Trenutno Pusicu pregledava 1371 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 21.07.2018 (21.07.2018) - Svi članci by Blondie

Na preporuku oca javila sam se njegovom poznaniku kome sam ubrzo postala službenica i ljubavnica (kad tatica sredi posao). Nakon prvog „susreta“ u njegovoj kancelariji nastavili smo da koristimo svaku priliku koja nam se ukazala. Bio je to period u kome sam bila neizmerno zadovoljna. Uživala sam i u poslu i u poslodavcu, i davala sam sve od sebe kako bi on u svakom pogledu bio zadovoljan i ponosan na mene..

 

 

 

Koliko je bio zadovoljan saznala sam na vrlo neobičan način. Jednom prilikom dok sam navodno „zapisivala“ neko pismo koje je trebalo da prevedem za njega (već ga je imao pripremljeno, a ja ću ga prevesti kući), a zapravo sam klečala među njegovim nogama primenjujući u praksi moje druge „jezičke“ sposobnosti, zazvonio je telefon. Podigao je slušalicu, saslušao ko zove i rekao da će preuzeti poziv. Spustio je slobodnu ruku na moju glavu i dao mi znak da usporim pokrete i uzimam ga dublje u usta. Želeo je da uspori igru da ga ubrzano disanje ne bi odalo kod sagovornika. Javio se i kratko saslušao sagovornika, a kada je progovorio ja sam se zagrcnula shvativši ko je na vezi.

 

Dok sam ja klečala pred njim, sa njegovim kurcem do korena nabijenim u moja usta, on je razgovarao sa mojim ocem. „Prijatelju, ja sam taj koji treba da se zahvali, poslao si mi anđela“, govorio je usana razvučenih u osmeh. „Toliko je predana i ispunjava sve što poželim od nje“, hvalio me je dalje. Znala sam da moj otac puca od ponosa i crvenela jer mi je bilo jasno da On ne priča o poslu već o mojoj spremnosti da mu ispunim želje u sexu.

 

Moj otac je nešto pričao a on je slušao i sve žešće nabijao moju glavu na svoj debeli ud. Sisala sam ga predano. Videla sam koliko uživa u ovoj perverznoj situaciji, a i ja sam osećala neko čudno zadovoljstvo. Ruku i dalje prekrštenih iza leđa, svedena samo na usne koje su vođene njegovom rukom klizile po njemu, čekala sam da čujem šta će reći. Podigao mi je glavu tako da ga gledam u lice, sada oslobođenom rukom uzeo svoj kurac i krenuo njime da me mazi i lupka po licu i jeziku. Istovremeno je govorio u slusalicu: „Ne brini, ne gleda ona u meni tvog prijatelja. Zna ona da sam ja šef i da mora uvek da se trudi da me zadovolji. Nema ona povlastice što je tvoja, od nje tražim i više nego od ostalih i uvek mi stoji na raspolaganju“.

 

 

 

Propratio je ovu izjavu lascivnim osmehom, podigao se iz fotelje i povukao me za kosu dajući mi znak da ustanem. Ruku i dalje prekrštenih na leđima i pomalo drhtavih nogu sam se uspravila. Okrenuo me je za četvrtinu kruga i postavio tako da mi grudi leže na njegovom radnom stolu, zadnjica maksimalno isturena i izložena. Podigao mi je suknju i skinuo večito mokre gaćice.

Pričao je sa mojim ocem dok je mene jebao

Stopalom mi je dao znak da malo raširim noge, a onda se jednim silovitim i dobro usmerenim pokretom do kraja zabio u mene. Jedva sam upela da ugušim krik bola i iznenađenja. Počela sam duboko da dišem ne bih li se brže opustila nakon ovog nenadanog proboja. Do sada me je uvek prvo lagano širio i davao mi vremena da se priviknem, tako da za ovo nisam bila spremna.

 

 

 

Počeo je lagano da se kreće, izvlačio ga je tek centimetar-dva a onda ga ponovo zabijao do kraja i lagano kružio kukovima. Za to vreme je namerno produžavao razgovor, raspitivao se za ovog i onog, podsećao na davne događaje i povremeno davao dvosmislene komentare. Palilo ga je da razgovara sa ocem dok istovremeno jebe ćerku i da to što radi, dvosmisleno i uvijeno u šareni papir prenosi u razgovoru.

 

Moram priznati, ta situacija je i mene palila, samo, dok je on savršeno kontrolisao disanje i glas ja sam imala prilično problema da prigušim dahtanje i stenjanje. Menjao je ritam i pokrete, nabijao me je lagano a onda ubrzavao, dovodio me na ivicu svršavanja a onda usporavao. Kontrolisao je situaciju i kontrolisao je mene, a ja sam se sve vreme plašila da neću uspeti da kontrolišem sebe.

 

 

 

Disala sam sve brže i glasnije i plašila se da neću uspeti da prigušim svaki krik zadovoljstva i da je moje stenjanje toliko glasno da ga i moj otac čuje.

 

Konačno je završio razgovor, spustio slušalicu, šakama me zgrabio za kukove i prikovao u mestu. Krenuo je žestoko da se zabija u mene. Sve ono što je tokom razgovora suzbijao izlivalo se sada u njegovim pokretima. I ja sam se opustila i nakon nekoliko sekundi moja pičkica je krenula da se grči. Svršavala sam i svršavala podsticana njegovim žestokim prodorima.

Ubrzo nakon toga osetila sam kako se i on napinje, a onda se se mlazevi tople sperme izlili u mene. Izvukao ga je lagano, pomogao mi da se uspravim da bi mi odmah zatim dao znak da se ponovo spustim na kolena. Prineo  je svoj, od naših sokova vlažan kurac mojim usnama i ja sam, ne čekajući njegovo naređenje krenula da ga ližem skupljajući našu mešavinu sa njega sve dok on nije bio zadovoljan učinkom.

 

 

 

Obukao se i dozvolio mi da dovedem svoju garderobu u red.

 

„Pa devojčice, uživaj u ostatku dana sada kada znaš da je tatica zadovoljan“, rekao je dvosmisleno i ponovo se lascivno nasmešio. „I ne zaboravi, sutra imamo važan sastanak. Obuci što kraću suknjicu, želim da za vreme sastanka igramo jednu igricu. Sastanak počinje u četiri, očekujem te 15 min. ranije.“

 

Klimnula sam potvrdno i uputila se ka svojoj kancelariji osećajući kako se njegova sperma razliva po mojim gaćicama vlažeći ih još više. Bila sam zadovoljna i i dalje napaljena… i jedva sam čekala sutra… Nastavak kad ti tatica sredi posao 3

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 26 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Vožnja je opuštena, uživam u krajoliku, radio svira. Lijepo je vrijeme, nebo je čisto i plavo..Nisam bila daleko,ostalo mi je još nekih pedesetak kilometara. U mislima sam već planirala kako provesti ostatak popodneva i večer, da bih odjednom shvatila da se nešto događa s autom, motor se guši, auto gubi snagu i motor se ugasio. Uspjela sam ga parkirati uz rub ceste....
25.06.2019 · Dodao: Paganini
Žena sam od najstarijeg zanata na svijetu i iznenadio me poziv iz staračko doma.Ni slutila nisam kako će mi biti,a bilo je.....
25.06.2019 · Dodao: Paganini
Pero je držao sve fotografije u kutiji. Naravno, pokazao mi ih je s ponosom. Uostalom, bio sam jedan od dva glavna glumca. Dakako da se nisam mogao uspoređivati s drugom glavnom glumicom, njegovom suprugom Martinom, ali je ono što smo pokazali, a Pero snimio bilo vrlo lijepo i uzbuđuće, baš onako za raspaljivanje.
06.06.2019 · Dodao: Blondie
Pero i ja se nismo poznavali. Slučajno smo se sreli na pivu u lokalnoj pivnici u kojoj sam bio stalni gost. Pero se nedavno sa suprugom doselio u susjedstvo. Na trećem susretu, uvijek u petak navečer, polako smo shvatili da imamo određene zajedničke hobije i da nas zanimaju slična područja. Rado smo se zezali, smijali, bili uspješni u svom poslu i oboje smo bili u braku s takozvanim milficama, lijepim, atraktivnim ženama u četrdesetim godinama.
06.06.2019 · Dodao: Blondie
Nije lako razumjeti ono što se dogodilo. Ako bacim pogled u lijevo, vidim mirno i opušteno Sabinino lice obasjano ranojutarnjim suncem i to je za mene čudo. No idem ispočetka.
03.06.2019 · Dodao: Blondie

Anketa
By Zamjenik1234 25.06.2019
By Izdrzljiv69 18.06.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories