Trenutno Pusicu pregledava 1251 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 10.07.2019 (10.07.2019) - Svi članci by Starman

 Lice mi je potpuno bilo natopljeno maminim sokovima dok je vaginu lagano odvajala od mojih usana, izdigao sam glavu i uputio jos jedan sočan poljubac njenom međunožju koje je još uvek drhtalo..... (Mama ispuni mi san 4 dio)

Polako je legla pored mene i prinela svoje usne mojima, poluzatvorenih očilu je posmatrala moje umazano lice a onda mi uputila veliki i sočan poljubac, mama je znala šta volim i to mi i priredila, upravo je doživela najlepši orgazam na licu svog sina i sada je jezikom sakupljala svoju vlažnost. Ruka joj je bila na mom bolno uzdignutom penisu, blago sam je uz poljupce sklonio, naravno da mi je dodir prijao i verovatno bi i nene usne ubrzo bile tu ali hteo sam da ponovo budem u njoj - u svojoj mami. Kao da je pročitala moje misli, legla je na leđa i raširila svoje butine.

Bio je to predivan prizor, majka koja čeka da je ispuni penis rođenog sina, kleknuo sami između njenih nogu i posmatrao lice koje je bilo rumeno od skorog orgazma, otekle grudi sa bradavicama koje su štrčale jos uvek prekrivene tankom haljinom i gaćice su još uvek bile na njoj sada potpuno vlažne od  sokova. Mazio sam joj butine i stomak, lagano prstima stigao do gaćica, mama je lagano uzdigla guzu kako bi mi olakšala skidanje donjeg veša, povukao sam gaćice na gore u ubrzo su bile u mojim rukama, pod prstima sam osećao svu i još uvek toplu vlažnost.Nisam hteo da se odvojim od njih, držao sam ih u levoj ruci i lagano penisom prilazio maminoj rupici. Prekrio sam njeno telo svojim a ona je zavukla ruku do mog penisa i namestila ga na svoj otvor, gledao sam je u oči i oboje smo duboko uzdahnuli kada sam počeo da ulazim u nju.Bacio sam pogled na mesto našeg spoja a njene noge su se sve više širile, karlicu je blago uzdigla da mi omogući lakši prodor.Ubrzo, moj penis je bio duboko u mami a vagina puna topline i vlage obuhvatila je ga je u celosti.Zastao sam i uživao u tom osećaju a mami kao da nije bilo dovoljno, ruke je stavila na moju guzu i još više me privukla u sebe. - Aaaah sine, ostani tako duboooko - prošaptala je potpuno se nabijajući na mene. Strašno me me palilo kada mi u tom trenutnu kaže "sine", ugrizao sam se za usnu da ne svršim odmah ! Bili smo potpuno spojeni, mama me je zagrlila i rukama i nogama, stopala su joj bila na mojim leđima, gledao sam u njeno lice, oči su joj bile zatvorene a usne poluotvorene, sa strane je curilo.Lud od strasti, poljubio sam je ako se to može nazvati poljubac - jezikom sam prvo pokupio vlagu oko usana a mama je odmah prihvatila igru i oblizivala moje usne i predeo oko njih.Sve je postalo jedan veliki vlažan poljubac, uzdisali smo i mumlali jedno drugom u usta a ja još nisam ni počeo da se pomičem u njoj, nije ni bilo potrebno, mama se nabijala na mene uzdižući svoju guzu a mišićima vrele vagine masirala moj penis u potpunosti. Onda je odvojila usne od mojih, prebacila ih na vrat i uvo, čvrsto me rukama zagrlila oko vrata i prošaptala - Jaaaooo, ući ćeš mami u utrobu ponovo ! -.

Odjednom počela je da drhti celim telom a vaginom ritmički steže moj ud, još jedan orgazam tresao je moju mamu u spoju sa svojim sinom.Obožavao sam taj momenat, postojalo je nešto duhovno u tom krajnje zabranjenom aktu, potpuno zadovoljena majka svršava sa penisom svog sina duboko u sebi ! - Mama prelepa si kad svršavaš - rekao sam dok sam čekao da se njen orgazam smiri. Lice joj je bilo crveno a osmeh zadovoljstva na usnama - Samo kad svršavam ? - upitala je mazno. - Ma ne, prelepa si uvek, jako te volim -  mamine oči sada bile vlažne - i mama tebe voli sine, jako - prošaptala je a ja sam , ponosan što sam "izdržao" njen orgazam, počeo lagano da se pomičem u njoj. - Aaaaah, Zoki - uzdahnula je gledajući me ravno u oči. - Polako sine, ne mogu da prestanem da svršavam -. Izašao sam skoro potpuno iz nje a onda lagano ušao celim penisom do kraja. - Mama, ja i ne želim da prestaneš, hoću da svršis još mnogo puta sa mnom - rekao sam uz uzdah i priljubio glavić na otvor njene materice. vagina joj je bila toliko vlažna ali sam opet kroz tu vrelinu osećao stezanje njenih unutrašnjih mišića. Stezala me je i svojim butinama, ne želeći da me pusti da se odvojim od nje ! Sada se već čulo šljapkanje  dok sam snažno ubadao u maminu picu, sve je dole bilo vlažno, iz mame je curilo na čaršav ispod nas.

Meni vlage nije bilo dovoljno, ponovo sam spojio svoje usne sa njenim u upijao sve sokove. Bili smo opet potpuno spojeni, majka i sin u neverovatnom momentu strasti ! Penis mi je bivao sve veći i deblji, glavić je konstantno udarao u otvor mamine materice, što je očigledno i nju izluđivalo. Širom otvorenih očiju duboko je uzdahnula  - Daaaj mi sine jaaako - upravo to je i dobila, zabio sam se duboko u nju, penis mi je bio u punoj veličini i čvrstini, potpuno dubini moje mame. Kada je ponovo vaginom stažno stegla moj ud, prepustio sam se talasu užitka i uz snažan urlik počeo da punim maminu picu.Sevalo mi je pred očima dok se moja sperma izlivala duboko u nju a ona me , ponovo celim telom držala u zagrljaju ! Čini mi se da je naš zajednički orgazam trajao večnost dok me je mama čvrsto držala u sebi. Više nisam imao snage, potpuno sam legao na nju a ona me je nežno obasipala poljupcima dok je moj penis izbacivao zadnje kapi semena u mamu.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 29 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  dalmos: 
   
  Savrsenon jos i susidu triba napunit
   
   Prije 11 dana 
  0 bodova
   
 •  Aleksku: 
   
  Leptiru
   
   13.07.2019 
  5 bodova
   
 •  aantonio450: 
   
  jako lijepo
   
   11.07.2019 
  6 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
U tom trenutku zazvoni telefon.Ana mi doda tel reče mama.Zvala je da vidi da li joj je bolje rekoh dobro je,evo da je čuješ.Zavrsili su razgovor-upitah je Ocemo li na ručak-reče mrtva sam gladna al ne mogu ništa gadi mi se.
Prije 16h · Dodao: blackbomb
Sjedio sam na kauču i gledao TV obučen samo u boxerice,Ana je izašla iz kupatilo ogrnuta peskirom.Samo smo se pogledali. (Nastavak priče Moja blizankinja),
Prije 16h · Dodao: blackbomb
Moje ime je Nikola imam 19g.Zivim sa ocem Markom koji drzi agenciju za nekretnine mamom Sanjom profesoricom biologije i sestrom blizankinjom Anom sa kojom sam veoma blizak i izmedju nas nema nikakvih tajni pricamo o svemu
Prije 16h · Dodao: blackbomb
Nekim nemilim dogadjajima dok sam bio srednjoskolac,svoje skolovanje sam morao nastaviti kod tetke u Beogradu.Znao sam da me puno voli i da nikakvih problema nece biti sto je na kraju i bilo tako. Dosao sam u Mostar,sav tuzan jer moram da pocnem jedan dio zivota u drugom gradu.
Prije 16h · Dodao: ukroceni
Imao sam strinu Mariju koja je imala pomalo "nezgodnog muza",tukao je sve osim nje kad popije u biti da ne duljim nasi starci su imali nekih nesuglasica tako da nismo bili u kontaktu. Dok smo se jos redovno vidali kao djecarac sam je uvijek gledao, uh..imala je obline a ima i danas kakve mnogo mlade djevojke mogu samo sanjati..
Prije 16h · Dodao: ukroceni

Anketa
By Lovetoplay Prije 3 dana
By Misko93 Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories