Trenutno Pusicu pregledava 2102 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 12.02.2018 (12.02.2018) - Svi članci by Pusica

Nastavak priče "ludih 10 dana kod tetke".. Nakon njenog odlaska miran sam otišao gore još pod dojmom njenog poljupca i namigivanja koje je očito značilo neku vrstu njenog odobravanja. U glavi su mi se stalno vrtile slike njenog velikog dupeta i iznemogle bolne grimase na licu koja se pojavljivala dok sam je divljački razvaljivao. Cijelo vrijeme sam pogledavao na sat i čekao pet sati i njen dolazak kući, to mi je možda bio najduži dan u životu. Sat za satom je prolazio i negdje oko pola šest sam čuo ključ u bravi. Ušla je u dnevnu sobu i pozdravila me uz blagi smiješak.
<Ćao Srki. >
<Ćao tetka. >
<Slušaj, moramo ozbiljno razgovarat o onome jutros kad se presvučem. >
odgovorio sam gledajući u njene široke bokove koji su se njihali dok je izlazila iz dnevne sobe u svoju.
Nakon pet minuta se vratila i sjela pored mene gledajući me ravno u oči.

<Zašto ne bi iskoristili situaciju. Sami smo u stanu, jedno drugo privlačimo medjusobno, idemo se jebat pa do iznemoglosti. >
Iznenadila ju je moja otvorenost i pomalo se zbunila.

<Čekaj stani> prekinio sam ju
pokušavao sam je uvjerit
ljutitim glasom je rekla namećući svoje mišljenje. Malo se umirila, poljubila me u obraz i onda me zamolila.

Jednostavno nisam mogao protiv toga, tako me je lijepo zamolila da sam morao popustiti. Znao sam da će bit problema i da ću biti na velikim kušnjama, ali morao sam se u tom trenutku složiti.

Poslije tog uslijedili su teški trenuci jednostavno sam morao je promatrati uzdignutog kurca znajući da mi je tako blizu, da sam je imao, ali da sam dopustio da razum pobjedi. Guzica joj je bila sve privlačnija, i privlačnija jedva sam se suzdržavao, buljio sam nju bez imalo stida. Iz nekog svog glupog inata nisam htio izdrkat već sam uzdignutog kurca hodao po kući prolazeći pored nje normalno. Primjetio sam kako je i ona skrivećki pogledavala na moju izbočinu u gaćama koja se jednostavno nije mogla nevidjeti. Uvidio sam da i njoj nije lako, da vodi unutarnje borbe sa sobom, preočito je bila željna kurca. U zraku se osjećala napetost jednostavno je bilo pitanje ko će prvi eksplodirat i prekinuti neku vrstu primirja.
Nakon sedam dana osjetio sam da ne mogu više izdržat, bližio se odlazak kući, a ona me je svaki svojim pokretom, nenamjerno, izazivala da je opet dobro izjebem.
Negdje predvečer uzela je pravit večeru lagano pjevušeći. Sjedio sam na kauču ko prava lijenčina i počeo lagano drkat, a on se odmah nadigao.
<Srđane, večera je gotova. Idi operi ruke. > čuo se njen glas iz kuhinje
Otišao sam u kupatilo i perući ruke na korpi za veš vidio njene bijele gaće. Bile su ogromne, baš onakve kakve nose starije gospođe, neugledne, ali za mene su u tom trenutku bile toliko privlačne da me njihov miris doveo do svršavanja. To je bio vrhunac svega, odlazak kući se bližio i ja nisam htio otići nezadovoljan u lošijem stanju nego sam dolazio. Krenuo sam u dnevnu sobu u gledao je kako postavlja tanjure na stol, nosila je neku staru trenerku iz mladosti, koja joj je još više isticila široke bokove.
Zaletio sam se prema njoj uhvatio je sleđa i počeo je ljubit u vrat. Ona se ponovno počela opirat što je mene još više ljutilo.

<Šta nemoj! Jebat ću te, e sad oćeš milom ili silom! Znam da to želiš samo se prepusti i bit će ti super. >
Naglo je popustila i naguzila raširivši noge. Odlučio sam bit ovaj put fin i skinuo sam trenerku i gaće te zavukao sam glavu među njene noge obrasle crnim gustim dlakama koje nisu brijane dugo vremena, lagano prelazeći jezikom preko tankih usmina i klitorisa koje sam nekako razbrao u tom gustom žbunju.

Brzo sam se pridigao, okrenuo i odmah sam se našao iza nje. Kurac mi je bio kao željezna šipka i počeo sam ga lagano gurat unutra, a ona je bila jako mokra, ali još uvijek malo uska. Stavio sam ga cijelog i počeo ga lagano vaditi i vraćati. Okrenula je glavu i počela vikat

<Drži se tetka polijećemo!>
Od trenutka sam je počeo nabijat, a ona je doslovce vrištala. fokusirao na njeno glomazno dupe koje se nabijalo na mene, a u pozadini sam čuo njen glas.Držala se nekako rukama za stol koji se drmao kao da je potres, a s njega je sve padalo. I nakon pet minuta životinjskog nabijanja počela je vikat
<SVRŠAVAAAAAAAAAMMMMMMMMMM AAAAAAAAAAAA>
Nenormalno se tresla, a niz noge su joj curili sokovi ko potoci. Ruke su joj popustile i počela je padati na pod. Uhvatio sam ju tako nabijenu na kurac polegao je na stomak preko stola.
<Čekaj tetka, moram još malo svoje obavit. >
Nije ni riječ progovorila samo je klimnula glavom. Izvukao sam ga onako mokrog i prislonio na anus pokušavajući ga ovlažit. Pokušavao sam ga gurnuti unutra, ali nikako nije išlo. Raširio sam joj maksimalno noge koje su visile sa stola i gurnuo joj lagano prst pokušavajući joj smanjit bol kada budem bušio sa pravom alatkom. Analni otvor je malo popustio i osjetio sam svoju priliku. Privukao sam je i nestrpljivo joj ga snažno počeo gurati bez obzira na snažan otpor analnih mišića, a ona je onako iznemogla ko krpa na stolu ležala stišćući zube.


<Srđane molim te polako, ovo mi je prvi put. > tihim umornim glasom je rekla
Do pola je išlo i dalje jednostavno nisam htio jer sam osjetio da je prebolno za nju. Ubrzavao sam ritam, stavljao sam ga sve dublje i dublje, ne slušajući njeno vikanje.

Prejako sam se zanio, odjednom sam osjetio da je cijeli unutra i to me je još više uzbudilo. Bjesomučno sam nabijao i u udarao po velikom dupetu koje cijelo treslo pri svakom mom ubodu. Dok mi je znoj curio po leđima, osjetio sam da je kraj blizu i krenuo u još jači napad.Počeo sam svršavati i velike količine sperme su joj završile u guzi. Izvadio sam ga onako mlohavog i poljubio je u obraz.


Uhvatio sam ju ispod ruke onako izmučenu i pomogao joj. Analni otvor joj je bio jako nadražen, a dupe crveno od mog nabijanja. Tetku je još par dana bolio šupak, ali kad je prošao jebali smo se do iznemoglosti.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 26 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Sve svoje obaveze sam obavila do nekih 11 uveče. Bilo mi je teško da se skoncentrišem na posao ali sam dala sve od sebe da makar na tih nekoliko sati sklonim iz misli događaje od tog poslepodneva.
Prije 5 dana · Dodao: MomLover6292
Stan je bio mali, samo kuhinja, kupatilo i soba, ali sasvim dovoljno za njega samog. Bio je blizu fakulteta i menze što je bilo najbitnije. Nije imao veš mašinu tako da sam mu rekla da svaki vikend dođe kući pošto je fakultet bio blizu, u gradiću pored, autobusom mu je trebalo svega sat i po do kuće.
Prije 5 dana · Dodao: MomLover6292
NAPOMENA AUTORA: Priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (lezbejke, incest, tetka, mama, ćerka, anal). Usled tematike kojom se bavi, ova priča NIJE za svakoga! Poželjni su konstruktivni komentari i kritike. Za svaku gramatičku grešku unapred se izvinjavam.
Prije 13 dana · Dodao: MomLover6292
NAPOMENA AUTORA: Priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (lezbejke, incest, tetka, mama, ćerka, anal). Usled tematike kojom se bavi, ova priča NIJE za svakoga! Poželjni su konstruktivni komentari i kritike. Za svaku gramatičku grešku unapred se izvinjavam.
Prije 13 dana · Dodao: MomLover6292
Dan je tekao savršeno i po planu! Kuća je bila prazna, mir i tišina… sunce je obasjavalo moju malu sobicu, ptičice napolju pevale sjajne melodije, a ja sam u svome naručju grlila prelepu devojku. Strastveno je ljubila, dodirivala, mazila.
Prije 13 dana · Dodao: MomLover6292

Anketa
By Nezasita Prije 5 dana
By St1993 Prije 7 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories