Trenutno Pusicu pregledava 1266 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 08.01.2019 (08.01.2019) - Svi članci by MomLover6292

1. SVAĐA

 

Dan je tekao savršeno i po planu! Kuća je bila prazna, mir i tišina… sunce je obasjavalo moju malu sobicu, ptičice napolju pevale sjajne melodije, a ja sam u svome naručju grlila prelepu devojku. Strastveno je ljubila, dodirivala, mazila.

 

Ne, ona nije bila moja devojka u klasičnom smislu te reči! Naš odnos je bio… rekla bih više edukativne prirode. Ona je imala iskustvo i želju, a ja sam imala želju da steknem iskustvo. Poznajemo se par godina i osećala sam da mogu da joj verujem. Bila je nežna i pažljiva prema meni i mojim osećanjima.

 

Oslobađala sam se sve više. Požuda je bila velika i dozvolila sam joj da skine svu odeću sa mene, kao i ja sa nje. Bila je starija tri godine, i za to vreme je naučila mnogo trikova koje je htela da mi pokaže. Predigra je bila duga i obe smo postajale veoma napaljene, bilo je vreme da se njena mala pičkica nađe raširena ispred moga lica. Gledala sam je i divila se lepoti njenih nežnih usana.

 

Devojka: “U redu je… sada me poljubi tu malo iznad… vidiš tu?” – pokazivala mi je ka svojoj maloj šumici nežnih dlačića iznad pice.

 

Prišla sam svojim usnama i poljubila je osećajući kako me njene crne dlačice golicaju po usnama i nosu. Mirisala je sjajno i udisala sam duboko kako bih potpuno ispunila svoja čula. Bilo je prelepo, ali ubrzo sam se uverila u onu staru izreku da – sve što je lepo, kratko traje.

 

KUC, KUC, KUC - Čula su se tri slabija lupkanja na mojim vratima od sobe, i ubrzo su se vrata otvorila.

 

Vera: “Nina, renovira se kancelarija pa sam…” – moja mama je ušla u sobu, i uhvatila nas gole na krevetu.

 

Glava mi se nalazila između nogu ove slatke devojke, samo par centimetara od njene vlažne pice. Mamino lice je postalo crveno, i ubrzo se iz zbunjenog izraza pretvorilo u ljutito.

 

Vera: “Možeš da pozdraviš svoju drugaricu i da dođeš u moju sobu na razgovor… obučena naravno!” – lupila je vratima i glasnim koracima se udaljila.

 

Devojka: “Ovo ne valja… čini mi se da ti je mama poprilično ljuta. Mislim da bi bilo najbolje da krenem.” – ustala je i počela da se oblači.

 

Katarina: “Izvini molim te! Mama nije trebala da se vrati ovako rano, mora da je nešto iskrslo. Jooojj znala sam da treba da zaključam vrata.” – paničila sam dok sam oblačila šorc i majicu.

 

Devojka: “Da, trebale smo se bolje pripremiti. Slušaj, ja sad idem, a ti mi se javi ako budeš htela da se ponovo nađemo, ok?” – poljubila me je i otišla.

 

Popila sam veliku čašu hladne vode i duboko udahnula kako bih se malo smirila. Pokucala sam na vrata mamine sobe i ušla unutra.

 

Mama je sedela u fotelji, držala je veliku čašu do pola punu crnim vinom i lupkala ljutito svojim štiklama o pod. Njene duge noge u crnim helankama su bile prekrštene, košulja očigledno u brzini otkopčana pošto se njen beli brus, koji je krio njene bujne grudi, jasno video. Crna tamna kosa koja joj je, kada je upala u moju sobu bila vezana, sada je raspušteno i pomalo čupavo padala preko ramena. Crveni karmin malo razmazan… video se njegov trag na čaši.

 

Katarina: “Mama. Znam da si ljuta i…” – brzo me je prekinula.

 

Vera: “Katarina Petrović! Nisam ti dozvolila da pauziraš godinu dana pre nego upišeš fakultet kako bi se hvatala sa tamo nekim… devojkama! Jel to radiš uvek kada nisam kući? Koliko ovo traje? I od kada je moja ćerka lezbejka?” – govorila je, a u pauzama pila po gutljaj vina.

 

Uvek sam za nju bila Nina, osim kada je ljuta na mene… tada bi koristila moje puno ime i prezime.

 

Moja mama nije bila stroga, ali je svakako bila konzervativna i ovo je za nju sigurno bio šok. Ipak, morala sam da se držim svojih osećanja… znala sam da je napad najbolja odbrana.

 

Katarina: “Mama, ja imam 18 godina i mogu sama da donosim odluke. Znam da se tebi to ne sviđa ali želim da poštuješ moje izbore u životu.” – bila sam blago glasnija nego obično, i mama je tada promenila izraz lica. Nije više bila toliko ljuta.

 

Vera: “Ali srećo… imala si onog finog dečkića, kako se beše zvao… a da Marko. Zar nisi sa njim probala… bili ste zajedno celo leto… mislim nije ti se svidelo, ili?” – pokušavala je da shvati moju, za nju, iznenadnu privlačnost ka ženama.

 

Nikada nisam otvoreno pričala o seksu sa mamom. Bila sam oduvek ona osoba koja je izbegavala intimnije razgovore. Ipak, mama je zaslužila da zna.

 

Katarina: “Da mama! Spavala sam sa Markom… dva puta… i bilo je neprivlačno, i neprijatno. Žao mi je ali muškarci me ne zanimaju!” – bila sam direktna i potpuno iskrena.

 

Vera: “Nina, ali… znaš koliko sam ja želela da budeš srećna, sa velikom porodicom, decom… unucima. Žao mi je ali ne mogu ovo da prihvatim.” – ispila je čašu.

 

Njene reči su me veoma pogodile. Kao da nije htela da misli o mojim osećanjima već samo na sebe. Poludela sam i od besa su mi se oči napunile suzama.

 

Katarina: “E pa onda ne bih više da ti smetam mama!” – otrčala sam u sobu i pokupila neke najosnovnije stvari, napunila kofer i krenula iz kuće.

 

Vera: “Dete, stani da razgovaramo… nisam tako mislila, sačekaj…” – krenula je da me zaustavi ali sam joj se otrgla.

 

Katarina: “Pusti me mama… MRZIM TE!” – zalupila sam vratima i izašla.

 

 

2. TETKA

 

Stajala sam na autobuskoj stanici i brisala suze. Bila sam veoma ljuta. Nisam znala ni gde idem, znala sam samo da ne želim da budem blizu mame. Para sam imala tek toliko da platim kartu i morala sam brzo da mislim gde ću. Sela sam u autobus, i setila se tada moje tetke. Znala sam da bi me ona uvek primila jer me je jako volela, praktično kao svoju rođenu kćer.

 

Glava mi se malo ohladila i savest je počela da mi se javlja. Naravno da ja nisam mrzela svoju mamu i znala sam da su je moje reči veoma rastužile.

 

Pokušala sam da se saberem pre nego pokucam tetki na vrata. I tada, pre nego sam pružila ruku vrata su se otvorila. Tetka je bila u kućnom ogrtaču i uzimala je poštu iz sandučeta na vratima, kada me je ugledala.

 

Tanja: “Nina? Pa jesi to ti? Jaoj kakvo lepo iznenađenje!” – prišla mi je i čvrsto me zagrlila. Emocije više nisam mogla da zadržim i počela sam da plačem.

 

Tanja: “Jaoooj dušo, pa šta je bilo? Ajde upadaj unutra da ti teta napravi jednu kaficu i da se smiriš.” – videla je moje suze i moj kofer… shvatila je da nešto nije u redu.

 

Sele smo za sto i čekala je da joj se otvorim.

 

Katarina: “Tetka, izvini što sam došla ne najavljena, nisam imala gde… sa mamom sam se posvađala i… Ako bi mogla samo par dana da ostanem, neću ti smetati obećavam.” – tetka je imala sobu viška, i pošto se nikada nije udavala tu sobu bi uglavnom koristila za goste da prespavaju.

 

Tanja: “Bože naravno, ne moraš to ni da pitaš. Nego reci mi, šta je ona moja blesava sestra sada uradila?”

 

Katarina: “Nemoj da se ljutiš ali… volela bih da pričamo o tome malo kasnije. Sada bi htela malo da prilegnem ako nemaš ništa protiv?” – nije mi bilo do razgovora.

 

Tanja: “OK. Razumem potpuno. Soba je sređena, posteljina je nova i čista. Ušuškaj se a ja ću samo da se presvučem, i trknem do radnje na brzinu.” – poljubila me je nežno u čelo. – “Evo ti rezervni ključ da imaš ako nekada budeš htela da izađeš a ja ne budem kući.”

 

Raskomotila sam se i raspakovala kofer sa nešto malo stvari što sam ponela. Pre nego sam odlučila da legnem krenula sam ka kupatilu da se malo umijem i sredim. Prolazeći pored tetkine sobe primetila sam otvorena vrata. Živela je sama i sigurno nije imala naviku da ih zatvara.

 

Zastala sam i provirila. Bila je ispred ogledala u svome donjem vešu i presvlačila se.

 

Rođena je istog dana kao i mama pre tačno 40 godina. Rođene su kao dvojajčani blizanci ali je sličnost bila više nego očigledna. Duga crna kosa, visoko i lepo građeno telo sa izraženim oblinama, većoj guzi i grudima. Nežna svetla koža koje je sijala na svetlu i naravno kao i mama prelepo mladoliko lice sa veoma malo bora oko tamnih očiju.

 

Za razliku od mame o tetki su kružile drugačije priče, ali ne znam koliko istinite. Mama je i u mladosti navodno bila konzervativac, neki bi čak i rekli pomalo uštogljena, a tetka je bila poznata kao parti manijak slobodnijeg duha. Pričalo se u familiji da joj seks nije bio stran ni sa devojkama i to me je oduvek kod nje intrigiralo.

 

Katarina: “Tetka, baš si lepa.” – rekla sam stojeći na vratima.

 

Tanja: “Hahahaha… joj lažljivice jedna. Ja sam ta koja treba tvoju harizmu i lepotu da hvali. Dođi ovamo, stani sa mnom pred ogledalo.” – uhvatila me je za ruku i postavila ispred sebe. Gledale smo se u ogledalu. Njeno toplo skoro nago telo me je blago dodirivalo od pozadi.

 

Tanja: “Vidi ovo tvoje vitko telo. Vidi ovaj sladak ravan stomak, i uzan struk. A tek kosa, mmm…” – podigla je moja dugu crvenu kosu i oduševljeno je dodirivala diveći se njenoj mekoći.

 

Tanja: “A ove sisice, a?” – dotakla ih je malo prstom na šta sam ja reagovala pokrivajući ih rukama.

 

Katarina: “Tetkaaa… super, sad sam se zacrvenela. Znaš da sam stidljiva.” – crvenilo na mome licu je postajalo sve izraženije.

 

Tanja: “Izvini dušo ali… veruj mi nemaš čega da se stidiš. Još i ovo tvoje slatko dupence… ma momci te sigurno saleću sa svih strana.”

 

Spustila sam pogled nakon ove tetkine rečenice,i nisam izgovorila ni reč. Tetka je shvatila da nešto nije u redu ali nije htela da me ispituje.

 

Tanja: “Ajde Ninice, idi odmori a ja ću da nam kupim neke sitnice i da nam spremim večericu.”

 

Ušuškala sam se u krevet ali nisam mogla da zaspim. Svađa sa mamom mi je stalno dolazila u misli. Htela sam da izbacim to iz glave i počela sam da čeprkam po mislima kako bi se opustila misleći na nešto lepo. Tada, pred mojim zatvorenim očima našla se prelepa pičkica koja mi je jutros bila samo par centimetara od lica.

 

Njene lepe arome su se polako vraćale u moje nozdrve kao da je i sada bila tako blizu. Refleksno sam spustila ruku u šorc i počela da se mazim preko gaćica.

 

Maštala sam kako oblizujem vlažnu picu i osećam drhtaj njenih mokrih usnica. Prsti su mi obrađivali klitoris preko tanke tkanine gaćica. Kada god bih se uzbudila dok masturbiram, moji obrazi i donji deo vrata bi mi pocrveneli i postali vreli.

 

Ali taj dan mi prosto nije bilo suđeno. Čula sam kucanje na vratima.

 

Tanja: “Ninaa… jel mogu da uđem?” – izvukla sam ruku i pokrila se do vrata jorganom.

 

Katarina: “Khm khm… može tetkaa…” – ušla je i sela na krevet pored mene.

 

Tanja: “Srećo, mama te zove. Kaže da se ne javljaš na mobilni pa je pozvala mene da pita da li si možda tu. Evo ti je.” – pružila mi je svoj telefon i zbunjeno pogledala u moje crveno i zadihano lice.

 

Katarina: “Reci mama.” – rekla sam hladno i bez emocija, iako sam još uvek bila uzbuđena. – “Ne mama, ne želim da pričam o tome sada… Da, biću kod tetke par dana… zdravo.” – prekinula sam i dala tetki telefon.

 

Tetka me je i dalje sumnjivo gledala. Ispružila je svoju ruku i stavila je na moje čelo.

 

Tanja: “Nina, baš si topla, da nemaš možda temperaturu?”

 

Katarina: “Nemam tetka ne brini… malo sam… ništa, sve je u redu. Šta ti je rekla mama?” – pokušavala sam da skrenem sa teme.

 

Tanja: “Nije mi htela reći zašto ste se posvađale, samo je htela da te čuje da si dobro. Šta misliš, jel bi htela da mi kažeš šta se desilo jutros?”

 

Posle svega što je učinila za mene, zaslužila je da zna. Igrala sam na kartu njenog opuštenijeg mentaliteta i razumevanja, tako da sam odlučila da joj ispričam o jutrošnjem incidentu. Objasnila sam joj usput i da me privlače samo devojke iako sam imala odnose sa bivšim dečkom.

 

Tanja: “Ne znam stvarno šta bih rekla! Moja sestra je očigledno pošandrcala. Ništa ne brini, pozvaću je ja i reći…” – morala sam da je prekinem.

 

Katarina: “Ne tetka! Molim te, ne smeš da joj kažeš da sam ti rekla. Ne želim pogrešno da me shvatiš ali ona mora sama da promeni svoje mišljenje i da me prihvati ovakvu kakva sam! Obećaj mi da je nećeš pozvati!” – bila sam odlučna.

 

Tanja: “Uhhh… u pravu si, samo… dobro, neću te danas više dirati ali sutra ćemo da popričamo o svemu ovome. Ima mnogih stvari koje i ti ne znaš a trebala bi znati.” – ove tajanstvene reči moje tetke su me zbunile. Ipak, nije tu bio kraj.

 

Tanja: “Nina, reci mi… koliko ti zapravo imaš iskustva sa devojkama?”

 

Katarina: “Paaa… da mama nije naišla imala bih mnogo više.” – počele smo da se smejemo na glas i bilo je sjajno makar na kratko se opustiti. Kada smo se smirile nastavila sam – “Nisam imala prilike baš da… znaš… mislim, ljubile smo se, i dodirivale ali… ništa više od toga. Tetka, ne bih ponovo da budem bezobrazna ali…” – videla je da mi nije lagodno da pričam o tome.

 

Potvrno je klimnula glavom kao da me razume, poljubila me i izašla iz sobe.

 

 

3. STIDLJIVICA

 

Svanulo je jutro! Kakav god bio prethodni dan jutro je uvek podizalo moje raspoloženje. Razlog je bio taj što čim bih otvorila oči osećala bih se veoma napaljeno. I pre nego sam počela da masturbiram u ranom pubertetu, imala sam te lepe jutarnje osećaje ali mi je trebalo vremena da ih razumem i prihvatim.

Gaćice bih morala odmah da skinem usled sokova koji bi se polako skupljali i vlažili nežnu tkaninu. Raširila bih potom noge i dalje pokrivena, i namestila svoju malu omiljenu igračku na svoj klitoris. Ona bi radila sve za mene, a ja ovako lenja i još uvek u polu snu bi samo uživala.

 

Ipak to jutro je bilo drugačije. Usled cele one frke i mog naglog odlaska iz kuće moj maleni vibrator je ostao sakriven u mojoj fioci. Bila sam tužna jer sam morala da se potpuno razbudim i da se zadovoljim svojim prstićima.

 

Bilo mi je pomalo čudno znajući da me od tetke deli samo jedan zid, ali sam dala sve od sebe da se potpuno opustim i prepustim užitku. Klitoris mi je goreo, a slike mokrih golih ženskih tela su mi se vrtele po glavi…

 

KUC, KUC, KUC! – “Ovo više zaista nije imalo smisla!!!” – pomislila sam ljutito u sebi. Frustrirana i još uvek potpuno napaljena viknula sam tetki da je slobodno.

 

Tanja: “Dobro jutro spavalice…” – stajala je na vratima i ponovo me gledala zbunjeno. – “O ne… kako sam samo glupa.” – nisam razumela o čemu priča. – “Zato si juče bila tako crvena i zadihana, kao i sada. Samo si želela svojih par minuta za sebe.” – očigledno je bilo da je shvatila o čemu se radi.

 

Osećala sam se toliko postiđeno da sam zgrabila pokrivač i pokrila se preko glave.

 

Katarina: “Izvini tetka, samo sam…” – tužno sam šaputala pod jorganom.

 

Čula sam njene korake i osetila kako je sela pored mene na krevet.

 

Tanja: “Slušaj, nema zašto da se stidiš. Ajde, znaš da sam ja opuštena tetka… pa ja to svaki dan radim!” – nisam očekivala ovakvu rečenicu, i provirila sam samo očima iznad pokrivača.

 

Katarina: “Stvarno?”

 

Tanja: “Naravno. Pa evo da ti otkrijem jednu malu tajnu - jutros sam imala poprilično dobar orgazam.” – pomazila me je po kosi i namignula mi.

 

Katarina: “I ti voliš da… ujutru?” – nisam mogla da verujem da sam je to pitala.

 

Uopšte ceo ovaj razgovor je za mene bio potpuno nestvaran.

 

Tanja: “Uhhh… to mi je omiljeno. Kada mi jutro počne tako lepo, onda znam da ću biti raspoložena šta god da se desi tokom dana. Jel se i ti probudiš tako malo… napaljena?” – do tog jutra ovakav razgovor bih gledala da izbegnem kako znam i umem, ali moja vrela pičkica pod jorganom mi nije davala mira.

 

Katarina: “Iskreno… svako jutro! Takav osećaj dobijem da… prosto moram da…”

 

Tanja: “…da svršiš?”

 

Katarina: “Da…” – kao da sam se bojala da joj priznam.

 

Tanja: “Imaš li kakvu posebnu igračku ili samo ove tvoje slatke prstiće?” – neverovatno kako je znala šta da pita.

 

Katarina: “Zapravo… imam nešto ali… ostalo mi je kući.”

 

Tanja: “Vidi, vidi moju Ninu… pa ti si izgleda povukla nešto i na mene. Jel bi mi rekla šta je u pitanju?”

 

Katarina: “Ništa specijalno, samo mali vibrator.” – ne znam zašto ali ovaj razgovor me je palio i krajnjim naporima sam se trudila da se ne dodirnem.

 

Tanja: “Staviš ga u sebe, ili?” – gledala me je u oči ne prestajući da me mazi po glavi.

 

Katarina: “Ne… samo na… postavim ga na… klitoris.” – izustila sam poslednju reč veoma tiho.

 

Tanja: “Joooj što si mi stidljiva. Pa i ja imam klitoris, mislim i ja sam žensko… ili si zaboravila? Sada ću ti doneti ja svoj omiljeni vibratorčić, lezi tu i ne mrdaj.” – ustala je i izašla.

 

Čim se malo udaljila spustila sam ruku među noge. Bila sam toliko vlažna da sam osećala hladnu mokru posteljinu ispod guze koja je upila deo sokova.

 

Tetka se brzo vratila. I dalje je bila u svom kućnom ogrtaču, ali joj je sada bio malo opušteniji kod grudi i njen beli brus se lepo video. U ruci je držala nešto što je izgledalo kao malo belo jaje.

 

Tanja: “Ovo je ono što ti treba. Ima tri brzine, mada treću ne preporučujem jer me veoma brzo dovede do ludila. Samo ga postaviš na svoj mali klitoris i uživaš. Vidiš, ovako ga uhvatiš i postaviš ovako.” – pokazivala mi je rukama. - “Šta kažeš? Jel bi htela da ga probaš?”

 

Uzela sam ga iz njenih ruku i posmatrala. Upalila sam ga i počeo je da vibrira uz blagi zvuk zujanja.

 

Tanja: “Tako… vidiš kako je jak. Slobodno, probaj ga.”

 

Zavukla sam ruku pod pokrivač i pokušavala na slepo da ga namestim na svoje najosetljivije mesto. Tetka se malo pomerila ka meni i krenula rukom ka pokrivaču. Uplašila sam se da će me otkriti i brzo sam uhvatila pokrivač.

 

Tanja: “Hahahaha… ne brini stidljivice jedna, samo sam htela da se namestim, neću te otkriti.” – smejala se dok se nameštala pored mene.

 

Katarina: “Izvini tetka… samo sam...” – rekla sam tiho.

 

Tanja: “Naravno, to je sve normalno. I ja sam bila u tvojim godinama pomalo stidljiva. Ne ovoliko kao ti, ali da je pored mene bila moja tetka sigurno mi ne bi bilo svejedno. Ajde sada, samo se opusti i uživaj.”

 

Uhvatila sam ga snažno rukom, čvrsto priljubila uz moju malu rozu izbočinu i upalila.

 

Katarina: “Ahhhh…” – osećaj je bio predivan.

 

Tanja: “Uhh… tako. Slobodno ga malo pomeraj gore-dole. Ako si na mene neće ti dugo trebati.” – prišla mi je i nežno me poljubila u obraz.

 

Crvenilo mi se vratilo na licu u momentu. Zatvorili sam oči i prepustila se vibraciji od koje su mi noge zadrhtale.

 

Tanje: “Bravo srećo, prepusti se… CMOK, prepusti se mašti, CMOK…” – nežnim usnama je dodirivala moje vrele obraze.

 

Toliko napaljena od jutros, još uz ovaj razgovor… čudno je da sam i izdržala tih par minuta.

 

Katarina: “Ahhh… blizu sam… uhhh…” – vibrator mi nije davao vremena ni da uzmem vazduha.

 

Tanja: “Tako, tako… prepusti se dušo… svrši na tetkin mali vibrator… natopi ga svojim slatkim sokovima…” – ove tetkine reči su me pogodile kao metak.

 

Katarina: “Aaaaaa….” – refleksno sam postavila glavu među tetkine grudi i ubrzano uzdisala dok sam svršavala, osećajući njen fin miris.

 

Katarina: “Uhhh… ovo… je… bilo… strava!” – govorila sam zadihano.

 

Tanja: “Hahaha… pa naravno! Rekla sam ti. Žao mi je što ne mogu da vidim tvoju malu macu, ali sam sigurna da je veoma srećna i mokra.”

 

Katarina: “Hahahaha… macu…” – smejale smo se na njene reči. – “Tetka, ti si tako kul… barem kada bi mama mogla da me razume kao ti.” – zagrlila sam je čvrsto.

 

Tanja: “Slušaj, znam da moja sestra zna da bude nekada malo… šašava! Ali ona te jako voli, i sigurna sam da sve nedoumice koje ste imale, da ćete ih rešiti.” – poljubila sam je u obraz i ležale smo tako nekoliko divnih minuta.

 

 

4. TAJNA

 

Tetka je imala obaveze po gradu taj dan i prvi put sam ostala sama. Šetkala sam se po kući, i kao svaki tinejdžer njuškala i pipkala stvari koje nisam smela. Vratila sam tetkin vibrator na sto pored kreveta i dobila ideju da možda nađem još koji. Koliko god se trudila nisam uspela da nađem još tetkinih bezobraznih igračaka iako sam bila sigurna da ih ima negde sakrivene. Pomislila sam da je možda među njenim donjim vešom.

 

Pored njenog kreveta je bio regal sa tri fioke pune raznih gaćica, grudnjaka, haltera i seksi čarapa. Tetka je očigledno volela seksi rublje pošto sam našla sve vrste – od svilenih tangica, providnog veša, gaćica sa otvorom na mestu pice… pa čak i obične bele pamučne gaćice ili u nekoj nijansi poput roze ili plave.

 

Tada, kada sam gurnula ruku dublje u fioku osetila sam nešto što nije bio veš. Uhvatila sam, povukla i ubrzo shvatila da je u pitanju mali laptop. Znala sam da ne bi smela da ga diram, ali to je samo još više uticalo na moje uzbuđenje.

 

Legla sam na krevet, otvorila laptop i upalila ga. Tetka nije imala internet u kući tako da sam mogla samo da otvaram foldere i gledam ono što je u njima. Bilo je klasičnih foldera tipa slike, filmovi, serije… Nisam bila raspoložena za film, tako da sam otvorila slike.

 

Brdo pod-foldera i slika se pojavilo na ekranu. Neke slike su bile stare a neke novije. Našla sam i sebe na slikama od vremena kada sam bila devojčica sve do mature srednje škole. Bilo je takođe i tatinih slika pre nego što je poginuo u saobraćajci kada sam imala 8 godina.

 

Ulazila sam tako i gledala slike svoje porodice, familije, prijatelja… bilo je tu i nekih nepoznatih osoba pa sam te slike preskakala.

 

Jedan od foldera je imao naizgled običan, generičan naziv – “Ja i Vera – Snimanje 2010. “

 

Otvorila sam folder i laptopu je trebalo skoro ceo minut da učita sve slike. Bilo ih je preko 1000. Otvorila sam prvu i ugledala mamu, praktično samo glava i ramena. Bila je profesionalno našminkana sa prelepom dignutom frizurom, i pozirala je sa velikim osmehom. Imala je lepe minđuše i bisernu ogrlicu oko vrata.

 

Počela sam da klikćem na strelicu i slike su se menjale. Na njima mama je pozirala u provokativno uskoj i kratkoj suknji, seksi čarapama sa haterima koji su se nazirali, bluza koja joj je bila do pola otkopčana i otkrivala ljubičasti čipkasti brus.

 

Svaka naredna slika bi otkrivala mamino telo sve više i više. Posle 100-njak slika mama je pozirala samo u prozirnom donjem vešu. Njene stidne crne dlačice su se jasno videle kroz transparentne gaćice, a njene bradavice su bile potpuno ukrućene i takođe vidljive.

 

Sledeća slika me je umalo oborila sa kreveta! Mama je bila naslonjena na tetku tako da su se dodirivale grudima i jebozovno gledale u objektiv sa polu otvorenim ustima. Na sebi su imale potpuno isti donji veš, isti nakit, istu frizuru, šminku… Bile su potpuno identične. Ali to je tek bio vrh ledenog brega.

 

Naredne slike su bile isključivo sa njih dve dok se strastveno ljube. Prvo nežno i senzualno a kasnije divlje, gurajući jezik jedna drugoj duboko u grlo. Nisam verovala svojim očima. Da li je to ono što mi je tetka spominjala kao – nešto što ne znam a trebala bi znati!??

 

Nastavila sam da menjam slike. Ruka mi je polako stiskala moje male grudi a pičkica mi je vlažila stvarajući mokru fleku na mome šorcu. Spustila sam ruku u gaćice ne prestajući da gledam slike koje su postajale sve više u nekom porno stilu. Lizale su jedna drugoj grudi a izraz na njihovim licima je bio jasan – bile su potpuno napaljene!!!

 

Zavukla sam prst u svoju usku pičku i počela polako da se nabijam. Uzdasi su ubrzo ispunili tetkinu sobu. Zatim, kada sam videla sledeću sliku svršila sam praktično u trenutku. Mamina raširena dlakava pizda je primala ozbiljne udare tetkinog jezika. Tetka je bila potpuno musava od maminih sokova i narednih par slika su pokazivale kako tetka prilazi maminom licu a ova jezikom čisti svoje sokove sa tetkinih usana. Bile su to dve prljave i napaljene sestre.

 

Pogled mi se slučajno usmerio na sat u uglu ekrana i uplašila sam se kada sam videla koliko sam dugo gledala ove “zabranjene” slike. Totalno dezorijentisana ugasila sam i zaklopila laptop, vratila ga u fioku i izašla iz sobe. Dobro je da sam tako postupila jer je tetka posle nekoliko minuta došla kući.

 

Znala sam da ima još puno slika koje nisam stigla da pogledam, i mislila sam u sebi kakve bi još perverzije mogle biti na njima.

 

Tanja: “Nina, vidim da si mi vratila vibrator u sobu. Nema potrebe, imam ih ja još, ovaj poklanjam tebi.” – govorila je sa vrata moje sobe.

 

Katarina: “Mislila sam da tebi treba, pa… ali hvala ti, mnogo je dobar.” – glumila sam mirnoću iako su mi njene i mamine slike bile konstantno pred očima.

 

Tanja: “Jesi lepo provela dan?”

 

Katarina: “Jesam…  bilo je baš… uglavnom, fino sam se zabavljala.”

 

Tanja: “Drago mi je da ti je bilo lepo. Ali, pošto sam danas bila odsutna, želela sam da te sutra častim jednom opuštajućom masažom, ok? Ima tu jedan ekstra spa centar, pa ćemo ići da se malo opustiš.”

 

Katarina: “Tetkaaa… to bi bilo sjajno! Obožavam dobru masažu!” – dogovorile smo se i bila sam veoma uzbuđena.

 

Nastavak price

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 17 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Prica o mojoj majci, Uglavnom sam dane provodio na relaciji posao kuca,i treningu u aikido klubu. Nista posebno.Ono sto me je razdiralo je jedna opsesija koja je trajala dugo,tacnije od kako sam poceo da posmatram zene kao muskarac.
Prije 6 dana · Dodao: strobinger
Priča o meni i mome bratu , nikad ne reci da je nešto ne moguće , kad ne moguće postaje moguće.. Ja sam Iva, sasvim obična cura , studiram u jednom gradu pedesetak kilometara udaljeno od moga grada.
15.05.2019 · Dodao: eccc
Već izvjesno vrijeme primjetio sam da mama živi na prilično visokoj nozi. Imala je novca i nije bio problem da mi udjeli svako malo koliko god bi tražio. Ja nisam bio stalno zaposlen. Uglavnom sam nalazio povremene poslove preko studentskog servisa ili sam radio kod tetka.
03.05.2019 · Dodao: Pusica
Incest priče, Dobre jebačine sa ujkom, Bila sam lepa mlada devojka veoma lepo gradjena i zgodna. Jedino su mi sise bile veoma male . Pičkica mi je tada bila prekrivena svilenim crnim gustim dlačicama. Mali crni trokutić je veoma lepo izgledao.
03.05.2019 · Dodao: Pusica
Moja strina imala je u to vrijeme 32 godine ,manje sise,veliku seksi guzu,ja sam u to vrijeme imao 16 godina i ne bas prevelik ali krut 14cm alat.Živim u istom dvoru sa stricem i strinom.Stric je bio na poslovnom putu.Ovo mi je bio prvi sex
24.04.2019 · Dodao: ledo_jebac

Anketa
By Blondie 29.05.2019
By bboy1994 14.05.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories