Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 02.09.2018 (02.09.2018) - Svi članci by Blondie

Žena sam malo poznih godina sada ali raskošnog izgleda, te još uvijek skladnih oblina, obdarena i veoma seksipilna i sa 40 i kusur.

 

Živim slobodna, sa sinom Stefanom od 24 godine, rastavljena sam već nekoliko godina. Uvijek sam izgledala molo više izazovnije od ostalih žena, malo sam skrivala svoje tjelo, više se toga moglo vidjeti za muško oko, koje sam uvijek mamila mojim dekolteima, kraćim suknjama ili skroz uz tjelo garderobom, kao i samim joging šortsevima, moja bedra su se ocrtavala a rijetko sam nosila donji veš i grudnjake.

 

Moj muž to nije volio, ali ja sam naprosto uživala kad me gledaju njegovi prijatelji. U kući sam se kretala uvijek slobodno, moj sin je na to navikao, suvremeno smo živjeli barem on i ja. Stefan je volio kad mu sjednem u krilo i pomilujem ga i poljubim. Govorio je uvijek: „Mama otkidaš, keve mi”.

 

Danijel nije volio takav život, a ja sam uvijek željela više od života. Moje ljepo i skladno tjelo uživalo je samo nekoliko minuta ispod njegovih prsa, svršio bi brzo i zaspao, a ja sam osjetila potrebu za mnogo više seksa, za mnogo većim kurcem koji će popuniti moju kokicu, koji će ljubiti moje grudi i sisati moje bradavice.

 

Osjećala sam przaninu u životu, željna da se pojebem pravo, da me neko jebe onako žestoko, da mu ljubim i sisam kurac, da me navlači odozada, da me puni svojom vrućom spermom, oduvjek sam maštala o tome. Upustila sam se u nekoliko avantura, većinom oženjeni i iskusni muškarci, ne mogu reći da tu nije bilo seksa, ali nije ono što sam ja tražila, što bi me zapalilo da izgorim, onako da vrištim dok se jebem, nisam imala taj filing, taj osjećaj. Ta je želja gorjela u meni, ali niko je nije gasio.

 

A onda, jednog dana…

Moji guzovi skladno su se njihali dok sam hodala kroz sobu, onako u joging šortsu i tankoj majici koja je pokrivala sve, a skrivala malo, moje bradavice već nadražene dodirom svilene majice, poneki spontani uzdah iz mojih usta, da, skrenuli su pažnju moga sina Stefana, koji me je čudno pogledao dok sam prilazila trosjedu na kojem je on sjedio.

 

Bili smo sami taj dan, Daniel je bio na terenu u Duseldorfu. Možda mi se učinilo, ali Stefan me je pogledao još nekoliko puta, odmjerio me cijelu, njegov pogled se zaustavio na mojoj kokici koja je šortsom podjeljena na dva djela iskazivala svu svoju čar i ljepotu. Ništa nije rekao, samo je onako duboko uzdahnuo.

 

Sjela sam kraj njega malo dalje za nekoliko centimetara, gledali smo neki film iz videoteke. Osjetila sam poslije nekoliko minuta neki blag osjećaj topline među mojim nogama, osjetila sam neku vlažnost koja polako klizi iz moje kokice, ali ne znam zašto. Srce mi je počelo jače da kuca, neka toplina punila je moje obraze, osjećala sam nešto što nikada prije nisam osjećala.

 

„Da zamračim malo?”, upitao me Stefan. „Ja ću”, ustala sam se da navučem paravane na prozore, malo sam promješala svojim zanosnim kukovima, a Stefan me je gledao kao da je to zadnji put. Polako sam se vratila, nehotično sam zapela za stol te posrnula u njegov zagrljaj. Tako me je brzo uhvatio te privio uza sebe, teško je disao, osjetila sam njegov dah, sva sam gorjela od nečega, ali ne znam od čega. „Jesi li u redu?”, upitao me je. „Jesam, hvala Stefane!”

 

Ustao se i otišao u kupatilo, nikada se nije zaključavao osim kad je na velikoj nuždi, to sam znala.  Bila sam jako radoznala, odlučila sam se da uđem unutra, uvijek sam prije ulazila, ali sada me bilo nekako strah, ne od njega nego od nečega što bi se moglo dogoditi a ne znam šta. Prišla sam vratima, bila su otključana, otvorila sam ih i pogledala unutra. Stefan je drkao svoj ogroman kurac koji je ostao zakovan u mojim očima, kurac koji sam u maštama sanjala, ali ne od njega – pomislim.

 

Zanesen, žmirio je i drkao ga brzo, za nekoliko sekundi navrla je sperma iz njegovog kurca, glava mu je bila jako crvena, puna krvi, mlaz je špricnuo visoko i pao na pod.

 

Osjetila sam da iz mene curi polako ljubavni sok, sva sam već bila mokra. Htjela sam da odem s vrata, ali nisam mogla, ušla sam do njega. Pogledao me je zbunjeno, još je držao kurac u ruci, željela sam da ga dodirnem. „Mogu li?”, upitala sam ga.

 

Sklonio je ruku sa njega, stajao je još uspravno, uzela sam ga u ruku – bio je vruć i tvrd, počela sam ga nježno drkati. Uzdisao je. Prišla sam usnama i dodirnula sam mu vrh kurca. Samo je zastenjao: „Uhhhh, daj mi popuši molim te”, rekao je tiho. Stavila sam ga u usta. Bio je malo ljigav od sperme koja je još polako izlazila iz njega. Ljubila sam ga i stavljala u grlo koliko sam mogla da ga primim. Imao je jako velik kurac.

 

Željela sam svog sina što pre u sebi

Nastavila sam da ga pušim, ližem i cuclam, trajalo je nekoliko minuta, sva sam gorila, polako sam skinula šorts sa sebe, a kad sam dodirnula kokicu, prst je uletio do kraja u nju, uzdahnula sam jako.

 

Dodirnuo je rukom prvo moje bedro, nježno, pa polako milujući me dodrinuo je moju vrelu kokicu, nježno ju je milovao stavljajući povremeno prst u nju, a ja sam lotirala po nebu. Uzdisala sam jače nego kad me neko prije jebavao, osjećala sam to, baš to što sam htjela. Pa zar je to tu, zar je to to –pomislim – zar je to tako zabranjeno, zar se to smije? Brzo mi je proletjelo kroz glavu, ali kurac nisam ispuštala iz ruke. „Idemo u sobu Stefane, joj molim te, idemo u sobu.”

 

Uspravila sam se i gledala ga ravno u oči. Duboko je disao, gledao me u oči, očima samo govorili, uzdasi su nam se sjedinili, željela sam ga u sebi. „Idemo”, tiho je izgovorio riječi koje su mi otvorile vrata raja, a za vas – vrata pakla. Krenula sam nekim drhtavim korakom, išao je za mnom, gledao je moje guzove kako su se njihali, moje grudi kako su poigravale uz svaki napravljen korak prema mjestu prevare, krvne prevare, da rekla bih, to je možda i dobar naziv za sve ovo. Ali, nije me zanimalo, nisam više ništa razmišljala, samo sam uživala i pepustila se talasima njegova tjela i njegovih jakih muških ruku, željela sam duboko taj kurac u meni da viori moja požuda duboko nataknuta na koplje želja, ma čije bilo. Preko velikog kreveta, raspuštena neobuzdana strast naših tjela, vatra i uzdisaj topline koja je preuzimala moje tjelo, prepuštena njemu kao u pričama, sve je počelo da traje.

Milovao je sve što je bilo moje a sada u njegovom posjedu, sve je ljubio, lizao je svaki centimetar moje kože ljubeći me svu, jezikom je tonuo u moju sočnu kokicu koje se rastapala od topline njegovog jezika i toplih prstiju kojima je prodirao u nju.

 

Niže, sasvim spontano, prešao je jezikom i preko mog skupljenog anusa, nije htjeo, samo se dogodilo. Bilo je božanstven osjećaj dodira njegova jezika i mog otvora, ma koji bio. Nastavio je da liže moju kokicu, kurac mu je bio tako tvrd kao da će prsnuti, željela sam ga unutra. „Uđi u mene, uđi u mene!”, zavapila sam onako strasno u zanosu kao željna. Željela sam da se zavuče u mene do kraja, da osjetim tu kurčinu kako popunjava svaki milimetar tjesne kokice.

 

Napokon je počeo da ga stavlja unutra, klizio je kao po vodi. Uzdahnula sam duboko, osjećaj je bio neopisiv, nabijao me je na kurac do kraja nekoliko minuta. Uz vrištanje uživala sam slobodno, jebavao me je kao da je iskusan, ali sve je bilo spontano. Valjda što je izdrkao, jebavao me je dugo.

 

Ljubio je i grickao moje bradavice, lizao mi varat i sisao usne ljubeći me strasno. Sva sam tonula, osjećaj je kulminirao, počela sam svršavati kao nikada do sada, vrištala sam nataknuta na taj dugi tvrdi kurac, naprosto me je derao. Svršavala sam nekoliko sekundi, nastavio je da me jebe polako, umoran klizio je u mene, osjetila sam da smanjuje tempo.

 

Okrenuli smo igru: sad je on bio dole, a ja sam zajahala njegov kurac i u ritmu polako se nabijala na kurac. Uživao je, uzdisali smo oboje, ubrzala sam. „Polako”, prošaputao je, „polako molim te, polako volim”.

 

Usporila sam skoroz, ali nabijala sam se do kraja, pa na gore. Osjetila sam kako se polako odiže, želio je da uživam. Uspravio se malo tako da može da mi ljubi grudi i da me polako jebe. Okrenuo me je na leđa i stavio mi noge na svoja ramena, i tada je počelo ludilo.

Jebavao me je nekoliko minuta tako, a onda je počeo da uzdiše jako, svršavao je duboko u mene. Stenjala sam jako, svršio je i ostavio ga unutra. Polako sam se mrdala, topio se u meni, ljigava mala ga je sisala u sebi, cijedila se sperma, ali ga nije vadio. Ljubili smo se dugo, polako se spuštao u meni, osjetila sam zadovoljstvo, osjetila sam ono što nikada nisam, osjetila sam pravu ljubav, seks i uživanje. Možda je ovo ludo i grozno, ali… ali…!

Tako smo i zaspali. Lagan vjetrić kroz store šumio je kroz moju kosu, probudio me je odsjaj sunca. Jutro je bilo preljepo, kao i meni noć. Ležao je kraj mene, nisam osjetila grižu savjesti. Cjeli život živimo suvremeno i ovo je moralo biti, to je dio takvog spontanog života.

 

Ustala sam se i pošla pod tuš, voda je prštala po mom zadovoljnom tjelu. Po prvi put sam bila srećna i zadovoljna. Onako svježa i vlažna ušla sam ponovo u postelju kraj njega. Miris zanosnog tjela probudio je njegove oči koje su se malo otvorile. „Uh kako ljepo mirišeš”, rekao je i počeo je da me miluje, sve se ponovo počelo dešavati spontano. Kurac mu je rastao u mojoj ruci, tvrd i odvažan. Izgledao je dostojanstveno, dok sam ga cuclala, koka mi je polako slinila želeći ponovo čari da doživi. Polizao me je strasno, kokica se topila, ljubavni sok curio je sa njegovih usana kojima je dodirnuo moje, osjetila sam okus sopstvene kokice, da, ljepo je mirisala.

 

Zaželjela sam ga duboko u meni: „Jebi me dugo i polako Stefane, jebi me kako želiš, jebi me strasno, jebi me”. Ne znam zašto sam to sve govorila, ali uživala sam u tim riječima. Željela sam da ga zaješem, da se jebem u zanosu sva na njemu, željela sam taj tvrdi kurac zauvjek u meni kao simbol grijeha ili krvne prevare. Ma ko više za to mari, tonuli smo, jebavali se onako spontano, zaneseni. Zaneseni u seksu.

 

Uzdahom spojeni, disali smo kao jedno

Duboko sam na njemu a njegov kurac u meni. Njihala sam se kao sata klatno, uživala pri svakom uzlazu u mene. Uzdahom spojeni, disali smo kao jedno.

 

Odjednom, vrata su se otvorila. Bio je to Daniel. Skočila sam sa Stefanovog kurca i pokrila se čaršafom. Stefan se ustao i zagrnuo se svojom robom te povukao van. Daniel je gledao njemo, zaprepašten. A šta sam mogla reći? Sve je bilo suvišno. „Pa Stela, zar sa sinom?”, rekao je i izašao iz sobe.

 

Stefan mu je rekao da je on kriv i da me je navukao na to, ali nije to bilo više potrebno. Izvinio se i povukao, sve sam to čula, ali nisam se ni mrdnula, ostala sam onako gola ležeći. Daniel je ponovo ušao u sobu. „Kurvo, rospijo, gade kurvanjski!” Kupio je svoje stvari, naprosto ih bacao u kofer, a ja sam samo šutila kao hipnotisana, gledala u jednu tačku, smirena kao nikada do sada.

 

Kad je pokupio svoje stvari, okrenuo se i rekao: „Vidimo se na sudu kurvo jedna”. Ništa nisam rekla, otišao je zauvjek, kao da sam to i željela.

 

Ali sve se desilo spontano. Ili namjerno? Ne znam. Ja i dan danas živim sa Stefanom, ništa se nije promjenilo, živimo suvremeno, slobodno, i uživamo.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 37 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se

Povezani sadržaj
Ova prica je istinita i samo jedna u nizu.. Zovem se Sasa imam 20god.zivim sa mamom. Otac je umro pre 2god.Od petnaeste godine palim se na mamu gajim jako lepa erotska osećanja prema njoj
Prije 4 dana · Dodao: moka123
Priča je nastavak priče Naplata-kockarskog-duga-II-dio.. Uveče su svi legli po Alekovom rasporedu, on i Mina u Minin i Viktorov bračni krevet, a Marijana i Vikotor u Marijanin krevet. Naređeno je da svi spavaju goli.
Prije 4 dana · Dodao: Glavonja
U tom trenutku zazvoni telefon.Ana mi doda tel reče mama.Zvala je da vidi da li joj je bolje rekoh dobro je,evo da je čuješ.Zavrsili su razgovor-upitah je Ocemo li na ručak-reče mrtva sam gladna al ne mogu ništa gadi mi se.
18.09.2019 · Dodao: blackbomb
Sjedio sam na kauču i gledao TV obučen samo u boxerice,Ana je izašla iz kupatilo ogrnuta peskirom.Samo smo se pogledali. (Nastavak priče Moja blizankinja),
18.09.2019 · Dodao: blackbomb
Moje ime je Nikola imam 19g.Zivim sa ocem Markom koji drzi agenciju za nekretnine mamom Sanjom profesoricom biologije i sestrom blizankinjom Anom sa kojom sam veoma blizak i izmedju nas nema nikakvih tajni pricamo o svemu
18.09.2019 · Dodao: blackbomb
Anketa
By kokot71 Prije 2 dana
By Avanture321 Prije 3 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories