Trenutno Pusicu pregledava 2064 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 04.12.2016 (04.12.2016) - Svi članci by pusica

Maćeha mi priredila iznenađenje dok moj tata radi

 

Moja maćeha Martina i ja smo se sada već jebali skoro dva mjeseca skoro svaki dan. Dolazio sam najčešće prijepodne kad bi mi stari bio na poslu, pa smo bili slobodni i mislim da nije bilo prostorije u kojoj se nismo pojebali, te poze koju nismo isprobali. 

 

Oboje smo bili mladi i puni energije, a sa mojim starim se jebala eventualno jednom do dva puta tjedno i to uglavnom vikendima, jer je moj stari radio do kasno, a onda bi bio umoran. 

Tako je došla i polovica osmog mjeseca kad su oni krenuli na more, a meni je prijetila apstinencija od neka tri tjedna, ali Martina je rekla da kad se vrati sa mora, da ću doživjeti seks kakav još nisam, ali da ga nipošto ne drkam, bez obzira na želju da to napravim. 

 

Naredna tri tjedna su bila pakao za mene. Jaja su me boljela od napetosti, a kurac je slinio i slinio. Čak sam izbjegavao i odlaske na Jarun da ne gledam cure u bikinijima, jer bi mi kurac stajao kao rasvjetni stup uz cestu. Čak sam i serije i filmove sa natruhom golotinje izbjegavao, a nedostatak faksa sam iskoristio za dugotrajno izleđavanje i igranje video igrica na kompu do kasno u noć, na oduševljenje moje mame. Sa Martinom sam se čuo uglavnom putem poruka na mobu, ali zadnja tri dana prije povratka mi je prestala odgovarati na poruke. Nazvao sam ju par puta onaj dan kad sam znao da se vračaju, ali mi nije odgovorila. Nakon dva dana me je nazvao stari i pitao me da li bi išao sa njim na poslovni put, ali sam velikodušno odbio, jer sam mu rekao da spremam prve ispitne rokove u devetom mjesecu, pa da zato ne mogu. Nakon toga je rekao da se raduje tome i da bi mogli na večeru kad se vrati, a na to sam pristao. 

 

Drugi dan me nazvala Martina, napokon:

 

- Bok Siniša, kako si? -čuo sam njen jebozovni glas. 

- Napeto, a ti? -ubacio sam malo sarkazma u glas, ali je ona mirno nastavila. 

- Super.. i ja sam mokra dolje.. -malo je zastala i duboko uzdahnula- Za koliko možeš doći do mene? 

- Za pola sata.. valjda -razmišljao sam o gradskom prijevozu koji je sad bio kaos zbog masovnog povratka ljudi sa godišnjeg odmora. 

- Dobro.. požuri -rekla je i poklopila. 

 

Otuširao sam se i namirisao za nekih pet minuta i nakon četrdeset minuta bio pred njihovim stanom. Pozvonio sam, mada sam se pitao čemu, ali ubrzo je otvorila sa širokim osmjehom na preplanulom licu u dvodjelnom badiću i nekom pareu ili nekoj marami oko njenog struka. Nakon vrelog poljupca u usta krenula je ispred mene, a ja sam gledao njenu guzu kako se njiše ispred mene, a u glavi sam razmišljao da ju moram upitati da li bi ga htjela dobiti u šupak. Ovaj put smo otišli direktno u spavaću sobu, tj ona je prošla kroz dnevni, a ja sam ju pratio. Dok je ulazila u sobu skinula je gornji dio badića i vidio sam da nema bijelih linija od sunčanja, a onda je skinula i pareo/maramu, te gaćice, pa sam zaključio da se sunčala gola. Moj kurac je stajao uspravno, pa sam jedva skinuo hlače i gaće, a majica i tenisice su ih pratile. Sad sam stajao gol nasred sobe i gledao kako se Martina izvalila na krevet raširivši noge, pa sam gledao u njenu rozu mokru picu, a kurac mi se trzao od napetosti. 

- Dođi.. -pozvala me prstom- Želim tvoj kurac u ustima.. 

 

Došao sam do kreveta i kleknuo uz njenu glavu, a ona se okrenula na bok i uzela mi kurac u usta, te ga počela lizati i ljubiti, a rukom mi je milovala jaja sve do mog šupka. Mislio sam na sve samo da ne svršim prerano, jer sam joj htio picu zaliti iznutra svojim sokovima. Kao da je znala u kojoj sam napetosti pustila mi je kurac i legla natrag:

 

- Hajde, stavi mi ga i napuni me.. 

 

Kleknuo sam između njenih nogu i malo joj zadigao kukove, pa namjestio kurac u njenu picu i polako ga gurnuo do kraja u nju. Zastenjala je i obgrlila me rukama šapnuvši mi 'Jebi me jako'. Odlučio sam ju poslušati i počeo sam joj ga zabijati jako u picu. Stenjala je i grebla mi leđa dok sam ja udarao jajima po njenoj guzi svaki put kad bi ga zabio. Pogledao sam ju i vidio suze u očima, a onda se počela grčiti i svršavati stisnuvši moj kurac u njoj sa svojim mišićima, tako da sam i ja eksplodirao duboko u njoj puneći ju obilno spermom. Ostao sam zabijen u njoj i nisam se micao, a ona je mene obgrlila nogama i privlačila me na sebe kako bi joj ušao još dublje u picu. Bilo je to olakšanje, ali se nisam nikako mogao oteti dojmu da nas netko promatra koji sam imao otkako smo ušli u spavaću sobu, pa sam joj i rekao. 

 

- Imam osjećaj da nas netko promatra.. 

- Zbilja? -mirno je upitala, pa dodala- A tko to? 

- Da znam ne bih reko netko, već po imenu -rekao sam malo sarkastično što je kod nje izazvalo cerekanje. 

- No da.. imam malo iznenađenje za tebe.. -dok je to govorila osjetio sam nečiju ruku na svojim jajima, pa sam se naglo trgnuo. 

 

Odmaknuo sam se i ugledao Kseniju, Martininu vjenčanu kumu, koju sam pokušavao smotati na svadbi, a i poslije svadbe, ali nikad nije bilo ništa. Stajala je gola uz krevet, pa sam gledao njeno vitko tijelo i dugu crvenu kosu. Imala je manje sise od Martine, ali je bila prirodna crvenokosa, jer je i mala frizurica ispod trbuščića bila crvenkasta. Na sisama su bradavice bile napete, a njena ruka između njenih nogu je trljala picu koja je, sudeći po njenim prstima, bila dobrano mokra. 

 

- Kseniju znaš, a rekla je da joj se sviđaš, pa sam joj rekla da nam se pridruži, ako nemaš ništa protiv, naravno? -tiho mi je rekla Martina na uho, ali dovoljno da ju i Ksenija čuje. 

- Baš tako.. samo si nestao.. -rekla je Ksenija spustivši se na krevet između mojih nogu, te uzela moj kurac u ruku i počela ga lagano drkati da opet očvrsne, jer se od šoka malo opustio- A onda mi je Martina rekla da se jebe sa tobom kao zadnja kučka, pa me pozvala da vidim kako jebeš i moram reći da mi se sviđa.. -tada se sagnula i uvukla moj kurac u svoja usta i počela ga pušiti. 

 

Kako je to dobro radila vidjelo se i po tome što mi je kurac narasao u rekordnom roku, na njeno oduševljenje. Polegla me je na krevet i odmah me opkoračila, te se picom spustila niz moj kurac. Odmah se nabila do kraja na njega i odmah počela divlje jahanje. Htio sam joj reći da uspori, ali me je Martina zajahala i njena pica puna mojih i njenih sokova mi je bila na licu, pa sam ju zdušno počeo lizati. Čuo sam ih kako obje stenju na meni, a ksenija je jahala sve brže i brže da bi me dovela do svršavanja istovremeno kad je i ona svršila. Ponovo sam istresao svoje sjeme u picu, ali sada u Ksenijinu. Stisla mi je kurac svojom picom i pokušavala ga iscijediti cijelog na taj način. Dotle se Martina i dalje trljala po mom licu, pa je nakon nešto više od minute i ona ponovo svršila zalivajući moje lice sokovima. Zatim su se obje izvalile kraj mene i počele me ljubiti i lizati mi lice skupljajući Martinine sokove, da bi se zatim obje bacile na moj kurac, te ga potpuno oblizale od svih sokova. 

 

Ležali smo još tako neko vrijeme, a onda me Ksenija upitala:

 

- I? Jesi za to da odemo na kavu koji put? -smijeh u njenim očima je govorio da je ovo samo sprdnja, ali sam joj odgovorio spremno. 

- Kako da ne, ako ćemo poslije završiti u krevetu. 

- Naravno.. -rekla je sa smješkom i poljubila me, ali se Martina odmah umiješala. 

- Može, ali kad sam sama onda obavezno kod mene seks -i Ksenija i ja smo se nasmijali na to, pa smo se ponovo počeli svo troje maziti, da bi uskoro moj kurac bio u Ksenijinoj pici s guza, dok je ona zdušno lizala Martininu picu. 

Nastavili smo sa seksom cijelo popodne, a i dobar dio večeri, da bi negdje oko 23 sata napokon zaspali svi potpuno iscrpljeni. 

Nastavili smo naše druženje, a Ksenija i ja smo s vremenom postali nerazdvojni iako je bila starija od mene tri godine, ali kako je ona govorila 'Ja sam ju u potpunosti ispunjavao', a pritom mislim na sve njene rupice, jer ga je voljela u guzi koliko i u pici. A obožavala mi ga je popušiti nakon što bi joj picu napunio spermom. Nakon nekog vremena su obje ostale u drugom stanju nekako istovremeno, pa sam pretpostavljao da obje nose moje, ali sam bio siguran samo za Kseniju, ali Martini nije smetalo dokle god smo se seksali u troje i dok je moj otac njen muž, pa nije bilo nikakve bojazni za priznavanje djeteta. 

 

I dalje se jebemo kao zečevi nakon nekoliko godina od tada, jedino što više ne svršavam u Martininu picu, pošto nema toliko seksa sa mojim tatom, pa bi postalo sumnjivo. Ja i Ksenija smo u braku, te imamo dvije curice, a Martina predivnog dječaka.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 41 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Pero2222: 
   
  Uživam kad mogu svršit u pičku kad ga nemoram vadit van da bi se ispraznio
   
   04.12.2016 
  1 bod
   
 •  Laky: 
   
  Prilično realno... :-)
   
   04.12.2016 
  1 bod
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Čari studentskog života, kao i sve studente koji se kampanjski pripremaju za ispite, tako je i mene i moje frendove lagano uhvatila panika prije ljetnih ispitnih rokova, jer nam je proljeće prošlo u predavanjima i tulumima, pa smo se sad našli u situaciji da moramo danonoćno učiti.
Prije 23h ·
Moja draga djevojka je drolja, posto se ovdje radi o stvarnim dogadjajima imena osoba i neki detalji ce biti promijenjeni.Predstavit cu se kao Alen i pricat cu vam o svojoj dragoj djevojci Almiri koja je bila i drugim momcima draga.Ja imam 26 godina,vislji momak cvrste gradje.Almira (nju cu detaljnije opisati) ima 22 godine,visoka nekih 165cm,crnu kosu do ramena..
Jučer ·
Udata sam i živimo u skladnom i mirnom braku. Seksualni život nam je zadovoljavajući, kakav to može da bude posle pet godina zajedničkog života. Strast jos nije nestala ali se ponekad primećuju znaci monotonije koje muž uspešno prikriva inovacijama.
Prije 6 dana ·
Napaljene studentice.. Branka i Mira bile su mnogo toga. Studentice četvrte godine ekonomije, hostese iste trgovačke firme, sustanarke, prijateljice i ljubavnice, a uz zajedničku garderobu imale su i zajedničkog dečka. Da je jedna crvenokosa, a druga plavokosa, povjerovao bi svatko tko nije vidio njihove venerine brežuljke.
Prije 7 dana ·
Nekoliko meseci kasnije radili smo popodne.Sve je bilo, normalno do večere je sve bilo normalno.Tog dana smo dobili platu i svi su bili pod tim utiskom.Ja sam uvek voleo raditi,tako je vreme brže prolazilo.Pošto sam tragao za nekim delovima pošao sam do magacina gde su stajali delovi.Ušao sam sam,i tražio a budući da je pronaći nešto bio veliki uspeh ja sam tragao
Prije 9 dana ·

Reklama Jucy ads
Anketa
By starimacak1 Prije 3 dana
By FilipFiki19 Prije 7 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories