Trenutno Pusicu pregledava 1296 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 30.08.2017 (30.08.2017) - Svi članci by Pusica

Imam 46 godina i udata sam. Muž mi radi u Nemačkoj a ja sam sa dva sina, blizanca . Živim u jednom selu kod Novog Sada. Nisam neka svetica. Moram da se snalazim, bez sexa nemogu a muž nije tu kad treba. Pa i on tamo sigurno ima neku.

Prošle zime preko raspusta mi je u goste došla kćerka od moje sestre koja živi u Bosni. Vršnjakinja je mojih sinova.

Lepa, zgodna i stasita devojka. Svako veče su izlazili i dobro su se slagali, nisam im branila ni da dovode društvo i da prave žurke. Bili sa društvom ili ne svako veče su ostajali do ujutro a po danu su spavali do popodnevnih sati.

Uglavnom su slušali muziku i zezali se, Nisu mi smetali a i kuća nam je dobro izolovana tako da ni komšijama nije smetala buka.

 

Jednu noć sam negde posle ponoći izašla u WC i primetila da se nečuje muzika a da je kod moje sestričine upaljeno svetlo. Iz radoznalosti sam otišla do vrata da vidim šta rade. lagano sam prišla vratima i neprimetno otvorila.

Imala sam šta i da vidim.

Ona je ležala na krevetu, gola, zadignutih nogu na ramena jednog od mojih sinova koji ju je jebao, a drugi je stajao sa telefonom pored njih isto tako go i sa dignutim kurcem. Snimao ih je telefonom.

Nisu me primetili dok sam stajala na vratima i sve to posmatrala. Nekako mi je bilo drago što vidim sinove da jebu, postali su pravi muškarci. Malo mi je bilo samo nezgodno što baš nju jebu, Sestru od tetke.

 

Prva je ona primetila da sam ja u sobi i naglo odgurnula sina koji je jebao i sklupčala se uza zid u uglu kreveta.

Sin koji je jebao je skočio sa kreveta i stajao sa dignutim kurcem tik ispred mene,. Da li od uzbuđenja što me video u skoro providnoj spavaćici ili od straha kurac mu je počeo da pulsira i sa baca mlazeve sperme u mom pravcu. Poprskao mi je spavaćicu i par kapi mi je palo na ruku.

Ovaj drugi je pokušavao da sakrije svoj dignuti ponos ali nije u tome uspevao.

- Šta to radite?

Pitala sam.

Ćutali su svi troje.

A ja sam se samo nasmejala i rekla:

– Samo se vi deco jebite! Kad će te ako sad nećete.

Po izlasku sam se okrenula i dobacila:

– Samo pazite da joj dete ne napravite.

Kada sam otišla iz sobe nisam mogla odoleti da ne poližem onih nekoliko kapi sperme što su me poprskale po ruci.

 

Posle jedno pola sata kod mene u boravak je ušla ona i sva crvena u licu rekla:

– Tetka nemoj njih da kriviš, ja sam svemu kriva.

– Nema veze, tetka se ne ljuti, šta je tu je. Samo se vi deco jebite i uživajte. Odavno sam primetila da obojica drkaju i bojala sam se da ne zastrane. Sad mi je drago što sam videla da su normalni momci i da vole devojke. Pa makar to i ti bila.

Poljubila sam je u glavu i rekla:

– Samo vi deco nastavite, kao da ja nisam tu.

Ostala je kod nas do kraja zimskog raspusta. O tome nisam nikad pričala sa sinovima. A nju sam kad je pošla kući pitala.

– Kako jebu oni moji mangupi?

– Ne brini tetka. Odlični su.

 

I dan danas vidim tu sliku. Oba sina stoje ispred mene sa podignutim kurčevima.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 29 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Moja strina imala je u to vrijeme 32 godine ,manje sise,veliku seksi guzu,ja sam u to vrijeme imao 16 godina i ne bas prevelik ali krut 14cm alat.Živim u istom dvoru sa stricem i strinom.Stric je bio na poslovnom putu.Ovo mi je bio prvi sex
Prije 2 dana · Dodao: ledo_jebac
Prvi zraci sunca probijali su se u sobu, još uvek pospan ležao sam na krevetu a misli su počele da se gomilaju. Razmišljao sam o odnosu sa mamom i o svemu što se dešavalo (Nastavak doživljaja mame i sina),znao sam da bi nas ceo svet osudio kada bi saznali šta se između nas dešava
Prije 3 dana · Dodao: Starman
Zovem se Lea imam 18 god… Prvi put sam spavala sa ocem! Bilo je nezaboravno iskustvo! Bio je to jedan obican dan…Tata se vratio sa posla,a mama je bila na poslovnom putu. Ja sam pisala neki domaci,a onda je tata upao u sobu...
Prije 13 dana · Dodao: Pusica
Mama i sin na vikendu, Približavao se još jedan vikend, bilo je leto i razmišljao sam šta naš grad ima da ponudi a da nisu samo izlasci i dobro hlorisan bazen
30.03.2019 · Dodao: Starman
Živeo sam sa mamom u malom gradu u garsonjeri u vrlo skromnim uslovima. Oca nisam ni viđao jer nas je napustio još dok sam bio beba. Imali smo jednu sobu koja je bila i dnevna i spavaća, sa jednim krevetom.
28.03.2019 · Dodao: napaljeni_kosta

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories