Trenutno Pusicu pregledava 1129 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 12.09.2017 (12.09.2017) - Svi članci by Pusica

Mama od prijatelja i njegova sestra u trojci samnom. Konačno ljetni praznici nakon iscrpljujuće godine na faksu, te napokon zasluženi odmor kod najboljeg frenda na moru. Godinama sam ljetovao kod njega u Istri, a i cijelu obitelj sam poznavao. Imao je mlađu sestru, 4 godine mlađu od nas, koja se u zadnjih dvije godine jako proljepšala. Utjecaj srednje škole i genetike, jer je Tihana bila na mamu Biserku. 

 

Iako je prešla četrdesetu, Biserka je bila tip žene kaoja sa godinama postaje sve zgodnija i seksipilnija. Imala je velike sise, koje su sad bile i Tihanin adut, te dugu crvenu kosu i zelene oči. Bila je visoka oko 170 i kad god bi ušla u prostoriju u kojoj bi bio ja, osjećao bih nekakvu nelagodu, te bi mi se kurac budio. Uz hormone koji su me pucali i divlje sexy igrice na faksu, tj nije bilo kolegice na medicini koju Darko, moj frend, i ja nismo obrlatili i povalili. Doduše, nije bilo ni teško, jer smo obojica bili zgodni, bavili se sportom i imali kurčine koje su mogle izdržati maratonski sex. Zato se nisu libile ići sa nama u krvet, mada smo se jebali i na praksi u bolnici kad je bilo prilike. To ih je valjda posebno palilo. Zato smo ovo ljeto odlučili malo odmoriti i dobro se zabavljati prilikom izlazaka. Cilj nam je bio dobro se nacvrcati svaku večer i onesvjestiti se do drugog dana poslije podne, pa ispočetka. Tako je došlo i do ove situacije. 

 

Probudilo me nešto, a kad sam otvorio oči shvatio sam da je to Darkova mama koja me je otkrila, povukla gaćice na niže i sad mi drkala bolni kurac. Jutarnja erekcija mi je bila ogromna, a Biserka je ušla u sobu da me probudi, jer je Darko morao otići sa starim do Pule, pa je ona odlučila i mene probuditi. Kako mi je kasnije objasnila kad je vidjela moju erekciju jednostavno se nije mogla suzdržati, a pošto se njenom mužu i nije tako lako dizao, a ona već dugo nije imala kurac u svojoj pički, jednostavno je iskoristila priliku. kad sam htio protestirati stavila mi je prst na usta i tiho rekla:

 

- Šuti i uživaj.. -zatim se sagnula i moj kurac je doslovce nestao u njenim ustima. 

 

Čudilo me kako je cijeli kurac nestao u njenim ustima kad to niti jednoj mojoj kolegici nije uspjelo. Mislio sam da sanjam, ali me osjećaj ugode koji mi je pružala definitivno potvrđivao da to nije san. Nije trebalo dugo da počnem svršavati i sad sam joj se praznio u grlo. Trzao sam se zabijajuči joj kurac u usta, a kad sam svršio i nakon što ga je oblizala brzo ustao odgurnuvši ju i nestao sam u wc-u jer sam morao isprazniti mjehur koji je prijetio da će eksplodirati. Nakon što sam se umio i malo isprao vratio sam se u sobu dovoljno da se šokiram. Biserka je ležala na krevetu raširenih nogu potpuno gola i gledao sam u njenu pičku sa urednom frizuricom iznad nje, dok su joj dva prsta bila zabijena u nju. Sise su sa ukručenim bradavicama stršale uvis, a ona je ona dva prsta zabijala u pičku i jebala se njima. Pozvala me drugom rukom i kad sam prišao sa već ponovno ukručenim kurcem koji se digao narajcan prizorom na krevetu. Kad sam joj prišao izvukla je prste iz pičke i dala mi ih da poližem, pa sam osjetio ukus njene pice koji je bio čudno slankasto gorak, ali ne i odbojan. Pogurnula me dolje sa glavom, pa sam shvatio da želi da ju ližem. Nije me trebalo dugo moliti i zabio sam glavu u njenu pičku koja je obilno curila. Lizao sam ju dok se ona uvijala i stenjala, a onda samo prosiktala:

 

- Daj mi ga zabij.. jebi me više.. . 

 

Nije mi trebalo dva puta govoriti, pa sam se brzo mjestio između njenih nogu i odmah joj ga zabio do kraja ako da je zastenjala prigušeno:

 

- Pazi! ! ! Polako.. nisam već dugo dobila.. . 

- Oprosti.. -tiho sam rekao i nastavio polako dok se nije njena pička prilagodila mom kurcu, a onda sam ubrzao tempo i sad sam se nastavio zabijati sve brže u nju. 

 

Jebali smo se dobrih desetak minuta tako dok je ona svršavala kao luda, a onda smo zamijenili pozicije sad sam ja ležao, a ona se nabijala na moj kurac. Primio sam ju za sise i mijesio ih dok se ona nabijala na mene. Uto su se otvorila vrata sobe i na vratima je stajala Tihana. Raširila je oči i usta, ali nije pustila ni riječ. Biserka je stala sa nabijanjem na moj kurac, pa pružila Tihani ruku:

 

- Hajde, dođi, znam da bi htjela Ivana probati.. -Tihana je prišla kao hipnotizirana, a kad se Biserka digla sa mog kurca ona je samo raširila usta kad je vidjela koliki je. 

 

Biserka ju je počela skidati, pa sam ugledao velike sise kao kod njene mame, a onda i vitko tijelo sa tamnim dlačicama iznad pice. Gurnula ju je prema meni i nagnula ju prema mom kurcu, te ga je bojažljivo primila i malo liznula, a onda je na nagovor mame uzela moj kurac u usta i sad se polako nabijala na njega, a mama joj je pokazivala kako da ga pravilno puši. Meni je sve to bilo nadrealno, a onda ju je mama nagovorila da je vrijeme da se nabije na njega, a cijelo vrijeme dok mi je pušila ona joj je trljala picu koja je sad bila spremna za moju kurčinu. Polako se smjestila na vrh mog kurca i sad se polako spuštala uz male grimase boli jer je bila jebeno uska, još uža od mame. Nakon par minuta se napokon spustila do kraja i sad se uz kolutanje očiju nabijala na moj kurac. Ja sam osjećao da ću uskoro početi svršavati, a izgleda da je i Biserka to shvatila, pa je brzo podigla Tihanu sa mene i sad su obje drkalae moj kurac sa isplaženim jezicima uz njega čekajući da počnem svršavati. Nije trebalo dugo i počeo sam špricati spermu po njihovim licima zalijevajući ih obilno. One su se oblizivale i skupljale prstima sa lica druge ono što im je promaklo, dok sam ja sad ležao opuštenog kurca misleći da još uvijek sanjam. 

Brzo su se spremile i obje me poljubile, te mi napomenule da požurim na ručak. Otišla su van, a ja sam otišao pod tuš. Odmah nakon što sam sjeo za stol došli su Davor i njegov stari. Davor je bio koma, nenaspavan, a čim je pojeo nestao je u pravcu svoje sobe, dok sam ja otišao na plažu sa Tihanom, a tamo joj ga zabio u vodi s guza i poslije joj svršio u usta. Njoj se to toliko dopalo da je htjela svaki dan da ju jebem, a sad je htjela i da svršavam u nju, ali sam ipak htio da koristi zaštitu, dok je to sa biserkom bilo puno lakše, jer bih nju naguzio svako toliko, a najviše joj se sviđalo kad bi ju naguzio u kuhinji na stolu i napunio ju spermom do vrha. 

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 26 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Kratka, Erotska incest, FDOM priča o sestri i bratu koji su već prije igrali, ali te noći sestra preuzima kontrolu...
Prije 2 dana · Dodao: Bijelonausnama
Prica o mojoj majci, Uglavnom sam dane provodio na relaciji posao kuca,i treningu u aikido klubu. Nista posebno.Ono sto me je razdiralo je jedna opsesija koja je trajala dugo,tacnije od kako sam poceo da posmatram zene kao muskarac.
Prije 9 dana · Dodao: strobinger
Priča o meni i mome bratu , nikad ne reci da je nešto ne moguće , kad ne moguće postaje moguće.. Ja sam Iva, sasvim obična cura , studiram u jednom gradu pedesetak kilometara udaljeno od moga grada.
15.05.2019 · Dodao: eccc
Već izvjesno vrijeme primjetio sam da mama živi na prilično visokoj nozi. Imala je novca i nije bio problem da mi udjeli svako malo koliko god bi tražio. Ja nisam bio stalno zaposlen. Uglavnom sam nalazio povremene poslove preko studentskog servisa ili sam radio kod tetka.
03.05.2019 · Dodao: Pusica
Incest priče, Dobre jebačine sa ujkom, Bila sam lepa mlada devojka veoma lepo gradjena i zgodna. Jedino su mi sise bile veoma male . Pičkica mi je tada bila prekrivena svilenim crnim gustim dlačicama. Mali crni trokutić je veoma lepo izgledao.
03.05.2019 · Dodao: Pusica

Anketa

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories