Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Swingerske priče - 29.10.2019 (29.10.2019) - Svi članci by najboljeprice69

Našla je satensku košulju i dok je oblačila, primetila je da sam budan. Prišla mi je, poljubila me, a onda podigla jorgan i rekla „opa, šta mi to imamo tu“. Uhvatila mi je kurac, poljubila ga par puta polako skroz, tek da ostavi tragove karmina na njemu. „Žurim, ljubavi, čekaju me“ rekla je i namignula, a onda dodala dok je oblačila pantalone uske i sako „znaš da danas imamo važan sastanak“.

Nemam nedoumica da će da ih obori s nogu, odlično zna svoj posao, ali nemam nedoumica ni da će svi gledati u nju, a da će barem pola njih hteti da je izjebe već u prvoj pauzi sastanka. Toliko dobro i zavodljivo izgleda i ponaša se. Možda se nekome i posreći – ta misao me posebno loži. Već vidim kako taj karmin razmazuje po kurcu nekog zgodnog matorca i odelu i kravati u njegovim kolima i kako joj taj isti kurac cepa uvek željnu i balavu pičkicu.

I, kad sam već u tom rapsoloženju, setih se da dugujem nastavak priče o Džoniju i našem prvom swingu. Nakon što su se pojebali, Džoni je sve ređe dolazio. Stalno je nešto bio odsutan. Budući da je leto uveliko bilo, malo je verovatno da je imao toliko posla. Imam utisak da nije znao kako da se ponaša pred nama iako je kontao da je nama, naroito meni to skroz ok što se desilo.

To što ga nije bilo, učinilo je da mojoj devojci baš nedostaje. Jedno jutro na plaži mi je rekla „šta misliš, kako bi bilo da ja ovo leto budem Džonijeva devojka?“ a onda je dodala „nije samo seks, ja želim da ga zavedem, hoću da poludi za mnom, pa ako ti nemaš ništa protiv...“. zastala je, pogledala me i čekala odgovor. „Dođi bliže“ rekao sam, poljubio je, pa opet, pa sve sočnije je ljubio po vratu i između poljubaca joj rekao „hoću da odlepi za tobom, hoću da mu budeš devojka, ali uslov je da mi ispričaš sve detalje“. Uzdahnula je i rekla „trebaće mi neke nove krpice, uzgred“. Uzela je karticu i ostavila me na plaži u mislima.

Kako sam kasnije saznao, tog ga je dana pozvala na kafu. Našli su se u kafiću na plaži. Bila je u bikiniju, a on u beloj košulji i pantalonama (uvek elegantan). Pričali su, šalili se, ručali. Potpuno ga je opustila. Očigledno je uživao u njenom društvu.

Kada su krenuli kući, odlučio je da joj pomogne sa kesama iz šopinga. Polako su išli, smejali se, a kad su došli kući, pozdravili su me. Ja sam u fotelji gledao tv. Ona se odmakla od njega, presavila se preko stola gledajući u mene, naguzila se i rekla „jebi me, jako me jebi“. On me je pogledao unezvereno. „Šta čekaš“ pitao sam ga. Nije trebalo dva puta da kažem. Kao hipnotisan, samo je spustio pantalone, pomerio joj tangice, ščepao za dupe i uvalio kurčinu tu predamnom.

 Svršila je kao luda nakon manje od minut, a onda se okrenula, klekla i uzela mu kurac u usta. Pušila ga je tako halapljivo, a onda ga je ščepala za jaja i rekla „ova jaja se letos prazne samo u mene, jasno“. Držeći ga za jaja privukla ga je ka sebi i poljubila, a onda mu je popustila stisak oko jaja i uzela kurac opet u usta i promrmljala „ja sam tvoja devojčica letos“, balavila je kurac i dalje „znaš da ti se sviđam, da nijedna nije ni prići meni“. Sasuo joj je milion mlazova sperme u usta. Sve je uredno polizala i krenula ka kupatilu. Dodala je samo „večeras je rok žurka u pabu, Džoni vodiš me“

Nije mogao da se ne složi. Seo je pored mene i pogledao me. „Samo uživaj, matori“, rekao sam.

PRODAJE SE PUSICA.COM, kontakt mail možete vidjeti ovdje

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 7 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se

Povezani sadržaj
Bili smo na Adi devojka, njena drugarica Miljana i ja. Milion stepeni je bilo, sunčali smo se, kupali, zezali, klopali. U nekom trenutku Miljana je krenula u vodu, a devojka i ja smo ostali sami na peškiru. Pošto je kamenje bilo vrelo i oštro, dugo joj je trebalo da dođe do vode. Gledali smo za njom devojka i ja, a onda me je devojka poljubila i rekla na milimetar od mojih usana „možeš li da zamisliš to slatko dupence u tangicama“.
Prije 8 dana · Dodao: najboljeprice69
Sex sa parom kojeg sam upoznao preko neta, Sex u braku s vremenom postane monoton.. . Svi u braku to znamo, i koliko god se trudili odrzati tu monogamnu vatru, s vremenom se ona gasi.. . I ja sam dozivio isto, i to vec nakon 10 godina braka.
25.10.2019 · Dodao: HotBod
Mnogi maštaju o slobodnom sexu, swingu i sexu sa drugim rasama i sexu sa romima....ovo je jedna takva priča, u nastavcima.. Bilo je sparno i toplo letnje veče. Raspust je uveliko trajao, bio sam srednja škola bila je večernja tišina uz otvorene prozore
24.09.2019 · Dodao: AngelOfLust
Od proteklog dogadjaja prošlo je oko mjesec dana , supruga je dala privremeni otkaz u butiku , jer je dosla turistička sezona i trebalo se posvetiti apartmanima . Hm , možete zamisliti na koji način je uspjela srediti privremeni otkaz na tri mjeseca , pa da se nakon ljeta opet vrati na posao u butik . Ima zaista dobrog šefa .
09.09.2019 · Dodao: ukroceni
Događaj od prošle godine, sa ljetovanja. Prošle godine žena i ja smo otišli u Španjolsku na ljetovanje, rezervirali smo 10 dana u hotelu sa 5 zvjezdica koji je bio gotovo na obali. Kad smo došli na recepciju dočekalo nas je neugodno iznenađenje
07.09.2019 · Dodao: Tata136
Anketa
By Sexy_maca Prije 3 dana
By Milii11 04.11.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories