Trenutno Pusicu pregledava 949 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 27.06.2018 (27.06.2018) - Svi članci by Carski

Nastavak avanture sa kumom i njenom koleginicom, Vratio sam se iz mora. Kuma i njena kolegica već su ležale na leđima. Blago raširenih nogu i povijenih koljena. Kurac mi se odma dignuo. Bio sam ponovno spreman za izbacivanje sjemena. Sunce je već dobrano pržilo skoro pa za neizdržat pečenje. 

Kuma me pozvala da požurim jer ih treba namazati da ne izgore. 

Vidio sam da su gaćice i jednoj i drugoj uvučene u pičkice. A mesnate usmine su ih obavile. 

 

Kleknuo sam između njih i uzeo kremu. Počeo sam ih mazati od gležnjeva naizmjence. Tako da sam jednako došao obadvijema do prepona. Premjestio sam se na gornji dio tijela i nanio kremu na prsa i trbuh kod kume. Sa obadvije ruke sam uzeo prvo jednu sisu i namazao pa drugu. 

Te božanstvene gromade bile su tako žitke mekane a opet čvrste. Jedino što su bradavice tvrdo stršale sa tamnih aureola. 

Jedva sam se suzdržao da ih ne strpam u usta. Bi da se nisam bojao. Još uvijek mi nije ništa jasno. I kako kuma dopušta to da radim. Zašto mi je izdrkala i šta se uopče dešava. Polako sam joj razmazivao kremu i po trbuhu sve do gačica. Kad se oglasila kolegica. Mladiču i ja ovdje gorim. Jesam li možda na redu. 

Okrenuo dam se prema njoj i ponovio isto što i kod kume. Ma da su ove sise bile veče i izražajnije. Pod rikom su mi ipak bolje ležale kumine. 

Taman kad sam mislio da sam završio. I skupio hrabrosti da razvežem jezik. Uputio sam kumi pitanje. Otkud ona tu. 

 

Ta dva dana prije nego sam išao na more. Bili su ona i kum kod nas. I pričali o tome kako ove godine ništa od mora. Jer kum ide na teren cijeli mjesec. A kuma nemože dobiti godišnji. Nego ovaj mjesec. Pa onda nebi išli. 

Objasnila je kako ju je kolegica pozvala da joj pomogne pripremiti kuču za goste. Jer i njen muž nije mogao dobiti slobodno. Nego tek pred kraj ljeta. Onda bi trebali biti slobodni. Pa je kumina kolegica uzela par dana bolovanja da pripreme kuču. Inače su lani za obadvije etaže dobili oko sedam tisuča eura za sezonu. 

I tako da su došle sad malo na hlađenje. 

 

U nadi da bi mogao dobiti još koje drkanje ponudio sam se pomoći. Na što je kolegica rekla da če trebati ako budem imao vremena možda već i danas. 

Rekao sam kako bi morao otići nešto ručat. Na što je kuma rekla da nisam završio posao. Treba namazati ono što sam preskočio. 

Pokazala mi je nabreklu pičku. Nisam puno čekao. Uzeo sam kremu i počeo mazati. Bila mi je puna šaka njene pizde. I mjesio sam ju i mazio. I prst uvlačio ispod gačica. Nije se ništa bunila. Napipao sam klit i počeo ga trljati. Na štoje kuma samo blago stenjala. A ja sam ju sve više trljao. Odmakao sam gačice i drugom ruko ugurao dva prsta u njeno grotlo. Koje je bilo sve toplije i vlažnije. Doveo sam ju do kraja. Tako dok sam ju prstačio gledao sam kako si mjesi sise i nateže bradavice. A tijelo joj drhti kao da ga trese struja. Svršila je uz izbacicanje pice u zrak i izvijanje trupa. A pička joj se napunila sokom. 

Izvadio sam prste i polizao. 

 

Već sam zamisĺio kako bi joj i kurac ugurao kad se javi kolegica. Da je rekla da i ona hoce isti tretman. 

I njoj sam namazao pičku. A kad sam gurnuo prste ispod gačica otkrio sam da ima ogroman klit. Koji sam mjesio sa dva prsta kao mali kurčić dok sam drugom ruko burao po njenoj pizdulji isto sa dva prsta. I ona je svršila. A ja sam oblizao i njene sokove sa moje ruke. 

Kad sam završio. I htio krenuti. Rekle su mi koja je kuća i da dođem za dva sata kod njih. 

Kuma je dodala. Da sve što se desilo na moru tu i ostaje. 

A ja nisam ni slutio što mi još spremaju. A u nastavku pročitajte što su spremile već tu večer.

 

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 11 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Zabava je bila u punom jeku, kako u sali tako i oko nje. Bio sam sa ženom i punicom. Nisu puno sličile jedna drugoj. Žena je bila vitka, s dugom tamnom kosom punim, čvrstim grudima. Figura iz snova . Punica je imala nešto manje grudi, ali zato široku zdjelicu. Ima 55 godina, srednje duga plava kosa, naravno dodatno ofarbana
Prije 14 dana · Dodao: Pusica
Nisam ni ocekivao sta mi se sprema nakon sexa sa curom, jedno nezaboravno iskustvo sa starijom zenom.
03.06.2019 · Dodao: milfhunter021
Ćao moje ime je Milan čitao sam dosta erotskih priča pa sam odlučio da podelim svoje prvo iskustvo koje zaista liči na erotsku priču ja imam 22 godine i od svoje 18.sam imao mnogo sexa ali pre svog 18.rođendana sam bio nevin i to skroz nevin
16.05.2019 · Dodao: hade999
Dali ste se ikad palili na stariju zenu koja je izgledala kao da je vasih godina e pa ovo je prica o majci mog frenda... koja bomba
15.05.2019 · Dodao: PatrikSlavonija
Ni slutio nisam da cu jebati matorku.. Cao drugari.Imam 26 godina i skoro oduvek su me privlacile starije zene.Ne znam zasto valjda su to neke mlade godine kada svaki momak pozeli da u svoju "knjigu seksa" upise i jednu matorku
12.05.2019 · Dodao: Bogdan_Crn

Anketa
By Zamjenik1234 25.06.2019
By Izdrzljiv69 18.06.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories