Trenutno Pusicu pregledava 1171 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 18.05.2015 (18.05.2015) - Svi članci by Pusica

Erotske priče: Mali me dobro istresao *MATORKE*

Elvira je stara koka s nešto kila viška ali prilično jebozovna bez obzira na godine i kile. Dakle, kada se rastala ona i kćer naslijedile su veliku kućerinu nekih 40-50 kilometara od Zagreba. Sada već bivši suprug preselio se u SAD gdje je magistrirao i doktorirao. Kćerka je nakon završenog fakulteta otišla k njemu tako da je Elvira ostala sama u ogromnoj i lijepo uređenoj kući. Bivši suprug uredno joj šalje novac koji joj je i više nego dostatan za lagodan život. 

Elvira jako voli mlado meso. Kada kažem mlado meso mislim na mlade muškarce ali i mlade djevojke. Kada god dođe u Zagreb nazove me i tada odemo na kavu ili u kupovinu. Često mi je pričala o ludim tulumima koje organizira u svojoj kući i uporno me pozivala da dođem. Možda bi češće navraćala do nje da je bliže ovako mi se ne ide jer ono slobodnog vremena kojeg imam na raspolaganju potrošim ovdje u gradu ili bližoj okolici. No kako je bila uporna i detaljno mi opisivala scene sa svojih zabava zagolicala je moju maštu pa sam napokon popustila i obećala da ću već duću subotu doći na party koji je organizirala. 


Nisam uopće sumnjala da će biti sexa u izobilju a osim toga bila sam fino napaljena i željna žestoke jebačine i dobrog kurca. No da će mi se želja ispuniti i to više od očekivanog nisam ni slutila. Obukla sam crne samostojeće čarape s crtom odozada koje su uistinu izgledale sexi, suknju koja je dobrano bila iznad koljena i gotovo prozirnu košulju kroz koju su se jasno nazirale moje sise kao i nabrekle bradavice. Preko košulje obukla sam laganu jaknu jer nije mi baš bilo stalo do toga da vozači iz drugih auta bleje u mene ili da me policija čudno gleda ako me slučajno zaustave jer, do Elvire ima dosta vožnje.

Malo sam kasnila, tj. došla sam valjda posljednja jer, na parkingu ispred kuće bilo je već parkirano podosta automobila. Rolete na prozorima kuće bile su spuštene. Prišla sam masivnim drvenim vratima i pozvonila. Sve je očito bilo dobro izolirano jer iz same kuće prema van nije se čula nikakva buka, galama ili muzika. Tek kada su se vrata otvorila začula se prigušena muzika i poneki glas i smijeh. Vrata je naravno otvorila Elvira. Iskreno se oduševila kada me je ugledala. Odmah me je povela hodnikom do još jednih masivnih vratiju iza kojih je bila velika soba uređena prilično kićasto ali zanimljivo. Bila je to soba koja je zauzimala gotovo čitavo prizemlje. Uza jedan zid nalazilo se nekoliko trosjeda i dvosjeda a uokolo su bile razbacane fotelje. Svako malo bio je mali stolić ili kožni tabure. Na drugoj strani sobe bio je pravi šank iza kojeg su se nalazile police s raznim pićima i dva velika hladnjaka, vjerojatno zato da bi se u njima piće hladilo. Bilo je tu i nekoliko manjih okruglih stolova i stolica. Pored šanka ulazilo se u manju prostoriju koja je služila kao garderoba. Na prozorima su se nalazile masivne crvene zavjese i sve to skupa sličilo je neki bordel iz nekih prijašnjih vremena ali bilo je zanimljivo i sve je odisalo nekim erotskim nabojem koji se mogao osjetiti u zraku.Bilo je tu desetet do petnaest žena, uključujući i Elviru. Mahom su sve žene prešle tridesetu godinu a neke bogami i pedesetu pa možda i šezdesetu. Bile su fino upicanjene, našminkane i jebozovno odjevene. Muškaraca je bilo tek sedam-osam i svi su uglavnom bili mlađi od prisutnih dama. Elvira mi je rekla kako neki muškarci tek trebaju stići. Elvira je stala iza šanka i natočila mi piće. Primjetila sam kako me muški dio gostiju sa zanimanjem promatra i to mi je godilo. Nije trebalo dugo čekati da mi neki od njih priđe. Neki tip, prilično mršav i ne baš atraktivnog izgleda, osmjelio se i došao je do šanka. Na sebi je imao elegantno i skupo odijelo ali činilo mi se da je barem jedan broj preveliko. Elvira se diskretno odmaknula ostavivši nas same. Ubrzo sam saznala da se tip zove Vlado i da je inače iz Kutine a kod Elvire je čest gost. Upoznao ju je prošlo ljeto u Dubrovniku i otada su postali pravi prijatelji. Tip mi je djelovao pomalo dosadno i nije me uopće privlačio pa sam smišljala način kako da ga se otarasim i nađem nekog zanimljivijeg. 

Na vratima se začulo zvono i Elvira je brzim koracima krenula otvoriti. Ubrzo je u sobu ušao mlađahni tip ali jebeno zgodan. Za razliku od ovog uštogljenog Vlade ovaj je bio odjeven vrlo jednostavno. Majica kratkih rukava i traperice. Lik je bio fenomenalno građen. Majica mu je bila pripijena uz tijelo i jasno se naziralo njegovo lijepo oblikovano tijelo. Trapirice su bile takve da su naglašavale njegovu guzu. Crna kraća kosa zalizana briljantinom i zelene prodorne oči. Normalno da sam ga pasla pogledom i počela smišljati način kako da ga osvojim prije nego to učini neka od ostalih žena. Malo me iznenadilo to što su neke žene po njegovom dolasku otišle malo dalje od njega. Kao da su ga izbjegavale. Moj dotadašnji udvarač je primjetio kako gledam novopridošlog mladića i to ga je očito malo uvrijedilo. Elvira je prolazeći pored mene diskretno se nagnula i tiho mi rekla kako je novo pridošli tip prilično zgodan ali i jako zajeban. Produžila je dalje a ja nisam baš shvatila što mi je željela reći i što znači ono, zajeban?

Mladi pastuh se kratko pozdravio s nekima od prisutnih i tada me je snimio. Bez oklijevanja je krenuo prema meni. Prišao mi je i pružio ruku. Zvao se Leo. Vlado je shvatio da je suvišan i brzo se udaljio ostavivši mene i Lea same. Leo je predložio da uzmemo piće i sjednemo za jedan od stolova. Nije mi to trebao dva puta predlagati. Dok je razgovarao sa mnom gledao me je ravno u oči onim svojim zelenim očima i ja sam se osjećala poput nekakve šiparice, mada bi mu po godinama mogla gotovo biti mama. Iako je imao dječačko lice djelovao je samouvjereno, zrelo i sigurno. Brzo sam shvatila da je vrlo ineteligentan. Između ostaloga saznala sam da još ide na fakultet, aktivno se bavi sportom i obožava borilačke vještine. Uz to što studira, vikendima često radi kao redar u jednom klubu. 

Nakon, možda pola sata, ugodnog razgovora jednostavno i bez puno uvijanja predložio je da uzmemo piće i odemo negdje gdje ćemo biti sami, pritom je glavom pokazao na stepenice koje su vodile na kat. Nije gubio vrijeme a nisam ga željela gubiti niti ja. Pica mi je već lagano vlažila i od same pomisli da ću uskoro gutati mladu kurčinu. Ustali smo i otišli do šanka. On je iz hladnjaka izvadio limenku piva a meni je natočio čašu biljelog vina. Uzeo me je za ruku i poveo stepenicama na kat. Shvatila sam da Leo dobro poznaje raspored kuće što nije bilo nikakvo čudo jer vrlo vjerojatno je mnoge žene pojebao gore na katu. 

Došavši na kat našli smo se u dugačkom hodniku. S jedne i druge strane hodnika bilo je nekoliko vratiju. Leo je otvotrio jedna i uveo me u sobu. Upalio je svjetlo koje se moglo regulirati na prekidaču. Lagano je prigušio svjetlost tako da je sad soba bila diskretno osvjetljena. U sobi se nalazio veliki, čak ogromni, bračni krevet. Bio je tu jedan mali stol s lijeve strane i dvije stolice. Sa svake strane kreveta nalazili su se mali ormarići. Na desnoj strani bila su vrata koja su bila odškrinuta pa sam mogla uočiti da se tu nalazi mala kupaonica i wc. Leo je najprije uzeo čašu iz moje ruke te je stavio uz svoju limenku na stolić. A onda je počelo.
Najprije me je prilično grubo obgrlio rukama pritisnuvši me uza zid. Gurnuo mi je jezik u usta i dok smo se ljubili raskopčao mi je dugmad na košulji. Prilično oštrim tonom rekao mi je kako sam sad njegova kuja i kako moram činiti sve što mi naredi. Glas i pogled su mu se promijenili. Bio je nekako leden i prijeteći. Kroz tijelo su mi pršli trnci. Uzbuđenje se miješalo sa strahom koji je iznenada nastupio. Naredio mi je da dignem ruke u zrak. Učinila sam tako. Sise su mi izirivale iz razdrljene košulje... Kažiprstom i palcem obje ruke uhvatio je moje bradavice. Stiskao ih je i gnječio sve jače... Boljelo me i jaukala sam i na trenutak sam spustila ruke uhvativši njegove. Glasno je viknuo na mene nazvavši me prljavom kujom i naredio mi da odmah dignem ruke u zrak ili ću popiti šamarčinu. Shvatila sam da je ozbiljan i da ovo više nije niti igra a niti šala. Ponovo sam digla ruke u zrak grčeći lice od bola. On je očito uživao u boli koju mi je nanosio. Napokon je pustio bradavice. Gnječio mi je sise ljubeći me po vratu i sisama. Nekoliko puta ugrizao me za sise i vrlo dobro sam znala da će to na njima ostaviti krvav trag. Odmaknuo se i rekao da sada mogu spustiti ruke. Naredio mi je da se skinem ali da ostanem u čarapama i štiklama jer ga to jako uzbuđuje. On je vrlo brzo skinuo majicu. Ispod traperica nije imao gaćice. Ugledala sam njegov kurac koji se još nije u potpunosti digao ali i ovako sam mogla lako zaključiti da je prilično velik.

Sjeo je na stolac i uzeo limenku piva. Lagano je ispijao gledajući mene kako se skidam. U jednoj ruci držao je pivo a drugom je lagano drkao svoj kurac. Svukla sam se i sada sam stajala ispred njega ostavši samo u čarapama i cipelama, kako je želio. Svidjelo mu se što mi je pička obrijana. Raširio je noge i naredio mi da kleknem između njih. Znala sam što to znači. Klekla sam između njegovih nogu i uzela njegov kurac u usta. Primio me je rukom za kosu i to toliko čvrsto da sam umalo vrisnula. Vukući me za kosu određivao je tempo kojim sam mu pušila kurac. Čas brzo a čas lagano... Nabijao mi je glavu na svoj kurac nastojeći mi ga ugurati do jaja. Nekoliko puta sam se zagrcnula a iz očiju su mi krenule suze. Obilno sam slinila i nadala se da će to uskoro prestati. Napokon me je žestoko povukao za kosu unazad. Klečala sam glave zabačene unazad, suznih očiju i razmazane šminke. Držao me je tako gotovo minut ili dva pljuskajući me kurcem po licu. Iz limenke je prolio pivo mojim sisama. Podigao me je na noge i ustao se ližući tekućinu s mojih sisa. Potom mi je naredio da se popnem na krevet i naguzim se. 

Oslonjena na laktove s dupetom u zraku čekala sam... On je guštao u prizoru. Prstima mi je širio pičku pa me nekoliko puta pljusnuo po dupetu. Napokon je kleknuo iza mene i kurcem trljao po pički. Zabio mi ga je divljački do kraja. Zabio je nokte u moje guzove i žestoko me razvaljivao svojom velikom kurčinom... Povremeno bi smanjio tempo i nagnuo se naprijed kako bi mi mogao gnječiti sise. Uhvatio me je rukom za kosu i ponovo divljački razvaljivao. Govorio mi je da sam drolja, kurva, kuja... pljuskao me po guzovima i to prilično žestoko. Glasno sam jaukala, čak i vrištala ali to je njega još više palilo. Grubo me je uhvatio oko struka i okrenuo na leđa. Noge mi je podigao visoko u zrak i stavio na svoja široka ramena. Osjećala sam se poput krpene lutke. Bila sam posve nemoćna i posve u nemilosti tog mladog, nabildanog grubijana. Jebao me je u toj pozi nastojeći odgoditi svršavanje. Počela sam vrtjeti guzom nastojeći na taj način ubrzati njegovo svršavanje. Uspjelo je i osjetila sam da je pri vrhuncu no izvukao je kurac ne želeći još svršiti. Na koljenima je došao do mojeg lica. Rukom mi je podigao glavu i ugurao mi svoj sluzavi kurac u usta... Nekoliko sekundi kasnije sperma mi je punila usta... I dalje je rukom držao moju glavu ne dopuštajući da je skinem s njegova kurca. Sperma mi se cijedila niz bradu, po vratu sve do sisa. Napokon je izvukao kurac iz mojih ustiju opalivši mi njime šamar. 


Prvi je otišao do kupaonice na tuširanje. Pomišljala sam kako bi možda bilo najbolje da se obučem i odmah odem ali ovakva musava, razmazane šminke, natopljena spermom nisam mogla izaći dolje u prizemlje. Sačekala sam da Leo izađe iz kupaonice. Ubrzo je izašao mokar i omotan ručnikom. Nakon tuširanja krenula sam se odijevati. Pretrnula sam kada je Leo upitao zašto se odijevam kada još nismo završili. Rekla sam kako jednostavno više ne mogu ostati i moram krenuti kući. Šutio je kratko a onda rekao kako nema ništa protiv ali pod uvjetom da obećam kako ću doći iduću subotu jer, ono što želi je jebati me u guzicu. Mislio je to učiniti još ove noći ali ako moram poći neka to bude idući put. Odjenula sam se i otišla u kupaonicu kako bi koliko toliko popravila frizuru i osvježila lice nekim kremama koje sam našla u ormariću. Izašla sam i krenula prema vratima. Leo me je uhvatio za ruku. Išli smo hodnikom prema stepenicama kada se sjetio da mu nisam obećala dolazak iduće subote. Zaustavio me je i ponovo pitao hoću li doći? Što sam mogla nego obećati da hoću jer, u suprotnom vrlo vjerojatno me ne bi pustio prije nego me pojebe u guzu. Bili smo pri dnu stepenica kada me pitao želim li popiti još jedno piće. Nije mi padalo na pamet, željela sam što prije sjesti u auto i odjuriti put Zagreba. Prolazeći prizemljem nastojala sam nikoga ne gledati ali dobro sam znala da svi gledaju mene i vrlo dobro znaju kakvu sam torturu prošla. Izašla sam napokon napolje i sjela u auto. Leo me dopratio skroz do auta podsjetivši me na odlasku kako se vidimo iduću subotu. Čak me je i poljubio u usta. Laknulo mi je kaad sam napokon izašla iz dvorišta na cestu. Sad mi je najveća briga bila kako prikriti masnice i ugrize na sisama i guzi a da mi to muž ne primjeti.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 12 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  ona49sa: 
   
  totalno glupa prica. ja bih ga prijavila za silovanje. nisu mi jasne danasnje zene, ali nikako. kada ste tako glupe, neka vas muski jasu i udaraju. nista bolje niste ni zasluzile.
   
   11.07.2015 
  1 bod
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Zabava je bila u punom jeku, kako u sali tako i oko nje. Bio sam sa ženom i punicom. Nisu puno sličile jedna drugoj. Žena je bila vitka, s dugom tamnom kosom punim, čvrstim grudima. Figura iz snova . Punica je imala nešto manje grudi, ali zato široku zdjelicu. Ima 55 godina, srednje duga plava kosa, naravno dodatno ofarbana
02.07.2019 · Dodao: Pusica
Nisam ni ocekivao sta mi se sprema nakon sexa sa curom, jedno nezaboravno iskustvo sa starijom zenom.
03.06.2019 · Dodao: milfhunter021
Ćao moje ime je Milan čitao sam dosta erotskih priča pa sam odlučio da podelim svoje prvo iskustvo koje zaista liči na erotsku priču ja imam 22 godine i od svoje 18.sam imao mnogo sexa ali pre svog 18.rođendana sam bio nevin i to skroz nevin
16.05.2019 · Dodao: hade999
Dali ste se ikad palili na stariju zenu koja je izgledala kao da je vasih godina e pa ovo je prica o majci mog frenda... koja bomba
15.05.2019 · Dodao: PatrikSlavonija
Ni slutio nisam da cu jebati matorku.. Cao drugari.Imam 26 godina i skoro oduvek su me privlacile starije zene.Ne znam zasto valjda su to neke mlade godine kada svaki momak pozeli da u svoju "knjigu seksa" upise i jednu matorku
12.05.2019 · Dodao: Bogdan_Crn

Anketa
By Zamjenik1234 25.06.2019
By Izdrzljiv69 18.06.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories