Trenutno Pusicu pregledava 1073 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 21.07.2018 (21.07.2018) - Svi članci by Blondie

Na preporuku oca javila sam se njegovom poznaniku kome sam ubrzo postala službenica i ljubavnica (kad tatica sredi posao). Nakon prvog „susreta“ u njegovoj kancelariji nastavili smo da koristimo svaku priliku koja nam se ukazala. Bio je to period u kome sam bila neizmerno zadovoljna. Uživala sam i u poslu i u poslodavcu, i davala sam sve od sebe kako bi on u svakom pogledu bio zadovoljan i ponosan na mene..

 

 

 

Koliko je bio zadovoljan saznala sam na vrlo neobičan način. Jednom prilikom dok sam navodno „zapisivala“ neko pismo koje je trebalo da prevedem za njega (već ga je imao pripremljeno, a ja ću ga prevesti kući), a zapravo sam klečala među njegovim nogama primenjujući u praksi moje druge „jezičke“ sposobnosti, zazvonio je telefon. Podigao je slušalicu, saslušao ko zove i rekao da će preuzeti poziv. Spustio je slobodnu ruku na moju glavu i dao mi znak da usporim pokrete i uzimam ga dublje u usta. Želeo je da uspori igru da ga ubrzano disanje ne bi odalo kod sagovornika. Javio se i kratko saslušao sagovornika, a kada je progovorio ja sam se zagrcnula shvativši ko je na vezi.

 

Dok sam ja klečala pred njim, sa njegovim kurcem do korena nabijenim u moja usta, on je razgovarao sa mojim ocem. „Prijatelju, ja sam taj koji treba da se zahvali, poslao si mi anđela“, govorio je usana razvučenih u osmeh. „Toliko je predana i ispunjava sve što poželim od nje“, hvalio me je dalje. Znala sam da moj otac puca od ponosa i crvenela jer mi je bilo jasno da On ne priča o poslu već o mojoj spremnosti da mu ispunim želje u sexu.

 

Moj otac je nešto pričao a on je slušao i sve žešće nabijao moju glavu na svoj debeli ud. Sisala sam ga predano. Videla sam koliko uživa u ovoj perverznoj situaciji, a i ja sam osećala neko čudno zadovoljstvo. Ruku i dalje prekrštenih iza leđa, svedena samo na usne koje su vođene njegovom rukom klizile po njemu, čekala sam da čujem šta će reći. Podigao mi je glavu tako da ga gledam u lice, sada oslobođenom rukom uzeo svoj kurac i krenuo njime da me mazi i lupka po licu i jeziku. Istovremeno je govorio u slusalicu: „Ne brini, ne gleda ona u meni tvog prijatelja. Zna ona da sam ja šef i da mora uvek da se trudi da me zadovolji. Nema ona povlastice što je tvoja, od nje tražim i više nego od ostalih i uvek mi stoji na raspolaganju“.

 

 

 

Propratio je ovu izjavu lascivnim osmehom, podigao se iz fotelje i povukao me za kosu dajući mi znak da ustanem. Ruku i dalje prekrštenih na leđima i pomalo drhtavih nogu sam se uspravila. Okrenuo me je za četvrtinu kruga i postavio tako da mi grudi leže na njegovom radnom stolu, zadnjica maksimalno isturena i izložena. Podigao mi je suknju i skinuo večito mokre gaćice.

Pričao je sa mojim ocem dok je mene jebao

Stopalom mi je dao znak da malo raširim noge, a onda se jednim silovitim i dobro usmerenim pokretom do kraja zabio u mene. Jedva sam upela da ugušim krik bola i iznenađenja. Počela sam duboko da dišem ne bih li se brže opustila nakon ovog nenadanog proboja. Do sada me je uvek prvo lagano širio i davao mi vremena da se priviknem, tako da za ovo nisam bila spremna.

 

 

 

Počeo je lagano da se kreće, izvlačio ga je tek centimetar-dva a onda ga ponovo zabijao do kraja i lagano kružio kukovima. Za to vreme je namerno produžavao razgovor, raspitivao se za ovog i onog, podsećao na davne događaje i povremeno davao dvosmislene komentare. Palilo ga je da razgovara sa ocem dok istovremeno jebe ćerku i da to što radi, dvosmisleno i uvijeno u šareni papir prenosi u razgovoru.

 

Moram priznati, ta situacija je i mene palila, samo, dok je on savršeno kontrolisao disanje i glas ja sam imala prilično problema da prigušim dahtanje i stenjanje. Menjao je ritam i pokrete, nabijao me je lagano a onda ubrzavao, dovodio me na ivicu svršavanja a onda usporavao. Kontrolisao je situaciju i kontrolisao je mene, a ja sam se sve vreme plašila da neću uspeti da kontrolišem sebe.

 

 

 

Disala sam sve brže i glasnije i plašila se da neću uspeti da prigušim svaki krik zadovoljstva i da je moje stenjanje toliko glasno da ga i moj otac čuje.

 

Konačno je završio razgovor, spustio slušalicu, šakama me zgrabio za kukove i prikovao u mestu. Krenuo je žestoko da se zabija u mene. Sve ono što je tokom razgovora suzbijao izlivalo se sada u njegovim pokretima. I ja sam se opustila i nakon nekoliko sekundi moja pičkica je krenula da se grči. Svršavala sam i svršavala podsticana njegovim žestokim prodorima.

Ubrzo nakon toga osetila sam kako se i on napinje, a onda se se mlazevi tople sperme izlili u mene. Izvukao ga je lagano, pomogao mi da se uspravim da bi mi odmah zatim dao znak da se ponovo spustim na kolena. Prineo  je svoj, od naših sokova vlažan kurac mojim usnama i ja sam, ne čekajući njegovo naređenje krenula da ga ližem skupljajući našu mešavinu sa njega sve dok on nije bio zadovoljan učinkom.

 

 

 

Obukao se i dozvolio mi da dovedem svoju garderobu u red.

 

„Pa devojčice, uživaj u ostatku dana sada kada znaš da je tatica zadovoljan“, rekao je dvosmisleno i ponovo se lascivno nasmešio. „I ne zaboravi, sutra imamo važan sastanak. Obuci što kraću suknjicu, želim da za vreme sastanka igramo jednu igricu. Sastanak počinje u četiri, očekujem te 15 min. ranije.“

 

Klimnula sam potvrdno i uputila se ka svojoj kancelariji osećajući kako se njegova sperma razliva po mojim gaćicama vlažeći ih još više. Bila sam zadovoljna i i dalje napaljena… i jedva sam čekala sutra… Nastavak kad ti tatica sredi posao 3

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 26 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
U prodavnici na uglu pojavila se nova radnica.Ljubazna ali puno mladja od mene te je nisam gledao kao seksualni izazov.Uvek nasmejan sa nekom setom u ocima.Ostavljao sam normalan baksis.Ponekada pricali.Sa sela,kratak brak,23godine.Vrlo simpaticna,skromna,pokusava da se snadje u glavnom gradu.Cak je rekla da je pokusala vezu sa gradskim mangupom koji ju je silovao.Ot tada strah od grada.Kada mi je rekla sutra mi je rodjendan,bila je tuzna.Dao sam joj nesto novca i rekao kupi nesto lepo...
Prije 10 dana · Dodao: gogili55
Bio je vreo letnji dan.Bila sam u guzvi na pijaci.Iznenada osetih da mi se stariji covek pribio s ledja.Opomenuh ga nasto mi on dade kovertu i okrete se.Da,vrlo sam zgodna,izrazita crnka,izrazenih oblina,stara 27god.i vec razvedena.Iskustvo skoro nikakvo sem muza.Odlucih zbunjena da otvorim kovertu.
Prije 11 dana · Dodao: gogili55
Došao sam na posao prije nje. Kad je dolazila diskretno sam je uhvatio za dupe. Osjetio sam da ispod suknje nema gaćica. Poslušna je, a to mi se sviđa. (Nastavak priče Ucjena snimkom 2 dio)..
03.04.2019 · Dodao: Glavonja
Tri dana sam je pustio na miru, ( Nastavak priče Ucjena snimkom - 1 dio) a onda joj samo poslao poruku sa adresom na kojoj treba da se pojavi. Bio je to stan moga druga koji mi je pozajmljen za večeras.
01.04.2019 · Dodao: Glavonja
Prvi dio priče o tome kako sam ucjenio šeficu, Ćao. Ja sam Damir. Imam 38 godina, razveden sam i radim u jednoj velikoj firmi u obezbjeđenju. Tačnije, nadgledam nadzorne kamere. Nagleado sam se svašta preko njih, i ko koga ogovara, ko koga muva, pa čak sam par puta gledao i seks uživo, jer su sve kamere bile skrivene i većina zaposlenih ne zna za njihovo postojanje
29.03.2019 · Dodao: Glavonja

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories