Trenutno Pusicu pregledava 908 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 28.09.2018 (28.09.2018) - Svi članci by hade999

Sedam dana boravka u Grčkoj metropoli koja miriše na prošlost, kulturu i ljepotu godilo mi je više no da sam paradirala gola po pješčanim plažama te otvarala muške usne koje bi bile pune slapova sline zbog mojih golih grudi. Baš sam se odmorila i naučila puno toga. Između ostaloga, naučila sam igrati grčki šah, naučila sam pjevati njihov hit s početka 2000. Godine “Dinata,Dinata”, pokoji plesni korak, tajnu pravljenja tradicionalne musake i još mnogo toga. Očijukanja s Grcima prijala su mi kao i juha na bolestan želudac, ali nije bilo akcije. Tih sedam dana skroz sam odmorila svoje tijelo. Kako je tijelo gladovalo, tako su me želje počele proganjati. Već sam se zaželjela orgazama, svršavajućih uzdaha, nepromišljenih komplimenata napaljenih udvarača, njihovih nestašnoprodornih jezika i muškoga bananastog organa.

Ulazeći u avion, duga ljetna haljina mi je zapela oko nogu i gotovo pa sam pala na jednog tipa. U odjelu nešto lakšega materijala no ona prava poslovna, osmjehnuo mi se i pomalo smotanim glasom rekao “ah, u redu je”. Smjeh kao i uvijek, moj dobar izbavitelj, udaljio me od tog muškarca i ušla sam u avion da konačno sjednem. Primjetih da što više odmaram tijelo, umaram svoje oči i stalno mi se spava. Pomislila sam na tog frajera ponovno i čak me uhvatila želja za njim, ali vjerojatno zbog čak 7 dana apstinencije od seksa, a ne njega kao takvoga kakav je. Sjedalo u avionu koje je poljubila moja guzica, dokrajčilo je moje očne vjeđe te sam ih sklopila, iako sam htjela čitati knjigu koju već dugo kanim čitati: “Siddharta” pametnog Nijemca Hermana Hessea. Eto, opet me nešto spriječilo.

Procjenjujem da sam sanjala tek 15minuta, a možda i manje i te minute su trajale dok me nije brecnulo moje slinjenje na lanenoj košulji muškog ramena. -“Joj, oprostite…” -smjeh je potrajao od neugodnosti. Još uvijek se nisam rješila navike da spavam otvorenih usta i slinim. Ta navika me uvijek u jakom umoru hvatala. Uf… Još je taj frajer kojega sam osvježila slinom bio baš onaj kad sam zapela ulazeći u avion. Ovo više nije bezazleno. -“Mah, sve je u redu… Zaspala si, a bilo mi je žao buditi te pa sam nastavio čitati, iako me ometala tvoja ljepota.” -vrlo izravan bio je Neznanac, ali i dalje spontanoga tona. Očito ga raspaljujem, a to su mi oči potvrdile. Preko hlača izmedju nogu, uočih kako ga blagotvorno brdo muškosti odaje… Sviđam mu se. Nije ni on loš. Ustvari, vrlo je dobar. Čita, miriše, oči su mu čiste baš kao i glas. Njušim iskrenost na njemu. Baš ću ga upoznati malo dublje, a možda i najdublje. -“Kamo vi putujete?” -odmah sam preuzela inicijativu da ne ostanemo samo na nekoliko komplimenata i pogleda te onom mom špricanju sline na toj čistoj košulji. -“Putujem do Milana. Poslom samo, a ti?”-djeluje starije od mene, a i izgleda tako, no ja sam prešla na “ti” odmah kako bih ga opustila.

-“Ja idem takodjer do Milana i baš kao ti poslom.” -malo pogleda sa žarom, zanosom i poletom pa onda red rečenica s puno prisnosti, ali i pristojnosti. Već mi se počeo otvarati, iako ga nisam puno ispitivala, a nije ni on mene ispitivao. Pustio je da svatko kaže o sebi što hoće i to me privuklo. Ako zna kako se treba ponašati neznanac, zasigurno zna kako se treba ponašati i ljubavnik, a avionski toilet nije toliko malen za dvoje… -“Bavim se uređenjem interijera i dosta putujem, jer me tvrtka šalje na razne lokacije da uredim domove. Zanimljiv posao.” -uz to dodao je da se zove Aiden Liewitz , da je rodjen u Krakowu i da je odmah nakon srednje škole upisao arhitekturu u Milanu te nakon diplome u ruci započeo taj kreativni posao. Zatim je kad sam s fascinacijom slušala o njegovom poslu izvadio neke časopise u kojima su stanovi koje je on uređivao. -“Imamo sličan ukus. Stanovi koje uređujete su prekrasni. I ja volim retro i moderno istovremeno. Prostor je onda daleko od statičnosti. Nije dosadno biti u njemu.” -komentirala sam fotografije tih stanova, dok je on gledao samo u mene. Njegov pogled me učinio nekako nježnom. Počela sam nježnije treptati i pričati.

Njemu o sebi, rekla sam da sam manekenka u usponu i moje ime. Pohvalio me da mu se sviđa moja spontanost i da mu kod svih žena to nedostaje. Ja mu na to samo rekoh: -“Muškarac koji ne budi ženu u ženi, ne može ju ni vidjeti spontanu, a žena koja ne budi muškarca u muškarcu ne može ga vidjeti spontanoga. Ja ti mogu samo reći da mi je sad ugodno… Tu. S tobom.”-pri tome sam prešutjela da me uzbudjuje. -“U pravu si o ovome za žene i muškarce, ali ta tvoja izjava ne zvuči kao da si tako mlada… Bojim se da se zaljubljujem, iako nisam sklon tome. Jesam, ali ne na prvi pogled.” -ustručavajuci se to mi je odgovorio na moje opažanje o muško – ženskoj spontanosti.

-“Aiden, ja sam sklona zaljubljivanju na visoku inteligenciju, a ti me privlačiš, no ja bih se prepustila sad samo jednoj čari putovanja pa putujmo.” -“Jesi li za kavu?”- ljubazno me pitao. “Aiden, liqueur de chocolat bih radije, moj provjereni afrodizijak.“ Zatražio je vitku i bokovima mašeću stjuardesu, koja je ubrzo servirala Mozartgold. Dok je otvarao novčanik da me pocčasti, bila sam nepristojna i zurila u dvije slike u novčaniku koje je imao. Dvije različite slike iste žene. Crna bujna kosa, čelo prekriveno šiškama, kose smeđe oči i jednom tamni, jednom sviejtli ruž na usnama. Žena bi mogla biti njegovih godina, a prsten na njegovoj ruci mi nekako potvrđuje da je oženjen. Taman kad sam prestala zuriti u novčanik, on je počeo zuriti u mene, a ja sam za čas zaboravila na prsten i tu vrlo zgodnu ženu. Prepustila sam se časkanju , zavodjenju i nesmirenim hormonima.

Kad ga je urin ili izmet otjerao sa sjedala do toileta, nakon 2 min. odlučih krenuti i ja prema toiletu, ali mene nije urin digao, već raspaljenost na njega koji me zaveo pogledima i nekoliko maženja moje sićušne, no snažne ruke. Ispred toileta sam stajala i kad sam čula kako pušta slapove vode da operu njegove ruke od držanja kurca kako bi naciljao rupu WC-školjke, ja sam pokucala. U istome trenutku otvorio je vrata uz riječi: -“Mislim da je slobodan toilet prekoputa od ovoga.” -“Ne. Ja neću u slobodan, već u ovaj stobom, a kako ti svo vrijeeme ciljaš svoj pogled na mene, došlo je vrijeme da ciljaš svoj nabrekli kurac u mene.” -istoga trena sam mu umutila svoj vlažni jezik u njegove usne te nas zaključala u WC. Vrtila sam svoj jezik oko njegovoga. Hitro, jako, nezaboravno. Vrtila sam svoje prste da mu otkopčam šlic i gurnem ruku u pamučne crne gaće kako bih mu i opustila i uznemirila jaja. Za to vrijeme, uhvatio me oko struka i masirao ledja. Nakon toga udaljih se od njega, ispustih haljinu na pod i tako sam ostala samo u tamno ljubičastim svilenim tangama. Grudnjak nisam ni imala. Spustila sam svoja koljena na pod i počela oprezno navlačiti svoje krajnike na njegov oveći kurac koji se već uznojio od našega brbljanja.

Lizajuci i uvlačeći mu kurac u moja tijesna usta uzdisao je poput dugo nezadovoljenoga muškarca kojega žena jebe samo iz koristi. Uhvatio mi je glavu i dragao mi uši kao da se zahvaljuje na mojoj iskrenoj strasti žene koju dugo nije osjetio. Zatim sam mu jagodicama prstiju masirala guzicu s par dlačica što me dodatno napaljivalo, jer muškarac koji se depilira nije muškarac, već maskota muškarca. Ubrzo sam se pridigla te se naguzila i laktove oslonila na lavabo da svojom zaista prestižno velikom kobasicom nahrani moju kurca gladnu i proždrljivu guzicu. Uhvatila sam ga za gromadu desnicom i ne skidajući tange uvodila pravo u šupak. Prihvatio je gurnuo mi ga i oboje smo urlali. Obožavam osjetiti taj užitak u guzici. Tad sam stopljena totalno sa samom sobom. Grudi su mi drhtale od užitka, a kapale od znoja. Počeo je mahnito mrdati prste oko mojih prelijepih velikih, ali ne prevelikih svjetlo smeđih bradavica. Moja buduća izbacivačica djece je također bila znojna i opojna od veselja u susjednoj prostoriji i natapala tangice. WC je poprimio nas miris i savršeno je bilo udisati zrak. Trbuh mi se luđački mrdao od užitka. Tako sam snažno disala od ljepote vođenja ovog seksualnog nagona s neznancem Aidenom. Kosom sam prekrila svaku crtu svog blijedog lica da njegovom jeziku dam svoj vrat. Lizao ga je savršeno. Ledja su mi plakala od sreće, a njegova prsa i trbuh takodjer. Kapi znoja curile su niz nas, po nama i po podu. Orgazam me treskao, tresao i naposlijetku protreskao do kraja. Njega do zadnje kapi njegove tekućine za budjenje novoga života, a mene do zadnje dlake na tijelu.

Nakon što nas je orgazam do kraja ispunio i svom snagom prevrnuo našu strast u savršeni smiraj, obukli smo se i vratili u kabinu te sjeli opet na naša sjedala. Polegla sam mazno mu na prsa, a on mi je milovao glavu. – “Dugo nisam osjetio ovako što…sad ćeš mi se skroz uvući u misli.” -“A pod kožu?” -” Pod kožu već jesi.” Gledala sam ga dugo u oči i ispijala ostatak likera te ga poljubila usnama ljepljivim od tog afrodizijačkoga pića. Liznuo mi je usne, da spere tragove. Osjetih kako odašilje toplinu i blagost na mene. Zagrlila sam ga snažno i onda opet nastavila pričati… -“Letimo oboje u Milano. S razlogom da isprobamo i…” -“Neki veći WC? Ahaha…”

-“Ahaha, ja sam za krevet. Okrugli kao na onoj fotografiji iz onoga tvog časopisa.” -nakon toga opet smo se ljubili, a još prije nego smo sletjeli, stigla je i razmjena naših brojeva zbog koje očekujte nastavak ove priče.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 13 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Sasvim lepo se videlo da nema brushalter jer su njene sise njihale slobodno dok je hodala. Za ovu priliku se I doterala. Nasminkala se perfektno,a I kosu je sredila. Stvarno je izgledala lepo, ali je cini mi se da je bila duboko zabrinuta u vezi sa desavanjima koja joj predstoje.
Prije 2 dana · Dodao: Pusica
Radetova spavaca soba je bila prazna, a culo se samo kako Rade doziva Milicu: “ Milice, MILICEEEEEEEEEEE, gde li je a kurva picka li joj materina. Zatim je Rade jako zalupio vrata, a kamera je snimala jos oko minut. To nisam ocekivao. Po datumu smo zakljucili da je to bilo odmah sledeceg dana od onoga sto smo gledali juce (Šankerica Mira IV dio).
Prije 6 dana · Dodao: Pusica
Pustili smo ponovo DVD I tamo je Milica I dalje pusila Radetu jos par minuta, a onda je Rade ponovo naguzio Milicu koja je opet gledala pravo u kameru (Nastavak priče Šankerica Mira III dio). Rade je polagano jebao jos uvek moju zenu, a po izrazu njenog lica se dalo zakljuciti da uziva, samo mi se cinilo ovog puta da nije bila opustena kao I ranije.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica
Nastavak priče Šankerica Mira Bio sam poprilicno nervozan cekajuci da snimak krene. Prva slika koju smo videli je Milica kako ulazi u sobu. Bila je zamisljena ili se bar meni tako cinilo. Pocela je da se svlaci. Kada se svukla Magda je prokomentarisala da je Milica jako lepa I zgodna sto sam I potvrdio. Onda je Milica otisla u kupatilo odakle se culo kako se tusira. U sobu je usao Rade.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica
Skoro dva meseca Zorana nisam ni videla niti cula bilo sta o njemu (Pročitajte prvi dio priče Šankerica Mira). Pomislila sam cak I da se ubio, ali jedne veceri pred kraj radnog vremena samo je nenadano banuo u kafanu sa osmehom na licu I narucio pivo. Zeleo je da razgovara sa mnom. Upitala sam ga sta se desilo sa njim I gde je bio, a on se smeskao I sacekao da ode I poslednji gost.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories