Trenutno Pusicu pregledava 2166 napaljenih
Krstarenje po jadranu - III dio - Iskusne matorke - Dvije švabice
 

ClanoviPusa chatErotske price - Erotske ispovesti - Seks i porno pričeHot or NotDomaći pornićiSlikeSex oglasiAnketeSex IgriceForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 20.06.2017 (20.06.2017) - Svi članci by pusica

Erotske priče - Čekao sam da prođe taj radni dan i da večer provedem prvi put u životu sa dvije švabice u krevetu! ! ! Do tad takav sex vidio samo u pornićima i to rijetko, jer je to još nije bilo doba interneta i nisi mogao jednostavno birat šta ćeš gledat.. .. 

Jeli možda ko zna kakav prirodni extazy ti tuče po glavi kad to čekaš? ! ? ! ? Momenti su ugode veliki i jednostavno sam bio presretan da sam dobio takav posal di moš radit i izjebat se ko konj! ! ! 

>> Krstarenje po jadranu - II dio

Prošlo je doba večere i sve sam brzinom svjetlosti počistijo i uredio.. .. napaljena moja švabica me već pitala kad ću biti gotov.. . dao sam joj 2 boce crnog vina i tri čaše i šapnuo je da budu gole u kabini i da se zabave.. . osmjehnula se i tiho rekla "naturlih her kepten! ".. .. znala je podjebavat i to me je palilo kod te švabice! Predobra je bila.. .. 

 

Počastijo sam ostale nijemce na krmi sa par boca vina od 0, 7dcl ( koje sam napunijo sa jeftinim vinom iz vinarije, haha) koji su zadnji ostali i rekao ako im šta treba da sami uzmu i da se sami zapišu.. . 

Srce mi je sve jače lupalo kako sam koračao prema kabini gdje su čekale 2 sexy njemice spremne za jeb! 

Prišuljao sam se i tiho otvorijo vrata, jer me je zanimalo šta te dvije kuje rade dok mene nema.. .. 

I imao sam što vidjeti.. . cerekaju se u pozi 69 i jedna drugoj prolijeva vino po pičkici i ližu jedna drugu.. .. to je bio fantastičan prizor.. . primjetile su me i pozvale k sebi "komenzi bitte", ja san se približio i pozdravio sam se s oboje.. . to je bila ona švabica koja se hihotala s njome za doručkom.. . 

Počeo sam ih odma milovati po guzama i pleskati ih nježno, uživale su i nastavile lizati si pičkice.. . 

 

Došlo mi ih je izjebati odmah, baš kao što sam i zamišljao, jer nikad nisam ševijo dvije žene odjednom! Na tren sam promislijo i odlučijo.. . idem ostvariti svoj san! ! ! ! Guzu do guze i malo u jednu, malo u drugu! ! ! Kako me ta misao samozapalila. 

Zabio sam svakoj po prst u pičkicu i rotirao ga kao bušilica.. . stenjale su u duetu.. . rukama sam namještao im guze da dodju jedna do druge, al to nije bilo tako lako, već nakon par pokušaja su shvatile moju namjeru i želju i udovoljile mi.. .. 

Nikad to neću zaboraviti.. . stale su na koljena jedna do druge s isprčenim guzovima i picom, počele su se ljubiti, a ja sam im gurao prste u obje! ! ! Mislio sam se kojoj njemačkoj kuji ću ga prvoj zabiti i nekako sam se odlučijo da ga prvo stavim svojoj švabici da se ne osjeća povrijeđenom.. . ipak sam nju pojebao već nekoliko puta i osjećao sam da je moja pička! 

ponudio sam se da stavim kondom, šta su obje glatko odbile.. . niko na svijetu nije bio sretniji od mene u tom trenutku.. . 

 

Došao sam ispred guze sa kurčinom mojoj švabici, plesnuo je kurčinom dva puta od gore i dva puta od dole po pičnjaku i zabijo joj ga do jajca.. . voljela je to jako i žvalila je svoju prijateljicu još jače.. . 

Osjetio sam kako se prijateljica malo umirila jer je i ona željela osjetiti moju kurčinu, ali ja sam htio dobro zašlajfati kurčinu mojoj švabici.. . 

Nakon jedno 10-tak uboda kurcem izvadijo sam ga iz moje švabice i došao ispred guze od prijateljice.. . isto sam napravijo, dva puta kurcem plesnuti od gore i dva puta plesnuti pičić od dole da se pička više otvori.. . ( uvijek treba kucati na vrata! ! ! Hehe).. . 

 

Polako sam ga stavijo u ovu pičku, ali sam ga iz prve zabijo do kraja, neka švabica zna da je želim izjebati! Vrisnula je od ushićenja i to me je ohrabrilo da nastavim malo brže sa slijedećim ubodima! Pička joj je bila vlažna kao slapovi Niagare i ono vino kojim su se prolijevale se osjećalo u zraku! Bila je odlična to pička i njih dvije švabice su bile dosta slične po svemu. 

Nakon 10-tak uboda, vadim kurčinu i guzim pičku moje švabice.. .. obje se uvijaju, žvale i tresu od užitka.. .. lijepo je to osjetiti uživo, a ne samo vidjeti u pornićima.. . uf, kako mi je kurčina uživala.. . svaki put kad bi ga izvadio i stavio, činilo mi se da je sve veći i veći.. . u to vrijeme sam imao dobrih 19cm tvrdog kurca.. . 

Neznan koliko sam puta izmjenio te pičke, ali sam osjetio da san ih već dobro izjebao i nalet sperme nisan mogao odgodit.. . njih dvije su se hihotale kad san kurčinu postavio ispred njihovih lica.. . voljele su moj kurac koji je pulsirao.. .. malo su ga zajedno polizale i popušile i kurac im se zahvalio svršavanjem.. .. 5-6 jakih mlazova je ispalio u roku od 5-6 sekundi po njihovim licima, kosi i ustima.. . švabice su se oblizivale i bile su u extazi.. .. žvalile su jedna drugu i svako malo oblizivale moj kurac.. . 

Malo sam se odmakao od kreveta i nalijo tri čaše vina.. .. sjeli smo sve troje i veselili se.. .. švabice su super žene i jebice.. . pričali smo malo o dojmovima o ovom sexu.. .. 

 

Mojoj kurčino nije trebalo dugo da se pridigne, to je primjetila prijateljica i počela mi ga drkati.. .. zavoljela je moj kurac i htjela je još.. . 

Ja sam joj htio pojebati sise, pridigao sam se i stavijo joj kurčinu izmedju sisa.. .. stisnula mi ga je sa sisama i ja sam uživajući ševijo prijateljicu između sisa, dok se moja švabica malo odmarala sa strane i promatrala nas.. .. 

Brzo sam joj svršijo izmedju sisa jer me je uzbudilo i bilo mi je lijepo špricniti je opet cijelu po sisama i licu.. . 

Moja švabica je prišla i malo oblizala tu spermu sa sisa prijateljice.. . onda me zažvalila i rekla mi "guten nacht".. .. izjebana je danas više puta i more i sunce je dobro izmorilo.. .. dala mi je znak da nastavim ševit njezinu prijateljicu na gornjem krevetu, a ona da bi zaspala u svome jer je umorna.. . 

Ta ideja mi je baš bila OK i ja sam je poljubio za laku noć.. . sad sam stvarno znao kako je Mercedes nastao! Hehe! Od dobre ševe! Hehe! 

 

Njezina pohotna prija me zagrlila, poljubila, uzela za ruku i zajedno smo se prebacili na gornji krevet.. . žvalili smo se i ja sam joj rukom ubado prste u vlažnu pičku.. . imala je i ona oko 50 godina ali se ponašala kao srednjoškolka.. . Sise su joj bile manje ali naprčene i tvrde.. . pričali smo o intimnim temama, o sexu, o najdražoj pozi.. .. priznao sam joj da mi je ovo bio prvi sex u troje u životu.. . ona me izljubila i rekla mi da sam bio savršen! To me ohrabrilo da joj priznam i da nikad nisam ševio u šupak! Ona me zagrlila i tiho pitala da li bi to želio! 

Ja san odgovorijo da bi.. .. nasmijali smo se.. . 

Rekla mi je da stavim kondom, a ona da ide po kremu da joj lakse udje.. . objasnila mi je da nije dobro za kurac da bude u šupčini bez kondoma radi bakterija, itd.. . bio sam mlad i slušao sam je.. . 

Naučila me svemu.. .. 

 

ležimo na gornjem krevetu u mojoj majušnoj ali najdražoj kabini pretvorenu u ljubavno gnijezdo! 

Na donjem krevetu je moja švabica, izjebana i umorna, koja trenutno spava.. .. 

 

Njezina prijateljica mi je dozvolila da je kresnem u dupe i ja sam jednostavno procvjetao od same pomisli na to.. . opet mi se kurac vrlo brzo oporavio od ševe sa dvije švabice i svršavanja po prijateljičinim sisama.. . 

 

Švabica je uzela kremu da malo namaže šupčić, a ja san se grčevito borio da stavim kondom na kurac koji je bio malo mlitav.. . moram priznati da me je ova ševa preuzbudila.. . to je švabica primjetila i prišla mi i zažvalila me da me smiri.. . rukom je počela drkati moj kurac.. .. pričala mi je utiho na uho neke njemačke stvari kao "nicht problem", "relax", još nešto koje nisam ni razumio ali je sexy zvučalo.. . inače normalnu komunikaciju smo imali na engleskom koji smo svi odlično pričali, tako da nije bilo problema, ali me je palilo kad su mi govorile na tom sexy njemačkom jeziku.. . 

Kurčina mi se nakon nekog vremena drkanja pretvorio u "bušilicu za jebanje".. . 

Švabica je kontrolirala igru i vješto stavila kondom u usta i uvukla kurac jednim potezom u grlo i cijeloga ga progutala.. . vilica joj se proširila kao u zmije kad guta jaje ( to sam vidio na National Geographicu, hehe ).. . polako ga je izvadila iz usta i gle čuda.. kondom je već stavljen na moj kurac.. . još ga je malo popravila rukama i namazala sve tom kremom i kurčina je bila spremna za jeb u guzu.. . 

Pridigla je noge i namjestila šupćić u misionarskoj.. . kurcem sam došao ispred ulaza.. . "pokucao" sam jer je to red, ispleskao sam joj šupčinu 3-4 puta.. . gurnio sam kurčinu polako do pola dužine , tako mi je i rekla za početak da je najbolje.. . 

Uživali smo.. . zabijao sam ga sve jače ali samo do pola i čekao znak švabice da ga uguram do kraja.. . počela je stenjati sve jače ali još nije dala znak da ga gurnem kako treba.. . 

Onda se dogodilo nešto neočekivano.. . izgleda da smo probudili stenjanjem i uzdasima moju švabicu sa donjeg kreveta, koja je prišla svojoj prijateljici i životinjski je zažvalila.. . nešto su potom razmjenile riječi na njemačkom i moja švabica u trenu zgrabi moje guzove i gurne ih tako da sam nabio cijelu kurčinu u šupak njezine prijateljice.. . 

Kriknula je a ja sam je uz pomoć moje švabice nastavijo nabijati do kraja! Uf kako je to bilo dobro.. . šupćić joj je bio uzak kao 18-godišnja pičkica.. . 

Moja švabica je to sve promatrala i asistirala nam.. . meni bi povremeno stiskala jajca, a njoj mazila i zadovoljavala pičkicu.. .. gladila je i moje guzove.. .. 

Prišla mi je i počela me ljubit.. . sise su joj dodirivale moja ledja.. . stiskala je moje guze kao da su od spužve i u jednom trenu opet se dogodilo nešto što sam prvi put osjetio u životu.. . počela dodirivati moj šupčić! Uf kako je to bilo jebeno dobro.. .. guzim švabicu u uski šupak, a druga švabica mi podražava prstima moju guzu i šupak! ! ! ! Prepustijo sam se tim dvima švabicama jer su bile "profesorice" sexa za mene koji je tek počeo ševiti žene.. .. uživali smo.. . 

Bilo je vrijeme za promjeniti pozu i švabica je klekla i isprčila guzu.. . zario sam kurčinu do kraja u njezin šupak i nastavijo guziti.. . bilo je predobro! ! ! 

Moja švabica je opet to promatrala i koliko sam uspio razaznati samozadovoljavala je prstima svoj klitoris, a drugi joj je klizio u šupak.. . 

Opet mi se pojavila slika tih guzova koje sam već izjebao u pičku, sad mi se želja stvorila da ih šupčim zajedno.. . 

Ščepao sam svoju švabicu za kosu malo grublje, ona je prepoznala moju igru i prepustila mi se.. . gurnijo sam je do švabice koju sam guzio i sad sam opet imao dva isprčena guza da ševim u šupak! Odma san izvadijo kurčinu iz šupčene njemice i gurnio ga do kraja svojoj švabici.. . ona je imala malo širi šupak i kurčina je prodrla bez problema! Nastavijo sam izmjenjivati te dvije šupčene švabice i osjetio sam kako jajca neizdrživo ključaju spermom.. . izvadio sam ga iz šupka moje švabice, skinuo prezervativ i isprskao guzove obje švabice koje su se tresle izbezumljene od orgazama.. . kako su samo one uživale! 

 

Iz mene je bio izvučen zadnji atom snage i bacio sam se izmedju njih dvije koje su me još malo lizale po vratu i milovale mi kosu.. . zagrljen sa njih dvije, utonuo sam u najljepsi san koji sam mogao poželiti! 

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 14 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Ovako ovo je istinita prica koju sam odlucio podjelit ovdje. Prvi sex sam imao sa svojom kumom koja je tad imala 35 godina. Prije toga sexa sam 2-3 godine kao klinac navlacio svoj kurac svaki put kad bi dosla ona kod nas u goste,cesto sam mastao i drkao na njezinu mmmm guzuu i bokove koji su bili malo širi ,doslo je do toga da sam poceo po skrivecki slikati mobitelom
Prije 20h ·
Biti samostalna, neudana, ambiciozna žena u kasnim tridesetima zaista ima svojih čari. No, naravno, postoji i druga strana priče, ona u kojoj vlada tišina u stanu; dosadna kišovita jutra, iritantan zvuk televizije koja pokušava ispuniti prazninu. Ladice natrpane svim mogućim erotskim pomagalima kao da skupljaju prašinu jer sam odavno shvatila da nikakva plastika ili guma ne može zamijeniti pravo, toplo, žilavo ljudsko meso.
Prije 2 dana ·
Bilo je to jako toplo ljeto i moja cura Marijana i ja smo pozvani od strane njezine ujne na manje "ljetovanje" od nekoliko dana. Iako sam ja imao 21 a ona 22 godine to je već bila jako ozbiljna veza od 4 godine, srednjoškolska ljubav i jako aktivna veza u isto vrijeme. Kao studenti smo živili u istom udaljenom gradu, svatko je imao stan koji je rentao i jebali smo se neprestano.
Prije 3 dana ·
Napokon sam se formalno rastavila. Imam 44g, redovito idem na yogu i drzim do svog tijela, sto se i primjeti. Inace nisam visoka, tek nekih 160cm, duga crna kosa, sise cvrste cetvorke i guza malo poveca..Prica pocinje sredinom ljeta, uzela sam godisnji i otisla do stare frendice koja zivi na moru, da proslavimo moju rastavu..
Prije 6 dana ·
Snijeg je prekrio Bihać,minus je vladao danima i u gradu su se mogli samo sresti rijetki prolaznici i oni koji koju su morali van iz toplog doma.Sjedio sam satima za računarom u toploj sobi i surfao.Posjećivao sam razne sajtove,čisto da ubijem dosadu.“Kako bi bilo fino sada se pomaziti sa nekom strastvenom“ i kliknuo na jedan erotski sajt.
Prije 7 dana ·


Anketa
By eod249 Prije 17h
By Vatrena25 27.01.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories