Trenutno Pusicu pregledava 1308 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Lezbo priče - 27.12.2018 (27.12.2018) - Svi članci by slatkaliza

Bilo je to toćno prije godinu dana, moja rodica ana njen muž david i ja idemo iz zagreba za zadar na badnjak ujutro.

David je jako zgodan tip visok za poželiti a ana je toliko lijepa da moze i bolje od njega.

I tako vozimo se mi za Zadar sve normalno kao i inaće , ugodna vožnja ćakula sve uobicajeno.

Malo prije janjča upita David dali tko treba u wc ili kafu ili bilo što da se zaustavi.

Ja sam morala u wc pa tako i stanemo.

Krenem prema wc-u a david povikne ćekaj idem i ja,

Vraćam se sa wc-a a ANA blista naslonjena na auto tako lijepa i zgodna mršavica da sam je poželjela odmah, iako mi je rodica ,na to u tom trenutku niti sekunde nisam pomislila.

Nisam si mogla pomoći , DAVID se zadrzao u wc-u pa sam je pocela hvaliti kako lijepo izgleda, zgodna i sve to, nisam imala puno vremena a pićkica kuha mmmm što da napravim.

I iskoristim ja mlađe dane kad smo vježbale se ljubiti odnosno probale prvi put se ljubiti i prisjetim je na to i kažem da me to jako onda uspalilo da bih sada najradije opet probala da vidim hoce li opet biti tako, sa smješko je prihvatila to kao neku zafrkanciju ali nije se ni snašla već sam joj licnula usne i gurnula jezik, nije se odupirala svidjelo joj se cak je rekla kako su ti topla usta želim još ali stiže David.

David se vratio a Ana otišla kao sad je i njoj sila, a ja ostala sa Davidom onako uspaljena najradije bih mu na kurac skoćila bolje nego ništa, kad zvoni Davidov mob Ana zove da je malo trbuh zeza da joj treba papir a da nema u wc-u pa da pošalje mene da joj ga odnesem.

Ulazim u wc-e ana vice da uđem u kabinu. Kad sam usla ANA potpuno gola uhvati me za glavu i ljubimo se dok skidamo moju robu, kad sam bila skroz gola ANA će liži mi pićku znam da nitko nezna to bolje od tebe jer sam znala da si lezba, uhvati me za kosu i priljubi najljepšoj obrijanoj pićkici koju sam vidjela nesto pre ljepo, ja sam tu pićkicu ljubila grickala lizala usisavala , a ana je vrištila držajuci sama sebi ruku na ustima. u Jednom trenutku se poćela cjela tresti, odmkla sam malo glavu od pičkice da uhvatim zraka, a ana me još jaće pritisne uz pićku i poćme jako vikati i špricati iz pićke po meni, cjela mokra.Kad je napokon sve iz špricala kaže mi da se obrišem i obućem da nemamo vremena jer ce david doci vidjeti gdje smo, razoćarano pitam a ja, zasto sam se skidala ona odgovori vec obucena jer sam znala da ću te cijlu smoćiti i ode u auto , a ja i dalje najracana i pokisla doslovno vracam se u auto bez zadovoljenih svoj potreba ali sretna sto cu moci rodicu ubuduce lickati i sto je jos bolje ona ce mene mmmmmmmmmmmmmmmm pre dobra jeeeeeeeeeee.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 18 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 

Uclani se


Povezani sadržaj
Nastavak price kako sam postala lezbijka, Bila je toliko opustena da je skroz zaboravila da ju je decko ostavio. Uzela je hrpu tangi iz ladice i objasnjavala kad je koje kupila i za koga.
Jučer · Dodao: pcelica5555
Upisala sam prvu godinu faksa i hvala bogu upala u studentski dom. malo sam bila u strahu kakva ce mi biti cimerica, ali me veselilo novo iskustvo i poznanstvo. Prva sam uselila u sobu i svidjelo mi se. Dva dana kasnije mi se pojavila cimerica.
Prije 3 dana · Dodao: pcelica5555
Mirta je oduvijek voljela oralni seks, neovisno o tome koji je spol opsluživala; ipak, možda je malo više, a shodno tome i češće, u ustima voljela osjetiti dugi, propinjući kurac i spermu koja je dolazila poslije neizostavne snage orgazma
30.08.2018 · Dodao: dino72
KAKO SAM IZGUBILA NEVINOST? Svaka osoba, posebno ženska, dobro pamti taj sveti trenutak u svom životu: kada izgubi svoju nevinost! U tom trenutku, ta događaj nam čini se nešto prljavo, nedostojno i društveno neprihvatljivo, pa ga pomno krijemo od roditelja, prijatelja i znanaca.
20.07.2018 · Dodao: jasmina11
Mekana spužva natopljena mirišljavom pjenom za kupanje vrhunskog proizvođača klizila je mojom baršunastom kožom kad začuh ulazno zvono. Da se, zbog odsustva roditelja, nisam osjećala pomalo usamljeno, možda bih prečula poziv, no ovako sam čak mogu kazati sva sretna, zaogrnula ogrtač i prosto otrčala do ulaznih vrata.
21.05.2018 · Dodao: Pusica

Anketa
By Nezasita Prije 2 dana
By Glavonja Prije 11 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories