Trenutno Pusicu pregledava 1618 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 26.11.2018 (26.11.2018) - Svi članci by MomLover6292

NAPOMENA AUTORA: Priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (pogledati kategoriju i oznake). Priča zbog svoje prirode, kao i podužeg teksta nije za svakoga! Poželjni su konstruktivni komentari i kritike. 

Za svaku gramatičku grešku unapred se izvinjavam.

 

1. SLUČAJNO OTKRIĆE

 

Neverovatno je kako jedan telefonski razgovor može da vam promeni život!

Marko, kao i svaki drugi mladić koji kreće od oktobra na fakultet, provodi letnje dane lenčareći jer zna da kada počne semestar neće imati vremena na pretek, jer ipak kreću predavanja, vežbe...a potrebno je zadržati budžet na koji je upao. Lana, kao samohrana majka, mora vredno da radi kako bi obezbedila neophodan novac za život svoga sina i sebe. Ona je naravno mnogo više cenila vikend od svog sina, jer to znači i slobodan dan da barem malo predahne. To jutro bilo je uobičajeno.

 

Lana: „Gde li sam stavila onu moju šolju...“ - prošaputala je Lana.

 

Tada je, još uvek u polu snu, u kuhinju ušao i njen sin Marko.

 

Lana: „Dobro jutro.“ – nema odgovora. „Hmhm...Dobro Jutro!!“ – rekla je glasnije.

Marko: „Zdravo mama. Uspavah se. Ima li malo kafe za mene?“

Lana: „Evo baš tražim onu moju šolju...aa evo je. Hoćeš i mleka u kafu?“

Marko: „Može malo.“

 

Dodavajući mu kafu, Lana je osetila ustajali miris koji dolazi od njenog sina.

 

Lana: „Joj Marko daj skini tu odeću i idi okupaj se...bazdiš!“

 

Marko se pomalo nasmejao, bio je svestan da se malo zapustio zadnjih dana pošto nije mnogo izlazio napolje, prišao je majci, poljubio je u obraz i bez odgovora otišao ka kupatilu. Kada je shvatio da nije poneo čist veš koji bi obukao posle tuširanja, vratio se ka svojoj sobi, i pritom je čuo neko kikotanje i smeh u sobi Lane koja je odmah pored njegove. Vrata su bila zatvorena, ali se on naslonio kako bi čuo makar nešto. Bilo je teško sve razumeti ali je shvatio da Lana priča sa svojom sestrom Tijanom koju Lana oduvek zove Tića. Malo šta je razumeo, ali onda od jednom šok!

 

Lana: „Da Tićo...na tom kanalu...punoo sperme...gutala je...uhhh...da sam ja bila na njenom mestu....e tačno ću poludeti...!“

 

Marku su se oči širom otvorile! Krv je prostrujala kroz njegovo telo. Potpuno zbunjen i zatečen otišao je ka kupatilu, nadajući se da će mu tuš razbistriti um.

 

Naravno da Marko nikada svoju majku nije gledao kao ženu u seksualnom smislu. Ona je svakako lepa žena. Srednje do krupnije građe, grudi svakako veće od prosečnih koje su sjajno stajale u njenim košuljama koje je svakodnevno nosila pošto je menadžer u banci, takođe duže a uske tamne suknje sjajno ocrtavaju njene obline. Naravno kao žena u četrdesetima stomačić se nazire, a i struk je malo širi ali sve to Lana odlično nosi.

 

Marko sa svojih 18 godina još uvek nije bio ni sa jednom devojkom i svakako da su te izgovorene reči, pa bile one i od njegove rođene majke, u njemu probudile strasti i ubrzale njegove već uzavrele hormone.

 

 

 

2. SPONTANOST

 

Nedelja.

 

Marko je ustao nešto ranije i odlučio da ode do kuhinje osećajući miris kafe i svežeg peciva. Sišavši video je svoju majku za stolom u opuštenijoj trenerci kako se smeje čitajući neke novine na mobilnom. Marko je tada po prvi put počeo da gleda svoju mamu malo drugačijim očima. Cela ona priča o gutanju sperme je učinilo da se skoncentriše trenutno na njene usne. Bile se punije, malo crvenkaste sa malo sjaja...one njene reči od juče su tada odjekivale u njegovoj glavi.

 

Marko: „Hmhm...dobro jutro mama, šta čitaš?“

Lana: „Ma...ništa.“ – spustila je telefon u svoje krilo. „Nego reci mi, šta želiš danas za ručak? Šta bi jeo...picu?“

 

Marku umalo nije šolja vrele kafe pala na pod!

 

Marko: „ Uh..ovaj...ma može. Ajde ovaj da se spremim pa da odemo da kupimo sve što nam treba za...picu.“ – završio je rečenicu pomalo stidljivo.

Lana: „Dogovoreno.“

 

Nakon što su kupili sve što im treba, krenuli su ka autu pa kući, međutim usput je frižider sa sladoledom dao Marku sjajnu ideju

 

Marko: „Mama ajde da kupimo sladoled. Baš je toplo, pa da se malo osvežimo.“ – rekao je možda i previše uzbuđeno.

Lana: „Idem ja samo da ostavim stvari u kola, a ti nam kupi po sladoled koji želiš.“

 

To je to – pomislio je Marko. Pa ima li boljeg prizora nego da vidi te usne na delu, pa makar to bilo „samo“ oko sladoleda.

 

Prošetali su do parka koji je bio pored, Marko je sa nestrpljenjem čekao trenutak. Napokon Lana je otvorila pakovanje od sladoleda koji je bio od vanile i na štapiću, i krenula je polako na posao. Počela je prvo polako da liže vrh sladoleda. Sa svakim sledećim obgrljavanjem sladoleda svojim usnama, bela vanila se topila ostavljajući bele tragove svuda po usnama, koje je kasnije Lana jezikom oblizivala. Marku se vilica sve više otvarala. Kurac mu se polako punio krvlju, i sve je više rastao pa je morao da se sabere što pre nego što mama primeti erekciju. Da je samo dotakao svoj kurac svršio bi tu i odmah! Ipak uspeo je da se sabere makar u tom trenutku.

 

To veče je već bila druga priča. Više puta je tokom noći svršio drkajući na sliku te scene iz parka. Orgazmi su bili jaki i dugi, ali osećao je i određenu napetost pa i neprijatnost, jer ipak je to njegova rođena majka!

 

 

 

3. GAĆICE

 

Još jedan radni dan je došao kraju. Lana je stigla predveče kući, prošarala malo kroz poštu koja je stigla i popila sok. Nakon kratkog vremena odlučila je da ode u kupatilo, topla kupka je najviše opušta nakon posla. Marko je bio očigledno napolju, tako da nije morala da brine da će je neko prekidati i mogla je fino da se opusti.

 

Skinula je stvari sa sebe i otvorila korpu da baci prljav veš u nju, i tad je primetila svoje crne gaćice koje je juče stavila na pranje ali one nisu oprane sa drugim vešom, nego su izgleda ostale u korpi. Pomalo zbunjena podigla ih je i primetila na njima skoro potpuno osušenu svetlu fleku na crnoj tkanini.

 

Šta je ovo – zapitala se Lana. Sporim pokretom je odlučila da primakne gaćice ka svome lice, i dubokim udisajem unela svu aromu. Naravno, oporan i njoj više nego prepoznatljiv miris sperme je ispunio njena čula.

 

Lana: „Uhh...ma da li je moguće? Marko...moj sin? Ma nema šanse!“ – odbijala je Lana da prihvati očigledno. Ipak, nije mogla da odoli...počela je polako da licka gaćice, i da usvaja sve arome koje je mogla. Slobodnom rukom je počela da mazi svoju, sada već vlažnu pičkicu. Bila je totalno prepuštena instinktu, i gurnula je prvo jedan a ubrzo i dva prsta u picu, gurala ih je duboko i snažno.

 

Lana: „Uhhh sperma! Uhh kako mi fali...kako mi treba! – mrmljala je Lana u ekstazi, gurajući prste u pičku i razmazujući sokove po osetljivom klitorisu. Ubrzo je doživela ogroman orgazam sa gaćicama u ustima.

Lana: „...bila je fleka od sperme, slušaš li?“ – govorila je Lana u slušalicu svojoj sestri.

Tijana: „Jaoojj...droljice jedna! Dirala si se sto posto, i oblizala si ih, a? Kakav je ukus bio seko?“

Lana: „Joooj Tićo, bila je skoro potpuno osušena fleka, ali i to što sam osetila je bilo predobro i preukusno!“

Tijana: „Uhhh...mogu misliti. Mislim, jeste da ti je Mare sin ali sperma je naša slabost i zavisnost, i potpuno te razumem Lana. Uhhh pričaj mi još malo, ajdee!“

Lana: „Mazila sam ribicu maštajući o tome kako gutam mlazove i mlazove Markove vrele sperme!“

Tijana: „Jaooj to bi bio jebeno dobar prizor! Nadam se da bi je delila samnom seko, kao u dobra stara vremena?“

Lana: „Ooo daaa...hahahahaha...!“ – smejale su se sestre maštajući.

 

Nakon ovog razgovora Lana je pozdravila sestru, i odlučila je da nešto proba. Očigledno je da njen sin drka u njene gaćice, pa je želela da mu malo pripomogne. Plan joj je bio da ceo dan nosi jedne gaćice, i zatim posle posla uzme korpu i krene kao i što je inače radila po kući da skupi prljav veš, ali bi ovaj put sačekala Marka u njegovoj sobi. Te gaćice koje je nosila, i koje su ceo dan upijale njene sokove, stavila je na vrh korpe.

 

Marko je stigao kući, i plan je krenuo. Ušavši u svoju sobu, video je mamu sa korpom i vešom.

 

Marko: „Zdravo mama...otkud ti tu? Skupljaš Veš?“

Lana: „Pa da...imaš li još nešto, ili samo ovo sa kreveta?“

Marko: „Ništa više.“

 

Lana je potom polako krenula iz sobe, i diskretno malim prstom pomerila gaćice sa vrha i one su pale na pod. Lana je nervozno koračala nadajući se da Marko neće doći za njom i vratiti gaćice koje su ispale. Marko nije naišao, i bilo je očigledno da ih je sačuvao sa sebe. Lana se nadala da će Marko napuniti gaćice spermom, i onda ih odneti na pranje,a onda će Lana imati svežu spermu za kojom žudi!

 

Pala je noć. Sve se smirilo, a Lana je budna čekala. Nešto posle ponoći Marko je otišao do kupatila i nakon kratkog vremena izašao i otišao u sobu. Lana je sva drhtala čekajući da prođe neko vreme ali ne sme da čeka dugo da se sperma ponovo ne bi osušila. Ustala je, i polako na prstima ušla u kupatilo. Otvorila je korpu i videla je samo dva peškira, međutim nije klonula duhom nego je pomerila peškire, i ispod njih su bile njene gaćice! Digla ih je sa dna nervozno i odmah videla da je na njima velika količina bele lepljive sperme njenog sina.

 

Otišla je u sobu, i za svaki slučaj zaključala vrata. Nije imala nameru da žuri ali nije mogla da se potpuno kontroliše. Mazila je svoju pičku laganim pokretima po spoljnim obodima unutrašnjih usnica, i svako malo dodirivala klitoris građeći orgazam malo po malo. Udisala je jaku aromu sinovljeve sperme. Ubrzavajući tempo trljanja klitorisa, Lana je počela da liže spermu sa gaćica manjim pokretima jezikom, uzimajući svakim pokretom manju količinu sperme pazeći da još uvek ništa ne proguta.

 

Lana: „Jaooj sinee...jaooj Marko...“ – govorila je nejasno kroz usne.

 

Trljala se sve jače, a na gaćicama ubrzo više nije bilo ni kap sperme. Igrala se sa spermom, uživala u njenom ukusu i konzistenciji. Zajedno sa gutanjem sperme došao je i orgazam, i udario ju je kao grom!

 

 

 

4.PRIZNANJE

 

Lana: „Heeej Mare...jesi kući?“ – viknula je Lana iz dnevne sobe došavši sa posla.

Marko: „Tu sam! Baš sam i ja malo pre stigao...šta ti treba?“

Lana: „Joj ajde molim te dođi do dnevne sobe, da se ne dovikujemo kroz kuću!“

 

Lana je sela na kauč još uvek u svojoj radnoj odeći. Nakon što se smestila na kauč suknja joj se usled pokreta podigla negde do polovine butina, i oslobodila sjajan prizor njenih nogu obavijene crnim providnim čarapama, čije su se čipke pri vrhu nazirale. Otkopčala je dva dugmeta bele košulje, otkrivši delić čipkanog brusa i sjajan dekolte.

 

Marko: „Evo me...reci?“

Lana: „Sedi tu do mene.“ – Marko je seo levo od majke na kauču. „Reci mi, hoćemo neki filmić da gledamo?“

Marko: „Šta ti se gleda mama?“

Lana: „Hmmm...šta bi mogli? Mogli bi neki ljubavni možda?“

Marko: „Hajde molim te mama...ljubavni!?“

Lana: „Pa dobroo, ne znam onda. Mislim, kakve filmove gledaju momci tvojih godina? Uhh da, znam hahaha...nećemo to da gledamo.“ – rekla je Lana kroz smeh, jasno aludirajući na porniće.

Marko: „Mamaa...ne gledamo samo to.“ – pravdao se Marko.

Lana: „Ahaaa znači priznaješ da ih gledaš!? Hahahah...ajde šalim se. To je zapravo normalno za tvoje godine. Pa i ja sam bila tvojih godina i gledala sam ih...čak ja i Tića zajedno!

 

Marko se naglo okrenuo ka majci.

 

Marko: „Ti i tetka zajedno??“ – začuđeno je pitao, prolazeći mu kroz glavu svakakve slike njegove majke i tetke.

Lana: „Marko...nemoj da se čudiš. Mislim, svi mi imamo svoje neke tajne, zar ne?“ – pitala ga je gledajući ga direktno u oči. „Reci mi, jel masturbiraš samo na porniće, ili imaš i neke druge fantazije i maštanja, a?“ – govorila je tiho sve vreme gledajući ga u oči.

 Marko: „Mama...imam naravno, pa svako ih ima.“

Lana: „Da li je možda ovo jedna od tih fantazija?“ – Lana se malo izdigla, i na Markovo zaprepašćenje podvukla ruke ispod suknje i u jednom pokretu skinula gaćice. „Voliš li da drkaš na miris maminih gaćica? Na miris maminih sokova...na miris mamine zrele pičke?“ – govorila mu je sporo i tiho prislanjajući se uz njegovo uho.

 

Marku je kurac postajao sve tvrđi, i počinjao je da stvara izbočinu u njegovom šorcu, što je Lana odmah primetila.

 

Lana: „Hajde sine, uzmi ih u ruke. Nosila sam ih ceo dan, i natopljene su mojim sokovima misleći na tvoju vrelu spermu!“

 

Ove reči su potpuno izbezumile Marka. Uzeo je gaćice, i primakao ih je ka nosu.

 

Lana: „Tako sine, tako…a sad drugom rukom uhvati taj tvoj nabrekli kurac i drkaj ga preda mnom. Želim da progutam svu tvoju spermu, jel jasno!?”

 

Marko je oslobodio svoj kurac iz šorca, i lagano počeo da ga nateže. Lana se naslonila i upijala sve pogledom, mažeći svoju pičkicu.

 

Lana: „Uhhh…kako miriše mamina pičkica?”

Marko: „Miriše…miriše jebeno dobro.”

 

Lana je morala ipak da zadrži distancu dok se sve ne bi otelo kontroli, iako se ona sama jedva obuzdavala.

 

Lana: „Slušaj…” – Lana se ponovo primakla Marku skroz do lica. „Ja sam ti majka, i nećeš me jebati! Ovu pičku gledaj, drkaj na nju ali nema seksa, jel jasno? Ali ja želim…ne, ja moram da osetim tvoju spermu u mojim ustima…to je moja slabost ali ja je moram progutati. Jel dogovoreno sine?”

Marko: „Jaooj jeste..mama.” – Marko je rekao drkajući ga sve brže i brže.

 

Lana je tada potpuno raširila svoje nogu, suknja joj je sada bila oko struka, i gledajući Marka u oči gurnula dva prsta u svoju picu, i počela naizmenično da ih gura i vadi.

 

Lana: „Reci mi…kakvu pičkicu ima tvoja mama?” – pitala je zavodljivo.

Marko: „Joj mama…prelepa je. Tako vlažna i mirisna, tako roza, zrela…uhhhh!” – govorio je Marko, približavajući se vrhuncu.

Lana: „Jel je lepa pička iz koje si izašao, a? Uhhh kako sam vlažna, uh kako mokra!” – u tom trenutku je izvadila kažiprst i srednji prst iz pice, spojila ih je i gurnula u usta kao da oblizuje i puši kurac.

 

To je Marka dovelo do potpunog ludila, i više nije mogao da izdrži.

 

Marko: „Joj mama…svršiću!”

Lana: „Svrši u moje gaćice sine…napuni ih!”

 

Uz veliki uzdah Marko je krenuo da svršava po gaćicama. Mlazovi vrele sperme su išarale gaćice. Polu opijen od orgazma i kroz pomućen vid, Marko je gledao kako njegova majka skuplja svaku kap sperme sa svojih gaćica, pritom trljajući svoj klitoris sve brže. Gledajući svoga sina u oči progutala je svu spermu, i pala na leđa nakon orgazma koji ju je oborio, i ubrzo je utonula u san.

 

 

 

5. PUT BEZ POVRATKA

 

Narednih para dana je proteklo u miru i tišini, uz relativno normalno ponašanje Lane i Marka, uz naravno poneki neprijatni pogled. Bilo je jasno da nikome ne smeju da kažu ništa o onome što se desilo. Ipak, Lana ništa ne može da prećuti svojoj sestri Tijani kojoj je ispričala, doduše, površnu verziju događaja bez previše detalja, posebno oko prljavog i bezobraznog vokabulara koji je koristila ka svome rođenome sinu.

 

Tijana je ipak znala da Lana i Marko neće moći tek tako da zaborave događaje koji su se desili, i zaista seksualna tenzija između majke i sina je bila veoma prisutna. Oni su to oslabljivali samozadovoljavanjem, ali to je bilo kratkoročno i bez realnih rezultata.

 

Zvonjava Laninog telefona ispunila je tišinu u kući. Zvala ju je njena sestra.

 

Lana: „Eeee Tićoo…kako si mi?”

Tijana: „Zdravo sekoo…evo dobila sam iznenada par dana slobodnih sa posla, i prosto moram da dođem do vas, nisam vas dugoo videla.”

 

Tijana je živela nekih par sati vožnje od svoje sestre, a nakon svega što je čula od Lane da se događalo bila je previše uzbuđena i morala je da ih poseti.

 

Tijana: „Eto me za satićak. Uzela sam neko vince, možemo napraviti večeru i da uživamoo. Jel je Marko kući?”

Lana: „Nije trenutno, ali je rekao da će doći za večeru.”

Tijana: „Odlično! Vidimo se Lanice!”

Lana: „Vidimo se.”

 

Lana, iako samo 2 godine mlađa od sestre nije mnogo brinula za nju, mada joj je bilo žao što se nikada nije udavala i imala svoju decu. Tijana se uvek šalila da joj je libido toliki da svakako jedan isti čovek ne bi mogao da je potpuno zadovolji. Kao i Lani, i Tijani je sperma bila kao droga i najveći fetiš koji je ikada imala. Znala je u mladosti da guta spermu trojici-četvorici od jednom, a obožava da je potom deli sa prijateljicom, posebno sa Lanom sa kojom je često delila momke, ali i devojke…sve do trenutka dok se Lana nije udala za njenog, sada nažalost, pokojnog muža. Doduše dosta je i slobodnija Tijana od Lane u seksu, posebno u analnom seksu koji Lana nikada nije nešto volela a Tijana obožava i dan danas.

 

Fizički Lana je u licu praktično ista kao sestra, ali je Tijana nešto mršavija i grudi su joj manje, ali za njenu građu su i više nego dobre veličine.

 

Lana: „Eheej Tićoo…” – uzviknula je Lana dočekavši sestru pred vratima.

Tijana: „Jaoj znači saobraćaj je katastrofa! Ali dobro, evo me…odmah otvaram vince!”

Lana: „Može naravno, samo da se presvučem u neku komotniju odeću, ova suknja me ubi. Imam baš takve helanke kao tvoje…i neku ću majicu na bratele.”

Tijana: „ Ma da, ja ovo na brzinu…nisam ni stigla spakovati nešto puno stvari.”

Lana: „Ne brini, imam ja robe.”

 

Sestre su otišle u Laninu sobu, i dok se ona presvlačila Tijana je sela na krevet. Dok je Lana nešto mrmljala oko večere i drugim temama, skinula je sa sebe košulju i suknju i bacila ih je na pod. Tijana je posmatrala svoju sestru u potpuno belom donjem vešu čipkast komplet sa modernim brusom i polu tangama. Bila je očarana seksipilnošću kojom zrači njena sestra.

 

Odmah su joj kroz glavu prolazile slike o događajima između Lane i njenog sina, ali ih je ona dopunila svojim ličnim fantazijama… zamišljala je Lanu na stomaku, i Marka kako jebe svoju mamu od pozadi a pritom sa vremena na vreme gurne kurac i svojoj tetki Tijani u usta. Ukus sestrine pičke preko Markovog kurca se činio tako stvarnim da joj je pička ovlažila u trenutku.

 

 Kada se vratila u realnost, Lana se već obukla u super uske i tanke helanke koje su savršeno ocrtavale njene obline.

 

Jasno je bilo da je Tijana morala kad tad da pokrene ponovo priču o svemu tome. Otišle su u kuhinju, načele vino i krenule da prave večeru.

 

Tijana: „Lana? Jesi li maštala o Marku posle…onoga?

Lana: „Joj Tićo…svaki dan.”

Tijana: „I dalje misliš da je dobro što mu nisi dala da te pojebe?” – bila je direktna Tijana.

Lana: „Pa mislim…ja sam mu ipak majka.”

Tijana: „Pa i ja sam ti sestra, pa ti to nije smetalo, a? – kroz smeh reče Tijana udarajući lagano sestru po guzi.

Lana: „Daaj…to je drugačije, znaš i sama.”

Tijana: „Slušaj, drugačije ili ne ti si gutala njegovu spermu! Svakako si već mama-drolja…hahahah.” – rekla je kroz osmeh.

 

Ubrzo potom se začuo ključ u bravi, i Tijana je potrčala da pozdravi Marka.

 

Marko: „Hejjj tetka…otkud ti? Mama mi nije rekla da dolaziš, inače bih se ranije vratio.”

Tijana: „ Ma bilo je potpuno iznenada, ni ja nisam znala do pre par sati. Nego slušaj, dođi ti ovde za sto sedi, sipaću ti jednu veliku čašu vina, odmori malo dok ja i Lana spremimo večeru, pa se družimo.”

 

Tijana je smestila Marka tako da bukvalno gleda preko puta stola u njih dve za šporetom dok okrenute leđima prave večeru. Tijana je krajičkom oka gledala ka Marku i odmah je primetila kako posmatra njih dve… starije iskusne pičke, u uskim helankama dok ispijaju vince i čavrljaju.

 

Tijana: „Ajde ti dovrši ovo, a idem ja malo do Marka, dugo ga nisam videla.”

 

Tijana je došla do stola, i okrenula jednu slobodnu stolicu tako da deo za naslon bude ispred nje, opkoračila je stolicu i sela tako da su joj noge bile potpuno raširene. Bila je sa njegove desne strane, okrenuta pravo ka njemu. Tanak materijal helanki su joj se zajedno sa gaćicama totalno usekle, tako da joj se pičkica savršeno ocrtavala. Marku to naravno nije promaklo.

 

Tijana: „Zdravo Mare…kako je vino?”

Marko: „Odlično je. Nego tetka ti, kako si mi…kako posao?”

Tijana: „Ma posao ko posao…smara. Nego šta ima novo kod tebe? Neka ribica,

 

nešto?”

 

Marko se pomalo stidljivo nasmejao i rekao da nema, ali mu se pogled spontano usmerio ka majci koja je ispred njega kuvala, i vrckala svojom guzom uz zvuke neke pesme sa radija.

 

Tijana: „A je li...nema? Pa ja nisam tako čula od Lane.“

 

Marko se u trenutku skamenio, i zacrveneo.

 

Tijana: „Gledaj je Mare slobodno, ajde.“ – rekla je Tijana, i skroz mu se približila da bi mu šaputala u uho kako Lana ne bi ništa čula. „Realno za takvom pičkom bih i ja poludela. Nego Mare, kakva joj je pička? Kakva je mamina pica, a?“

 

Marko ništa nije mogao da kaže, ali kurac u njegovim pantalonama je pokazivao kako se osećao.

 

Tijana: „Uhhhh...godinama je nisam lizala, ali taj ukus i miris se ne zaboravljaju. Pogledaj te noge, taj struk, grudi...uh to dupe. Sama pomisao me ovlaži u trenutku, evo pogledaj.

 

Tijana je lagano pomazila svoju pičku preko helanki, i odmah se pojavila vlažna mrlja.

 

Marko: „Uhhh tetka, vidi se da ste sestre, i mamina pica tako brzo i mnogo vlaži.“

 

Tijana tada odlučuje da ustane, ode do Lane, nešto joj šapne, i krene nazad na stolicu pored Marka. Lana joj je sela u krilo, i obe su raširile noge. Marko je bio totalno zatečen, i nesvesno je počeo da trlja kurac kroz pantalone.

 

Tijana je tada uzela da lagano mazi sestrinu picu, dok u jednom nije uzela obe ruke i sa lakoćom rastrgla tanak materijal i oslobodila čipkaste gaćice svoje sestre. Potom je sklonila gaćice u stranu i pogledala Marka.

 

Tijana: „Gledaj ovu pičku Marko...gledaj kako je vlažna od pomisli na tebe, tvoj kurac i tvoju mladu spermu.“

 

Marko je počeo da nateže svoj kurac gledajući nestvaran prizor.

 

Marko: „Uhhh...ta pičkica je vlažna zbog mene..mama?“

Lana: „Jeste sine...Jel te to pali?“

Marko: „To me pali više od svega na svetu.“ – Marko se sada okuražio, i pogledao ka Tijani - „A tetka, mogu li da vidim i tvoju picu?“

Tijana: „Naravno da možeš Mare...idemo sada na krevet, pa ćeš da nahraniš svoju tetku i mamu svojom toplom, mladom lepljivom spermom, jel jasno?“ – pitala je Tijana retorički, i pomalo bezobraznim tonom.

 

Na krevetu su lagano skidale deo po deo odeće, ložeći Marka sve više i više. Na kraju su skinule gaćice, koje su sada već bile totalno natopljene sokovima, i dale ih njemu uz opasku da ih miriše i liže dok drka svoj kurac.

 

Tijana i Lana: „Kakve su gaćice Marko, a? Osećaš li naše sokove?“ – govorile su trljajući se, i šireći svoje pičke prstima.

Marko: „ Uhhh...mama, tetka...vaše gaćice su premokre, uhh i vaše pičkice...“ – govorio je Marko u ekstazi.

 

Lana je sada odlučila da uzme primat, opkoračila je nogama oko glave svoje sestre, pogledala Marka i pitala ga: „Sine, hoćeš da spustim svoju pičkicu na tetkino lice, a?“ – nije ni čekala odgovor samo je sela, a Tijana je počela da liže pičkicu svoje sestre koju je toliko želela.

 

Lana je potom uzela svoju desnu ruku i pljunula u šaku.

 

Lana: „Da li želiš da ovu moju ruku spustim na tetkinu pičku?“

Marko: „Da mama...da molim te. Drkaj tetkinu picu!“

 

Lana je spustila ruku sestri između nogu i počela da gura prste unutra i napolje, ni jednom ne skidajući pogled sa svog sina.

 

Lana: „Sada drkaj taj kurac, drkaj ga da napuniš ova nezasita usta tvojom spermom...uhhhh!“ – Lana je počela da svršava od sjajnog lizanja njene sestre, koja je veoma dobro poznavala Lanine intimne tačke.

 

Tijana je potom uhvatila Lanu, okrenula je ka sebi, i sada su ležale jedna na drugoj, a Marko je imao sjajan prizor dve vlažne pičke na samo pola metra od njega. Nakon što su se strastveno poljubile, Tijana koja je bila na leđima je pogledala Marka.

 

Tijana: „Mare, skloni ruku sa kurca, hoću da pre nego što svršiš ovoj tvojoj mamici u usta, da naizmenično ulaziš u mene i nju, jel jasno?“

 

Lana ju je pogledala ali se nije bunila, čak se i nasmejala. Obe su raširile noge što su više mogle u tom položaju.

 

Lana: „Dobro Marko, možeš prvo da gurneš taj kurac u svoju mamu, želim da prva pička u koju uđeš bude moja...!“ – blefirala je Lana, u nameri da zapravo sazna da li joj je sin nevin.

Marko: „Važi mama...uhhh!“

 

Potvrdivši to, Lana je bila van sebe, jer činjenica da će uzeti nevinost rođenom sinu ju je veoma palilo.

 

Marko je prišao, uhvatio mamu koja je bila gore na Tijani, i polako ulazio u nju...nije želeo nagle pokrete jer je znao da neće dugo izdržati. Lana je naravno bila toliko vlažna da ga je primila bez problema. Sestre su se ljubile strasno i lagano stenjale. Marko je lagano jebao mamu, uživajući u svakom pokretu. Potom je izvukao kurac iz nje, i gurnuo u tetku. Lanu i Tijanu su orgazmi konstantno tresli, i potpuno su se prepustile užitku.

 

Kada je Marko izvukao kurac iz tetke to je bio znak da je blizu. Sestre su ustale, i okrenule se prema Marku, sagnule se ka njegovom nabreklom kurcu.

 

Lana: „Šta misliš seko, da ga malo obližemo pre nego što nam svrši u usta, a?“

Tijana: „Naravno droljice mala, izvoli prva!“

 

Lana se sagnula, i gledajući u Marka obgrlila glavić i polako gurala u usta koliko god Markovog kurca je mogla.

 

Tijana: „Uhhh kakav prizor, uhhh kako puši mamica, a Marko?“

Marko: „Ahhh...!“ – prosto nije mogao ništa da izusti.

 

Lana je primetila da je Marko blizu, pa je nerado sklonila usta sa njegovog kurca i dala ga Tijani, koja kao da je jedva čekala, u trenu usisala većinu kurca koji je sada već bio potpuno natopljen različitim sokovima i pljuvačkama.

 

Nakon par trenutaka, Marko je dao znak da svršava, i Lana se namestila i zinula kako bih uhvatila svu spermu.

 

Tijana: „Ajde Marko, daj nam tu mladu spermu...ajde napuni usta ovoj tvojoj mamici...!“

 

Marko je zatvorio oči i počeo da puni mami usta debelim mlazovima sperme, a ona je profesionalno hvatala svaku kap. Trljajući svoju pičku, okrenula se ka svojoj sestri, koja je namestila glavu niže, i zatim joj je Lana prenela spermu u njena spremna i otvorena usta. Nekoliko puta su je razmenili svršavajući, a potom je Lana prenela sestri pola sperme a pola je zadržala, pogledale su u Marka i progutali u cugu svu spermu.

 

Marko je gledao ovaj prizor sa nevericom, i naravno, ponovo je bio tvrd!

 

KRAJ

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 39 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 

Uclani se


Povezani sadržaj
Priča je nastavak priče: Naplata kockarskog duga.. Alek je naredio Mini da se obuče i skuva mu kafu. Za to vrijeme se prabcio u dnevni boravak dok su Marijana i Viktor ostali u sobi. Znao je Alek šta radi. Znao je koliko će to biti neprijatan momenat. Uživao je da ih tako muči.
Jučer · Dodao: Glavonja
Evo jedne zanimljive pričice o tome šta kocka može da uradi jednoj porodici..Viktor i Mina su u braku već 18 godina. On ima 42 i vodi svoj mali kafić u centru. Visok je, malo premršav, ima malo dužu kosu bez ijedne sijede i urednu bradu. Mina ima 39 i radi kao vatrogasac.
Prije 3 dana · Dodao: Glavonja
Seka me počela privlačiti još kad je napunila svojih 12 godina, napredna je bila. Za njene godine tad sise su joj bile više nego prosječne. Često sam drkao zamišljajući je kako mi guta spermu.
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Leto je bilo vrelo. Pasja zega. Ivana je ustala iz kreveta, znojava i nekako umorna kao da nije ni spavala. Otisla je u kupatilo i stala ispod tusa. Okrepile su je prve kapljice vode koje su se sa njene duge crne kose cedile niz njeno preplanulo cvrsto telo
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Tad sam ima 20 godina a moja sestra od tetke 26 god.Jos uvek nije udata,ali je jako seksi,crnka duge kose,sise 4 malo vecih guzova nizeg rasta.bilo je to pre 4 godine,ostao sam sam kuci a posto je ona tu blizu mene pozvao sam je kod mene na kafu,nije proslo dugo dosla je moja seka.
02.09.2019 · Dodao: ukroceni

Anketa
By Lovetoplay Prije 2 dana
By Misko93 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories