Trenutno Pusicu pregledava 1436 napaljenih
Mama i sin u incest ljubavi - V dio
 

ClanoviPusa chatErotske price - Erotske ispovesti - Seks i porno pričeHot or NotDomaći pornićiSlikeSex oglasiAnketeSex IgriceForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 14.06.2017 (14.06.2017) - Svi članci by pusica

Incest priče - Sledeći dan se skinula i probavala neku staru odeću, birajući gaće i grudnjak.Shvatila je da nema baš nešto naročito i da mora da se ponovi.Do podneva bila je van sebe od želje.Želeći da uradi nešto stvarno pervezno i zločesto.Donela je stolicu iz kuhinje u dnevnu sobu, skinula se gola, i otvorila zavese.

 

Sela je u stolicu, leđima okrenuta od prozora, gole sise stavila na stol kraj tanjira, raširila noge i počela da se igra sa pičkom,skoro se nadajući da će neko naići,poštar možda, ili neki prodavač ili neko ko naplaćuje nešto.Posle nekoliko trenutaka, okrenula je stolicu prema prozoru, šireći noge ponovo.Prstenjačila si je pičku uzduž procepa, zatvorila je oči skroz.Jedan prst si je nabila u pičku, drugom rukom je masirala klitoris.Stenjala je glasno i opušteno.Imala je i pre maštanja o egzibicionizmi i sada je to i ostvarila, izlažući se tako celom svetu zahvaljujući svom sinu koji ju je i uveo u sve te perverzije.Odjednom se pojavio Borko, gledajući kroz prozor.Anđa se bacakala u stolici jebući samu sebe.Borko je ušao i stao pred nju bez reči.Nagnuo se nad nju i počeo joj milovati sise, ljubeći je.

>> Mama i sin u incest ljubavi - IV dio

"Borko, stavi ga mami u pičku! Treba mi da budem jebana, jako mi to treba! Molim te jebi si mater, odmah, jebi me i to duboko!".

To što je bila gola, pred svojim prozorom od dnevne sobe delovalo je napaljujuće na nju.Egzibicionistička želja bila je jaka, i misli da je želela da je neko vidi dok jebe vlastitog sina...bilo ko, muško ili žensko.Držala je svoje butine širom otvorene dok je sin spuštao farmerice do kolena, i zavlačeći joj se među noge.Anđa je povukla kolena prema sebi na svoje sise, a oči su joj zasijale ludačkom požudom.

 

Borko joj je zabio kurac u njenu sočnu pičku, čineći da je ona uzdahnula sa blaženim izrazom lica.Ruke je postavio ispod njenih kolena a njegov kurac je ulazio i izlazio iz mamine pičke.Mljackajući zvukovi su izlazili iz njenog međunožja a uzdasi strasti iz njenog grla.Oči je zatvorila, a mrdala je guzicom u ritmu kojim ju je nabijao sinov tvrdi kurac, zamišljala je kako neko izvana kroz prozor viri, a možda i drka, ili neka žena sa rukom u gaćicama, ako ih nosi, se prstenjači dok ona jebe svog sina za njihovo uživanje.

- "DA LI VIDIŠ SVOJ KURAC KAKO IZLAZI IZ MOJE PIČKE DUŠO?"stenjala je."VIDIŠ LI KAKO MAMINA PIČKA USISAVA TVOJ TVRDI KURAC?".

- "Vidim ma, vidim,"uzdahnuo je Borko i nastavio brže da je jebe.

- "GLEDAJ SVOJ KURAC KAKO ULAZI U MAMINU PIČKU! UHHHHHHH,OSEĆAM KAKO ME LUPAŠ JAJIMA PO ŠUPKUUUU...JAČE ME JEBI DA ME JAČE LUPAŠ JAJIMA...VIDIŠ KAKO MAMA RAZBIJA MUŠKA JAJA O ŠUPAK! AJJJJJOOOOJJJ,TAKO MI JE LEPOOO BORKOOO! PRELEP JE OSEĆAJ KADA ME LUPAŠ JAJIMA PO GUZICI, SA KURCEM TAKO DUBOKO U MENI!".

- "Mrdaj guzicom mama!".

- "PA MRDAM!".VIDIŠ KAKO MRDAM DUPETOM!"

- "Raširi pičku mama."

- "UHHHHH,HOĆUUU,SAMO ZA TEBE;"promrmljala je Anđa, spuštajući ruke na zadnji deo bedara, prstima dolazeći do pičke i šireći i rastežući usmine."JEL TI OVO DOVOLJNO ŠIROKO DUŠO?"

- "Predivna si mama.""Mama, jebem te."

- "JEBI ME,JEBI MAMINU PIČKU JAČE. MAMINA PIČKA TI DAJE JEDNO DOBRO PUŠENJE,VIDIŠ KAKO GA UVLAČI U SEBE? TOOOO,DUŠO MAMINA TOOOOOOO! SKORO SAM SVRŠILA!",vrisnula je mama.

Borko ju je počeo jebati žešće.Anđa je počela žestoko da svršava, pička joj se grčila.Mlaz za mlazom Borkove sperme koji je izleteo iz njega čim je prvi put mišić njene pičke počeo da mu steže kurac i pulsira oko njega.

 

Njene dlakave debele usmine sisale su mu kurac i gladno ga stezale.Polagano, njeno telo se opuštalo, i ona je osetila kako mu kurac omekšava u njoj

Oboje su bili toliko okupirani i obuzeti svojim zadovoljstvom;da nisu primetili da se Anđina maštarija ostvaruje.Ne na način na koji je želela, ali skoro.Stajali su ispred prozora, lica pritisnutih na staklo,Anđini otac i majka gledajući svoga unuka, širom raširenih usta u neverici.Otac joj je šetao Maksa a potom mu se pridružila i njena majka.Pogled im je privukao pokret u kuči pre nego što su došli do vrata.Oboje su drhtali i tresli se dok su ih gledali, isprva zbunjeni onime što rade, potom ljuti i besni, a napokon se i neko čudno uzbuđenje pojavilo ispunjavajući ih.

 

Slike njihove ćerke, kako ju jebe rođeni unuk dok ona vrišti pod njim jurili su im kroz glave.Naravno bilo je tu i ljutine  i razočarenja, ali činjenica da im unuk jebe ćerku je bila nekako erotična.Anđin otac je shvatio da mu se kurac pomalo ukručuje i postaje sve tvrđi.Gledao ih je uzbuđeno, kurac mu je oticao.Prvi put u životu je video kako mu neko jebe ćerku, a sada je gledao kako mu unuk piša u ćerkinu dlakavu pičku.

- "Pa jesi li ti normalan, kako možeš da se diraš po kurcu dok ti unuk u incestu jebe ćerku?"pitala ga je Anđina majka.

- "Daj ne seri, ti mi pričaš o perverziji a i sada imaš vibrator u gaćama, vidi se na koga je Anđa povukla perverznu liniju u obitelji.",uzvratio joj je muž.I oboje su nastavili gledati.Anđelka i Borko nisu znali da ih neko promatra,a naravno da nisu očekivali da to budu njeni roditelji.

Kada je ovo video otac jaja su ga počela boleti, stegao ih je.A oči samo što mu nisu iskočile kad je to video.Anđelka je prošla prstima kroz guste dlake svoje pičke, vukući ih prema sebi,rastežući si pičku.Vrtela je dupetom ponovo.

- "IMAM OSEĆAJ KAO DA BIH MOGLA PONOVO DA SVRŠIM BORKO SINE;JEBO TE KAKO JE VRELA,OSEĆAM KAKO MI SE PREKO ŠUPKA PRELIVA,UHHHH KAKO JE DOBRO!TAKO SI DOBAR JEBAČ!".

- "Pri kraju sam mama.

- "ZNAM,OSETIM,NABIJ MI GA U USTA ODMAH!".

Borko je došao do njenih ramena, iz kurca mu je još kapala po koja kap .Anđelka je zatvorila usne oko njegovog glavića i počela mu pušiti,stenjala je, još jedanput nabijajući si prste u pičku, drkajući si međunožje, trljajući ga žestoko gore dole.Anđelkin otac je za to vreme ispred prozora zavukao svojoj ženi ruku među guzove i nabio joj prst u šupak i počeo je jebati njime.

 

Hteo joj je nabiti nekoliko prstiju u pičku, ali ona je bila ispunjena vibratorom koji je majka njena nabila u sebe i izašla tako u šetnju.Počela je imajka da joj se uvija pod muževim postupkom dok gleda unuka kako joj jebe ćerku zamišljajući da je i sama nataknuta na njegov kurac.Ustima je obuhvatila sinov mokri kurac, jezikom klizeći po njegovim od pišaće mokrim jajima, sisajući mu kurac u među vremenu,oči su joj se zaklopile kako je usisavala okus pišaline u svojim ustima.S vanjske strane prozora, njezin otac je izvadio kurac napolje i njena majka počela mu ga je drkati gledati kako joj ćerka uživa u dobrom seksu.Oboje nisu doživeli ovakvo uzbuđenje godinama.Nisu više oećali ni bes prema njima, ni gađenje, samo uzbuđenje koje im je u braku godinama nedostajalo.

 

Kao da su se oboje ponovo našli, uzbuđen je bio tata kada mu je žena drkala kurac a on joj izvukao matore sisetine napolje a ona ih je samo naslonila na prozor dok joj je on drugom rukoma prstenjačio šupak gledajući radnju unutar kuće.Njegova jaja su se ponovo ispunjavala kako odavno nisu.Majka joj je uzdisala vani, kao i njena ćerka u kući.

 

Anđa je stenjala, sećajući kako joj se sinov kurac u ustima ukrućuje.Pogledala ga je prema gore, u lice, u oči, privlačeći svoja usta dublje na njegov kurac.

- "BORKO,JEBI ME U USTA,PRCAJ ME U MOJA USTA SINE,ODMAH! JEBI MAMU U USTA ONA KAKO JE U PIČKU JEBEŠ!UUUUHHHHHH,GFLEDAJ ME KAKO SI NABIJAM PRSTE I PIČKU; POGLEDAJ KAKO SE PRSTENJAČIM!AJDE LJUBAVI MOJA...JEBI ME U USTA I UDAVI ME U SVOJOJ GUSTOJ I UKUSNOJ SPERMI,DAJ MI SPERME,PODMAŽI MI GRLO SPERMOM BRZOOOOO!".

Držeći majku za obraze, Borko je buljio u njene prste kako ulaze u njenu dlakavu pizdu, ispunjenu pišakom još uvek, i počeo ju je jebati u usta.Anđela je stenjala glasno, mrdajući dupetom besramno, Borkov kurac joj je klizio po jeziku, a usne su ga čvrste držale u ustima.Gutala je gladno i pohlepno njegovu svršotinu kojoj nije dugo trebalo da se pojavi

Uživala je u gustini i vrelini sperme koja joj je klizila niz grlo.Sinova mlada jaja, dragocena jaja, su udarala joj po bradi, dodavajući joj na težini onoga što se dešavalo.Oboje su pristisli lica uz staklo, a njena majka je i sise koje su razlivene bile van haljine pritisla uz prozor buljili u svoju ćeru koja je imala širom otvorene noge, držala je kurac svome sinu i nadrkavala ga, nabijajući si ga u usta uživajući u okusu kurca koji je imala u ustima.Ali i par s venjske strane prozora je uživao.Otac joj se jedva suzdržavao, poželeo je da utrči u kuću i da ga nabije ćerki u šupak i da je izjebe divlje, dok bi ona sisala kurac svome sinu, a njegov unuk bi lizao pičku svoje bake.Borko je sve brže jebao mamu u usta i približavalo se novo svršavanje.

- "Mama, spreman sam ponovo,"rekao joj je sin.

- "MMMMMHHhhhhmmmmm,"mumlala je Anđa i nabijala si prste u pičku odižeću dupe.Sa grčem, počela je da svršava, a pička kao da joj je progutala prste, a sin je ispucavao mlaz za mlazom sperme u njena usta.Svršio je baš obilno i malo joj se videlo belog na krajevima usana jer nije stigla sve da proguta.U svoj uzbuđenju Borko je izvukao kurac iz maminih usta.Anđelka je protestvovala, širom otvorenih usta.S druge strane prozora njeni otac i majka bili su u nekom svom svetu ne skidajući oka sa stručnog jebanja kojim su bili zauzeti njihova ćerka i unuk, oboje su gledali kako im unuk svršava ćerki u otvorena usta.Tada je Borko ugledao dedu, ali i babu sa sisama nabijenima na prozor.

 

Mama i sin u incest ljubavi - VI dio

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 8 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Legne ona potrbuške a ja je masiram od stopala sve do leđa , ona proizvodi zvukove zadovoljstva eh kako imaš dobre ruke , ovo meni baš treba ovako neka masaža , sada ne trebam plaćati masera kada imam tebe reče ona.
Prije 20h ·
Kao mladi tinejđer moji prvi dodiri sa drkanjem su bili pornici i erotske price. Tada sam poceo i da se razvijam ko musko i sve zene oko mene su bile potencijalne osobe za seks naravno osim obitelji. Nedaleko od mene je živo stric sa svojom ženom Dijanom i ćerkom pa smo se mi dosta druzili. Dosta vremena sam provodio kod njih. Kako su se moja seksualna čula razvijala prva žena na koju sam počeo drkat bila je moja strina Dijana.
Prije 4 dana ·
Bilo je leto,mesec avgust,krajnje vreme da se ode na more.Posle dugo vremena nagovaranja matoraca,prihvatili su.Odlucili smo ici na more slede nedelje.Plan je bio obici primorje a krajna destinacija trebao bi biti Bar.
Prije 7 dana ·
Nastavak priče "ludih 10 dana kod tetke".. Nakon njenog odlaska miran sam otišao gore još pod dojmom njenog poljupca i namigivanja koje je očito značilo neku vrstu njenog odobravanja. U glavi su mi se stalno vrtile slike njenog velikog dupeta i iznemogle bolne grimase na licu koja se pojavljivala dok sam je divljački razvaljivao. Cijelo vrijeme sam pogledavao na sat i čekao pet sati i njen dolazak kući
Prije 9 dana ·
Jebao sam svoju strinu,incest priča, Jos od malena kada sam prvi put svrsio ,svrsio sam misleci na strinu. Ona ima nekih 50 godina ali za mene izgleda veoma mladje. Stric je umro pre desetak godina i ona je ostala sama,zeljna dobrog seksa i bilo kakvog kurca. Dok sam bio mladji visio sam pod njenim prozorom kao voajer,gledajuci je kako se tusira i drkajuci ga non stop.
Prije 10 dana ·


Anketa
By Vatrena25 27.01.2018
By Vatrena25 27.01.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories