Trenutno Pusicu pregledava 1097 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 16.10.2017 (16.10.2017) - Svi članci by Pusica

Neznam kako da ovo nazovem ali mislim da je pravi naziv neki tip voajerskog incesta. Prošlo ljeto na moru žena i ja ostavivši klince na spavanju konačno smo otišli van, na neku cugu i muziku i na ples. Bilo je jako dobro a tome je pridonjela i moja gospođa koja me uvijek svojim izgledom napali iako kao i sve žene, nije zadovoljna svojim izgledom. Gledao sam je u lepršavoj haljinici koja je pokazivala njene savršene, plesom izrađene noge, vitko tijelo i male sise i od napora tvrde bradavice koje su me uvijek dovodile do ludila. Skužila je da sam napaljen pa je plesala kurvinski oko mene trljajući me tijelom, a dok sam vozio kući, cijelim putem mi je stiskala kitu kojoj je bilo vrlo tijesno u bermudama. Došli smo jako kasno, klinke su spavale, pa smo se počeli drpati u dnevnom boravku, u polumraku a jedino svjetlo je dopiralo sa terase kroz škure na ulaznim vratima skroz raširene radi velike vrućine. Skinuo sam svoju dragu, posjeo je na stolac pa joj preko usana sisa i bradavica došao do pice koju sam počeo lizati kao lud dok sam se istovremeno i sam skidao. Obožavala je lizanje tako da mi je počela nabijati glavu sve jače uz svoju pičku trljajući se o moj jezik kojim sam joj svrdlao po pici i šupku. U jednom trenu me odmakla od sebe, posjela na njeno mjesto a ona je klekla ipred mene, pogledala me droljasto u oči ližući mi jajaj a onda mi je polako počela pušiti kitu , ližući je od vrha do jaja uzimajući je u usta. 

 

U jednom trenu sam pogledao prema škurama i prema terasi i shvatio da imamo publiku.. Ispred vrata u polumraku sa vanjske strane stajala je moja rođakinja Iva, kćer moga bratića, jebeno zgodna crnka od 20 godina ( nju smo i sreli na izlasku i rekao sam joj da navrati do nas na cugu kad se vrati ali smo se žena i ja zaigrali i zaboravili na poziv ). Nisam ženi rekao ništa, a mala se nasmješila i i sjela nečujno na stolac na terasi i gledajući nas i mene u oči počela podizati haljinicu i prstima si trljati picu. To me napalilo do bola tako da mi je kita narasla još valjda za jedan broj , a moja draga neznajući ništa ju je još brže jače dudlala i obrađivala. Iva as je gledala i trljala si je pičkicu preko gaćica koje su biile sada već skroz mokre.. Pomislio sam, hajmo joj prirediti predstavu do kraja.

>> Imaš zanimljivu erotsku priču za podjeliti sa fanovima, dodaj ju ovdje <<

Digao sam se i naguzio ženu preko stolca tako da joj je pica i guza bila okrenuta prema vratima, a ja sam je počeo oblizivati zguza od pičke do šupka, lagano nadrkavajući svoju kitu, lagano sam se okrenuo tako da mala vidi i moju ženu i to što joj radim a i moj kurac.. Pogledao sam je, gledala je netremice u nas, haljinicu je digla do struka, jednu ruku je grizla da ne ispusti glas a drugu je skoro cijelu zabila u picu jebući samu sebe sve jače. Ustao sam se i zabio kurac u svoju dragu do kraja jebući je onako stojeći sve jače dok sam joj pokrio usta rukom da prigušim njeno stenjanje, napaljivala me do ludila i ona i pogled na moju rođakinju koja je uživala u prizoru. U jednom trenu sam stao i svojom majicom povezao ženi oči, nju je to još jače napalilo jer je voljela takve igrice. Sjeo sam na stolac a ona mi se natakla u krilo na kurac, miješala je i nabijala se sve jače grizući me za rame da priguši stenjanje, gledao Ivu kako se bz glasa previja na stolici na terasi dok se jebe prstom i istovremeno napaljen do ludila nabijao ženi kurac sve jače i jače, gledajuči malu ravno u oči.. . 

 

Ženu sam doveo do vrhunca, počela se tresti i nabijati se do jajaj na moj kurac, svršavajući dok mi je zube zabijala u rame, ja nisam stajao nego sam ubrzao i rekao joj da sam i ja gotov ubrzo.. Onako napaljena kako je bila , ne skidajući povez, skinula mi se sa kurca i počela mi pušiti i nadrkavati kitu kako bi joj napunio usta.. Eksplodirao sam, prolio sam čitav potok jer sam svršavao i istovremeno gledao i malu Ivu kako svršava i kako se savija u orgazmu na stolici. Ženu sam brže bolje ponovo digao i nataknuo na kurac okrenutu leđima prema vratima kako nebi vidjela malu, a iva je u tu minutu ili dvije dok smo se draga i ja povratili od jebačine nestala sa terase. Nikada nisam bio napaljeniji u životu.. Par minuta nakon toga ženi i meni je istovremeno stigla poruka – žena je pogledala i rekla

– daj se obucu, Iva će doći za par minuta na piće, skroz si zaboravio na dogovor. 

Uredili smo se i sjeli na terasu čekajući malu koja se „upravo vraća“, i tako, nakon par minuta sjedili smo svi troje na terasi pijući vino i pričajući kao da se ništa nije dogodilo, a gledajući uIvu nisam mogao izbiti iz gave njen pogled kojim nas je gledala kao ni prizor nje kako se nadrkava gledajući mene i ženu. Nakon nekoliko minuta, žena je rekla da mora na WC i otišla sa terase, Iva joj je viknula Bok, jer i ona ide na spavanje. Ustala se sa stolca, rekla mi laku noć i ovlaš mi liznula usta dok je rukom prešla preko moje kite, nasmješila se mom zabezeknutom pogledu i otišla.. Ostao sam zbunjen i šokiran i prije svega napaljen, jer nisam znao kako će se to ljeto završiti kako je počelo, niti sam znao kako da se postavim u toj situacji.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 20 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Zestoka akcija sa napaljenom prodavacicom, U mom mestu u obliznjoj prodavnici dosla je nova radnica.Bila je to plavusa Ana.Izgledala je brutalno imala je plave oci dobru guzu i sise
Prije 6 dana · Dodao: Leon94
Nova komšinica, Jedne ljetne subote izađem vani da kupim nešto. Usput ponesem smeće do kontenjera. Onako prilazeći kontenjeru spazih da prilazi jedna jako izazovna gospođa koja je izašla iz susjedne zgrade.
Prije 8 dana · Dodao: Seny80
Kao što sam se nadao i želio da bude nastavak, dogodilo se... Ponovno i neočekivano.
27.06.2019 · Dodao: Hrk86
Jebali smo se na stolu na terasi. Povukla me na sebe i rekla jebi me kao moju sestru.
17.06.2019 · Dodao: Hrk86
Dali ste ikad imali snove o seksu sa seksi profesoricom, tako sam i ja imao u srednjoj, ali poslusajte...Bila je to zadnja godina 4 razred...
10.06.2019 · Dodao: PatrikSlavonija

Anketa
By Zamjenik1234 25.06.2019
By Izdrzljiv69 18.06.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories