Trenutno Pusicu pregledava 1029 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 15.08.2019 (15.08.2019) - Svi članci by Starman

 Tuširao sam se rano ujutro ali ni jedno jutro nije bilo dovoljno rano za moju mamu. Uvek je ustajala u cik zore, kućom su se već širili mirisi pripremanja ručka, posebno kada je leto ovako vrelo, mama je uvek kuvanje obavila rano pre prve vrućine, naravno do nozdrva mi je stizao i miris jutarnje kafe i cigarete.Mama je davno ostavila cigarete, znao sam, imamo goste. Završio sam sa tuširanjem, brzo se obukao i stigao do trpezarije gde su već kafenisale mama i naša komšinica Slavica. - Ima jedna i za mene ? - upitao sam i pozdravio komšinicu i mamu. - Naravno - reče Slavica, računale smo i tebe, rekla je kroz osmeh. (Nastavak priče mama ispuni mi san 5)

 

Voleo sam društvo komšinice Slavke iz više razloga, bila je uvek nasmejana i oko sebe širila veselu atmosferu, drugo bila je to lepa žena, bujnih oblina, duge smeđe kose koju je ovo jutro vezala u rep koji je padao niz leđa. Mislim da smo  se još u osnovnoj opčinjeni "starijim ribama" svi palili na Slavicu na kojoj se ni sada, zrele godine nisu primećivale, izgledala je kao tinejdžerka, ona je to pridavala genima. Poljubio sam komšinicu u obraz , onako za dobro jutro i seo sam pored mame pa i njoj uputio poljubac , onako za dobro jutro. - Jao, kako je to lepo, sin voli svoju mamu i to pokazuje - reče Slavka - moj Boki samo uleti i izleti iz kuće, više se ne mazi sa mamom, opasno ga trese pubertet - objasnila je kroz smeh. Mama i ja smo se samo nasmejali ali mogu da se kladim da nam je u glavi bilo ono naše "maženje" o kome druge mame i  sinovi i ne sanjaju ili možda......?

 

Brzo sam odbacio ove misli, čini mi se da je i moja Slađa malo pocrevenela, bilo mi je slatko i smešno sve to, razgovor je ubrzo krenuo na drugu stranu o uobičajenim temama koje idu uz prvu jutarnju kafu. Šolje su naravno odmah posle ispijene kafe bile okrenute, Slavka je volela da "pročita" šolju i važila je za osobu koja pogađa. - E, da vidim Slađana, sta tebi stoji - rekla je onako ozbiljno kao da je sigurna da je u ostatku osušene kafe sve tačno zapisano. - Jao Zoki, tvojoj mami u šolji vidim muškarca i to lepog, rekla bi mlađeg ! I mama i ja smo se u momentu zagrcnuli, mama je počela da se smeje a i ja sa njom. - Šta se smejete, pa Zoki ti si već veliki, šta je čudno da mama upozna nekog, žena u najboljim godinama, nisi valjda ljubomoran? - Ma gde ljubomoran Slavka - rekao sam - ja želim da mama bude srećna, rekao sam i naravno delimično slagao !  - Ti si već dovoljno odrastao da znaš da nije lepo nikome da bude sam pa ni mami - rekla je sada već ozbiljno - a onda kroz osmeh dobacila - znaš da svi imamo svoje potrebe - namignula mi je uz smeh.

 

Kako sam sedeo pored mame, kod ove zadnje rečenice o potrebama, spustio sam reku mami na koleno, stolnjak je sakrivao moj potez ali mojoj mami umalo nije ispala čaša soka koju je držala u ruci ! Slavka je mislila da su njene reči izazvale reakciju pa je dobacila - ma hajde Slađo, nije ti valjda neprijatno pred sinom, vidiš da Zoki sve razume, imaš pravog sina ! Slušao sam Slavkine reči a rukom mazio maminu butinu, mama je sada već ozbiljno pocrvenela i stisnula svoje noge kako bi sprečila da rukom odem dalje, verovatno nije mogla da veruje da to radim pred komšinicom i samo dobacila - Ma da, moj Zoki je super. Slavica je bila udubljena u čitanje šolje a ja sam sakriven stolnjakom gurao ruku sve dalje između maminih nogu. Mama nije mogla suviše da se brani jer bi naš akt itekako bio otkriven pa je popustila svoj stisak a ja sam već bio kod njenih gaćica. Neverovatno me je palilo što je komšinica tu u svom neznanju šta se dešava veoma blizu nje, ispružio sam srednji prst i lagano prešao sredinom maminih gaćica , maca je očigleno već počela da ispušta svoje sokove, jasno sam na prstu osetio vlažnost. kod ovog dodira mami je ispala čaša iz ruke , odskočila sa stola i pala na tepih koji je sprečio razbijanje. - Ne možeš da veruješ  Slađo, jel da? - reče Slavka, uverena da je njena istina iz šolje izazvala ovu reakciju a ja sam se u momentu našao ispod stola u nameri da dohvatim čašu koja je ispala. Ispod stola, prelep prizor, dve žene u lenjim haljinama koje više otkrivaju nego što skrivaju. naravno da sam dobro zagledao i Slavkine butine ali najveće interesovanje je izazivala moja mama, noge su joj bile blago razmaknute, na gaćicama vidljiva fleka, znao sam da ne smem dugo da budem dole, dohvatio sam čašu a usput mamu poljubio u koleno, mama se trgla a ja sam lupio glavom u donji deo stola. Izvukao sam se gore i držao se za glavu a njih dve su se smejale. - Jesi se jako udario Zoki? pitala je mama, pregledala mi je glavu i uputila poljubac u potiljak, da brže prođe.

 

- Ubodi želju, prinela je Slavica šolju mami a onda uz ozbiljan izraz lica reče - Samo se malo potrudi, želja ti se sigurno ispunjava ! Ja sam se još uvek držao za glavu a Slavka je pokupila cigarete i upaljač - Ej, moram da idem, hvala na kafici, hajde doletite malo do nas večeras. - Važi reče mama, krenula je da isprati komšinicu i posle par reči za ispraćaj, čuo sam kako se vrata zaključavaju. Čim je ušla u trpezariju reče - pa ti si totalno lud Zoki, zamisli da nas je Slavka videla !?. - Mama nema šanse vidi koliki je stolnjak, ništa nije mogla da vidi ! Mama je sela na dvosed i gledala me još uvek u neverici dok je rukom tresla haljinu ne bi li se rashladila od  spoljne a verujem i unutrašnje vrućine. Ja sam opčinjen tim prizorom samo klekao pored nje , mazio joj obe butine i lagano povlačio haljinu na gore. - Mlađi muškarac  a ? upitao sam je i sada već ljubio jednu i drugu butinu. - Pa tu je pored mene, reče mama i lagano raširi noge oslobađajući mi prolaz do njenog međunožja. Ugledao sam, sada sasvim jasno njena bele gaćice sa flekom u sredini koja je postajala sve veća, to sam morao da omirišem i okusim pa mi je glava za tren oka bila u njenom međunožju, nos i usne na vlažnom vešu, koji je mirisao na čistotu, obogaćenu sokovima uzbuđene žene ! Apsolutno ništa ne može da nadmaši taj miris, ludeo sam od uzbuđenja jezikom i usnama potpuno posvećen maminom međunožju dok su mi vrele butine stiskale glavu.  - Jaaaooo sine , poludeću, mislila sam da ću da svršim kada si me dotakao prstom, onako pred njom! - Znam mama, osetio sam, mumlao sam u njenu macu i lagano sklanjao gaćice u stranu. Odmah sam poljupcem obuhvatio usmine a jezik gurnuo koliko god sam mogao u maminu vlažnost. To me je nagradilo još većom količinom sokova koji su se slivali direktno u moja usta, mama je duboko disala i nabijala se na moje lice. Iako sam se borio da dođem do vazduha nisam želeo da se odvojim od njene mace, vrelina i vlažnost su obasipali moje usne i jezik, hteo sam jezikom da budem što dublje u mami, do utrobe ako može a mislim da su nam želje bile iste, mama je rukama pritiskala moju glavu čvrsto uz svoje međunožje i glasno uzdisala. - Svršicu Zoki, mama će da svrši, stenjala je a ja sam osetio kako joj se zidovi vagine skupljaju oko mog jezika koji je vršljao duboko u njoj ! U tom momentu sam usnama obuhvatio mamin klitoris i punom pažnjom ga sisao. To je dovolo do eksplozije u njenom međunožju i celom telu koje se izvijalo prema mojim usnama. - Siiineee, samo je uzviknula i prepustila se snažnom orgazmu a ja sam jezikom kupio sve predivne sokove koji su se izlivali iz mamine mace ! Nisam još hteo da prestanem i dalje sam poljupcima obasipao njeno međunožje i gledao njene usnice kako se šire i zatvaraju u orgazmu, nisam hteo da napustim to mesto sve dok orgazam nije prošao.

 

Polako sam se izvukao između maminih nogu i posmatrao njene reakcije, oči su joj bile zatvorene a usta poluotvorena od slasti koju je upravo doživela, pogledala me je mazno a onda se onako "bezobrazno" osmehnula videvši da mi je lice umazano njenim sokovima, prinela je usne mojima i odmah jezik gurnila duboko u moja usta. Ljubili smo se strasno a ja sam skidao šorts kako bih oslobodio penis koji je već dugo bio bolno tvrd, morao sam da budem u mami i to brzo ! Sedeo sam na dvosedu pored nje a ona je ustala, zadigla haljinu kako bi se oslobodila gaćica, bacila ih pored mene a onda me opkoračila. Gledala me je pravo u oči ,onim dubokim pogledom a vaginu namestila tačno iznad mog penisa. osetio sam glavićem svu vrelinu njenih usana a onda je počela lagano da se spušta na njega. Bio sam u punoj veličini od silnog uzbuđenja pa mi se činilo da ulazak u mamu večno traje ali sam u tome i neizmerno uživao, sva vlažnost i vrelina koju sam osetio jezikom sada je obavijala moj ud. - Aaaaahhh, uzdahnula je mama kada smo se potpuno spojili a jezikom je počela da skuplja svoju vlažnosz sa mog lica. - Mama nemoj, rekao sam kroz uzdah, to su tvoji sokovi, hoću da budu na meni ! Kao da nije mogla da veruje šta čuje od rođenog sina, jezik joj je ponovo bio u mojim ustima a kroz nos smo duboko disali od zadovoljstva koje su nam priredila naša potpuno spojena međunožja. Pokreti su bili minimalni, bio sam svom dužinom u mami, nena vagina je potpuno obavila moj penis a svojim mišićima ga stiskala celog. Povrh toga na vrhu glavića sam osećao dodatnu senzaciju i baš tad mama je odvojila usne od mojih - Sineeee, kako si tvrd i velik danas, dotičeš maminu utrobu ! To sam već čuo od nje jednom, pomislio sam - ispunila mi se želja ipak sam stigao do tog mesta gde sam bio 9 meseci, nisam mogao jezikom ali penisom da ! Mama je znala da me to neverovatno pali pa je se vaginom potpuno pripila uz mene kao da je želela da uđem još dublje, pogledao sam dole gde smo bili potpuno spojeni, mama je samo mrdala guzom ne dozvoljavajući da ni milimetar penisa izađe iz nje. Krevet je škripao od naših tela, ja sam zadigao maminu haljinu i mazio joj dojke a onda je privukao sebi u uzeo jednu očvrslu bradavicu u usta. Kao beba sam je sisao, mama me je zagrlila i privila se uz mene a moje ruke su sada bile na njenoj guzi koja se snažno nabijala na mene. Duboko je uzdisala i osećao sam da se bliži još jedna eksplozija u kojoj sam hteo i sam da učestvujem. Koliko me je napalila situacija sa komšinicom, nisam mislio ni da ću toliko izdržati, mama se izdigla skoro do kraja, ud mi je opet bio na ulazu a onda se snažno spustila na njega.

 

-Voliš mamine sokove ? uzdhnula je - Da mama volim, rekao sam - evo ti svi mamini sokovi, snažno se pribila uz mene i počela da se trese u svom orgazmu, njena prelepa vagina me je stezala i ujedno oblivala velikom količinom vlage ! Penis mi se naduo do pucanja duboko u mami, kriknuo sam od zadovoljstva i počeo da oblivam njenu matericu spermom.  - Mamaaa ! je sve što sam mogao da izgovorim dok sam se praznio duboko u noj. Glava mi je bila među njenim grudima a ona me je i dalje stiskala picom i nogama orgazam joj je trajao dok je šaputala - daj mami sve duboko, duboookoo ! Spuštali smo se polako sa oblaka orgazma ali se nismo odvajali, ostali smo spojeni genitalijama i usnama, mama je pazila da njena vlažnost ostane na mom licu, kako sam želeo.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 19 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Evo jedne zanimljive pričice o tome šta kocka može da uradi jednoj porodici..Viktor i Mina su u braku već 18 godina. On ima 42 i vodi svoj mali kafić u centru. Visok je, malo premršav, ima malo dužu kosu bez ijedne sijede i urednu bradu. Mina ima 39 i radi kao vatrogasac.
Jučer · Dodao: Glavonja
Seka me počela privlačiti još kad je napunila svojih 12 godina, napredna je bila. Za njene godine tad sise su joj bile više nego prosječne. Često sam drkao zamišljajući je kako mi guta spermu.
Prije 6 dana · Dodao: ukroceni
Leto je bilo vrelo. Pasja zega. Ivana je ustala iz kreveta, znojava i nekako umorna kao da nije ni spavala. Otisla je u kupatilo i stala ispod tusa. Okrepile su je prve kapljice vode koje su se sa njene duge crne kose cedile niz njeno preplanulo cvrsto telo
Prije 6 dana · Dodao: ukroceni
Tad sam ima 20 godina a moja sestra od tetke 26 god.Jos uvek nije udata,ali je jako seksi,crnka duge kose,sise 4 malo vecih guzova nizeg rasta.bilo je to pre 4 godine,ostao sam sam kuci a posto je ona tu blizu mene pozvao sam je kod mene na kafu,nije proslo dugo dosla je moja seka.
Prije 13 dana · Dodao: ukroceni
Bolje ja da je punim nego neko drugi... Vreo dan, ja sam kući, ujka je tada radeo u dijaspori, ujna je Radela u jednoj prodavnici i čuvala decu kući.
15.07.2019 · Dodao: IncestLjubav

Anketa
By Jegulja69 Prije 2 dana
By Misko93 Prije 6 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories