Trenutno Pusicu pregledava 1628 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 16.09.2017 (16.09.2017) - Svi članci by Pusica

Erotske priče - KUMA: Žena ti neda pičke jer je trudna, želim da mene sada pojebeš

Slavili smo treću godišnjicu braka, a ujedno je moja supruga ušla u 6 mjesec trudnoće. Slavili smo sa kumovima, tj ženinim kumovima, jer su moji živjeli van Hrvatske, pa nisu mogli doći. Ženini kumovi Žana i Dario su bili naši dugogodišnji prijatelji, a Žana je praktički odrasla sa mojom suprugom. Bile su isto godište, a kako sam čuo od supruge kojoj se Žana požalila, Dario i nije bio nešto u krevetu. 

 

Ja nisam širio takve stvari, čista muška solidarnost, a Dario mi je bio i dobar frend. Međutim, nakon njihovih 7 godina braka vidjelo se da nešto ne štima. Na našoj fešti je Žana skoro pa režala na njega, pa ju je Lidija, moja žena malo smirivala. Dario je samo šutio, a poslije mi je rekao kako mu je svega pun kufer, te da se u zadnje vrijeme samo svađaju, a čak ni od seksa nije bilo ništa. Ja sam samo suosjećajno kimao glavom, jer jednostavno nisam znao šta da mu kažem. 

 

Kasnije te večeri kad su otišli, a Lidija i ja ostali sami, Lidija mi je rekla:

 

- Znaš da se brinem malo za njihov brak.. 

- Zašto? -mirno sam upitao, pomalo nezainteresirano. 

- Pa zato što izgleda da Dario švrlja okolo -rekla je malo povišenim tonom pogledavši me začuđeno, pa nastavila- Zar ti ništa ne znaš? 

- O čemu? O Dariu? -rekao sam smireno, pa prije nego što je nastavila sam ja rekao- Dario mi je samo rekao da mu već ide zadnjih mjeseci njeno zvocanje na vrh glave, a da je sve počelo kad si ti rekla da si u drugom stanju. -gledala me zbunjeno, a onda ispalila. 

- Znači sad sam ja kriva i zbog njihovog braka? ! ? ! ? ! 

- Ma neeee.. -rekao sam smirujući ju, jer sam znao kako može biti eksplozivna- Samo kažem da je Žana tu malo pretjerala, a ti nisi kriva za to. 

 

Nakon toga je naredna dva tjedna bilo sve OK, ali sad se i meni smanjio seksualni život na.. ništa. Nije mi dala praktički priči, a kamoli nešto drugo. I tako je jedan dan otišla kod doktora sa mamom, a javila mi je da će kasnije kod nje i ostati do nedjelje navečer. Meni je bilo svejedno, ali sam ionako imao hrpu posla kod kuće za napraviti, pa će mi ovako biti lakše se skoncentrirati na posao. Popodne sam sređivao nešto u garaži kad je došla Žana. Iskreno, nisam ju očekivao, a ni ona nije izgleda očekivala da Lidije neće biti doma. Znao sam da je Dario na nekom putu, jer smo se čuli neki dan, pa sam ju sad ponudio kavom. Pijuckali smo kavu, a i rakiju naravno, jer joj je trebala neka žestica kako je rekla, te smo nevezano razgovarali. Nakon nekih pola sata vidio sam da je nervozna, pa sam ju upitao o čemu se radi:

 

- Ne znam kako da ti ovo kažem.. -grizla je donju usnicu i gledala me preko stola, a onda nastavila- .. mada mislim da je najbolje biti direktan.. 

- Onda više reci.. -rekao sam i čekao zavaljen u stolici, a zbog onog što sam čuo skoro sam i pao sa nje. 

- Htjela bi da me dobro izjebeš, tu, odmah sada.. -rekla je i ustala sa stolice, a ja sam ju gledao širom otvorenih ustiju ne vjerujuči onome što sam upravo čuo. 

- Sigurna si? ! ? -tiho sam ju upitao, a ona je već stajala ispred mene. 

- Ne moraš ni pitati.. -rekla je i sagnula se te mi utisnula vruči poljubac uvalivši mi usput jezik u usta. 

 

Malo sam bio ukočen, a onda sam osjetio kako mi se kurac počeo buditi i napokon sam se trgnuo, te ju obgrlio rukama i privukao k sebi. Žana nije bila nekakav komad od žene, ali je imala i dobru sisu, dobru guzu i jake noge, mali trbuščić. Sve u svemu vrijedna truda. Počeli smo se skidati i ubrzo smo bili oboje samo u gaćicama. Imala je velike sise koje su malo visile, sa tamnim kolobarima i čvrstim bradavicama. Primio sam ih dok je moj kurac napinjao bokserice. Prišla mi je i počela trljati moj kurac preko gaća, a onda ih spustila i sad je bio slobodan. 

 

- Ohhh.. koliki ti je kuronja.. mmmmm.. -zatim se sagnula i uskoro je moj kurac bio u njenim ustima. 

 

Liazala ga je i pušila vrhunski, a usput je i svojim noktima lagano klizila po mojim jajima. Kurac mi je bio napet i tvrd poput drvene palice, pa sam ga jedva čekao staviti ga u nju. Podigao sam ju i posjeo na stol odmaknuvši one šalice i čaše rakije u stranu, pa sam joj smaknuo gaćice i ugledao njenu picu sa malom tankom crtom crnih dlačica. Polegao sam ju na stol, te joj raširio noge i sagnuo se do njene rastvorene pice, pa ju počeo lizati. Stenjala je i jecala dok sam joj lizao klitoris i zabijao jezik u picu. A onda sam se uspravio, stavio joj glavić između usmina i samo ga naglo gurnuo u nju. Zastenjala je glasno i viknula:

 

- Aaahhhhhhhh.. . daj me jebi.. . rasturi mi picuuuu.. . 

 

Nije mi trebalo baš nekoliko puta ponavljati, pa sam navalio kao da je i meni zadnji seks u životu. Nabijao sam ju na svoj tvrdi kurac dok je ona stenjala i dahtala, te bila sve glasnija, a uskoro je po prvi put svršila. Stisla mi je svojom picom kurac, pa sam se jedva micao i čekao da ju prođe grč od svršavanja. Čim se opustila ja sam se nastavio zabijati u njenu picu, a sise su joj se tresle u ritmu mog zabijanja. Zadigao sam joj noge još više, pa sad moja jaja nisu lupkala po stolu, već po njenoj guzi, a to je dovelo i do mog svršavanja, te sam joj sad punio picu svojim vrelim sokovima. Praznio sam se u njenu picu u mlazevima koji su se nakupili u zadnje vrijeme. Oboje smo bili zadihani, ali Žana nije mislila da smo gotovi. Čim sam izvukao iz nje poluspušteni kurac odmah se je podigla sa stola i rekla da idemo u dnevni. 

 

Tamo sam sjeo na fotelju, a Žana je klekla ispred mene i smjestila se između mojih raširenih nogu, pa mi počela lizati kurac, a onda ga i polako drkati dok mi je glavić bio između njenih usana. Pušila ga je sve dok se nije ponovo uspravio i bio dovoljno tvrd za njenu pohotnu picu. Pustila ga je i ustala, pa me opkoračila i smjestila se meni u krilo, pa se polako spustila naniže na mojm kurac koji joj je polako ulazio u picu. Kad se namjestila počela se lagano meškoljiti na meni, dok sam se ja igrao sa njenim sisama. Ubrzo se počela nabijati na moj kurac, pa sam sad jedva hvatao njene sise i stiskao joj bradavice. Njeno nabijanje je trajalo nekih pet minuta, a onda sam odlučio da promjenimo pozu. 

Podigao sam ju i sad je ona klekla na fotelju naslonivši se preko naslona, a ja sam stao iza nje i zabio joj kurac s guza u njenu picu. Primio sam ju za bokove i nabijao se u nju s velikim guštom. Nakon desetak minuta sam ponovo svršio i opet joj napunio picu svojom spermom. A i ona je svršila obilno, pa se sad sve cijedilo niz njene butine. Izvukao sam kurac iz njene pice i stao ispred nje, pa ga je lijepo oblizala do jaja, a ja sam poslije njoj obrisao picu i noge ručnikom. 

Nakon toga smo se obukli, a na odlasku je upitala da li bi bio problem i da sutra navrati na kavicu namignuvši mi pritom. Samo sam se nasmješio i potvrdno kimnuo glavom.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 25 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Vrod76: 
   
  Extra prica
   
   01.02.2019 
  0 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Sasvim lepo se videlo da nema brushalter jer su njene sise njihale slobodno dok je hodala. Za ovu priliku se I doterala. Nasminkala se perfektno,a I kosu je sredila. Stvarno je izgledala lepo, ali je cini mi se da je bila duboko zabrinuta u vezi sa desavanjima koja joj predstoje.
Prije 3 dana · Dodao: Pusica
Radetova spavaca soba je bila prazna, a culo se samo kako Rade doziva Milicu: “ Milice, MILICEEEEEEEEEEE, gde li je a kurva picka li joj materina. Zatim je Rade jako zalupio vrata, a kamera je snimala jos oko minut. To nisam ocekivao. Po datumu smo zakljucili da je to bilo odmah sledeceg dana od onoga sto smo gledali juce (Šankerica Mira IV dio).
Prije 6 dana · Dodao: Pusica
Pustili smo ponovo DVD I tamo je Milica I dalje pusila Radetu jos par minuta, a onda je Rade ponovo naguzio Milicu koja je opet gledala pravo u kameru (Nastavak priče Šankerica Mira III dio). Rade je polagano jebao jos uvek moju zenu, a po izrazu njenog lica se dalo zakljuciti da uziva, samo mi se cinilo ovog puta da nije bila opustena kao I ranije.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica
Nastavak priče Šankerica Mira Bio sam poprilicno nervozan cekajuci da snimak krene. Prva slika koju smo videli je Milica kako ulazi u sobu. Bila je zamisljena ili se bar meni tako cinilo. Pocela je da se svlaci. Kada se svukla Magda je prokomentarisala da je Milica jako lepa I zgodna sto sam I potvrdio. Onda je Milica otisla u kupatilo odakle se culo kako se tusira. U sobu je usao Rade.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica
Skoro dva meseca Zorana nisam ni videla niti cula bilo sta o njemu (Pročitajte prvi dio priče Šankerica Mira). Pomislila sam cak I da se ubio, ali jedne veceri pred kraj radnog vremena samo je nenadano banuo u kafanu sa osmehom na licu I narucio pivo. Zeleo je da razgovara sa mnom. Upitala sam ga sta se desilo sa njim I gde je bio, a on se smeskao I sacekao da ode I poslednji gost.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories