Trenutno Pusicu pregledava 640 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 23.04.2019 (23.04.2019) - Svi članci by Starman

 

Prvi zraci sunca probijali su se u sobu, još uvek pospan ležao sam na krevetu a misli su počele da se gomilaju. Razmišljao sam o odnosu sa mamom i o svemu što se dešavalo  (Nastavak doživljaja mame i sina),znao sam da bi nas ceo svet osudio kada bi saznali šta se između nas dešava. Ipak, izostajao je onaj osećaj krivice koji sam očekivao, znao sam da nije normalno, čitao sam o Edipovom kompleksu ali mi iz glave nisu izlazile scene vođenja ljubavi sa mamom. Na kraju nijedno od nas  dvoje nije bio prisiljen na nešto što nije želeo.....?  Pucala mi je glava, setio sam se devojaka u koje sam bio zaljubljen do ušiju, kojima sam stidljivo prilazio, sa mnogima ( na žalost) bio samo drugar. Ta privlačnost je i dalje bila tu ali mama.....Ona je jednostavno uvek bila tu kao što su verujem i ostale majke svojim sinovima, zapitao sam se da li se možda neka tajna krije i u drugim porodicama? Misli su bile prekinute blagim kucanjem, moja mama Slađa je ušla sa poslužavnikom na kome je bila sveže skuvana kafa.

- Budan si ?, tiho je upitala i stavila kafu na sto pored kreveta. Nema niišta lepše od mirisa kafe ujutro, pomislih, mama je sela na fotelju pored, uz miris kafe do nozdrva mi je dopirao i miris njenog tela, mokra kosa bila je znak jutarnjeg tuširanja. Seo sam na krevet  sa čaršavom koji je još uvek prekrivao delove mog tela i onako pospano je pogledao. Misli od malo pre su se raspršile dok sam je sa sanjivim osmehom posmatrao. Toliko pažnje i ljubavi u jednoj osobi, ženi koja me je sama othranila i pružila sve što može, jednostavno bio sam zahvalan !

-Odakle taj zagonetan osmeh ?, upitala me je i pomazila po kosi. -Pa, dobio sam kafu u krevet, uživam mama, hvala ti. Uzvratila je osmehom ali i setnim pogledom, osećao sam da sledi pitanje. - Znaš Zoki, moramo da porazgovaramo o svemu što nam se desilo, rekla je mama kao da je pročitala moje misli. - Znaš da smo uradili nešto zabranjeno, mama te jako voli ali to može da utiče na tvoju budućnost najviše, treba da imaš devojku i ženu u svom životu. - Znam mama ali pusti sad devojke, znaš i sama kako je bilo sa Sandrom, hajde da uživamo u ovoj kafici. - Uživaćemo mi u kafici, samo ne želim da se osećaš krivim za ono što nam se desilo, ja sam kriva, otišlo je predaleko.  Osećaj čiste tuge prošao mi je kroz celo telo dok sam je slušao, uzeo sam je za ruku i poljubio u dlan, - Mama , ništa ti nisi kriva, nikad mi sa nijednom devojkom nije bilo tako lepo, znam da je to incest, znam da je zabranjeno ali ja te volim najviše na svetu !

Video sam suze u njenim očima ali i pogled pun ljubavi,uzeo sam je za obe ruke i privukao na krevet. Čvrsto sam je zagrlio u pokušaju da joj prenesem svu svoju ljubav, da nas jednim zagrljajem utešim oboje ! Njena glava je bila na mom ramenu, telo ćvrsto uz moje, ruke u zagrljaju, jedno drugom na leđima. Osećao sam toplinu maminog tela, bila je u tankoj letnjoj haljini, bez grudnjaka pa sam jasno osećao čvrstinu njenih bradavica. - Mama, prošaptao sam a ona ko da je znala brzo se odmakla od mene ne želeći da opet ode "predaleko". Opet , samo ta blizina i zagrljaj bili su dovoljni za neverovatnu erekciju u mojim boksericama koje su uzdigle čaršav koji ih je prikrivao.Mama me je gledala setno, opet sa osećajem "krivice" u pogledu a moj pogled je bio fiksiran na njenim dojkama i čvrstim bradavicama. - Zoki nećemo.... pokušala je da prekine situaciju  ali sam je poljupcem u usne prekinuo u sred rečenice.

Sad je samo duboko disala kroz nos i jezikom prihvatila moj jezik - evo nas opet, pomislio sam dok sam uživao u poljupcu koje mnnoge majke i sinovi nisu iskusili ! Miris sveže okupanog tela budio mi je sva čula a ruke su bile na njenim butinama, mazio sam ih i sve više zadizao haljinu. Prešao sam na unutrašnju stranu butina i brzo stigao do gacica, prstom sam prešao preko maminog međunožja koje je već ispuštalo sokove u snežno bele gaćice. Uz duboki uzdah, stisnuka mi je ruku butinama i nju je telo izdavalo, sve je dole bilo predivno vlažno i vrelo, morao sam usnama da budem tamo ! - Mamaaa, sada sam ja uzdahnuo, izvukao sam ruku između njenih nogu , prekinuo poljubac i legao na krevet.

Gledala me je poluotvorenih usta i mazila po stomaku, rukom sve bliže mom penisu - ako me pipne svršiću, pomislio sam pa sam je zaustavio.  - Mama dođi gore, nemoj da skidaš gaćice, znaš da ih obožavam, samo mi dođi do lica molim te. Znala je šta volim  pa je samo povukla haljinu gore i macom došla do mojih usana, haljina je pala oko moje glave dok se mamino međunožje spuštalo ka mojim usnama. Dočekao sam vlažne gaćice jezikom, nosem, celim licem ! Siiiineee, uzdahnula je u sladostrašću a ja sam već upijao sve mirisne sokove koji su poplavili njen donji veš. Kakav je to osećaj bio, mamine butine su stiskale moju glavu a lice zangnjureno u njeno središte, jezikom sam lizao gaćice i nosem ih gurao u njenu unutrašnjost ! Jaooo Zoki, čulo se odgore dok mi se nabijala na lice. Sve je bilo mokro i vrelo, baš onako kako sam voleo, kako sam sanjao. Prstima sam samo smakao mokre gaćice u stranu i otkrio njenu vulvu koja je bila otvorena i potpuno vlažna. Blago sam poljubio mamin klitoris i jezikom polako ušao unutra, to me je strašno palilo, znao sam da pružam neverovatno zadovojstvo mojoj mami, ženi koja me je rodila i koja će uskoro svršiti na jeziku svog sina.Želeo sam sto dublje da uđem jezikom, sve do utrobe ako može ! Mama me je stiskala butnama tako da sam zvukove slabije čuo ali su pokreti govorili sve. Sada je samo nos bio izvan pice, na koji sam disao duboko a jezik mi je ulazio u nju sve dublje, mamini pokreti su bili sve brži. Odjednom je celo međunožje počelo da joj vibrira, macu je pritisnula uz moje lice, koje je počela da obliva svežom količinom sokova. Nisam vadio jezik iz mame, hteo sam svaku kap direktno u usta. Pošto je celom picom bila na mom licu, malo je razmakla butine pa sam čuo i uzdahe njenog orgazma , dok se vagina grčila oko mog jezika a sokovi natapali celo lice. Bio sam u raju a očigledno sam i mamu poveo tamo !

Sledi nastavak ovog doživljaja..... Mama ispuni mi san 5 dio

 

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 26 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Bolje ja da je punim nego neko drugi... Vreo dan, ja sam kući, ujka je tada radeo u dijaspori, ujna je Radela u jednoj prodavnici i čuvala decu kući.
Prije 3 dana · Dodao: IncestLjubav
Period sa početka bukvalno srednje škole kad je mama počela redovno da me tera na mirisanje njenih tabana i stopala u najlonkama što je kasnije postao ritual u našem domu.
Prije 4 dana · Dodao: ivancha22
Incest mama i sin
Prije 8 dana · Dodao: Starman
Kao i svakog klinca, poslali su me za letnji u selo. Skoro 3 meseca brale, smrt u najavi, ali nije ispalo tako. Najteze mi je padalo to sto sam bio u periodu kada sam mogao da izdrkam i na obican ujnin dekolte, kevina stopala u najlonkama, naguzenu tetku pored sudopere
Prije 12 dana · Dodao: psiho12
Jedna mini pričica o tome kako sam otkrio mamin foot fetish za smrdljiva stopala u najlonkama i kako me je uvela u svet ženskih smrdljivih stopala u najlonkama.
01.07.2019 · Dodao: ivancha22

Anketa
By Zamjenik1234 25.06.2019
By Izdrzljiv69 18.06.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories