Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 02.01.2019 (02.01.2019) - Svi članci by Starman

Dani su prolazili  odnos između moje mame i mene se nije menjao (Mama ispuni mi san - I dio). Barem ne kako sam ja očekivao a verovatno i ona. Znali smo oboje da se desilo nešto neočekivano i to sad već više puta, takva intimnost između majke i sina je bila nezamisliva, zabranjena a opet oboje smo uživali u tome! Mislio sam da će se sad sve preokrenuti da nećemo moći normalno ni da razgovaramo, međutim nije bilo tako, ona je i dalje bila žena koja me je rodila i brižna majka a ja njen sin o kojem je brinula od rođenja i beskrajno volela.

 

Sedeo sam u kuhinji dok je moja mama Slađa spremala doručak.Bila je okrenuta ka šporetu i zauzeta spremanjem hrane a još uvek sanjiv sa kafom ispred sebe a onda slike....Počeo sam da se prisećam sna i to ne svega samo par slika na kojima smo mama i ja bili u zagrljaju, ona mi je bila u krilu, licem okrenuta prema meni i nežno me ljubila po obrazima i mazila po kosi.To nije izgledalo nimalo perverzno ali mama u krilu, poljupci bilo je dovoljno za sada već ozbiljnu erekciju u mom šortsu ! Ustao sam i prišao mami koja se malo trgla jer me nije očekivala iza nje, zagrlio sam je i poljubio u obraz, ruke su mi bile na njenom stomaku i samo sam joj šapnuo na uvo - mama sanjao sam te ! - Ludo jedna, šta si to sanjao? - rekla je nekako mazno a moje ruke su već bile na njenim butinama, telo sam priljubio uz njeno tako da je na guzi osetila moj nabrekli penis.- Aaaahhh, nisam ni mislila da je nešto drugo - rekla je kroz uzdah, mama dođi da ti pokažem, rekao sam dok sam joj mazio butine preko lake letnje haljine.

- Ćekaj Zoki, doručak - rekla je dok je vidno uživala u mojim dodirima. - Nisam gladan, dođi - uzeo sam je za ruku i poveo a ona je sa osmehom devojčice krenula za mnom. Seo sam na stolicu i rekao - sedi mi u krilo. Kao da je znala, opkoračila me je, sela u moje krilo, zagrlila me oko vrata. Nežno me je gledala a svoje međunožje sve više primicala mom, noge su joj se sve više širile, pogledao sam dole a njena haljina se sada već sama povukla na gore otkrivajuću snežno bele gaćice koje su bile u potpunom kontaktu sa mojim šortsom ispod koga pulsirao penis u punoj erekciji! - I šta sad? - kroz osmeh me pitala dok je guzom već počela lagane pokrete gore-dole. Hteo sam da joj kažem za poljupce ali to nije bilo potrebno, prvo me je blago poljubila u usne a kad sam prihvatio poljubac, blago je gurnula jezik u moja usta ! To je bilo tako erotično i neverovatno lepše nego u mom snu, uhvatio sam je za guzu i snažno priljubio uz sebe, reke su mi sada bile ispod haljine, na gaćicama, osećao sam njenu vrelinu dok je poljubac postajao  sve ozbiljniji, usne su nam bile otvorene i spojene, jezici u svom zagrljaju.

- Mama, rekoh kad je na kratko odvojila usne od mojih,  - znam, dođi - ustala je iz mog krila povela me ka trosedu koji je bio malo dalje, sela je na njega i haljinu povukla na gore, noge su joj bile blago raširene a na gaćicama vidna vlažna mrlja. Izludeo sam od tog prizora, kleknuo sam pored troseda, između maminih nogu i glavu odmah spustio do njenog međunožja pekrivenog mokrom tkaninom. Znala je već da me strašno pale te gaćice u dodiru sa njenom macom pa se samo prepustila dok sam jezikom, ustima i nosem prelazio po skrivenom otvoru! Ruke je lagano spustila na moju glavu i priljubila je na svoje međunožje koje je u ritmu uzdizala ka mojim ustima.Maca joj je ispuštala sve više sokova koje tanka tkanina više nije mogla da upije - uživao sam u njenom uzbuđenju ! Onako musav od njenih sokova, stao sam na trenutak, podigao maminu guzu i povukao gaćice kako bih imao slobodan prilaz maminoj vulvi. Iza crnih sjajnih dračica virile si nabubrele otvorene vlažne usnice kojima je hitno bila potrebna pažnja, pogledao sam u mamine od strasti zamagljene oči i brzo se sjurio nazad između njenih nogu. Jezik mi je brzo bio duboko u njoj a palcem sam mazio klitoris. Neverovatan je to osećaj, pružiti užitak na takav način predivnoj ženi koja te donela na svet i saznanje da potpuno uživa u tom zabranjenom dodiru ! Obožavao sam međunožju rođene mame koje se spremalo da eksplodira ! - Sine, siiineee - čulo se sa njenih usana dok je moju glavu snažno pritisnula na svoju vaginu i oblila moje lice sokovima svog orgazma! Znam da se joj pokreti međunožja bili grčevi vrhunca i zadovoljstva a i za mene je to bio raj, nisam se odvajao od mame, usne su mi bile priljubljene za njenu macu, jezik duboko u njoj dok nije prestala da svršava.

 

 - Zoki, mama je..... - nisam joj dao da završi , pridigao sam se onako obliven njenim sokovima i spojio svoje usne sa njenim, nije očekivala to, još se oporavljala od snažnog orgazma ali je brzo prihvatila moje usne i jezik. Dok smo se ljubili ja sam spustio šorts i oslobodio sada već bolnu erekciju, nisam više mogao da izdržim, prineo sam ud maminom vrelom otvoru i u jednom pokretu ušao duboko u nju. - Sineee, polako - rekla je a ja sam na svom penisu osetio svu toplinu i vlažnost svoje mame, vagina joj se grčila oko mene, pomislio sam - Bože, mama još uvek svršava ! Neopisiv užitak mi je strujao celim telom, nisam se pomicao, samo sam do kraja bio u njoj, gledao sam u mamino lice i usne otvorene od zadovoljstva koje sam joj pružao. Unutrašnost njene mace je blago masirala moj penis dok je glavić onako nabrekao pretio da uđe u utrobu iz koje sam došao na svet !  - Nikad niko ovako duboko nije bio u mami - reče mi na uvo dok je noge obavijala oko mojih leđa. Pogledao sam dole, naša međunožja su bila potpuno spojena,  stidne dlačice isprepletene, mama je prva počela sa laganim pokretima. Ja ništa nisam radio, ona je, spojena sa mnom pomerala svoje međunožje, masirala moj ud unutrašnjim mišićima a glavić je bio obavijen otvorom njene materice ! Ovo je bilo nestvarno, niko ovo ne može dugo da izdrži pa ni ja. Samo saznanje da sam potpuno spojen sa rođenom majkom, koja bukvalno ne da svom sinu da izađe iz nje je previše a onda još mamine reči - sine duboko, duboooko svrši u mamu, to je mama rodila, hoću da vratiš deo sebe u maminu utrobu ! - Maamaaa, urliknuo sam i počeo da joj punim utrobu spermom, ovo je bio do sada najjači orgazam u mom životu, mislio sam da nikad neće prestati, ud mi je pucao od čvrstine a mlazevi nisu prestajali da pune njene dubine dok se vagina ritnički stezala oko njega, iz nas je curilo dok smo se gubili u neverovatnom zajedničkom orgazmu. Kad sam se malo povratio, još uvek potpuno spojen sa mamom, primetio sam njene gaćice oko jedne noge , samo sam rukom uzeo tu  divnu vlažnu tkaninu prineo licu i duboko udahnuo, mama me je pogledala i oboje smo prasnuli u smeh.....

Pročitajte nastavak priče mama ispuni mi san - 3 dio

 

PRODAJE SE PUSICA.COM, kontakt mail možete vidjeti ovdje

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 37 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se

Povezani sadržaj
Ova prica je istinita i samo jedna u nizu.. Zovem se Sasa imam 20god.zivim sa mamom. Otac je umro pre 2god.Od petnaeste godine palim se na mamu gajim jako lepa erotska osećanja prema njoj
11.10.2019 · Dodao: moka123
Priča je nastavak priče Naplata-kockarskog-duga-II-dio.. Uveče su svi legli po Alekovom rasporedu, on i Mina u Minin i Viktorov bračni krevet, a Marijana i Vikotor u Marijanin krevet. Naređeno je da svi spavaju goli.
11.10.2019 · Dodao: Glavonja
U tom trenutku zazvoni telefon.Ana mi doda tel reče mama.Zvala je da vidi da li joj je bolje rekoh dobro je,evo da je čuješ.Zavrsili su razgovor-upitah je Ocemo li na ručak-reče mrtva sam gladna al ne mogu ništa gadi mi se.
18.09.2019 · Dodao: blackbomb
Sjedio sam na kauču i gledao TV obučen samo u boxerice,Ana je izašla iz kupatilo ogrnuta peskirom.Samo smo se pogledali. (Nastavak priče Moja blizankinja),
18.09.2019 · Dodao: blackbomb
Moje ime je Nikola imam 19g.Zivim sa ocem Markom koji drzi agenciju za nekretnine mamom Sanjom profesoricom biologije i sestrom blizankinjom Anom sa kojom sam veoma blizak i izmedju nas nema nikakvih tajni pricamo o svemu
18.09.2019 · Dodao: blackbomb
Anketa
By Milii11 Prije 8 dana
By isidorak Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories