam ništa alkoholno probao al kad mi snajica nazdravlja to se ne može odbiti,. Jedemo polako, ja se malo oslobodio, virkam čas u sise koje vire iz kućne haljine čas u noge kad se otvori preklop.

 

Pričamo o nekom stvarima vezanim za moje roditelje a niko ne pominje noć. Neznam kao da joj kažem ali bi ja volio da to ponovimo, po danu ili na upaljenom svjetlu pa da prvi put u životu vidim tako lijepu ženu golu.

 

Završili smo sa jelom, snajica sklanja sto i pere sudove a ja gledam zamamne guzove kao se drmaju i mislim da li će ikada da se ponovi ono od noćas. Kad je završila sa tim prilazi stolici na kojoj sjedim, opkoračuje moje noge i sjeda mi na krilo, razveza haljinu a ispod nema ništa. Moj kurac kroz gaće oće da probije da bi mogao ući i čupavu pičku moje lijepe snajice, koje se trlja preko moga kurca.

 

Ljubimo se, ja sad kao neko ko ima iskustva malo sam agresivniji, stiskam sise a ona kaže samo polako i nježnije, ne volim grubosti. Ustaje i odlazi u kupatilo a meni kaže da je čekam tu. Ubrzo dolazi sa raskopčanom haljinom i ja gledam sise i pičku moje lijepe snajice. Idem da promijenem posteljinu a ti dođi za pet minuta kod mene u sobu, Ja malo posjedim al nemam strpljenja da dalje sjedim već ulazim u sobu. Ona se naguzila i namješta krevet. Ja polako priđem, zadignem haljinu i mazim prelijepu guzu moje prve žene koju sam jebo.

 

Kad je završila skida haljinu a ja gaće svoje i liježemo na krevet. Sad po prvi put vidim moju snajicu golu u svoj svojoj raskošnosti i ljepoti.

 

Ponovili smo sve od noćas i još ponešto dodali, ja sam se osjećao kao momčina i trudio se maksimalno da ugodim i sebi i svoj dragoj snajici.

 

Predveče smo se zajedno okupali u kadi i sam je jebo još jedanput, meni je bilo lijepo a za nju nisam baš siguran, izledalo da to radi samo da meni ugodi.

 

Dogovorili smo se da za ovo nikad niko ne smije zanati što se i dogodilo. Niko osim vas koji ovo čitate nikad ni riječi nije čuo.

 

Ja sam uveče morao ići, kasnije smo se pojebali još nekoliko puta ali više nikad nismo ponovili onu noć i dan. Kad sam se oženio sa ženom sam uvijek ima dobar sex zahvaljujići školi koju sam završio na vrijeme.

 

Više nastavaka nema, a čitaoce molim da mi oproste ako nije napisano sve kako teba. To su moja istinita sjećanja iz rane mladosti. 

 

Nisam želio da ovakav za mene lijep doživljaj odnesem sa sobom na onaj svijet.

 

 

 

 

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 22 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Moja strina imala je u to vrijeme 32 godine ,manje sise,veliku seksi guzu,ja sam u to vrijeme imao 16 godina i ne bas prevelik ali krut 14cm alat.Živim u istom dvoru sa stricem i strinom.Stric je bio na poslovnom putu.Ovo mi je bio prvi sex
Jučer · Dodao: ledo_jebac
Prvi zraci sunca probijali su se u sobu, još uvek pospan ležao sam na krevetu a misli su počele da se gomilaju. Razmišljao sam o odnosu sa mamom i o svemu što se dešavalo (Nastavak doživljaja mame i sina),znao sam da bi nas ceo svet osudio kada bi saznali šta se između nas dešava
Prije 3 dana · Dodao: Starman
Zovem se Lea imam 18 god… Prvi put sam spavala sa ocem! Bilo je nezaboravno iskustvo! Bio je to jedan obican dan…Tata se vratio sa posla,a mama je bila na poslovnom putu. Ja sam pisala neki domaci,a onda je tata upao u sobu...
Prije 13 dana · Dodao: Pusica
Mama i sin na vikendu, Približavao se još jedan vikend, bilo je leto i razmišljao sam šta naš grad ima da ponudi a da nisu samo izlasci i dobro hlorisan bazen
30.03.2019 · Dodao: Starman
Živeo sam sa mamom u malom gradu u garsonjeri u vrlo skromnim uslovima. Oca nisam ni viđao jer nas je napustio još dok sam bio beba. Imali smo jednu sobu koja je bila i dnevna i spavaća, sa jednim krevetom.
28.03.2019 · Dodao: napaljeni_kosta

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories