Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Swingerske priče - 24.09.2019 (24.09.2019) - Svi članci by AngelOfLust

Mnogi maštaju o slobodnom sexu, swingu i sexu sa drugim rasama i sexu sa romima....ovo je jedna takva priča, u nastavcima.. Bilo je sparno i toplo letnje veče. Raspust je uveliko trajao, bio sam srednja škola bila je večernja tišina uz otvorene prozore. Ležao sam u krevetu, u kući sa majkom dok smo oboje bili na letnjem raspustu. Ja kao učenik i ona kao profesorka matematike. Lagano sam tonuo u san opijen mirisom cveća koji je dolazio sa ulice. Živeli smo u lepoj kući, u mirnom kraju, dok bi ponekad iz daljine dolazila pesma i muzik aiz ciganske mahale koja je bila preko puta našeg kraja.

 

Majka je bila u krevetu preko puta mog, čini mi se da je već spavala. Volela je da ranije legne, nekada spavala i preko dana pošto bi se ponekad desilo da je neko pozove da mu drži neki čas matematike, pa bi se zadržala popodne, možda ponekad i do kasno u veče. Ali uvek kada bi se vratila, čuo bih kako ulazi, tiho, da me ne probudi i odlazi u kupatilo. Posle toga prišla bi mi, da vidi da li spavam i poljubila nešno u obraz. A ja sam se uvek pravio da spavam. Mama je rado primala komšinice i komšije u posetu, mada bi više volela da ima goste kada nisam tu ili kada misli da spavam, ali bi ih ponekad čuo kako se u udaljenoj dnevnoj sobi zasmeju, i čuo bih nekada uzvik neki ili mamin kikotav glas. Tada bi se sve utišalo a ona bi lagano došla do vrata da proveri da me nisu slučajno probudili. Tako bi bilo i kad bi tata došao sa nekim kolegom malo kasnije kući, sa instituta u kojem je radio.Ali sada smo bili samo mama, sestra i ja, pošto je tata bio na službenom putu.

 

Tata je uvek voleo da mami neko pravi društvo. Zvao bi je telefonom, i ja bih čuo kako mama kaže - “Ne brini ljubavi, kum Irfan mi pravi duštvo...da, bio je zaista zlatan, doneo nam je jabuke, pa znaš da smo kumovi...da, ostaće do kasno...sinoć je bio veoma zlatan...deca su super...sin ti spava u sobi, divan je i miran a ćerka ti je u gradu sa drugaricama...”

 

Seka je bila starija od mene i volela je do ode sa drugaricama u grad, ponekad bi došla ujutru a mama bi je grdila, mada sve sa osmehom, i seka bi imala osmeh na licu, mada mi je izgledala sva iznurena i odmah išla na tuširanje i ukrevet iako je bilo čak 10 sati pre podne i svi su odavno bili budni. “Sva je na mene” komentarisala bi mama. Mama ju je usmeravala da je bolje da se druži sa našim Romskim kumovima i da je polako vreme da se okumi i ona

 

Čika Irfan i moji bili su kumovi. Nisam znao kako pošto nije nikada bilo slika sa neke svadbe a ni oni nisu bili na tatinoj i maminoj svadbi. Kum Irfan i cela njegova porodica, a bilo ih je dosta, su bili naši kumovi i tako smo se zvali. Oni su romi iz romskog naselja koje se nalazi veoma blizu naše kuće. Oduvek su se naše dve porodice poznavale, i bile kumovi, mama je jednom prilikom pričala Suadu, Irfanovom najmladjem sinu, mom drugaru, koji je bio divan drug a bio crn kao crnac, kako smo mi kumovi još odavno i da je to porodična tradicija, i da je njegov čukundeda bio kum sa našom čukunbabom. Suad je bio baš drugar i on i njegova braća, bilo ih je šestoro braće i sestara. I svi smo se igrali zajedno. Mama i tata su uvek govorili da su nam kumovi svetinja, ali da ne pričamo puno o njima sa belim ljudima jer oni to ne razumeju. Moj drugar i kum Suad bio je divan i sve tajne smod delili. On mi je rekao da smo mi posebna vrsta kumova i da jedni sruge jako pomažemo. On je bio moej godište ali je puno više o svemu znao, posebno o ženskama i seksu. Naučio je to od oca, kuam Irfana koji je imao ženu koju je hteo, romkinju, belu, svejedno, muslimanku, kao oni ili ne.

 

Kum Irfan je ponekad dolazio kod mame, kada bi pokucao na vrata i rekao da ga moj tata šalje da nešto popravi. Mene bi tada mama, uz osmeh poslala da se igram na ulicu. I Irfanov najstariji sin Bekim bi ponekad dolazio da mu mama daje časove matematike kada bi zapeo u školi. Uvek kada bi Bekim došao, pozdravio bi se samnom i mama bi izašla da ga dočeka. Uvek je imala divan osmeh na licu. I uvek kada bi Irfan ili njegov sin došli, mama bi imala neku lepu haljinu, bila našminkana i sva poletna. Onda bi me poslala da odem kod kuma Irfana da mu nešto pomognem oko bicikla, ili oko auta, dok ona daje časove njegovom sinu Bekimu ili ako je kum Irfan došao u posetu, njegovi sinovi bi se igrali samnom.

 

Bekim je bio lep i visok dečko, svetliji od svoje braće, ali opet tamne kože. Bio je prijatan ali se nije osmehivao. Mada bi bio veoma nasmejan i srećan kada bi se završili časovi kod mame i kada bi se vratio kući da mi kaže da me mama zove da dodjem. Tada bi mi kum Irfan dao neku čokoladicu i potapšao po ramenu i rekao da sam pravi majstor. Bekim je često imao probleme u školi i voleo da se bije. Njegova majka, kuma Suada bila je žena Romkinja, onako krupna ali duša od žene. Dosta i privlačna. Grudi i zadnjica poveliki a ćerke su bile na nju.

 

- “Jao Svetlana, jao Ceco - tako se zove moja mama - ne znam šta ću sa ovim naj starijim . Taj je toliko nestašan, zaostaje u školi ali najgore sav je pun energije, nema gde da je ispolji, pa ni boks treninzi ga ne smiruju. Molim te, kumo, da vidiš da mu malo ti pomogneš. Nekako da tu energiju pravilno usmeriš”. Tako sam čuo razgovor jednom, dok sam bio u dvorištu. Nenadano sam došao sa ulice gde sam se igrao i kroz dvorišni prozor dnevne sobe to čuo. Kuma suada je nastavila: “Znaš da smo kumovi i da je red i ja i moje ćerke ćemo pomognemo tvom sinu kada bude trebalo”..... Mama ju je pažljivo slušala, sa osmehom i klimala glavom.

 

- “Naravno a smo kumovi i zato i služimo, znaš koliko dugo su naše porodice kumovi. Tvoja porodica je oduvek bila tu za našu, i kada ste bili nadničari i radili na našim imanjima. Tradicija je to. Krv da se osvežava”

 

Napravio sam se da ulazim na kapiju i namerno lupio njome.

 

“Evo ga dolazi” čuo sam mamu kako šapuće. Tetka Suada i mama stajale su na vratima i gledale me.

 

- “Sine, ideš sada da čuvaš kuma Suadu, kum Irfan nije tu a sinovi su joj negde po gradu. Hoćeš?” Potvrdio sam “Baš si zlatan” - i kuma Suada bi me povela za ruku, i bila je jako fina prema meni kao i uvek. Uvek je govorila kako ću ja biti naslednik i glavni kum u porodici. Odvela me je nekoliko kuća dalje, kod njoh, preko ulice su živeli u velikom zajedničkom dvorištu na početku cigan male. Zatekli smo Bekima, do pojasa golog kako diže tegove u dvorištu.Bio je mišićav, iako su tegovi bili od šipke sa betonskim tegovima na grajevima. Pozdravili smo se. Kuma Suada me je poslala unutra da jedem kolače koje je spremila na stolu za mene. Obratila se sinu.

 

-”Hajde, kod kume da ti pomogne. I okupaj se znojav si.” Bekim je krenuo ka unutra ali majka ga je zaustavila.

 

- “Čekaj. Možda je bolje ovako. Samo obuci majicu. Nemoj da nas obrukaš kod kumova. Znaš da će ispričati mužu i da on voli da čuje kao što je i red

 

 

 

Bekim je obukao majicu i otišao. Kuma je bila sama, sinovi su joj bili negde po gradu a ćerke se nisu računale jer je u kući uvek morao da bude neko muški. I tako su se odnosile prema meni. Ćerke su joj bile divne i jako su me volele. Sve su bile lepe, dosta svetle puti, lepa ola lica a da izvinete sve su imale velike guze. U stvari ličile su mi na one crnkinje sa pornića. Sa nika sam nekako bio najbliži godinama.

 

Sedeo sam, jeo kolače, geldao TV, ali mi je bilo dosadno i stalno sam želeo da idem kući. Kuma i kumice su me stalno odvraćale i govorile da oen nesmeju da budu same bez muške zaštite. Kumice su se malo kikotale, našta ih je kuma Suada pogledom prekorevala. Šteta što je moja sestra bila u školi u drugom gradu u to vreme inače je volela da se druži sa kumicama i kumovima. Ponekad bi prespavala kod njih.

 

U neko zlo doba vratio se Bekim. Bio je veseo i mirisao je na naš šampon. Nosio je drugu majicu. Mogao sam se zakleti da je to tatina stara majica koju on više nije nosio.

 

- “Hajde, idi kući, mama te zove na večeru i u krevet” rekao je i ja odoh nazad.

 

Mama je bila u bade mantilu sa kosom uvijenom peškirom. Sedela je za stolom prekrštenih nogu. Mirisala je na sveže. Jedino je radila veš mašina a na krevetu u tatinoj i maminoj sobi bila je nova posteljina.

 

Mam je isto imala osmeh na licu. Plave oči i plava kosa, imala je pozamašne obline, ali niej imala stomak, Grudi su joj biel povelike i teško ih je držala u dekolteima, a za njenom guzom osvrtali bi se svi na ulici.

 

Sada više niej imala ni šminku.

 

- “Vreme je za večeru i krevet, lepi moj” rekal je nežno i ja sam je poslušao.

 

Otišao sam na spavanje. Čuo sam razgovor sa tatom, koji je po običaju i tada bio na nekom seminaru ili službenom putovanju u inostranstvo. Mam mu je rekla da jesve ok,d a sam ja dobro, da je setra još u internetu u većem gradu, i da ima jednu jako lepu vest.

 

- “Okumila sam se sa Bekimom večeras” - rekla je i nasmejala se. Tat je očigledno bio zadovoljan što se kumstvo nastavlja mada meni nije baš naj jasniej to bilo. “Bio je poput njegovog oca, zaista je kapacitet” rekal je mama maznim glasom. Nije mi bilo jasno kako je kapacitet kada njegov otac kum Irfan nema ni tri razreda osnovne škole.

 

Ko zna, mnoge stvari nisam razumeo.... I tako, kumstvo se ojačalo.

 

Posebno što je kuma Suada imala problema sa kumom Irfanom koji je znao da popije. Bio jebesan i umeo da krene da bije sve po kući. Pomekad bi kuma Suada, sva uplakana dotrćala do nas. Nekada je i tata bio tu i sestra, ali glavnom samo mama i ja. Molila bi da mama ode kod njih i da smiruje pijanog kuma Irfana. Kuma Suada je uvek naglašavalakako on jako ceni mamu i kako uvek radi šta mu oan kaže, kako samo ona može da ga umiri kada poludi.

 

Takos e i vraćamo na početak ove priče... Letnje toplo vreme, veče i ja lagano tonem u san. Mama već spava. Nas dvoje smo sami... Neko lupa na prozor. Trgli smo se. Ja sam usplahireno ustao, a mama je iskočila iz keveta u spavaćici. Rekla mi je da se vratim u krevet. Bila je na prozoru kuma Suada. Uplakana.

 

- “Kumo pomagaj ako Boga i Alaha znaš! Pobedsne ovaj moj opet načisto. Ako smo kumovi, pomagaj.” Mama joj je rekla da ne plače, da udje unutra i da se smiri id a će ona odmah otići kod njih.

 

Ovo nije bio prvi put. I uvek kada bi se to desilo kuma Suada bi ostala kod nas da bude samnom a mama bi se obukla na brzinu i otišla kod njih da smiruje kuma Irfana.

 

Gledao sam iz kreveta kako mama preko satenske gotovo prozirne spavaćice oblači crvenu letnju haljinu. Sela je na fotelju, uzela je papuče sa štiklicomi krenula napolje. Čudilo me je kako nije obukla donji veš. Opet, leto je, ali ipak.... Okrenuo sam ne ka mami na prozoru i video njenu plavu kosu kako leluja na večernjem letnjem povetarcu i kako njiše velikim kukovima. Tetka Suada, me je povukla nežno za ruku

 

- “Hajde, mili kumiću u krevet,mama će biti tu kada se probudiš”

 

Nastaviće se....

 

Angel Of Lust

 

(Sve osobe u ovoj priči su punoletne i sasvim su izmišljene)

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 22 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Neko69: 
   
  Drug oduzi se cekanje na nastavak a dobra prica :)
   
   Prije 13 dana 
  2 bodova
   
 •  Neko69: 
   
  Kad ide nastavak? :-)
   
   26.09.2019 
  5 bodova
   

Uclani se

Povezani sadržaj
Od proteklog dogadjaja prošlo je oko mjesec dana , supruga je dala privremeni otkaz u butiku , jer je dosla turistička sezona i trebalo se posvetiti apartmanima . Hm , možete zamisliti na koji način je uspjela srediti privremeni otkaz na tri mjeseca , pa da se nakon ljeta opet vrati na posao u butik . Ima zaista dobrog šefa .
09.09.2019 · Dodao: ukroceni
Događaj od prošle godine, sa ljetovanja. Prošle godine žena i ja smo otišli u Španjolsku na ljetovanje, rezervirali smo 10 dana u hotelu sa 5 zvjezdica koji je bio gotovo na obali. Kad smo došli na recepciju dočekalo nas je neugodno iznenađenje
07.09.2019 · Dodao: Tata136
Moja supruga, danas u četrdesetim godinama, oduvijek je jako uživala u seksu. Ranije je, međutim, jako prikrivala svoju seksualnost, a pokazivala se u pravom svjetlu tek meni, svojem mužu, u bračnoj postelji.
29.08.2019 · Dodao: ukroceni
Nakon par dana, negdje oko 11 navečer dok smo izvaljeni na kauču gledali neki film, zazvonio joj je telefon. Pokazala mi je i pisalo je Anđelo (tako ćemo ga zvati). Rekao sam joj da ga stavi na zvučnik. "Ćaooo kurvice, misliš li na meneee?" čulo se nakon što se javila, po glasu je bilo jasno da je pijan.
26.07.2019 · Dodao: CortoM
Stigao sam s broda u 6. mjesecu. Bez obzira na umor, prvu večer smo se upustili u maratonski seks. Bili smo napaljeni kao zvijeri kao uvijek kad se dugo ne vidimo. Počeli smo u boravku, završili u krevetu i prošli kroz sve moguće poze.
24.07.2019 · Dodao: CortoM
Anketa
By kokot71 Prije 11h

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories