Trenutno Pusicu pregledava 1459 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 02.08.2018 (02.08.2018) - Svi članci by Blondie

Dolazila je kod mog sina danima da se priprema za maturu. Primetio sam da me iz dana u dan odmerava i svakim danom se sve izazovnije oblačila. Ja sam čovek u srednjim godinama i trudim se da održavam svoju kondiciju i izgled. Razveden sam, a sin je nad mojim starateljstvom od kad mu se majka propila.

 

Kao i svaki muškarac, volim videti mlado, lepo i sexy žensko telo. To je bila ona… Nižeg rasta, vitka, malo jače čvrste grudi, guza fino oblikovana, crnokosa, prelepih crta lica i izrazito plavih očiju. Usne su priča za sebe, izazovne toliko da bih umro na njima. Sinovljeva školska drugarica.

 

Sin je bio previše obuzet pripremama za maturski i nije primetio da se između mene i male događa neka hemija koja je bila sve jača i samo se čekao momenat kada će eksplodirati. Čak je uspela da se dokopa mog broja mobilnog i počela je da mi šalje vrele porukice i vrlo provokativne slike. U početku sam ignorisao sve to, jer mi je bilo neprijatno. Ipak sam mnogo stariji od nje. Međutim, bila je uporna, a i punoletna. Otišla je korak dalje, slala mi je fotke iz našeg toaleta, i to fotke svoje obrijane ribice dok je mazi. Znala je da joj ne mogu ništa dok je sin kod kuće. Palila me je sve više, ali sam strpljivo čekao momenat kada ću ostati nasamo sa njom.

 

Prava prilika se dogodila vrlo brzo. Naime, sin je morao da otputuje za Beograd na takmičenje iz matematike. Vraća se tek kasno uveče. Sa njim sam se dogovorio da ona dođe, da joj pomognem oko nekih zadataka pošto je ostalo malo vremena do maturskog. Pre nego što je otišao, javio joj je da dođe popodne oko 16 h, ni ne sluteći šta će se ovde dešavati.

 

„Punoletna sam i mnogo nevaljala…”

Ja sam bio nestrpljiv kao nekakav napaljeni tinejdžer. Kad je pozvonila, krenuo sam ka vratima razmišljajući da li je pametno ovo što radim. Kada sam otvorio vrata, razbila je sva moja razmišljanja. Gledao sam u nju zapanjeno. Kako je samo seksi izgledala! Na sebi je imala tanku usku majičicu ispod koje nije nosila grudnjak, pa su joj se bradavice jesno isticale. Kratka suknjica, jedva ispod guze, otkrivala je njene lepe butkice. Raspuštena kosa joj je lepršala na povetarcu. „Pa, zar te roditelji puštaju da tako ideš negde?“, upitao sam je. „Ne… Ali, ja sam punoletna i mnogo nevaljala“, odgovorila je provokativno.

 

Uhvatio sam je za ruku i grubo povukao u kuću. Seo sam na najbližu stolicu, prevaljujuci je preko svojih nogu, zadižući joj suknjicu. Imala je tangice na sebi. „ Zaslužila si batine, i sad ćaš da ih dobiješ“, počeo sam da je udaram po guzovima. „Da… Tatice, jako sam nevaljala, palim se na tebe, imam bezobrazne misli i svaki dan se mazim zamišljajući tvoju kitu“, govorila je sa kraćim prekidima kada sam je udarao.

Guzovi su joj se zacrveneli. Prestao sam je udarati, malo joj svukao tangice, pa sam prstima kliznuo do njene pice, uvlačeći jedan prst u nju. Bila je skroz mokra. Izvukao sam prst koji sam odmah polizao. Ništa lepše od mlade pičetine. Nastavio sam je udarati. „Pa ti vlažiš na mene, ha kučkice mala? Da li se tako ložiš i na svog oca? Ili možda, na mamu, ili brata? Priznaj!“ Obraćao sam joj se strogim glasom. „Da, ložim se na tatu od kad sam ga zatekla kako razvaljuje mamu otpozadi. Ima ogromnu kitu i jako bih volele da ga osetim u sebi, ali ne smem to da mu kažem. Onda sam upoznala tebe… Aaaaaah!“, vrisnula je kada sam joj gunuo srednjak u guzu.

 

Tačno sam znao da je mala opsednuda starijim muškarcima. „Pričaj mi… Kakve fantazije imaš? Sigurno si maštala o tati kako te tuca“, primirio sam se i nežno joj masirao picu. „Moj tata je jako lep čovek i oduvek sam ga zamišljala kao mog princa jer uvek brine o meni. Da sam na neki način zaljubljena u njega, shvatila sam kada sam počela da izlazim sa momcima koje sam upoređivala sa njim. I ni jedan mi nije bio dobar kao on. Prošle godine, moji su imali kraću bračnu krizu, često su se svađali, što je dovelo do toga da je mama na neko vreme otišla od nas. On je tada bio sav slomljen i ja sam ga često tešila i ubeđivala da se pomire. Tada još nisam ni mislila da me on toliko privlači u seksualnom smislu.

 

Par puta su otišli da se nađu i jedno veče su došli zajedno kući. Bili smo svi srećni. Objasnili su mi da su se dogovorili oko nekih stvari i da se ne iznenadim ako budu slobodniji. Nisam shvatala šta im to znači dok ih pre par meseci usred bela dana nisam zatekla kako se tucaju u kuhinji. Mama je bila rukama oslonjena na radni sto, a on je bio iza nje i žestoko je nabijao na svoju kitu. Posmatrala sam ih dok nisam ovlažila, a onda sam otišla u sobu i počela se maziti.

 Pred očima mi je bila njegova ogromna kita. Od tada maštam kako mi ulazi u krevet i nežno mazi kao ti sada. Kako mu sisam tvrdu karu, a on me kasnije fino tuca… I svršava u mene… I ja… Svršavammm…“, doživela je orgazam. Podigao sam je i u rukama preneo u moju spavaću sobu. Polako sam je spustio na krevet i skinuo sve sa nje. Dlanove sam prislonio na njene čvrste grudi nežno ih masirajući, a zatim sam spustio usne sisajući bradavice koje su vrlo brzo očvrsle.

 

Ništa bolje od mlade pičetine

Posle dužeg igranja sa bradavicama, usnama sam krenuo ka njenom mokrom međunožju. Ljubio sam je po mekom stomačiću, približavajući se do mlade pičke. Pred očima mi je bio predivan ružičasti dragulj orošen sokovima. Prešao sam ovlaš jezikom preko pice. Samo da joj osetim ukus. Sladunjav ukus, ukus mladosti. Kita mi je pomahnitala u gaćama. Lizao sam je uživajući u njenoj lepoti. Imala je mali, jedva vidljiv, ali izuzetno osetljiv klitoris. Svaki put kada bih jezikom prešao preko njega, ona bi vrisnula. „Liži je, tatice, liži moju sočnu picu“, šaputala je.

 

Pogledah u nju. Oči su joj sklopljene, a usta izazovno poluotvorena. U potpunosti mi se predala. Prestao sam je lizati i poljupcima preko stomačića i sisa, stigao sam do njenih usana. Nežno sam ih dotakao. Ljubili smo se dugo. Prsti su mi bili među njenim nogama.

 

Ovaj put sam gurnuo dva prsta u nju koja su lako kliznula duboko unutra. Ona je uvukla ruku u moju trenerku i iz gaća izvukla moju tvrdu kitu. „Hoću da ga vidim!“, uzviknula je gurnuvši me na leđa. Kleknula je i užurbano svukla trenerku i gaće sa mene. „Oooohoooo…! Vidi ti njega. Pravi lepotan!“, zadovoljno ga je uzela u šaku i lagano povlačila kožicu.

 

Sagnula je glavu, dodirujući usnama glavić. Njen razdragan jezik plesao je po mojoj kiti uzduž i popreko. Celog ga je izlizala ostavljajući tragove pljuvačke. Na kraju ga je progutala. Pušila ga je za medalju i to u kombinaciji sa povremenim drkanjem. Gledala me je bezobrazno tim plavim očima. Nestajao je doboko u njenim ustima.

 

Nakon demonstracije umeća pušenja, uzjahala me je i sela mi na kitu. Odavno nisam osetio kako je dobro biti u uskoj pici. Oslonila se rukama o moj grudni koš i mirno se pomerala na njemu. Oboje smo ispuštali tihe uzdahe. Ispravila se, a ja sam je uhvatio za kukove i snažno sam je nekoliko puta nabio na kurac. Pustio sam je i uhvatio za sise koje sam gnječio. Nastavila je žestoko da se nabija na kurac, a onda se odjednom ukočila i uz vrisak koji mi je zaparao uši, doživela je snažan orgazam. 

 

Kada su joj se vaginalni mišići opustili, sišla je sa njega. Kleknula je, isturajući svoju prelepu guzu, čekajući da joj ga dam otpozadi. Pre nego što sam ga smestio u nju, morao sam da napravim kraću pauzu. Zagnjurio sam glavom među njene noge i sladio se svežim sokovima. Jezikom sam prošarao i po njenom čmaru.

 

Pridigao sam glavu i namestio karu pred njenu izazovnu nejebenu rupicu. Uz nekoliko upornih pokušaja, uspeo sam da prodrem u uzani čmar. Vrisnula je osetivši kako joj se širi analni otvor. „Boli me, tatice!“, jaukala je dok joj nisam razradio čmar. Naravno, nisam imao na umu da prestanem. Čak sam postepeno ubrzavao ritam ubadajući ga sve snažnije.

 

Na moju žalost, nakon nekoliko minuta žestokog tucanja u guzu, morao sam da ga izvadim, jer nisam želeo još da svršim.

 

Predložio sam joj da predahnemo uz piće. Otvorio sam flašu crnog vina i sipao u čaše. Ležali smo jedno kraj drugog i opušteno pijuckali vino, koje je na nju počelo delovati već nakon nekoliko gutljaja. „Mogli bi me ti i tvoj sin u duetu tucati? Nikad mu nisam videla kitu. Jel’ lepa kao tvoja? A šta misliš da ga večeras sačekamo ovako goli? Mogu da zamislim njegovu facu.“ „Paaa… Ne znam kako bi reagovao, a ni ja nisam radio tako nešto, pogotovo ne sa sinom. On je poprilično stidljiv. A za njegovu kitu, moraćeš sama da uporediš.“ „Ni ja se nikad nisam heftala u čmar, pa si mi ga malopre razvalio“, u trenu me poklopila. „Ok, možemo pokusati, ja sam za“, okrenuo sam se ka njoj i sočno je zažvalio.

U tom momentu stigla mi je poruka. „Evo, upravo mi javlja da stiže za sat-dva. Pobedio je na takmičenju.“ „Super! Taman da ga nagradimo“, viknula je veselo i ispila vino do poslednje kapi.

 

Pridigla se i namestila iznad mene u pozu „69“. Jezikom je dotakla moju kitu koja se opustila. Za samo par sekundi ponovo je bio krut. Pušila ga je žestoko, dok sam se ja igrao sa njenom picom.

 

Ubrzo me je obuzeo osećaj da će kita da mi eksplodira. „Aaaahhhh! Šta mi radiš!!!”, proderao sam se i u tom momentu spermom sam počeo da punim njena usta. Svršio sam obilno. Progutala je svu spermu, slatko mljackajući.

 

 • Otišli smo u kupatilo da se istuširamo i pripremimo za novu rundu seksa sa mojim sinom koji uskoro treba da stigne kući.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 29 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Ivo69: 
   
  Kad ti ga mogu staviti u guzu?
   
   19.08.2018 
  -1 bod
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Prva mi je prica, nadam se da ce vam se svideti, Posle zavrsene sresnje skole vodio sam dosadan zivot, drustvo se razislo, devojaka nije bilo, svaki dan je licio jedan na drugi.
Prije 11 dana · Dodao: Mihael57
Ljeto je vruce je sparno odoh do mora se rashladiti. Put kojim idem do plaze nije toliko dug posto zivim vise manje jako blizu moru, ali uvjek tim putem prolazi dosta djevojaka koje idu na plazu i cesto budu samo u kupacima i tako svaki put samo gleda i ocijenujem koja ima kakvo dupe.
07.03.2019 · Dodao: Silviodante
Teta Bojana( iz predhodne priče grupno drkanje) pozvala me je na sok kod nje sa Vladom i Milanom. Živela je u paralelnoj ulici sa našom . Prošla je dok smo mi igrali fudbal . Rekla je momci zaslužilibste osveženje. Rekla je da svratimo predveče.
19.02.2019 · Dodao: hade999
Bilo je to doba bez neta i mobilnih telefona. Vreme sankcija i VHS kaseta. Nas tri drugara smo redovno drkali kod Milana u stanu . Na spratu mu je keva imala improvizovan salon za depilaciju .
17.02.2019 · Dodao: hade999
Radim kao medicinska sestra u bolnici. Taj dan sam radila trecu smenu sa mladjim kolegom. Kad smo zavrsili sve sto se tice obaveza na poslu seli smo u ambulantu da popijemo kafu i da pricamo o neobaveznim starima.
07.02.2019 · Dodao: Openbrunette

Anketa
By Nezasita Prije 7 dana
By Glavonja 09.03.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories