Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 30.03.2018 (30.03.2018) - Svi članci by Pusica

Erotska priča - Ja i moje prijateljice na redaljki, u prvi mah nisam ništa primjetila a onda mi se učinilo da desno od sebe čujem neko komešanje. Krenula sam prema tom zvuku i za trenutak pomislila da tamo stoji neki muškarac i piša. Međutim lijevo od njega bio je parkiran auto. Vrata su bila otvorena a na sjedalu je sjedila Martina dok je ispred nje stajao drugi muškarac raskopčanih hlača a ona mu je pušila kurac. Ovaj prvi je tu scenu fotografirao. Prvi me je zamijetio onaj kojem je Martina pušila kurac. Pozvao me je da priđem. 

 

Dugo vremena smo, ja i nekoliko mojih prijateljica, planirale jedan zajednički noćni izlazak ali nikako nismo uspijevale uskladiti vrijeme i obveze. Povremeno bi se uspjele naći u nekom trgovačkom centru ili u nekom od kafića na kavi i opet bi iznova pričale o tome kako jednostavno moramo izaći negdje u ludi provod. Naravno, same. Isključivo žensko društvo. Nina je bila rastavljena baš kao i Adela. Lidija i Martina su bile udane ali željne malo “slobode” i po mogućnosti kurca sa strane. Brak, djeca, posao, obveze… Svakodnevna jurnjava i brzi tempo života naprosto ih je sputavao i nikako nismo spijevale realizirati jedan zajednički noćni izlazak.
No ipak smo nakon dugo vremena uspjele smo nekako uskladiti slobodno vrijeme i dogovoriti se za zajednički provod. Sastanak je bio dogovoren kod Adele. Ja sam iz opravdanog razloga malo kasnila. Ono što sam zatekla u stanu kod Adele na neki način me pomalo zapanjilo. Ženske su bile naprilitane, napadno našminkane a isto tako napadno i odjevene. Doslovce su svojim izgledom davale na znanje da su željne kurca i to sam im otvoreno rekla. Njima je to bilo zabavno a već su se malo i podgrijale s nekoliko čaša vina pa im moja opaska nije mnogo značila, štoviše činilo mi se da im godi.

Sjele smo u Adelin auto i krenule. Adela je rekla kako je ona izabrala mjesto na koje idemo i neka ništa ne pitamo. Odvezla nas je izvan grada do jednog šumovitog mjesta gdje se nalazio jedan klub koji je bio na glasu po sumnjivoj klinjeteli. Nisam tu osobno dolazila ali znala sam da se tu okupljaju ljudi s mnogo para koje su stečene na način koji nije baš uvijek bio u skladu sa zakonom. Dobar dio njih bili su poznati policiji a mnogi su bili i s one strane brave. Kada sam to rekla curama samo su se veselo zahihotale. Činilo se da ih baš privlači spoznaja da se tu okuplja takvo društvo. Veliki ograđeni prostor bio je namijenjen za parking koji je bio gotovo pun. Adela se parkirala i krenule smo prema ulazu. Ušavši u hol dočekala su nas dvojica elegantno odjevenih muškaraca koji su tu vjerojatno imali ulogu zaštitara i onih koji imaju zadaću procijeniti tko može a tko ne može ući. Nas su ljubazno pozdravili i uputili nas prema dvorani. S lijeve strane duž čitavog zida nalazio se šank ispred kojeg su bile nanizane barske stolice. Skroz naprijed bila je velika bina na kojoj je bila smještena muzika. Poviše njih bio je balkon na kojem se nalazio DJ, a sa strane su bile dvije štange oko kojih su se u ritmu muzike uvijale polugole, mlade, cure. Čim smo ušle svojom pojavom izavale smo pozornost muških, ali bogami i ženskih, gostiju. No to nije bilo nikakvo čudo jer smo izgledale kao kuje spremne za parenje.

Uspjele smo pronaći slobodan stol i vrlo brzo smo bile poslužene bocom kvalitetnog vina koje je naručila Adela. Atmosfera je bila vesela i bučna. Glazbeni sastav odsvirao bi nekoliko pjesama potom bi ih zamijenio DJ i tako naizmjence. Repertoar je bio raznolik. Sviralo se sve, od lakih zabavnih nota do turbo folka. Ubrzo je za naš stol stigla boca vina a konobar nam pokazao na društvo nama s desne strane, nekoliko stolova dalje, koje nas je častilo. Moje cure su bez problema prihvatile poklon i podigle čaše u znak pozdrava i zahvale. Nije mi preostalo drugo nego da im se pridružim. To društvo koje nas je častilo bilo je isklučivo muško. Sedam-osam muškaraca sjedilo je iza dva spojena stola. Ubrzo su nam prišla njih petorica i zamolili nas za ples. Nije trebalo dugo pa da nas pozovu za svoj stol. Naravno da moje napaljene kuje nije trebalo puno nagovarati. Dečki su bili vrlo galantni i zabavni. Što god bi cure naručile oni su spremno plaćali. Posebno se raspojasala Martina. Pod utjecajem vina gotovo da nije silazila s plesnog podija. U jednom trenutku primjetila sam da Martine nema na plesom podiju. Prvo sam pomislila da je otišla na wc. Nakon nekoliko minuta odlučila sam je otići potražiti. Kako je nije bilo u wc-u izašla sam van.

Parkiralište je bilo dobro osvijetljeno. U prvi mah nisam ništa primjetila a onda mi se učinilo da desno od sebe čujem neko komešanje. Krenula sam prema tom zvuku i za trenutak pomislila da tamo stoji neki muškarac i piša. Međutim lijevo od njega bio je parkiran auto. Vrata su bila otvorena a na sjedalu je sjedila Martina dok je ispred nje stajao drugi muškarac raskopčanih hlača a ona mu je pušila kurac. Ovaj prvi je tu scenu fotografirao. Prvi me je zamijetio onaj kojem je Martina pušila kurac. Pozvao me je da priđem. Okrenula sam se i brzim koracima vratila se nazad u klub. Prišla sam stolu želeći reći ostalim curama što se vani događa. No pkazalo se da je već kasno za bilo kakav uzmak. Ostali iz društva shvatili su o čemu se radi ili su ih oni iz vana upozorili mobitelom. Ustali su kao po komandi, svaku od nas po dvojica su primili ispod ruke i gotovo da su nas iznjeli iz kluba. Bile smo preslabe, sad već i pomalo uplašene a i pod utjecajem vina te jednostavno nismo imale snage pružiti bilo kakav otpor. Odvukli su nas do mjesta gdje se nalazila Martina s dvojicom perveznjaka. Bez puno priče Martinu su ugurali u jedan auto a Ninu u drugi. Jedan od tipova naredio je Adeli da mu da ključeve od svog auta. Odveli su mene, Lidiju i Adelu do našeg, tj. Adelinog auta. Ugurali su nas na stražnje sjedalo. Tip koji je Adeli uzeo ključeve sjeo je na mjesto vozača a drugi do njega. Sada smo se sve tri potpuno otrijeznile. Šutjele smo dok su nas vozili u nepoznatom smjeru. Nismo se vozili dugo, možda pet do deset minuta.

Sparikraili smo se na pošljunčanom dijelu ispred jedne šume ili parka. Dublje u šumi bila su sparkirana tri automobila koji su stigli ispred nas. Ja, Lidija i Adela izašle smo napolje. Naredili su nam da krenemo pošljunčanim putem prema šumi. Iza drveća i povećeg žbunja nalazila se čistina na kojoj su se nalazile drvene klupe i stolovi. Jasno sam mogla čuti glasno stenjanje. Sama staza i taj dio s klupama i stolovima bio je osvjetljen skromnom rasvjetom i na jednom od stolova vidjela sam rasčerečenu Ninu. Ležala je na leđima dok joj nekoliko tipova širilo noge. Jedan joj je ručnom svjetiljkom svijetlio ravno u pičku. Nas su vodili još malo naprijed. Martina se rukama pridržavala za jedan od automobila i glasno vrištala dok joj je jedan od muškaraca zabijao kurac u dupe. Još su njih trojica-četvorica stajali sa strane drkajući svoje kurčeve, uživajući u prizoru i čekajući svoj red. Iz jednog auta izvadili su deku i prostrli je na travu.

Tri mlađa muškarca okomili su se na Adelu. Zadigli su joj haljinu, svukli gaćice i njihovi prsti za tili čas punili su njene rupe. Mene su grubo gurnuli prema jednom od stolova. Netko mi je rukom čvrsto stisnuo glavu na drvenu površinu stola. Gaćice su mi bukvalno strgali. Nisam se stigla ovlažiti a veliki debeli kurac brutalno se zabio u moju pičku. Gadno me zaboljelo i glasno sam vrisnula. Nisam mogla podići glavu jer me je jedan od njih i dalje rukom čvrsto držao priljubljenu uz stol. Vidjela sam muškarca koji je prišao mom licu raskopčavajući hlače. Izvadio je kurac i ugurao mi ga u usta. Mlazovi sperme iz velikog, debelog kurca punili su moju utrobu. Odmaknuo se i tog trenutka i pritisak na moju glavu je popustio. Osjećala sam spermu kao mi se cijedi niz noge. Ovaj koji mi je držao glavu sada je zauzeo mjesto iza mene. Lupkao me kurcem po dupetu i kada mu je kurac bio dovojno čvrst zabio mi ga je u pičku. Muškarac ispred mene gurao mi je kurac duboko u usta i imala sam osjećaj da ću povratiti. Tip me je toliko čvrsto držao za bokove da me je strašno boljelo. Zabio mi ga je do jaja nagnuvši se naprijed… Zavukao je ruke ispod moje košulje i i divljački mi zavrnuo bradavice. Vjerojatno bi vrištala ali u ustima mi je bio nabrekli kurac. Iz očiju su mi kliznule suze i bila sam presretna kada je tip napokon svršio u moijm ustima. Muškarac koji me jebao izvadio je kurac. Čvrsto me zgrabio rukama i okrenuo na leđa polegnuvši me na stol. Opkoračio me je drkajući kurac i trenutak kasnije sperma je špricala po mom licu.

Slično su prolazile i ostale cure. Nisam mogla vidjeti što im se točno događa ali sam jasno čula stenjanje, jauke i vrištanje. Oslonila sam se na laktove i malo pridigla. Desno od mene na jednoj od klupa klečala je Lidija. Sise su joj izvirivale iz razdrljene košulje. Jedan muškarac jebao ju je straga a drugi je stajao ispred nje i njemu je pušila kurac. Legla sam na leđa i sklopila oči. Samo da ovo što prije završi, mislila sam. Napokon su nas ostavili na miru. Ispraznili su jaja i jednostavno su otišli ostavivši nas u toj šumi. Ležale smo razbacane po parku kao prebijene kuje. Iz pički i guzica cijedila nam se sperma. Lidija se pridržavala za jedno drvo pljujući spermu. Izgledala je jako loše. Adela se prva pribrala. Iz torbice je izvadila papirnate maramice i njima je brisala pičku. Nismo puno pričale. Gaćicama smo se koliko toliko obrisale i ušle u auto. Zaustavile smo se neoiko kilometara dalje na pakingu jednog kafića. Već se počelo razdanjivati i morale smo se koliko toliko dotjerati. Bile smo musave od sperme i razmrljane šminke. Izgrebane i pune masnica. Iz torbica i pretinca smo izvukle vlažne maramice i neke krpe. Skinule smo poderane čarape i bacile ih u koš za otpatke. Lidija je bila blijeda i činilo se da će se onesvijestiti. Sjela je na jedan od betonskih stupova i povratila. Adeli se pišalo. Jednostavno je čučnula i popišala se. Napokon smo donekle sređene krenule put grada. Dogovorile smo se dase sutradan nađemo kod Adele na kavi. U svakom slučaju bio je to izlazak koji nećemo tako brzo zaboraviti ali kada malo bolje razmislim, dobile smo točno ono što smo i tražile.

Autor: radana

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 16 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se

Povezani sadržaj
Nakon preporuke kurve za obdarenim muskarcem dolazim na threesome u svoj stan.Moje iskustvo sa cuckold maštarijama me polako pocelo izluđivati i nisam mogao da tijekom svakog drkanja ili seksa nepomislim na to
18.09.2019 · Dodao: milfhunter021
Posle polucasvnog odmora i predaha uz crno vino, Milica me za to vreme mazila nije htjela da odustane od mene tako lako, lizala mi je kurac, lizala jaja stavljala ih usta, jedno pa drugo jaje, ja sam po kurcu posipao vina sto je ona halapljivo lizala i gutala mi omeksali kurac usta, svaki njen liz mi je jezio kozu, Maja je trazila od Pedje da je jebe u dupe.
05.09.2019 · Dodao: ukroceni
Ovo se desilo pre neku godinu, tada sam imao 25 godina. Imao sa drugaricu koja je tada imala 25 godina, koja je tada raskinula sa svojim verenikom, ne bih da joj spominjem ime. Vratila se svojoj kući.
05.09.2019 · Dodao: ukroceni
Seks na plaži sa dvije napaljene ženske. Na plaži šetam i okolo gledam, ispred vidim dvi cure kako se slikaju, izbacivaju guzu i sise naravno u prvi plan da se vidi. Došao sam do njih i pitao ih , mogu li se i ja sa njima uslikati.
22.08.2019 · Dodao: HotBod
Gordana je drugarica moje najbolje ortakinje sa faksa. Naših je godina, tačnije 3 godine je mladja od mene zato što sam ja kasnije krenuo na faks. I ona i Vesna, moja ortakinja sa faksa su poprilično zgodne devojke, nižeg rasta, tako maksimum su visoke 162-3cm, klasične spinerke. :)
17.08.2019 · Dodao: Feeder
Anketa
By Par7811 Jučer
By Djomla124 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories