Trenutno Pusicu pregledava 1031 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotika & Sex  Seks klinika - 10.12.2015 (10.12.2015) - Svi članci by Pusica

Moj suprug me ne želi oralno zadovoljavati, a zna koliko mi to znači. Koji bi mogao biti razlog, osim njegove sebičnosti? Kad razgovaram s njim o tome, on kaže da nije istina da me ne voli oralno zadovoljavati. Kada ga uspijem "natjerati" da me oralno zadovolji (jer, nažalost, nisam od onih žena koje penetracijom mogu doživjeti orgazam), osjećam da to radi bez imalo volje i želje. Skupa smo više od 13 godina.


Može biti više razloga, od vrlo tradicionalnog pogleda na mušku seksualnu ulogu do "kompenzacije" za neku neseksualnu frustraciju koja tinja u vašem braku. Krenuo bih, zapravo, upravo od te posljednje mogućnosti. Bi li on pristao na posjet bračnom terapeutu?

Biste li vi? Time ne želim reći da ne postoje osobe (oba spola) koje naprosto osjećaju odbojnost prema oralnom seksu. Ponekad je riječ o pretjeranim "higijeničarima", ponekad o nekoj teško objašnjivoj averziji. U tim slučajevima dugoročna prognoza nije blistava, osobito ako očekujete veliki entuzijazam s druge strane.

Dr.Cosmo

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 1 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Moj dečko me zaključao van sobe za vrijeme seksa utroje, Mlada djevojka se požalila kolumnistici The Suna kako joj se izlazak s dečkom u obližnji bar pretvorio u horor kad se u jednom trenu našla u njegovom stanu slušajući kako ima seks s drugom
10.05.2018 · Dodao: Pusica
ISPOVIJEST: Trudna sa 17 godina, ne zna je li otac njezin dečko ili mamin, Djevojka je priznala da je ostala trudna, ali ne zna tko je otac djetetu - spavala je i sa svojim, ali i s majčinim dečkom.
01.12.2017 · Dodao: Pusica
Ostavila je muža radi njega mislivši da je napokon pronašla svoju sreću. Cijeli život muškarci su je zlostavljali na neki način. Nagovarao ju je na seks u troje, što nije htjela...
24.08.2017 · Dodao: Pusica
Žrtve seksualno zlostavljanja na poslu, Britanski je medij nedavno proveo anketu koja je pokazala da se više od polovice sudionica požalilo na seksualno napastovanje na radnom mjestu. Mnoge nisu mogle ni ispričati što im se dogodilo jer im je previše neugodno ili su se bojale da će izgubiti posao.
11.08.2016 · Dodao: Pusica
U vezi sam s dečkom tri godine. Nedavno smo se ulogirali na jedan eksplicitniji portal za parove i samce. Dogovorili smo se da nađemo neki par za chat i eventualno jednom za nešto više. Osjećam da me uzbuđuju žene i muškarci, i privlači me ideja da se nađemo s nekim parom.
09.06.2016 · Dodao: Pusica

Anketa
By Lovetoplay Prije 3 dana
By Misko93 Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories