Trenutno Pusicu pregledava 1587 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 14.08.2017 (14.08.2017) - Svi članci by Pusica

Incest priče, seks u troje sa mamom i tetkom.. Po povratku sa raspusta od tetke i jebačinama sa tetkom i njenom frendicom, zatekao sam narušene odnose u kući. Majka mi je objasnila da se razvodi od oca jer je našao neku drugu ženu i da joj je on to priznao. Ta druga bila je njegova lična sekretarica. Već se bio preselio da živi kod nje. Rekla mi je da nije htjela da mi upropasti raspust nego da sačeka na miru da popričamo o svemu i o tome gdje ja želim da nastavim da živim. Bilo mi jako žao mame i rekao sam joj da ostajem sa njom da je ne želim ostaviti samu. 

 

Škola je već počela i ja sam se vratio starom društvu. U petak po povratku iz škole zateko sam tetku kod nas, došla nam je u posjetu. Ustala je zagrlila me i poljubila pitajući kako je u školi i da li me djevojčice slušaju. Odgovorih joj da je sve u redu. Majka je rekla da će tetka ostati kod nas neko vrijeme jer se i ona posvađala sa tečom. 

Kada sam krenuo u moju sobu tetka me je pogledala i namignula mi. 

 

Uveče u moju sobu ušla je moja tetka, odjevena u bijelu spavaćicu. Tiho je sa vrata prošaptala da nije mogla više da čeka a da ne vidi svoga kuronju. Stalno je maštala o meni kako smo se jebavali cijelo ljeto. Skinula se gola i legla u krvet. Uhvatila me je za kurac i pitala da li sam ga trošio od kada sam se vratio. Odgovorih da nisam. Počela ga je pušiti, lizala ga kao lizalicu. Uvlačila ga je u grlo koliko je mogla da joj je dah zastajao, pa bi ga izvukla da dodje do vazduha. Mene je to palilo žestoko, rastao je u njenim ustima jako brzo. Drugom rukom je dirala moja jaja, rekavši da su puna moje sperme i da jedva čeka da se isprazne. Uhvatio sam je za ruku i okrenuo na leđa. Počeo sam joj ljubiti vrat, spuštao sam se sve niže. Došao sam do njenih sisa, lizao sam bradavice pa ih onda malo grickao. Ona se jako uzbudila da su bradavice postale jako krute. Uživala je moja tetka to se vidilo po njenim uzdasima. Rekla mi je da je ovo čekala. Nastavio sa se spuštati do njene pice. Lagano sam jezikom prošao preko njenog klitorisa. Samo se stresla, uhvatila me za kosu i svoju pičku pribila mojim ustima rekavši da nastavim. Miješala je guzovima kao luda. Nije više mogla da izdrži i rekla mi je da joj ga stavim. Poslušao sam je i počeo je jebati. Jebao sam jedno deset minuta u toj pozi. Zabijala mi je nokte u leđa i stalno šaputala na uvo kako želi moj kurac stalno u njenoj pici. Kasnije sam je okrenuo na leđa naguzivši je kao kuju. Zabijao sam joj ga tako zguza jako cijelom dužinom moga kurca. Nije više izdržala, svršila je uz krik da sam se prepao da će nas majka čuti. sada na njega. Sada želim da se nasadim na tvoju tvrdu kurčinu naredi mi. Nabijla se jako svom težinom sise su skakale. Ja sam ih rukama stezao pa pomalo mijesio. To joj je jako prijalo. 

U jednom trenutku na vratima moje sobe pojavi se moja majka. Zatekla me je kako punim moju tetku, kako se ona nabada na moj kurac. Počela je da urla kako nas nije sramota a posebno na njenu sestru kako je mogala da to uradi njenom sinu. Tetka nije prestajala da se nabija na moj kurac samo je nastavila da stenje. Ja sam pokušao da ustanem ali mi tetka nije dala. Rekala mi je da moram da dovršim posao. Majka je skamenjeno gledala kako se joj rodjena sestra nabija na sinov kurac ali nije više vrištala na nas. Tetka se okrenula prema mami i rekla joj da samo zna kako sam dobar, kakav kurac imam tvrd da bi ga i ona uzela. Rekla joj je da ako želi može nas gledati kako se jebemo. Mama je sjela preko puta kauča gledajući nas. Ja sam jebao tetku svom snagom ne gledajući u majku. U jednom trenutku okrenuo sam glavu prema mami, ona je bila stavila jednu ruku u svoju pičku trljajući se. Uživala je u prestavi. Tetka joj predloži da se skine i da dođe kod nas, uradila je to kao po komandi. Legla je pored nas na krevet. Prvi put sam tada vidio golu mamu. Sise ogromne sa bradavicam veličine jagode a pička neobrijana crne dlake. Tetka sađe sa mene i reče mi da ga stavim mami u pičku. Bojao sam se tog trenutka. Mama leže, raširi noge čekajući da joj stavim kurac u pičku. Prislonio sam ga njenoj pici. Pošaputa mi na uvo da se ne bojim i da budem nježan. Ušao sam polako bila je jako vlažna. Noge je ukrstila iza mojeih guzova a rukama me privlačila sebi. POčeo sam jače da ulazim. Njena pica je bila sve vlažnija. Tetka je upitala kako se osjeća na sinovom kurcu i da li joj godi. Ona odogvori da je jako tvrd i veliki i da odlično jebem. Mora jebati odlično kada ga je tetka naučila svemu odogovri joj ona. Jebao sam mamu tako jedno deset minuta kada tetka reče da je njen red i naguzi se. Zelim ga sad u dupe reče mi. Naciljalo sam ga i počeo je jebati u dupe. 

 

Sada je već ulazio bez problema jer se navikao na moju kurčinu. Mama je nastavila da leži dirajući se po svojoj pici.

- Ovako ćeš i ti da ga primaš u dupe reče mami, samo da se navikneš na njega.

Nisam više mogao izdžati bio sam pri kraju. Tetka mi reče da li želim da svršim mami u pičku. Klimnuo sam glavom u znak odobrenja. Mama se malo namjesti da bolje uđem u nju. Sada sam počeo da ulazim jako, kako sam se bližio kraju ubrzavao sam tempo. Majka je sve više stenajla i dahtala. Ubrzo sam svršio u nenu pičku, napunio sam je spremom do vrha jer su mi jaja odveć bila puna.

- A jesi je napunio svaka ti čast doda tetka i upita mamu kako se osjeća posle jebačine.

Majka odgovori božanstveno. 

Tada tetka se obrati mojoj majci i reče joj da bi najbolje bilo da nas troje negdje zajedno odputujemo u stranu zemlju da živimo i da se nikada ne vratimo ovamo. Ona će napustiti moga teču jer ne može bez moga kurca a svakako se mama razvela od oca. Imale bi moj kurac stalno na raspolaganju. Mogao bi im čak i napraviti po jednu bebu pa da živimo sretno. Mama odogovri kako joj to nije uopšte loša ideja i da će o tome razmisliti. 

 

Ocjenite priču i komentirajte moje priče laughing

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 58 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  edvinishere: 
   
  Top top
   
   23.05.2018 
  1 bod
   
 •  grizli: 
   
  odlićno
   
   11.12.2017 
  0 bodova
   
 •  nikolaman: 
   
  Najbolja prica do sada
   
   17.08.2017 
  0 bodova
   
 •  zgodni7: 
   
  Savrsenoo..ima nastavak
   
   14.08.2017 
  0 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Moja strina imala je u to vrijeme 32 godine ,manje sise,veliku seksi guzu,ja sam u to vrijeme imao 16 godina i ne bas prevelik ali krut 14cm alat.Živim u istom dvoru sa stricem i strinom.Stric je bio na poslovnom putu.Ovo mi je bio prvi sex
Prije 2 dana · Dodao: ledo_jebac
Prvi zraci sunca probijali su se u sobu, još uvek pospan ležao sam na krevetu a misli su počele da se gomilaju. Razmišljao sam o odnosu sa mamom i o svemu što se dešavalo (Nastavak doživljaja mame i sina),znao sam da bi nas ceo svet osudio kada bi saznali šta se između nas dešava
Prije 3 dana · Dodao: Starman
Zovem se Lea imam 18 god… Prvi put sam spavala sa ocem! Bilo je nezaboravno iskustvo! Bio je to jedan obican dan…Tata se vratio sa posla,a mama je bila na poslovnom putu. Ja sam pisala neki domaci,a onda je tata upao u sobu...
Prije 13 dana · Dodao: Pusica
Mama i sin na vikendu, Približavao se još jedan vikend, bilo je leto i razmišljao sam šta naš grad ima da ponudi a da nisu samo izlasci i dobro hlorisan bazen
30.03.2019 · Dodao: Starman
Živeo sam sa mamom u malom gradu u garsonjeri u vrlo skromnim uslovima. Oca nisam ni viđao jer nas je napustio još dok sam bio beba. Imali smo jednu sobu koja je bila i dnevna i spavaća, sa jednim krevetom.
28.03.2019 · Dodao: napaljeni_kosta

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories