Trenutno Pusicu pregledava 1380 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Swingerske priče - 16.07.2019 (16.07.2019) - Svi članci by najboljeprice69

Uživamo u zamenama partnera, ali ovo je bio početak.. Upravo sam seo za računar da napišem priču. Naravno da sam go i naravno da mi je kurac dignut, jer i ja uživam u svojim pričama. Uživa i moja devojka jer zna da su praktično sve posvećene njoj. Upravo je ušla u moju radnu sobu, stala iza moje stolice i pitala „šta radiš, ljubavi“. Kada je videla da sam se ulogovao na sajt da bih prosledio priču, poljubila me je u uvo, pa u vrat i polako počela da mi klizi rukama niz grudi, pa stomak. Uhvatila me je za kurac polako počela da ga drka, a onda ljubeći me po vratu pitala

„koju ćeš danas da proslediš“.

Rekao sam da se dvoumim, ali da inspiracije ne nedostaje. Poljubili smo se sočno, a onda je prešla ispred mene, opkoračila me i sela mi na kurac. Samo je kliznuo u potpuno balavu pičkicu. Fascinira me koliko se brzo naloži na način na koji oživim naše avanture kroz priče. Meša upravo na kurcu i dok joj ližem savršene grudi i kaže „što ne ispričaš kako je sve počelo, znaš ono sa Džonijem. Ustvari zajendo ćemo“. Ruke su mi na tastaturi, ona polako meša, ja počinjem...

 

To leto moj smo bili kod mog druga Džonija na moru. Ogromna kuća, milion soba, pogled na more, čak i mali bazen. Savršeno nas je ugostio.

 

Moj drug je bio primer muškarca koji ima sve. Visok, zgodan, aktivan sportista, šarmantan, prebogat. Ipak, devojci sam otkrio još jednu tajnu. Džoni je u društvu poznat kao muškarac sa ogromnim kurcem. Ja barem nikad nisam video veći uživo, a ono što celoj priči daje posebnu notu je da je on potpuno tamnoput. (Evo i moja devojka kaže da je potpuno egzotičan).

 

Tog jutra smo nakon duge žurke spavali svi, sem moje devojke koja ne propušta jutranji džoging i plivanje. Vratila se tiho u sobu, istuširala se, a onda se u savršenim belim tangicama, belim čarapicama i beloj majici na bretele uvukla u moj krevet. (Upravo se spustila ispod stola i liže mi jaja dok mi nadrkava kurac i kaže „baš sam bila seksi u tome onako preplanula“. Tada je bila i plava). Spavao sam potpuno komiran dok nisam osetio da mi neko nadrkva kurac i ljubi me po vratu. Probudio sam se, a ona je sva napaljena počela da se privija uz mene. Ljubili smo se strasno i mazili.

 

Naravno da mi je kurčina bila dignuta, ali budući da sam znao da su joj se priča o Džonijevoj kurčini i sam Džoni vrlo dopali, prekao sam joj vrlo direktno da je ona toliko hot da je šteta da je jebem samo ja, a da je Džoni suviše dobar domaćin da mu se ne oduži za gostoprimstvo. Pogledala me je sa takvim sjajem u očima i rekla da sam lud, ali nije negodovala. Nisam časio ni časa, uzeo sam je za ruku, poveo kroz dugi hodnik iz naše sobe pravo u Džonijevu. Otvorio sam vrata i rekao joj „sad probudi njega kao što si mene pre“.

 

Džoni je spavao u ogromnom krevetu. Bio je na leđima. Onako tamne puti, ogromnih ramrena i savršenog stomaka, bio je prekriven samo belim čaršafom. Prišla je njegovom krevetu tiho. Sela na ivicu, otkrila ga skroz. Bio je u uskim belim gaćama sa vidnom jutarnjom erekcijom. Pogledala me je sva ozarena kao da pita šta da radi. Samo sam klimnuo glavom, nije trebalo ništa da kažem.

 

Počela je da mu prelazi dlanom dužu kurca, polako,  a onda se sputila i počela da ga mazi i ljubi preko gaća. Taman ga spustila njegove gaće i izvukla kurčinu ogromnu, kad se Džoni probudio. Bio je u šoku. Pogledao je nju, pa mene, pa opet nju. Bilo mu je nestvarno i imam utisak neprijatno, međutim moja devojka je mrtva hladna počela da mu liže glavić i nadrkava kurčinu diveći se veličini. Pogledao me je opet, ja sam mu sa vrata sobe rekao samo „uživajte“ i otišao na plažu.

 

(Moja devojka se opet vratila u moje krilo, sela na kurac okrenuta prema meni. Nabija se na kurac sve dublje i brže i kaže da napišem da je do tog dana bila dobro dete, odličan student, sportista, verna devojka, ali da je sve najprljavije u njoj isplivalo na površinu. Nabija se još jače i kaže da je Džoni tog dana izjebao žestoko, svaku rupicu joj je napunio i ne samo tog dana. Narednih 6 dana su se jebavali svako malo, gde god su stigli. On je bio njen jebač, ali ja sam njen kralj jer sam u njoj probudio prljavu droljicu koja se upravo nabija u kratkim trzaijima sve brže...svršavamo oboje u isto vreme. Naravno da ne vadim kurac iz nje.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 22 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  najboljeprice69: 
   
  ima. bice :)
   
   18.07.2019 
  0 bodova
   
 •  igundalo: 
   
  Odlična priča. Ima li nastavak
   
   18.07.2019 
  0 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Nakon par dana, negdje oko 11 navečer dok smo izvaljeni na kauču gledali neki film, zazvonio joj je telefon. Pokazala mi je i pisalo je Anđelo (tako ćemo ga zvati). Rekao sam joj da ga stavi na zvučnik. "Ćaooo kurvice, misliš li na meneee?" čulo se nakon što se javila, po glasu je bilo jasno da je pijan.
26.07.2019 · Dodao: CortoM
Stigao sam s broda u 6. mjesecu. Bez obzira na umor, prvu večer smo se upustili u maratonski seks. Bili smo napaljeni kao zvijeri kao uvijek kad se dugo ne vidimo. Počeli smo u boravku, završili u krevetu i prošli kroz sve moguće poze.
24.07.2019 · Dodao: CortoM
nastavak, kao što sam i obećao... „Imate tako mekane usne, profesore“ rekla je svom bivšem razrednom. „Moram da ih uporedim sa Miloševim“, a onda je poljubila čika Miloša. „Mmmmmmm“, oblizala je usne i poljubila opet razrednog nežno
15.07.2019 · Dodao: najboljeprice69
Već sam u braku 5 godina i imamo predivnog sina od 4, a supruga mi je bomba od žene. Em pametna, em zgodna. Brineta bujnih grudi i oble i velike guze, a što se seksa tiče, za nju nije bilo tabua.
02.07.2019 · Dodao: Pusica
Dunjina tajna želja, nastavak priče, Subota je ujutro se tuširam i jos malo dotjerujem brijanje mog alata Izlazim iz stana po cvijeće za Dunju i neku bocu pića Oglasio se mobitel " Hej Dunja je čekamo te oko 8 navečer se pojavi
27.05.2019 · Dodao: volf69

Anketa
By Blondie Prije 4 dana
By Volimcure Prije 5 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories