Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 17.08.2019 (17.08.2019) - Svi članci by Feeder

Gordana je drugarica moje najbolje ortakinje sa faksa. Naših je godina, tačnije 3 godine je mladja od mene zato što sam ja kasnije krenuo na faks. I ona i Vesna, moja ortakinja sa faksa su poprilično zgodne devojke, nižeg rasta, tako maksimum su visoke 162-3cm, klasične spinerke. :)

Gordana je ipak malo mršavija od Vesne i malo manje zgodna, zato što je Vesna fizički jako aktivna... 

Moglo bi se reći da je Vesna najbolje dupe na našem faksu.

Vesna je pored toga jedna od najboljih studenata na našem smeru. Sve u roku, nikada nije dočekala septembar sa više od jednog ispita, te su joj leta uvek bila poprilično slobodna, pošto i taj jedan ispit koji ostavi obično je neka glupost koja se može naučiti za nedelju dana. Pored toga što je dobar student, jako je dobra riba. Nikad se nismo zapravo muvali, pošto znam da ima lika već duže vreme, tipa 5 godina i ono dobri smo ortaci i nisam želeo to da kvarim. Doduše pričala mi je svašta kad popijemo, kako njen Stefan voli da je jebe u guzu i kad mu je prvi put dozvolila da to i uradi. Pričala je i da dobro puši, ali nikad nije htela u to da me uveri, iako sam je ja trudio da objasnim da bi to bilo samo drugarski, čisto da proverimo tu tvrdnju. :) Jednom mi je polupijana dozvolila da joj izvatam dupe, što mi je bila želja još od prve godine faksa kad se još nismo tako dobro skontali. Za uzvrat ja sam joj pokazao moju kitu, za koju je rekla da je tipa veličine Stefanovog ali barem za upola deblji, što mi je naravno bilo drago da čujem. U svakom slučaju ako je bilo nekog muvanja, ako ovo smatramo muvanjem, to bi bilo to.

Drugačije je bilo sa Gordanom... Ona je išla na drugi faks i upoznali smo se na jednoj žurci koju je organizovala Vesna u drugoj godini. Malo je reći da mi se svidela na prvi pogled. Slatkog lica, malog prćastog nosa i kose kratke ošišane na paž. Moj tip devojke u svakom pogledu, telo onako ništa previše zgodno, malo mršavija, a visina tako kao što sam već rekao oko 160cm. Po mojoj meri pošto volim spinerke. Naravno, kada je sela odmah sam morao da joj ošacujem i stopala, zato što nikako ne volim devojke sa velikim stopalima, a ona ih nije imala, broj patika 37.5 maks! Savršeno! Još tad maštao sam kako joj lice prekrivam mojom debelom lepljivom spermom... Na toj žurci nismo mnogo pričali, ali već na sledećoj počeli smo da se muvamo, iako sam imao konkurenciju u vidu jednog dosadnog kolege. Nebitno... Tako je prošlo naše upoznavanje i narednih dana i nedelja često smo se dopisivali na fejsu i razmenjivali selfije iako je ona znala da ja imam devojku. Što je u mojoj glavi značilo da joj to ne smeta i da želi samo seks. Za to sam morao pričekati zgodnu priliku.

Ovog leta negde početkom jula moja devojka je otišla kod tetke u Bern na par nedelja, što je značilo da sam sam i slobodan za žurke.

Vesni su keva i ćale otišli na letovanje, te me je pozvala da par dana provedem kod nje, a živi u jednom gradiću u Vojvodini i ima kuću, a najzanimljivije je to što ima i bazen u dvorištu, i to ne onaj sranje gumeni bazen već pravi ozidani bazen. U principu to je i bio razlog zašto sam pristao, a znao sam i da je i Gordana iz istog mesta te da će verovatno dolaziti i ona na kupanje kod Vesne.

 

Prvi dan kad sam došao upoznao sam Stefana, o kome sam čuo toliko, a nikad čoveka video nisam. Fin lik, malo viši od mene, malo jačih ruku, ali mnogo slabijih nogu zato što ja ne preskačem leg day za razliku od njega i ono stariji barem 7 godina od Vesne. Opušten lik skroz što ću spavati u kući njegove devojke. To mi se svidelo, ne treba mi neka drama, još i neka tuča da izbije zbog gluposti. To veče sam bio umoran i dogovorio sam se sa Vesnom da odem ranije u krevet, a ona je izašla sa Stefanom. Za sutradan dogovorili smo se da kod nje dodje Goca kako je Vesna zove i Stefan i da ceo dan provedemo uz pivce i roštilj. 

Naravno, pristao sam.

 

"Hej, rano ustaješ. Ja kontala da nam spremim nešto da klopamo, Stefan i Goca neće doći bar još 2 sata" reče Vesna ujutru praveći se da mi ne vidi jutarnji ukrućen kurac kroz šorc.

 

"Ma gde, ne jedem ti ja do 12" rekoh kroz smeh, "šta ćemo danas da radimo?"

 

"Pa ja sam kontala kada dodju Stefan i Goca da nateram Stefana da nam pravi roštilj, pošto nije ok da ti praviš, gost si, a mene mrzi... A realno moći ćeš više da pričaš sa Gocom, vidim da si je sanjao noćas, haha"

 

"Hahaha, da da, baš smo se dobro povatali u snu, valjda i danas bude nešto, šta misliš?"

 

"Ma biće bre! Nagovorićemo je kad popije!" kroz smeh nastavi Vesna.

 

Dok ovo dvoje nisu došli Vesna i ja smo se malo sunčali u dvorištu, a malo i kupali.

Vesnin sivi dvodelni kupaći jako me je palio pošto je izmedju ostalog imala i preseksi stomak. Dignut mi je jebeno od ranog jutra, ali Vesna se ne buni.

 

Stefan i Gordana došli su oko 11. Gordana se odmah nasmejala kad me je videla, a Stefan me zagrlio kao da se znamo sto godina.

"Gde si brate, kako si spavao? Jebiga izvini ako smo te probudili kad smo se vratili, nešto  smo se raspravljali Vesna i ja" reče Stefan.

"Ma jok brate, spavao sam ko zaklan" odgovrih i odmah  nastavih da pričam sa Gordanom: "Hej pa gde si bre ti Gogili nismo se videli pola godine, šta ima novo?"

"Dug je dan, pričaću ti" prijatnim tonom odgovori Gordana.

 

Do podne već smo popili po dva, tri piva svako i počeli da roštiljamo, Stefan je bio glavni majstor kao što je Vesna zamislila, a osim toga prednjačio je i u piću.

Ja sam bio na ležaljci sa Gordanom koja mi je pričala svoje životne probleme, mada sam ja više gledao u njen žuti kupaći i sve više mi se dizao, što je ona primećivala i samo se smeškala.

 

"Vesna jebote, hoće biti nekog seksa danas kad ga već noćas nije bilo" dobaci već pomalo pripit Stefan.

"Kako se ponašaš, neće" ljutito dobaci Vesna.

"Ma baš me briga, ako nećeš ti popušiće mi Goca, zar ne Gogi? opet nastavi Stefan.

Gordana ga je čudno pogledala, a Vesna opet ljutito: "Nema problema, ja ću onda popušiti Teši." Teša je moj nadimak zbog prezimena, čisto da povatate o kome govori. Msm meni ne bi smetalo da mi ga Vesna popuši, baš da proverimo i tu tvrdnju, ali jebiga, ovo se baš zakuvalo, i ja da smirim strasti predložim da popijemo po jednu votku, što svi prihvatiše.

 

Posle su se strasti malo smirile i u jednom trenutku Gordana mi zavali jezik u moje grlo, piće je stiglo i uradila je ono što je, izgleda, već dugo želela. Počeli smo da se ljubimo strasno. Kita mi je sve više pulsirala, kurac je hteo da mi iskoči iz tog kupaćeg šorca što je primetila i Vesna.

"Opa Tešo, šta se to sa tobom dešava danas? Malo smo napaljeni?" zadirkivala me je Vesna.

"Ajde bre Vesna, pusti čoveka, vidiš da mu se Goca baš svidja, i meni se digne kad je vidim" doda Stefan.

"Stefane svinjo, prestani tako da govoriš o mojoj drugarici!"

"Ili šta? Da nećeš da pomogneš Teši da mu se spusti?"

"Možda i hoću" doda Vesna i ja već vidim kuda ovo vodi... alkohola smo taman popili toliko da ili smo napaljeni ili besni ili oba.

Vesna mi je prišla i pred Gordanom i Stefanom skinula šorc. Moja ukrućena kurčina bila je centar žurke.

Pošto sam se zbunio malo sam se pridigao iz ležaljke i okrenuo se ka Stefanu koji je bio hladnokrvan i idalje okretao roštilj.

Vesna čučne pored mene i stavi ceo moj kurac u usta kao da je sladoled, a ne kita njenog najboljeg ortaka. Namestila se tako da Stefana može da gleda u oči, dok je skidala kupaći sa sebe.

"Uh jebote Vesna, kako pušiš" izlete mi.

"Šta kako puši, Vesna pomeri se hoću i ja malo" Gordana reče nekako molećivo.

"Ne može sad" izvadi Vesna moju kitu kako bi mogla da progovori "imala si svoju šansu."

"Dodji ti Gogi kod Steve, da ti Steva razvali ta mala ustašca, kad ova moja kurva ne da"

Gordana je otpuzala do Stefana kao neko kuče, dok je ovaj vadio svoj kurac iz šorca i počeo da ga nadrkava. Zavalio se na ljuljašku, Gordana je legla pored i besno gledajući ka meni i Vesni otvorila svoja usta, nakon čega je Stefan počeo da joj razvaljuje facu. To nije bilo pušenje, bukvalno je koristio njenu glavu kao neku igračku za drkanje.

Vesna je gledala u njega, ja u Gordanu, Stefan u Vesnu. Jedino Gordana nije mogla uopšte da gleda od tolikog nabijanja Stefanovog kurca u njeno grlo.

"Šta je kurvo, pušiš, popuši celom gradu pička ti materina" nastavljao je Stefan.

Vesna se baš uživela i pušila ga je kao neka boginja, levom rukom mi mesla jaja, a desnom pokazivala srednji prst ovom njenom.

Izvadila je moj kurac iz usta i rekla mi da želim da je jebem dok ovaj njen gleda. Naguzila se ispred mene gledajući u Stefana koji kako ne bi svršio Goci u usta je prestao da joj ga nabija u grlo. Nabio sam joj ga u vlažnu, usku, obrijanu pičkicu. Uzdahnula je od zadovoljstva, izgleda da joj je dodatna debljina baš prijala. Gordana je i dalje bila naslonjena na Stefanove noge, koji je izvadio svoju kitu iz njenih usta i držo je za kosu. Video sam da joj suze polako teku, ovo sve je izgleda najviše pogodilo nju.

"Joooj Gogili, pa šta je? Što si tužna" razgovarao sam sa Gordanom dok sam polako jebao Vesnu "ajde dodji ovamo, hoću da te poljubim."

Nasmejana je dotrčala do mene i opet mi nabila jezičinu u grlo, osetio se malo ukus tudjeg kurca, ali iako čudno, kao i cela ova situacija, nije mi smetalo.

Dok sam je ljubio odvezao sam joj one trakice od kupaćeg i ostala je gola predamnom. Obrijana pičkica i ostavljen mali trouglić.

Vesna se tresla što od užitka što od nervoze i ispuštala što jače zvuke verovatno kako bi još više nervirala Stefana koji je drkao svoj kurac gledajući mene kako jebem njegovu devojku i njenu najbolju drugaricu.

Ustao se, prišao Vesni od napred i nabio joj kurac u usta.

"Ajde kurvo ućuti malo, šta stenješ tu ko neka krava" ljutito reče Stefan dok joj ga je nabijao u grlo.

Sada su je jebala dvojica i uživala je.

Svršila je na mom kurcu barem dva puta, drugi put kako i sam ne bih svršio izvadio sam ga brzo iz Vesne, a još brže Gordana ga je odmah stavila u usta.

"Šta je kurvice, ližeš moje sokove, ližeš ližeš" reče kroz smeh Vesna koja je upravo izvadila Stefanovu kitu iz usta i sela na ljuljašku.

"Stefane, liži Goci pičkicu dok je Teša jebe u facu" naredjivala je, sada već kroz osmeh Vesna, dok se dodirivala na ljuljašci.

Kao po komandi Stefan legne na pod i počne da obradjuje Gordanu jezikom. Gordana je bila u raju, sigurno je barem jednom svršila Stefanu po faci. Nakon što je izvadila kurac iz usta, kako bi mogla da govori rekla je da bi želela da je jebem, ali Stefan nije odustajao od lizanja njene pičkice. 

"Jebote Stefane, pusti ljude da se pojebu već jednom!" reče Vesna, "Ajde dodji 'vamo."

Stefan se ustade i tako musav ukrućenog kurca ode kod svoje devojke koja mu naredi da je jebe u guzu.

Gordana i ja smo im se primakli, kako bi Gordana mogla da liže Vesnu dok je ja jebem.

Jebao sam Gocu u njenu usku vrelu pičkicu sigurno 10 minuta. Stefan je bio pred svršavanjem i izvadio ga je iz Vesninog čmara i počeo da svršava po Gocinoj faci i Vesninoj pičkici... Lik samo što se nije onesvestio koliko je svršio. Sperme je bilo svuda po Gocinoj faci, po jeziku po Vesninoj pičkici, po stomaku. Gordana je sve sa Vesne polizala i počele su da se ljube tako ulepljene dok sam ja i dalje od pozadi jebao Gocu.

"Sad malo ja" reče Vesna.

Ustao sam se i dovukao neku stolicu kako bi mogla da mi sedne na kurac, a Gordana klečeći da mi liže jaja dok to radim.

Bio je čudan jako prijatan osećaj Gordaninog jezika na mojim jajima dok su se Vesnini sokovi i sperma sa njene pičkice slivali niz njih, a i Gordanin nos zabijen u moja jaja i dalje je bio lepljiv od Stefanove sperme.

Poželeo sam da poljubim Gordanu, mozak mi je bio spržen od uživanja i boleo me kurac što joj je faca prekrivena sokovima što Stefana što Vesne.

Rekao sam joj da se ustane i poljubi me, uhvatio sam je za glavu i počeo da je ljubim, lepili smo se od znoja i sperme, to se dopalo i Vesni pa se i ona pridružila.

Za ovo vreme Stefan se oporavio i počeo da nadrkava kurac, kako bi ga opet stavio Vesni u guzu. Shvatio sam šta želi, uhvatio je oko struka, podigao i bukvalno mu omogućio da udje u njeno dupe. Gordana, dobra mala devojčica skontala je šta joj je zadatak, spustila se ispod nas, i nastavila da liže jaja, malo moja, malo Stefanova, a malo i Vesninu pičkicu i šupak koliko je mogla prići... Naravno sve vreme je drkala svoju prevlažnu pičkicu.

"Stvarno ste majmuni, da mi ovako zapostavljate Gocu" reče Vesna dok smo je i dalje punili "i moja Goca voli da ga prima u guzu, zar ne Gogi?

Gordana je samo klimala glavom spuštena na kolena pred nama.

"Tešo, Goci ga stavi u guzu, a Stefan će da joj liže pičkicu, jel tako ljubavi? naredjivala je i dalje Vesna.

"Tako je srce" odgovori Stefan i leže na pod, preko njega je raširila noge Gordana, a ja sam polako i oprezno ulazio u Gordanin šupak. Nisam ušao ni do pola, a osetio sam kako Gordana već svršava.

Počeo sam da je jebem jače, pokušavajući da izbegnem da promašim guzu i uletim joj u pičkicu ili ne daj bože Stefanu u usta...

Svršila je sigurno još par puta, svršio je i Stefan Vesni u usta koja je ubrzo nakon našeg zauzimanja položaja počela da mu puši kurac. Vesna je posle to podelila sa Gordanom koja je i sama malo pomagala u tom pušenju. Jako sam se napalio dok sam sve to gledao i brzo sam ga izvadio iz Gordanine guze i naredio im da se spuste na kolena.

Obe su kao prave poslušne kurvice brže, bolje to i uradile.

Počeo sam da svršavam po Gordaninoj i Vesninoj faci, a one su počele da se ljube.

Lepljiva topla sperma bila je po kosi, obrazima, nosićima i jezicima ove dve lepotice... A one su pored toga još delile taj slatkiš izmedju sebe.

U jednom trenutku došlo je i meni da se sručim i seo sam na onu stolicu koju sam prigurao ranije.

Gordana mi je sela u krilo tako musava i samo se smeškala dok me je gledala.

Vesna je sela pored Stefana na ljuljašku i počela da ga ljubi. Nije se bunio iako je imala moju spermu svud po faci.

"Zašto samo Teša da proba tvoju, moraš i ti njegovu" rekla je kasnije smeškajući se onako ulepljena.

Nakon toga devojke su uskočile u bazen, a Stefan i ja smo onako goli počeli da razgovaramo.

"Tebra devojka ti je jebeno luda" rekoh mu.

"Moraćeš da mi pozajmiš da probam tvoju" odgovori mi ozbiljno.

"Hahaha, nema problema tebra, organizovaćemo već nešto!"

Posle toga smo i nas dvojica uleteli u bazen.

"Devojke sutra isto?" rekoh smejući se.

Svi smo počeli da se smejemo....

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 17 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Feeder: 
   
  *** ADMIN: Komentar je izbrisan
   
   17.08.2019 
  0 bodova
   

Uclani se

Povezani sadržaj
Nakon preporuke kurve za obdarenim muskarcem dolazim na threesome u svoj stan.Moje iskustvo sa cuckold maštarijama me polako pocelo izluđivati i nisam mogao da tijekom svakog drkanja ili seksa nepomislim na to
18.09.2019 · Dodao: milfhunter021
Posle polucasvnog odmora i predaha uz crno vino, Milica me za to vreme mazila nije htjela da odustane od mene tako lako, lizala mi je kurac, lizala jaja stavljala ih usta, jedno pa drugo jaje, ja sam po kurcu posipao vina sto je ona halapljivo lizala i gutala mi omeksali kurac usta, svaki njen liz mi je jezio kozu, Maja je trazila od Pedje da je jebe u dupe.
05.09.2019 · Dodao: ukroceni
Ovo se desilo pre neku godinu, tada sam imao 25 godina. Imao sa drugaricu koja je tada imala 25 godina, koja je tada raskinula sa svojim verenikom, ne bih da joj spominjem ime. Vratila se svojoj kući.
05.09.2019 · Dodao: ukroceni
Seks na plaži sa dvije napaljene ženske. Na plaži šetam i okolo gledam, ispred vidim dvi cure kako se slikaju, izbacivaju guzu i sise naravno u prvi plan da se vidi. Došao sam do njih i pitao ih , mogu li se i ja sa njima uslikati.
22.08.2019 · Dodao: HotBod
Nastavak uvodne priče, erotsko - porno serijala “Jedna obična Marta I. Ispricat cu vam priču kako je doslo do toga da moj muž Ante shvati, što me zapravo napaljuje, i kako smo krenuli u sve to.
11.08.2019 · Dodao: Versaljin
Anketa
By kokot71 Prije 11h

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories