Trenutno Pusicu pregledava 2034 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 03.11.2018 (03.11.2018) - Svi članci by dadojovic

Maja se pojavila senzacionalno jebozovno odjevena.Na sebi je imala samo maleni topić tijesno pripijen uz njene malene,okrugle sisice.A ispod kojeg,pouzdano nije imala grudnjak.A dolje:minić dopičnjak.Kratak,izazovan,provokativan.Skoro pa i kraći od gaćica,ako ih je uopće i nosila.

Sa ovom sam,dvadesetipetogodišnjom crnkom održavao povremene seksualne odnose.A pri tome nam,obojma,nije uopće bilo važno jesmo li u tom periodu još sa nekim bili u vezi.Ili imamo li još nekoga s kome se upuštamo u seksualne odnose.Oboje uživamo u seksu.Posebice u seksu bez obaveza.I naš odnos se svodi isključivo na udovoljavanje naših putenih tijelesnih potreba.Ona je nezasitna ljubiteljica kurca i dobre ševe.Ja imam neutaživu želju za pičkom.Posebice se palim na cure poput Maje.Koje hoće i dopuštaju puno toga što druge prosječne cure ne daju i ne dozvoljavaju da im se čini u krevetu.

Majina me je odjeća odmah natjerala na akciju.Pa sam joj ne gubeći vrijeme skinuo topić i oslobodio slatke okruglice.Ona ih je počela maziti posvećujući naročitu pažnju bradavicama.Dok sam ja kleknuo ispred nje obuhvativši joj butine uronio lice između nogu.Gaćice je ipak nosila.Tamno plave tangice.Pored kojih sam zavukao jezik i našao put u vruću pukotinu.Odmah je jednu ruku,sa sisa,spustila u međunožje i uposlila prstiće da trljaju napaljeni pičič.Što me je ponukalo da je oslobodim gaćica,koje joj,u brzom potezu svučem niz noge,olakšavajući nam pristup podatnoj rupici.Čim se narosila,njena pičkica me je primamila da zabijem u nju kurac prekidajući oralnu predigru.I na brzinu se skinuvši zabijem propeti ud u Maju.U tu njenu nesputanu vlažnicu.

Povećavala mi je užitak drobeći mi stiskom dlana muda.A ja sam,u usta,trpao njene ukrućene bradavice.Dahtali smo i stenjali,oboje žestoko nasrćući na naše genitalije.Ona se nasrtljivo nabijala na kurac koji joj je ispunio rupu u potpunosti.A ja sam požudno parao njenu pizdicu.Jako,agresivno,neobuzdano.

Znao sam da Maja tako voli i želi.Ili kako se to ona u jednoj prigodi izrazila:Želim muškarčinu koji će mi izjebati pičku tako da ga zaista osjetim.A ne neko pipkalo koje će bezuspješno plaziti po meni.

Pa sam,shodno tome,punio Maju ne štedeći ju.Snažno,silovito tiskao sam i tiskao nabrekli kar u mokru pičku,koja se ubrzo toliko napunila spermom da je bilo nedvojbeno kako njena vlasnica uživa.I kako joj godi.

-Jebe li te onaj tvoj dečko ovako dobro kao što te ja jebem?-Provocirao sam Maju,aludirajući na tipa sa kojim je trenutno bila u vezi.Nije odgovorila.Samo me je jače stisnula za kosu i nokte dublje zarila u moja leđa.

Ušutio sam ne želeći ju dalje provocirati.Znajući da za užitak koji sam priređivao Maji,odnosno njenoj pizdi,samo sam djelimično zaslužan ja osobno.A u puno većoj mjeri majka-priroda koja me je izdašno obdarila sa iznad prosječno velikim primjerkom u gaćama.

Pa sam umjesto da ju i dalje nezrelo zadirkujem trpao taj,iznad prosječno veliki primjerak u njenu rupicu.A ona ga je stezala stiskala kao da ga je htjela ukliještiti unutra,u sebi,zauvijek ga zadržavajući.

Sa Majom uvijek želim da traje beskrajno.Pa kada sam svršio učinilo mi se da je došlo prebrzo.Ali njeno,a i moje,dahtanje i grčenje tijela svjedočilo je drugačije.Istresao sam ga po njoj.Uglavnom po stomaku i okolo pupka.Čitavu gomilu toga.A čim sam se pribrao od uzbuđenja vratio sam se nazad unutra,u Majin pizduljak.Opet jezikom.Dovršiti započeto,pa prekinuto oralno igranje.

Mada je nevjerojatno uživala u seksu,Maja je ponajviše,čak bih rekao i isključivo,htjela samo da ima kurac u sebi.Pa i nije baš previše pažnje pridavala predigrama ili oralnim zadovoljstvima.Niti je baš naročito držala do nekih dodatnih aktivnosti osim samoga jebanja.Pa sam joj tako picu lizao samo da ispunim vrijeme dok se moj mlohavi kurac opet ne uzdigne i poprimi željenu čvrstoću,kako bih ga mogao vratiti nazad u nju.I ako nije bila pretjerana ljubiteljica orala ipak nije mogla ostati ravnodušna na tu moju jezičnu najezdu.Pogotovo što sam,uz jezik,u picu joj trpao i prste.I po nekoliko njih odjedanput.

Usmine i klitić postale su jedna mokra masa.A kada je poteklo u obilatoj količini prepoznao sam da je to trenutak da joj rupu ispunim sa onim sa čime je najviše i htjela:sa iznova ukrućenom kitom.

Samo smo promjenili pozu od maloprije.Sve drugo je ostalo isto.I moje žestoko zabijanje i njeno nezasitno primanje kite,kojoj nikada nije dovoljno Majine pičke.

Kako je klečala oslonjena koljenima i laktovima o krevet tako sam ulazio u nju straga,lupajući ju jajima u brzom ritmu.I samo sam gurao i gurao svoj veliki kurac u Majinu pičkicu kao da ništa drugo na svijetu ne postoji,osim te njene slatke pukotine.Kao da se cijeli svijet,sav svemir svodi na tu njenu mokru i vruću,podatnu i nezasitnu rupicu.Špiljicu koja želi biti ispunjena čvrstim,izdržljivim primjerkom muškoga uda,po mogućnosti što većim...

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 15 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Crnka rasna oko 165 cm i oko 60-ak kila, tamnoputog tena i punijih usana , oči crne u sklopu njezinog odjevanja, a guza u crnim tajicama velika u obliku jabuke. Zaposlio sam se u jednom skladištu , upoznao nove kolege i kolegice.
Prije 3 dana · Dodao: HotBod
Bio je to oktobar 2018. godine,prije svega par mjeseci.Kada sam ja (16 godina) izjebo Iman (18 godina). A do tog perioda je bila zestoka nejebica, na sta nisam navikao.
Prije 5 dana · Dodao: SexAddict
Drugi ženin mail u seriji gdje mi opisuje svoje akcije kad je imala 26 godina. Radi se o oko 2 godine prije nego smo se upoznali. Nastavila sam se jebati s Darkom i nakon što mu se žena vratila. Nalazili smo se navečer u parkićima i na plažama ili hvatali trenutke kad je ona bila vani da se pohvatamo u agenciji
Prije 9 dana · Dodao: CortoM
Ženin prvi mail s opisom avanture.. S Perom sam prekinula negdje u rano proljeće i tad sam još radila u Darkovoj agenciji. Ako se sjećaš, to je bila ona mala kućica koju je napravio u vrtu i kasnije pretvorio u garažu. Kroz nju se izlazilo u vrt do njegove kuće.
Prije 11 dana · Dodao: CortoM
Izjebao me drug iz razreda... Moj prvi put se desio sa drugom iz razreda. Sve je to pocelo tako sto me je on vatao na casovima ispod klupe. Koliko god puta da sam sklanjala njegove ruke on je bio uporniji, toliko uporniji da sam na kraju odustala od toga
Prije 11 dana · Dodao: Plazmica

Anketa
By Nezasita Prije 5 dana
By St1993 Prije 7 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories