Trenutno Pusicu pregledava 1303 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 11.04.2018 (11.04.2018) - Svi članci by Pusica

Erotske priče, Ja sam poševila sve dečke svoje kćeri,tako ću i tebe * Matorke *

 

Luka je znao da je njegova nova djevojka prije spavala s nekoliko momaka, on je to prihvatio, ali kad ga je Tamara odvela u svoj dom ne selu za vikend, bio je suočen s dosta neobičnom situacijom. Situacijom sa kojom se malo tko može lako nositi.

Njezina majka Ema, koja je bila toliko jebozovna za svoje godine da mi je se odmah digao, ga je pozdravila s osmijehom, a onda se naslonila na kčerkino rame i rekla:

- Ne znam šta ste vas dvoje radili u gradu, ali ovdje će te spavati u odvojenim sobama.

- O mama... - Tamara je rekla.

- Nemoj ti meni mama, znate pravila, a ja sam sigurna da tvoj dragi Luka razumije moj položaj. - mama je povikala.

On joj je samo potvrdno klimnuo glavom vidjevši da nema nikakvu drugu alternativu. Cijela ga je obitelj dobro prihvatila, bili su uslužni i stvarno je mislio da će to biti odličan vikend, iako se činilo kao da će ga provesti u celibatu. Sve je izgledalo tako dok pred spavanje nije shvatio što njezin \"O mama\" odgovor stvarno znači.

Luka je poljubio Tamaru za laku noć ispred vrata njezine spavaće sobe i pošao prema svojoj sobi gdje je ugledao njezinu majku kako sjedi u krevetu gola. Naravno, on je mislio da je u pogrešnoj sobi za trenutak, ali ona ga je obavijestila da je ušao u pravu sobu. Imala je dvije čaše viskija na noćnom ormariću i jednu je pružila prema njemu.

- Mislila sam da bih htio imati malo odmora i razgovora prije odlaska na spavanje... - rekla je ona.

On je bio potpuno šokiran onim što se događa, ali u isto vrijeme četrdeset godina stara gospođa Ema je bila u tako dobroj formi, a kosa joj je padala na njezine grudi poput legendarnih sirena da je postao jako uzbuđen.

- Mislite li da će Tamari biti normalno da nas dvoje ovako sjedimo? - upitao je, uzimajući čašu i sjeo pokraj njezinog okruglog i čvrstog dupeta.

- Naravno, ja sam jebala sve njezine dečke, čak i dvojicu od njezinih najboljih prijateljica - to je vrsta obiteljskog rituala. - pohotno je odgovorila.

- A vaš muž? - pitao sam.

- Moj Darko? Vidiš onu malu rupicu tamo, - rekla je i pokazala u tom pravcu sa prstom, - To je rupa u našoj spavaćoj sobi, on voli gledati, zar ne Darko, - povika mu dok mu je mahala kroz tu rupicu.

Luka je se zamalo ugušio u svom piću, a jebanje njezine majke i to ispred njezinog oca činilo mu je se potpuno neprikladnim, bio je posramljen. Međutim kada ga je počela maziti preko bedara i polako prelaziti preko njegovog kurca shvatio je da nema potrebe da bude stidljiv.

- Zašto ne skineš hlače, a ja ću ti ga popušiti... - nasmiješila se, te mu pomogla otkopćati košulju.

Zatim je povikala: 

- Požuri sa skidanjem. Moj dragi Darko postaje nestrpljiv ako se ništa ne dešava.

Sada Luka nije bio posve uvjeren da je ono što je do sada radio bilo dobro, a njegov kurac se nije mogao dignuti sve do trenutka kad mu je Ema skinula gaće bacila ga na krevet, raširila njegove noge poput piletine i prišla uz njega. Njezine velike usne, meke poput baršuna, skliznule su niz njegov penis a on je ostao bez zraka. Pušila mu ga je u dugim pokretima dok mu je drugom rukom držala vruća jaja.

- O sranje, - rekla je, - Ja ne mislim da Eric može vidjeti što se događa, premjesti svoju guzicu vamo da mi muž ima bolji pogled.

Lukin kurac se opet počeo spuštati, jer nije navikao na jebanje dok ima publiku. To nije odvratilo Emu, ona je radila s rukama, usnama i jezikom dok ga nije ponovo vratila u život, bio je tvrd kao kamen, a onda je nastavila da ga puši i miluje mu jaja dok mlaz vruće sperme nije navro kroz njegov kurac i na njezina usta.

Još uvijek je ležao i teško disao kad je ustala, zaobišla krevet i popela se preko njega te mu zaglavila svoju pička pravo na lice. Bila je topla i vlažna točno raspoređena jednim djelom preko usta, a drugim preko nosa.

Luka je znao što se traži od njega i tako je počeo lizati gore, dolje i bočno, u isto vrijeme s rukama je vrtio njezine bradavice. 

Ona je se uzbudila i počela vikati:

- O kako to dobro radiš dragi, kčerka mi je prava sretnica - daj da svršim, učini me ispunjenom.

Nastavio je gurati svoj jezik dublje u njezinu pičkicu trljajući joj klitoris. Kad je svršila drhtala je i vibrirala po njegovom licu par minuta. 

Nakon toga okrenula se na leđa i vrlo glasno rekla: 

- Sada me jebi kao što jebeš moju Tamaru.

Luka se popeo na nju, raširio joj noge, i stavio svoj kruti kurac u nju bez ikakvih pokreta, držeći ga tako nekoliko sekundi. 

Ona je se zlokobno nasmijala i rekla:

- Sad me jebi, jače. 

Počeo ju je jebati, ulazio je u nju što dublje i što jače. Njezine sise koje su bile dvostruko veće od Tamarinih počele su udarati jedna od drugu, a on ih je šamarao tako jako da je Ema počela jecati i moliti da svrši.

Zatim mu je izvadila kurac i počela ga pušiti, kada joj je rekao da će uskoro svršiti, stegla mu je jaja koja su se zacrvenila tako jako da su izgledala kao da će eksplodirati. Držala ih je tako još koju sekundu a onda pustila da ju oblije tolika količina sperme koju nikada nije vidila. Bila je to jedna oduševljena i dobro izjebana mama.

Sljedećeg jutra, kada je stigao na doručak Tamara mu je dala poljubac u obraz i rekla:

- Čuo sam da je vrlo dobro bilo sinoć.

Lice mu je postalo crveno i on se pokušao na silu nasmiješiti, a onda je Darko dodao:

- Vrlo dobro? On je jebeno čudo - svidjelo mi se - imaš odličnog dečka Tamara.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 39 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  kotorbipasiv: 
   
  Negdje u sred priče Darko je postao Eric, ali nema veze, iako se radi o prevodu sa engleskog, priča je super popaljiva
   
   24.04.2018 
  0 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Dobili smo jednu zanimljivu priču u naš inbox, autor je želio ostat anoniman. Priča je o maćehi i po-sinu. Jedno veče pred spavanje kada sam bio mlađi, dok sam pokušavao da se uspavam bez velikog uspeha, čuo sam oca i maćehu kako se tucaju.
Prije 3 dana · Dodao: Pusica
Poslali su nam i nastavak erotske priče Jebati mamu od prijatelja..Jedan letni vreli dan kada nisam imo posla muvao sam se po kuci i razmisljao o Vesni mami mog druga koju sam nekoliko puta jebao ..
Prije 6 dana · Dodao: Pusica
Dobili smo jednu erotsku priču od našeg vjernog fana, pa pročitajte njegov sexy događaj. Cao zovem se Bojan zivim u jednom selu blizu Kragujevca imam 19 god prosle god sam bio maturant . Ove godine je moj najbolji drug nesa je maturant on zivi sa majkom (vesna) a otac mu radi u inostranstvo da ne duzim pricu..
Prije 8 dana · Dodao: Pusica
Pola godine sam isao na casove engleskog kod jedne starije gospodje. Imala je 55 godina. Bila je odlicna profesorica, veoma temeljna i ozbiljna. Imala je par godina do penzije. Tri puta sedmicno sam dolazio kod nje u stan u kojem je zivjela sa muzom.
Prije 12 dana · Dodao: 3xman
Nezaboravna noć sa milfarom, Bližio se dan kada sam prestajao sa radom na mom poslu kao recepcionar hotela pošto sam bio sezonac. Za vrijeme mog boravka još sam nekoliko puta izjebao moju gazdaricu u apartmanu.
Prije 13 dana · Dodao: HotBod

Anketa
By Nezasita Prije 2 dana
By Glavonja Prije 11 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories