Trenutno Pusicu pregledava 1471 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 16.01.2019 (16.01.2019) - Svi članci by MomLover6292

5. MOGU I JA TO (Nstavak prvog dijela Majka u ulozi mamice)

 

Sve svoje obaveze sam obavila do nekih 11 uveče. Bilo mi je teško da se skoncentrišem na posao ali sam dala sve od sebe da makar na tih nekoliko sati sklonim iz misli događaje od tog poslepodneva.

 

Spremala sam se za spavanje kada sam se zagledala u malu kamericu koju sam koristila za video-razgovore sa sinom. Neverovatno kako su mi brzo pristizale prljave misli, i plan mi se polako razvijao u glavi. Skinula sam sve sa sebe i uzela svoj najprovokativniji donji veš koji sam imala. Potpuno beli čipkasti grudnjak u kojem su moje velike sise stajale veoma visoko i snažno pritisnute, a gaćice - bela providna tanga kroz koji se jasno videla moja pičkica.

 

Upalila sam kameru i videla sebe na ekranu. Kamera je postavljena tako da se lepo vidi ceo moj krevet i ja na njemu. Pritisnula sam REC dugme i kamera je počela da snima.

 

Ceca: “Znaš Marko, razmišljala sam i odlučila da ti dokažem da ovo nije tako teško kao što misliš. Svaka napaljena mamica to ima u sebi. Ipak, ne zaboravi da je ovo novo za mene i da nisam profi kao ona tvoja omiljena riba sa snimka. Bez obzira na to, daću sve od sebe… nadam se da ćeš uživati.”

 

Izašla sam potom iz kadra, duboko udahnula da se malo smirim i prebacila se u ulogu pohotne, napaljene mamice.

 

Ušla sam ponovo u kadar okrenuta leđima. Malo sam se sagnula kako bi moja guza bila još bolje vidljiva. Pravila sam se da sređujem nešto na krevetu.

 

Ceca: “Juu… uplašio si me sine, nisam videla da si u sobi.” – gledala sam u kameru preko ramena glumeći iznenađenost njegovim prisustvom. – “Da, uzela sam da spremim krevet, baš sam umorna od posla.

 

Šta kažeš? Sviđaju ti se moje gaćice? Jaoojj Marko, hvala ti ali… nisi trebao da me vidiš u njima.”

 

Okrenula sam se potpuno ka kameri i sada je moj proziran veš bio vidljiv i s’preda.

 

Ceca: “Volim da ga nosim ponekad, osećam se seksi u njemu. Jaoj hvala ti što misliš da mi lepo stoji, baš si ljubazan, ali zar ne misliš da je možda malo previše?”

 

Rukama sam malo nameštala gaćice pa potom i grudnjak.

 

Ceca: “Nikada nisi video ovakvo rublje? Pa da, verovatno ti se zato i sviđa.” – sela sam na krevet i blago raširila noge.

 

Ceca: “Molim? Sviđa ti se zato što je na meni? Uhhh, ne bi trebao da gledaš svoju majku na taj način. Ali hvala ti što misliš da na tvojoj matoroj mami lepo stoji.” – usmerila sam tada pogled ispod kamere i blago mesila svoje grudi.

 

Ceca: “Bogami, vidim da si zaista uzbuđen što si me video u ovakvom izdanju. Mada, ovaj veš više otkriva nego što krije, zar ne?” – nemirnim rukama sam otkopčala brus i bacila ga u stranu.

 

Ceca: “Sviđaju ti se mamine grudi? Uhhh volim kada se neko ovako igra sa njima. To me uvek jebeno napali.” – čvrsto sam ih stiskala i igrala se sa bradavicama. – “Uhhh taj tvoj drugar u gaćama je baš narastao, jel bi želeo da ga izvadiš za svoju mamicu? Previše je dugo vremena prošlo od kada sam videla… kurac uživo. Hajde, ne bojiš me se valjda… ne brini, ne ujedam.” – i dalje sam gledala niže i oblizivala svoje usne kao da gledam sinov kurac.

 

Ceca: “Baš si se napalio sine. Inače, moram da ti odam priznanje - imaš prelep kurac. Tako, stiskaj ga slobodno… uhhh volim kada masturbiraš. Videla sam te par puta u sobi dok si ga navlačio i stiskao tim lepim rukama, nisam htela da te prekidam, samo sam te gledala i svršavala sam tobom.

 

Šta? Želiš da vidiš moju pičkicu? Pa ne znam, bojim se da ne uđeš u iskušenje kada je vidiš. A opet, možda bih baš to i volela.” – ustala sam i počela da svlačim gaćice gledajući sada direktno u kameru.

 

Prišla sam tada skroz pred objektiv i pokazala gaćice.

 

Ceca: “Vidi? Pogledaj kako si me navlažio? Bezobrazniče jedan.” – uzela sam unutrašnji deo gaćica i počela da prelazim svojim mokrim jezikom preko njih.

 

Ceca: “Mmmmm… hoćeš da probaš?” – pružila sam ih kameri i pomerala ih kao da ih on liže. – “Uuuu tako, liži mamine prljave gaćice, tako…”

 

Otišla sam na krevet, raširila svoje noge i uzela svoj gumeni dildo u ruku.

 

Ceca: “Jaoj kako si tvrd i topao, vidim da si spreman za mamicu. Ali, budi veoma nežan… mama dugo nije primila kurac u svoju nežnu pičku.” – stavila sam dildo na ulaz i mazila vlažan otvor sa gumenim glavićem.

 

Ceca: “Uhhh nemoj više da me teraš da čekam, uđi u mene… želim te… izjebi me!”

 

Pljunula sam na dildo, razmazala rukom pljuvačku po njemu i počela da ga guram u svoj uski otvor. Gubila sam polako fokus na celu predstavu i ubrzo sam počela da ga nabijam u sebe držeći oči zatvorene.

 

Ceca: “Uhhh uhhh… tako, jebi me sine… jebi me i svrši u mene!” – vrištala sam bližeći se sve više cilju.

 

Povremeno bih otvorila oči i uputila par jebozovnih pogleda ka kameri, oblizujući svoje usne. Ipak, od siline uzbuđenja nisam mogla da progovorim ni reč.

 

Uhvatila sam ritam i od jačine nabijanja počela sam polako da klizim sa kreveta. Koliko god se zadovoljavala zadnjih nedelja, nikad se nisam ovako silovito prepuštala užitku. Guzica mi je skliznula sa kreveta i pala sam na pod ali nisam prestajala da se jebem. Kosa mi je prekrila lice i uz jak vrisak sam počela da svršavam na svoju igračku. Skupila sam noge i zabila glavu u stranu kreveta pokušavajući da dođem do vazduha. Bilo je veoma napeto, i sporo sam dolazila sebi.

 

Ustala sam nakon nestvarnog orgazma, i drhtavim nogama došla do kamere.

 

Ceca: “Uhhh… evo, pitao si se koliko se navlažim.” – Postavila sam kameru ispred svoje pičke i raširila je prstima koliko sam mogla. Bila je potpuno mokra… sokovi su prosto kapljali iz nje. – “Eto, sada si se i sam uverio. Laku noć sine! CMOK!”

 

Bila je skoro ponoć i odmah sam mu poslala snimak a potom ugasila računar. Nisam želela mnogo da čekam kako eventualno se ne bih predomslila.

 

 

6. NOĆ BEZ SNA

 

Sutra veče - četvrtak. 19 časova je prošlo a Marko još nije bio na vezi. Bila sam uplašena da neće da razgovara samnom nakon što sam mu poslala snimak. Možda je onaj naš razgovor, njegova poruka… možda je to sve bilo nevino i slatko flertovanje. Bojala sam se da će pomisliti da sam neka dronfulja, ispičutura… ko zna šta sve.

 

Uveliko sam ispijala drugu čašu vina kada sam uzela mobilni u ruke. Morala sam da ga pozovem da vidim gde je i zašto me ne zove.

 

Marko: “Halo mama?”

 

Ceca: “Sine, nema te na vezi pa sam pomislila da te nazovem na mobilni… gde si? Jel sve u redu?”

 

Marko: “Izvini što ti se nisam javio, zadržao sam se na faksu, kopiram neke silne skripte. Biću u stanu za nekih pola sata pa te zovem.” – odahnula sam kada sam čula ovo objašnjenje.

 

Ceca: “Važi sine. Pomislila sam da si možda ljut ili…”

 

Marko: “Zašto bih bio ljut?”

 

Ceca: “Pa… znaš… zbog snimka od sinoć… jesi ga video?” – prekinuo me je.

 

Marko: “Ljut??? Jedino mogu biti ljut što me je držao budnim celu noć pa sam jedva ustao i skoro zakasnio na predavanje.” – rekao je uzbuđeno.

 

Ceca: “Hahahaha… joooj ne znaš kako mi je drago što to čujem, mislila sam da sam preterala… da sam prešla granicu.”

 

Marko: “Ne brini mama ništa… ali ne zameri mi sad, moram ovo da završim, vidimo se i čujemo za satićak maksimum. Ljubim te!”

 

Uhhh vratilo mi se srećno osećanje i sada sam mogla da se opustim i sačekam mirno tih sat vremena.

 

Ponovo sam samo bila u gaćicama, i to onim istim providnim, i majici na bratele bez grudnjaka. Osećala sam se veoma seksi nakon snimka i isplanirala sam da sutra posle posla odem do centra kako bi kupila sebi još seksi rublja. Taman ću to da obavim pre nego Marko sutra stigne kući. Znala sam da neće doći pre osam uveče, tako da bih imala vremena da sve kupim, i da mu spremim neku finu večeru.

 

Smestila sam se u fotelju, sipala omiljeno vince i Marko je ubrzo bio na vezi.

 

Marko: “Zdravo mama. Evo preživeh nekako. Pričaj, kakav ti je bio dan?”

 

Ceca: “Dugačak i radan dušo. Uhhh da mi nije ove dve-tri čaše vina i tebe da te vidim… poludela bih.”

 

Marko: “Da, i meni je drago da mogu da te vidim nakon fakulteta i svih obaveza. Imam sutra predavanja do 5 tako da hvatam bus u 6. Verovatno sam oko pola 8 kući. Hoćeš mi spremiti nešto lepo i fino za večeru?”

 

Ceca: “Baš sam razmišljala šta bi mogla. Čega si se uželeo?”

 

Marko: “Pa hrana u menzi je stvarno korektna, ali voleo bih tvoje famozne gomboce.”

 

Ceca: “Hahahaha… može gomboci ali za desert. Šta bi konkretno za večeru?”

 

Marko: “Šta god ti odlučiš.”

 

Nakon ovog kratkog dogovora nastupila je nešto duža pauza. Osećala se mala napetost u vazduhu.

 

Ceca: “Marko? Mislim da je očigledno da neko mora da spomene moj… snimak, zar ne? Po tvojoj reakciji preko telefona, rekla bih da ti se svideo?”

 

Marko: “Mama? Jel smem da budem potpuno iskren?”

 

Ceca: “Naravno dušo, volela bih da si uvek iskren prema meni.”

 

Marko: “Tvoj snimak je bio nešto najjebozovnije što sam ikada video! Hvala Bogu što sam slučajno upalio laptop da proverim mejl pred spavanje, pa sam video da si mi poslala snimak. Ti si apsolutno seks bomba!” – govorio je tako glasno da sam morala da mu pokažem da se stiša.

 

Ceca: “Hahahahah… pssst… ne želiš valjda da te komšije čuju. Drago mi je da ti se svideo, stvarno sam se trudila. A sada da te pitam otvoreno, jesi svršio jako kao i ja?” – rukom sam sklonila gaćice u stranu i mazila se čekajući njegov odgovor.

 

Marko: “Znaš da ja mama nemam iskustva i… kada sam pustio snimak izdržao sam jedva do onog dela kada si raširila nogice i kada sam po prvi put video tvoju lepu pičkicu iza tih seksi gaćica. Uhvatilo me je toliko iznenada da sam morao posle da spakujem posteljinu za pranje koliko sam je isprskao. Biće dosta veša za pranje sutra kada dođem.” – smejao se dok je pričao.

 

Ceca: “Opraćemo, ništa ne brini. Nego to je praktično prvih par minuta snimka, jel to znači da si svršio više puta?” – ruka mi je sve više gnjavila crveni klitoris.

 

Marko: “Trebalo mi je tri puta da svršim da bih došao do kraja snimka. Bio sam potpuno iscrpljen kada sam legao. Onaj kadar tvoje vlažne pice na kraju mi je ceo dan u glavi.”

 

Trljala sam se jako i sada je i njemu postalo jasno šta radim. Videla sam tada da i njegova ruka ponovo počinje sumnjivo da se pomera.

 

Ceca: “Znaš, ako ti se toliko svidela moja mokra pička, mogla bih ponovo da ti je pokažem. Jel bi voleo to?”

 

Nisam ni sačekala da mi odgovori nego sam uhvatila malu kameru i usmerila je na svoje međunožje.

 

Marko: “Uhhh mama… jako je lepa. Jel bi htela kao i onda, samo malo da je… raširiš.”

 

Ceca: “Naravno dušo.” – raširila sam usnice, i počeo je sada već vidno i brzo da ga drka.

 

Snimila sam tada kako guram svoj prst duboko u mokri kanal i potom ispratila kamerom prst koji je ubrzo završio u mojim ustima.

 

Ceca: “Mmmm… Šta misliš? Jel bi mogao ponovo da svršiš na mene?”

 

Marko: “Uhhh… još pitaš… evo… sad ću mama…”

 

Ceca: “Nemoj da mi uskratiš taj prelepi prizor. Usmeri kameru na svoj kurac Marko, želim da gledam dok prskaš svuda.”

 

Marko je tada usporio ritam drkanja, za razliku od mene koja sam se sve brže jebala. Nakon par sekundi spustio je laptop niže i njegov prelep potpuno tvrd i blago crven kurac je ispunio moj ekran.

 

Začula sam njegovo uzdisanje kada je ponovo počeo da masturbira. Stisak ruke oko njegovog organa je bio zaista jak i bilo je pitanje sekunde kada će da pukne.

 

I ubrzo, na moje oduševljenje počeo je da prska. Gusta sperma je u dva mlaza odletela van kadra a ostatak se sporo spuštao niz njegovu ruku koja je i dalje bila čvrsto stisnuta oko kurca.

 

Uz taj prizor sam i ja zajecala i svršila snažno na svoje prste. Prosto taj prizor je bio previše za mene.

 

Dolazili smo sebi par sekundi. Nismo govorili, samo smo sedeli, čekajući da uzbuđenje splasne.

 

Marko: “Mama, nemoj da se ljutiš ali… uhhh morao bih da se malo… sredim i operem.”

 

Potpuno sam ga razumela nakon što sam videla koliko je svršio.

 

Ceca: “Naravno. Hvala Marko na sjajnom prizoru, zaista sam uživala. Ljubim te i jedva čekam sutra da te vidim.”

 

 

7. MAJČINSKA LJUBAV

 

Ljudi na poslu nisu mogli da veruju koliko sam ceo dan bila raspoložena. Svaku dodatnu obavezu sam prihvatala bez pogovora, a na časovima sam bila orna da svaki problem razjasnim i objasnim više puta, pa sam pohvale na kraju dana dobila i od svojih učenika.

 

Nakon posla sam otišla u jedan kraći šoping tražeći seksi veš. Nisam imala previše iskustva u tome pa sam stalno cimala ljubaznu prodavačicu i pitala za savet.

 

Ceca: “Ne znam. Ovaj crveni mi je najlepši ali… ipak i kosa mi je crvena… ne znam da li ide ta kombinacija.”

 

Prodavačica: “Naravno da ide. Sjajno vam se slaže i uz vaš svetliji ten, mislim da će muž da vam odlepi.” – govorila je mlada radnica dok me je gledala u kabini za presvlačenje.

 

Nisam htela da joj objašnjavam da sam razvedena i sve te detalje, ali mi je bilo drago da me je pohvalila. Svaka žena u mojim godinama zna koliko to podiže samopouzdanje.

 

Izabrala sam nekoliko modela od kojih su neki bili toliko provokativni da nisam ni smela da poziram pred ovom ljupkom damom.

 

Zatim sam kupila sve što mi treba za večeru i uputila se ka kući. Taman mi je ostalo dovoljno vremena da sve spremim i serviram. Imala sam tremu kao pred prvi sastanak, a ne kao da mi sin dolazi kući nakon svega nedelju dana.

 

Ipak, htela sam da izgledam lepo i doterano. Kosu sam isfenirala i podigla je kako bi moje lice došlo do izražaja. Našminkala sam se veoma malo, i to oko očiju i usana. Izabrala sam belu bluzu sa nešto izraženijim dekolteom i kraću, usku crnu suknju i crne najlon čarape.

 

Marko je oko 8 pozvonio na vrata i njegov izraz lica kada me je ugledao je bio neprocenljiv.

 

Marko: “Dobroo… očigledno sam promašio adresu. Tražim svoju mamu, ona je nekih 15ak godina starija od vas, da je niste možda negde videli?”

 

Ceca: “Jaoj laskavče jedan. Hoćeš zagrliti svoju majku ili ćeš da stojiš tu pred vratima.” – prišao je i čvrsto me zagrlio.

 

Ruke su mu bile na mojim kukovima i blago ih je mazio i stiskao. Poljubila sam ga u obraz ostavivši mali crveni trag od karmina.

 

Mama: “Nadam se da si poneo svoj apetit sa sobom?”

 

Marko: “Da znaš da jesam.”

 

Smestili smo se u kuhinju i večerali uz vince. Smejali smo se pričajući o njegovim iskustvima u novom gradu, na fakultetu. Posmatrala sam ga potpuno drugačije nego ranije. Snimala sam njegove pokrete, govor… njegovo telo.

 

Marko: “Mama, bilo je fenomenalno! Ovi tvoji gomboci su… trebala bi da ih patentiraš ili nešto tako.”

 

Ceca: “Znam da ih voliš. Još od vremena kad si bio mali si ih obožavao.” – prišla sam mu tada i na njegovo iznenađenje sela mu u krilo.

 

Marko: “Mama, ova odeća, frizura? Jel je to zbog mene?” – govorio je dok sam mu mazila kosicu.

 

Ceca: “Naravno. Jel ti se sviđa?”

 

Stavio je ruku na moju butinu i počeo da je miluje preko tankih čarapa.

 

Marko: “Jako mi se sviđa. Znaš mnogo si lepša i zgodnija uživo, preko kamere nije to to.”

 

Ceca: “Uživo je uvek najbolje. Mada, moram da priznam da i kamera ima neke svoje čari. Uhhh Marko, jel to imaš nešto u džepovima ili si prosto uzbuđen što me vidiš?” – najgora kliše rečenica na svetu, ali se tada činila veoma prikladna.

 

Pomerala sam malo guzu osećajući kako mu kurac raste.

 

Marko: “Od onog dana i onog snimka, samo na tebe mislim. I da, uzbuđen sam poprilično.”

 

Pomerila sam guzu ka njegovim kolenima i uhvatila mu već potpuno tvrd organ preko pantalona. Zatvorio je oči i uzdahnuo.

 

Ceca: “Uhhh  jebeno si tvrd kao kamen. Koliko samo dugo nisam osetila pravi kurac u rukama.” – stiskala sam ga sve jače.

 

Marko: “Uhhh mama… ako nastaviš da ga stiskaš svršiću u gaće!”

 

Ceca: “Ne, ne, to ne bismo hteli. Mamica je previše gladna da bi dozvolila da sva ta prelepa sperma završi na tvojim gaćama. Za nju postoji jedno mnogo lepše i toplije mesto.”

 

Sišla sam sa njega, čučnula i otkopčala mu šlic. Njegov nabrekli kurac je ubrzo provirio kroz otvor. Do tok trenutka ni sama nisam znala koliko sam ga željna.

 

Ceca: “Marko, ako nemaš ništa protiv volela bih da mi napuniš ova lepa usta. Kako ti se čini ta ideja?” – čvrsto sam ga uhvatila, isplezila se i glavićem počela da lupkam po svom mokrom jeziku.

 

Marko: “Mama, molim te. Stavi ga u usta što pre!”

 

Nisam ga odmah poslušala. Prvo sam se mazila sa toplim organom po svojim obrazima i udisala njegovu aromu.

 

Ceca: “Jesi spreman? Ponavljam, jako sam gladna tvoje sperme, nadam se da ćeš me fino nahraniti.”

 

Otvorila sam usta i usisala veći deo sinovog kurca. Oblizivala sam ga i balavila po njemu.

 

Marko je počeo da me mazi po glavi i lagano da pomera kukove kako bi ulazio dublje u moja pohotna usta. Primala sam ga sa uživanjem.

 

Marko: “Mama… izvini ali…” – bilo je to previše za mog neiskusnog sina i počeo je da svršava čvrsto me držeći za glavu.

 

Gutala sam toplu smermu i svršavala bez da sam i dodirnula svoju vrelu pičku. Nikada u životu mi se to nije desilo, kao da sam imala vlažan san koji sam zapravo sanjala u budnom stanju.

 

Marko: “Stalno me iznenađuješ mama. Ispričala si mi svakakve napaljive priče, ali nisi spomenula da ga tako dobro pušiš… još i gutaš. Veoma, veoma seksi.”

 

Ceca: “Zna mamica mnogo toga još. Ajde, dođi kod mene u sobu.” – uhvatila sam ga za ruke i povela u sobu. Smestila sam ga na fotelju pored kreveta i skinula mu svu odeću.

 

Ceca: “Imam jednu ideju. Šta kažeš na jedan prljavi šou za tebe, ali uživo?”

 

Marko: “Mama, ne znam koliko bih izdržao a da ga ne izdrkam. Samo kada pomislim na tvoju pičkicu poludim, a kamoli da je i vidim.”

 

Ceca: “Vidi ti njega kako je napaljen na maminu pičku. Znala sam da ti se sviđa, ali baš toliko? Ne brini, biću nežna i spora kako bi što duže uživao.”

 

Otišla sam tada do računara i kamere na stolu, i upalila je.

 

Marko: “Zar ćeš da snimaš?”

 

Ceca: “Pa naravno. Jedan snimak je zaista premalo za mog napaljenog sina. A deo ovog snimka ćeš biti i ti, tako da ću i ja moći da uživam kada nisi pored mene.” – sela sam na krevet ispred njega i počela svoju predstavu.

 

Ceca: “Da čujem, jel želiš da vidiš mamin novi donji veš?”

 

Marko: “Da mama, jako to želim.”

 

Prišla sam mu i okrenula mu leđa. Osetila sam njegove prste kako drhtavo otkopčavaju moju suknju, koja je ubrzo završila na podu. Okrenula sam se i moja lagana, svilena, crvena tanga se našla pred njegovim očima.

 

Ceca: “Znaš, kažu da je svila veoma nežan materijal. Poljubi je da se i sam uveriš.”

 

Sporo je prišao i poljubio moju tangu iza koje je moja pičkica sve više vlažila. Nakon par nežnih poljubaca kurac mu je ponovo oživljavao.

 

Ceca: “Znam da želiš da napokon osetiš miris moje pičke, ajde, skloni gaćice u stranu i oseti je!”

 

Nakon što je sklonio gaćice pred njim se našla moja blago dlakava pička. Raširila sam je prstima i njegov nos se zalepio za nju. Udisao je i ljubio moj vlažni otvor. Zatim je ispružio svoj jezik i počeo da liže svuda, mljackajući moje sokove.

 

Ceca: “Uhhh… izgleda da ti se sviđa i ukus. Malo iznad sine, tu..” – pokazivala sam na klitoris i ubrzo poskočila kada sam osetila njegov jezik.

 

Zgrabio je rukama moje guzove i lizao me ubrzano i potpuno napaljeno.

 

Uhvatila sam potom njegovu glavu, odvojila je od sebe i počela da ližem njegovo musavo lice. Njegov jezik mi se pridružio i počeli smo međusobno da se ližemo i ljubimo.

 

U toku strastvenih poljubaca, uspela sam da skinem bluzu sa sebe, kao i grudnjak. Ubrzo su njegove ruke počele da maltretiraju moje mekane sise.

 

Marko: “Mama… želim te. Želim da budeš moja prva…!”

 

Ceca: “Biće mi zadovoljstvo sine i čast da budem prva koju ćeš jebati. Dođi na krevet, želim da kamera dobro uhvati svaki trenutak.”

 

Legao je leđima na krevet. Kurac mu je bio prilepljen za stomak i bio je više nego spreman da uđe u moju vrelu picu.

 

Opkoračila sam ga nogama i namestila njegov kurac na svoj ulaz.

 

Ceca: “Jesi spreman da osetiš maminu vrelu pičkicu oko svog kurca? Da osetiš kako se mamica nabija na tebe? Reci da me želiš, reci da me jebeno želiš!”

 

Marko: “Uhhh ne radi mi to… znaš da te želim… nabij se na mene…”

 

Molio me je i nisam htela da dužim. Sela sam na njega i ubrzo je bio duboko u meni. Nisam se odmah nabijala, već sam samo sedela tako potpuno se prepuštajući osećaju ispunjenosti.

 

Ceca: “Uhhh, kako je lepo osećati svog rođenog sina duboko u sebi! Opusti se, uživaj…” – počela sam lagano da izdižem guzu i da se nabijam na sina.

 

Uspela sam za sekund da pogledam iza sebe i videla sam da smo savršeno stali u kadar. Spustila sam svoju glavu i počela da se ljubim sa Markom, sve jače se nabijajući na njega.

 

Marko: “Uhhh kako si uska mama, kako mokra… jebi me…uhh.” – reči su me napalile i sada sam se tako nabijala da sam osećala bol u donjem delu tela od napora.

 

Ceca: “Uhhh Marko… stani… sada ću ja leći na leđa a ti me jebi… jebi me jako, ne štedi me, spremna sam.”

 

Zamenili smo položaj i sada je on bio na meni. Raširila sam noge koliko sam mogla i pažljivo me je probio. Hvatao je ritam ljubeći moje grudi i grickajući moje bradavice.

 

Nisam bila u stanju da izdržim dugo osećajući ga u sebi. Moj sinčić, moj ponos i dika… jebao me je strastveno i jako! Prirodna ljubav majke i sina je preralsa u nešto više.

 

Shvatanje činjenice da sam mu skinula nevinost me je oduševljavala. Delovalo je potpuno perverzno, ali i prirodno da mu upravo ja kao rođena majka pokažem kako i šta da radi i da ga uvedem u čari seksa. Dala sam mu da jebe pičku koja ga je rodila i nema sumnje da je to ono što me je najviše palilo.

 

 

Ceca: “Aaaaa… jebi me, jebi…” – vrištala sam dok sam svršavala na njega. – “Svrši u mene sine… napuni me tom toplom supermom koju sanjam.”

 

Pogodila sam ga gde treba. Spusto je glavu na moje vrele grudi, ušao je što je dublje mogao i počeo da prska mlaz za mlazom tople bele tečnosti.

 

Grčio se na meni i osetla sam kako mu kurac polako gubi čvrstinu i napušta moj otvor.

 

Zadihan legao je pored mene. Tela su nam zračila toplotom, a znoj nas je obuzimala.

 

Marko: “Uhhh… mislim da ovo neću nikada zaboraviti mama. Hvala ti… volim te.”

 

Ceca: “Volim i ja tebe, ali ja sam ta koja treba da se zahvali. Usrećio si me i ispunio moje prljave snove. Zagrli me! Zagrli me, i ne puštaj.”

 

 

KRAJ                                                                                         MomLover

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 39 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Mama sin i komšinica.. Tuširao sam se rano ujutro ali ni jedno jutro nije bilo dovoljno rano za moju mamu. Uvek je ustajala u cik zore, kućom su se već širili mirisi pripremanja ručka, posebno kada je leto ovako vrelo, mama je uvek kuvanje obavila rano pre prve vrućine,
Prije 8 dana · Dodao: Starman
Bolje ja da je punim nego neko drugi... Vreo dan, ja sam kući, ujka je tada radeo u dijaspori, ujna je Radela u jednoj prodavnici i čuvala decu kući.
15.07.2019 · Dodao: IncestLjubav
Period sa početka bukvalno srednje škole kad je mama počela redovno da me tera na mirisanje njenih tabana i stopala u najlonkama što je kasnije postao ritual u našem domu.
14.07.2019 · Dodao: ivancha22
Incest mama i sin
10.07.2019 · Dodao: Starman
Kao i svakog klinca, poslali su me za letnji u selo. Skoro 3 meseca brale, smrt u najavi, ali nije ispalo tako. Najteze mi je padalo to sto sam bio u periodu kada sam mogao da izdrkam i na obican ujnin dekolte, kevina stopala u najlonkama, naguzenu tetku pored sudopere
05.07.2019 · Dodao: psiho12

Anketa
By Redd Prije 4h
By Coby007 Prije 6h

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories