Trenutno Pusicu pregledava 843 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 08.01.2019 (08.01.2019) - Svi članci by MomLover6292

5. GRIŽA SAVESTI

 

Tog jutra moja uobičajena napaljenost nije izostala ali nisam mogla da se opustim. Bila sam tužna i ljuta na sebe što sam ugrozila privatnost tetki burlajući po njenim stvarima. Koliko god uživala gledajući slike znala sam da se neću smiriti dok joj ne priznam. Navukla sam helanke i majicu i uputila se ka njenoj sobi.

 

Pokucala sam na vrata i kada sam dobila verbalnu potvrdu od tetke ušla sam u sobu. Ležala je samo u donjem vešu pokrivenih nogu i kuckala nešto na meni dobro poznatom laptopu.

 

Tanja: “Već si ustala? Ajde onda, dođi tu pored mene da se malo mazimo.” – legla sam pored nje i naslonila se na njeno rame. Oči su mi bežala ka njenim velikim grudima koje su se lagano podizale i spuštale u ritmu njenog disanja. Ipak, znala sam zašto sam tu i brzo sam se pribrala.

 

Katarina: “Tetka? Moram nešto da ti kažem.” – počela sam tiho.

 

Tanja: “Pa, slušam?” – zaklopila je laptop i usmerila pogled ka meni.

 

Katarina: “Juče sam… dok sam bila sama… našla sam…” – pokazala sam prstom na laptop.

 

Tetka se malo namrštila i zamislila.

 

Tanja: “Ali on je bio u mojoj ladici.”

 

Katarina: “Da.. pa...” – razmišljala sam tada kako možda nije bila pametna ideja da priznam.

 

Tanja: “Pa šta si tražila među mojim vešom? Hmm?”

 

Katarina: “Ne znam tetka… samo mi je bilo malo dosadno pa sam… izvini. Jesi ljuta?”

 

Tanja: “Slušaj, nisam ljuta ali… molim te da ne burlaš po mojim stvarima. Znaš da bih ti ja sve dala samo ako bi me fino pitala.” – ozbiljno me je pogledala. – “Jesi još nešto želela da mi kažeš bezobraznice jedna?” – prstom mi je pomazila nosić.

 

Katarina: “Pa zapravo… na laptopu… malo sam gledala slike.”

 

Tetkino lice je sada po prvi put malo pocrvenelo. Otvorila je laptop kuckala nešto i okrenula ekran ka meni. Označila je onaj famozni folder.

 

Tanja: “Pretpostavljam da si ušla u ove slike?”

 

Katarina: “Da.” – veoma tiho, skoro nečujno sam priznala.

 

Tanja: “Očigledno si zbunjena i sve ovo ti verovatno nema smisla. Slušaj, tvoja mama je uvek imala malo divlju stranu kao i ja, ali je ona nije pokazivala. Jako je volela tvog tatu, a kasnije je bila zauzeta podizanjem tebe na pravi način.” – tetka je počela svoju priču. – “Znaš, tata ti je umro i… bila si mala, mislim da si tek krenula treći osnovne kada se sve ovo dogodilo. Bile smo na piću u gradu, i igrom slučaja smo upoznale neke dve dame, producentkinje, koje su nam prišle i pohvalile naš izgled i veliku sličnost. Kada smo rekle da smo bliznakinje bile su oduševljene. Rekle su da se to u njihovom poslu veoma traži i ceni… i da skratim priču, dobile smo veoma nepristojnu ponudu.”

 

Katarina: “Ali tetka… vi ste rođene sestre?”

 

Tanja: “Pa naravno… iskrena da budem, da je neka nepoznata osoba bila u pitanju nikada ne bih ni prihvatila, bez obzira na veliku sumu novca. Ali pošto je moja sestra i pošto je volim najviše na svetu, bilo mi je veoma prirodno i prijatno sa njom na tom snimanju.”

 

Katarina: “Ali… mislim… pa mama i ti… vi ne volite žene… mislim, niste lezbejke.”

 

Tanja: “Pa ti možda ne znaš ali ja sam davno prestala da se interesujem za muškarce. Nije se o tome u porodici nikada otvoreno pričalo, posebno jer su tvoji baka i deka veoma zatvorenog tipa, ljudi starog kova, ali sada razumeš zašto ja veoma dobro shvatam tvoju trenutnu poziciju.” – bila sam potpuno šokirana ovim tetkinim priznanjem.

 

Katarina: “Ali… ali… mama? Mislim, ona je rekla kako ne prihvata moje opredeljenje i izbore.”

 

Tanja: “Slušaj… moraš da se staviš na njeno mesto. Ti si joj najvažnija osoba na svetu… a i sve je došlo nekako iznenada, praktično te je uhvatila na delu i nije imala ni vremena da odreaguje prirodno i smireno nego je sve bilo u nekom afektu.” – počela je da me miluje po obrazu.

 

Katarina: “Ipak… ne razumem… mislim, zaista ste uživale tetka. To se jasno vidi na slikama.”

 

Tanja: “Ooo daa… veoma smo uživale. Toliko smo uživale da smo svršile nekoliko puta. Pa čula si kako smo stenjale i vrištale.” – ova rečenica mi nije bila jasna.

 

Katarina: “Kako misliš čula?”

 

Tanja: “Pa jesi rekla da si gledala mene i mamu? Pričam ti za snimke sa laptopa.”

 

Katarine: “Snimke?? Ja sam samo videla slike.”

 

Tetka je ušla u folder i počela da lista. Nakon ogromnog broja slika na dnu su se nalazila tri snimka.

 

Tanja: “Vidiš? Slike su samo deo, one su pratile snimanje.” – krenula je da pusti snimak, ali je naglo zastala i okrenula se ka meni.

 

Tanja: “Čekaj samo malo. Da se tebi nisu možda ove slike svidele?”

 

Znala sam da više nije u redu da lažem tetku.

 

Katarina: “Pa… možda malo.”

 

Tanja: “A možda i malo više, a? Bezobraznice jedna… nadam se da se nisi mazila na tetkine i mamine slike?” – gledala me za osmehom. – “Ajde, priznaj… jesu te barem malo napalile?”

 

Katarine: “Jesu tetka… priznajem. Jel je to normalno ili sam i ja lujka kao vas dve?” – bila sam uzbuđena ali i dalje u dvoumljenju.

 

Tanja: “To je savim normalno dušo. Ti si mlada i očigledno veomaaa napaljena osoba, nema zašto da se stidiš, a i ruku na srce ja i mama smo dobre ribe.” – nasmejale smo se.

 

Katarine: “Priznajem, ekstra ste ribe. Nego, jel misliš da bi mogla da vidim snimak, samo na kratko?” – gorela sam od želje.

 

Tanja: “Pod jednim uslovom. Da gledamo zajedno!”

 

Nisam se nećkala ni sekundu. Namestila sam se na tetkino rame i ona je pustila snimak.

 

Gledala sam mamu kako pozira u donjem vešu i govori u kameru kako je napaljena na svoju sestru i da želi da joj liže bradavice. Tetka zatim dolazi u kadar. Prvo se malo dodiruju grudima i poziraju, a zatim je mama skinula grudnjak sa tetke i sebe i počela da joj gricka sise.

 

Katarina: “Uuuh…” – nežno sam izustila i krenula rukom da mazim unutrašnjost svojih butina.

 

Tanja: “Sviđa ti se, a? Šta misliš da skineš te helankice? Evo i ja sam u gaćicama.” – okrenula sam se ka njoj i ona je otkrila svoje noge pokazujući bele svilene polu tange.

 

 Karatina: “Ali, moje nisu ni upola lepe kao tvoje.” – povukla sam helanke i skinula ih. Moje obične pamučne roze gaćice su bile slobodne.

 

Tanja: “Jaooj baš su slatke. Mislim da imam jedne takve iste. Vidiš kako ti je sad udobnije. Gledaj dalje…” – okrenule smo se ka ekranu.

 

Žestoko su se ljubile razmenjujući pljuvačku i mazeći sise jedna drugoj. Tetka se potom naguzila a mama je sela iza nje i svukla joj gaćice. Predivna guza sa vrelim pičkinim usnicama je ispunila ekran.

 

Ruka mi je krenula niže i ušla u moje gaćice.

 

Tanja: “Uhh… izgleda da ti se sviđa tetkina guza?”

 

Katarina: “Da tetka, predivna je.” – počela sam da mazim vrelu pičku i dalje sakrivenu gaćicama.

 

Tanja: “Šta ti se još sviđa kod tete?”

 

Katarina: “Pa… tvoje grudi su… jako lepe.”

 

Spustila je grudnjak gledajući u mene i oslobodila svoje bujne sise. Bradavice su joj bile velike i ukrućene. Prišla mi je zatim do uveta i počela da mi šapuće.

 

Tanja: “Gledaj sada pažljivo, ovo mi je omiljeni deo. Vreme je da vidiš tu divlju stranu tvoje mame.”

 

Pogledala sam na ekran i mama je počela prstom da masira tetkin čmar. Zatim je oblizala svoj prst i počela da ga gura u malu usku rupicu. Ja sam sve brže trljala svoj klitoris gledajući prljavi ali potpuno napaljivi prizor pred sobom.

 

Tanja: “Uhhh… vidim da ti se sviđa ovo. I meni se jako svidelo kad me je tvoja mama jebala prstom u guzu. Ne brini, vratila sam joj uslugu.”

 

Mama je ubrzo počela da halapljivo liže čmar dok je tetka stenjala.

 

Gaćice su me potpuno nervirale i htela sam da ih skinem. Okrenula sam se i tužno pogledala tetku.

 

Katarina: “Tetka… uhhh, smetaju mi, jel sme da ih…”

 

Tanja: “Pa ti si moju videla, mislim da je fer da i ja vidim tvoju.” – nisam razmišljala nego sam odmah skinula gaćice i raširila noge, napokon srećna i opuštena.

 

Krenula sam silovito da gnjavim svoj klitoris gledajući snimak na kome je tetka sada preuzela maminu ulogu i obrađivala njenu prelepu, veliku guzu. Osetila sam tada tetkin dodir na mojoj nozi i nežni poljubac u obraz.

 

Tanja: “Ninice, molim te ako bi mogla da staneš na sekund. Želela bih samo da je vidim.”

 

Katarina: “Uhh, može tetka samo… nemoj dugo da je gledaš, blizu sam… uhh jako sam blizu.” – sklonila sam ruku i tetka se zagledala u moju picu.

 

Bila je blago crvena, vlažna i potpuno obrijana.

 

Tanja: “Jaooo, pa ovo je najslađa pičkica koju sam ikada videla. Prosto ne mogu da verujem čega si se stidela juče… dušo prelepa si.” – poljubila me je nežno u usne a ja sam nastavila da masturbiram.

 

Tetka je pomerila svoje gaćice u stranu i počela takođe da se mazi. Pička joj je bila veoma lepa sa velikim izraženim usnicama koje su bile okružene kratkim crnim dlačicama. Gurala je dva prsta u nju i bilo je jasno da je jako vlažna.

 

Na ekranu dve napaljene sestre su uveliko uživale u pozi 69. Stenjale su i svršavale jedna drugoj u usta i skupljale sve sokove koji su klizili iz vrelih iskusnih pica.

 

Zatvorila sam oči i čekala orgazmički udar.

 

Katarina: “Ahhhhh… aaaa…” – sada već kao po navici zabila sam glavu u gole tetkine grudi i drhtala dok me je orgazam tukao.

 

Osetila sam kako joj ubrzano kuca srce i čula sam njene blage uzdisaje. Odjednom se zgrčila i blago podrhtala… ubrzo se sve smirilo.

 

 

6. MALI SAVET

 

Katarina: “Masaža mi je baš prijala. Hvala još jednom, stvarno si me usrećila.”

 

Tanja: “Nema na čemu draga. Znala sam da će ti prijati.”

 

Vraćale smo se kući kada se začuo moj telefon.

 

Katarina: “Mama je…”

 

Tanja: “Pa hajde, javi joj se. Sigurno je tužna i želi da te čuje.”

 

Mama je želela da se vratim, i izvinila se što se onako  ponela prema meni. Čula sam u njenom glasu iskrenost i tugu.

 

Katarina: “Mama… sada je već poprilično kasno, pa dok spremim stvari i sve… najbolje bi bilo da dođem sutra ujutru kući. I mama… izvini što sam rekla da te mrzim. Znaš da to nisam iskreno mislila… Vidimo se sutra.”

 

Tanja: “Jaoooj… dušo moja, ovo je bilo tako dirljivo. Eto, rekla sam da će se sve rešiti.” – zagrlila me je i nastavile smo ka kući.

 

Tuširala sam se to veče a misli su mi putovale na sve strane. Posle svih slika i snimaka imala sam osećaj da sam napaljena 24 sata. Takođe, razmišljala sam kako ću se sada ponašati pred mamom nakon što sam je videla u onakvoj predstavi. Moja navodno striktna majka je zapravo volela da uživa i da se opusti… pa čak i više od toga.

 

Za tetku nisam brinula. Buljila sam u njene obline kada god bih imala prilike i ne bi mi ništa rekla kad bi me uhvatila. Samo bi se nasmejala i nastavila dalje sa tim što je radila.

 

Ipak, nešto je bilo drugačije. Primetila sam da mi ruka često ide ka mojoj guzi i ka mome zadnjem, malom otvoru. Iako sam praktično svaki dan masturbirala, nisam nikada na svoj čmarić gledala kao na erogenu zonu.

 

Tanja: “Šta je bilo mila? Nešto si mi zamišljena.” – pitala me je za stolom dok smo večerale.

 

Katarina: “Tetka, ne znam da li si bila ozbiljna kada si mi rekla… znaš kad smo gledale snimak, i kada ti je mama… prst i čmar, i…” – nisam znala kako da pitam.

 

Tanja: “Da li mi se svidelo? Jel me to pitaš?”

 

Katarina : ”Pa da. Mislim, kakav je osećaj?”

 

Tanja: “Pa za mene je božanstven, ali… to ne znači da bi se i tebi svidelo. Jesi probala da se diraš tamo?”

 

Odrično sam klimala glavom.

 

Tanja: “Ako se više ne stidiš, mogu malo da ti pokažem, pa ćeš ti videti ako ti se sviđa.”

 

Katarina: “Bojim se… da me ne boli.” – i zaista, to me je najviše plašilo.

 

Tanja: “Jedan mali prst? Ma nema šanse da te zaboli, veruj mi.” – bila je potpuno sigurna u svoje reči, i želela sam da probam.

 

Katarina: “Hoćemo kod mene u sobu, ili?” – bila sam nestrpljiva.

 

Tanja: “Uhhh pa tebe ovo stvarno kopka. Ajde, dođi kod mene, veći je krevet.”

 

Veselo smo poskakivale do njene sobe. Sele smo na krevet jedna pored druge.

 

Tanja: “Ovako, skini lepo gaćice, evo skinuću i ja. Sedi tu fino pored mene pa ćemo zajedno da vežbamo.”

 

Nakon što smo razgolitile donji deo tela, obe smo raširile noge, savile ih u kolenu i spustile guzu što smo niže mogle. Na taj način su nam mali čmarići bili slobodni i mogli smo rukama da ih mazimo.

 

Tanja: “Bravo, sada dobro navlaži prste.” – stavila sam dva prsta u usta, kratko ih sisala i izvadila, na šta se tetka nasmejala.

 

Katarina: “Tetkaa… šta je smešno?”

 

Tanja: “Ništa dušo, jaooj kako si slatka. Ali to nije dovoljno, moraš sada da skupiš što više pljuvačke možeš i da pljuneš na te slatke prstiće, ovako.” – pljunula je na svoje prste, a ja sam je potom iskopirala.

 

Katarina: “Ovako?” – pokazala sam joj svoje natopljene prste.

 

Tanja: “Tako, bravo. E sada želim da razmažeš po svojoj maloj rupici… svuda po njoj.”

 

Spustile smo prste i počele da razmazujemo po čmaru i oko njega. Sam dodir je bio veoma fin, drugačiji ali fin.

 

Tanja: “Bravo Nina, ali ne moraš samo da razmazuješ tako nežno… slobodno malo i stiskaj oko rupice, oseti mišiće kako su napeti i pokušaj da ih opustiš.”

 

Tetka je bila sjajan vodič. Sve sam više bila opuštenija i olabavljenija. Pratila sam je kako nežno stiska prstima ka rupi i oponašala njene pokrete.

 

Tanja: “Uhh kako si lepa, ne znam šta je lepše tvoja mala uska pica ili taj rozi čmarić. Ali vidim da postaješ suva, to nije dobro… čekaj sekund.” – prišla je mojoj guzi i pljunula direktno na moj čmar.

 

Katarina: “Uhh tetka, moraš me upozoriti.” – nasmejala sam se.

 

Tanja: “Ajde ajde… razmaži fino moju pljuvačku, tako, bravoo…” – primetila sam da je počinjala polako da ulazi svojim prstom u čmar.

 

Katarina: “Jel mogu i ja da počnem da ga guram unutra?”

 

Tanja: “Bilo bi krajnje vreme. Budi nežna ali i čvrsta u isto vreme. Ako i osetiš malu bol ne brini, to je samo dok se ne navikneš.”

 

Gledala sam tetkin čmar koji je već do pola primao njen prst. Počela sam i ja svoj da guram i iznenadila sam se kako je lako i uz samo mrvicu boli ušao.

 

Katarina: “Ahhh… ovo je sjajno tetka.” – pogledala sam ka njoj, a ona je već počela laganim ritmom da se jebe vadeći i gurajući svoj prst naizmenično.

 

Tanja: “Uhhh znala sam da će ti se dopasti. Sada slobodno počni da se jebeš, ali nipošto ne zaboravi svoju lepu pičkicu. Nju obavezno moraš da masiraš usput.”

 

Drugom rukom sam trljala svoju pičku, ne prestajući da nabijam prst u guzu. Odmah sam znala da moje jutarnje masturbacije više neće biti iste.

 

Tanja: “Bravoo… vidiš kako ti dobro ide. Uhvati ritam i jebi se brže slobodno.”

 

Čmar mi je goreo a ubrzo sam počela i ja da gorim, posebno nakon tetkinog sledećeg poteza.

 

Tanja: “Uhhh izgleda da ponovo postaješ suva, moraš stalno da brineš o svome prstu.”

 

Prišla je tada mojoj guzi i zaustavila moju ruku koja je probijala čmar. Izvadila je moj prst iz mene, pogledala me u oči i zavukla ga u svoja usta, oblizivajući ga i natapajući svojom pljuvačkom.

 

Tanja: “Mmmm… ovo je jedan sladak prstić. Eto, sada je ponovo vlažan i spreman.”

 

Zabila sam ponovo prst i nastavila gde sam stala.

 

Katarina: “Heeej, ali nije feer! Želim i ja da osetim tvoj prst tetka.” – ovo svakako nije očekivala, ali se nije bunila.

 

Tanja: “Jesi sigurna? Ipak je bio veoma duboko u mojoj guzi.”

 

Katarina: “Naravno da sam sigurna.” – bila sam odlučna u nameri da osetim njene slatke sokove.

 

Izvadila je prst i primakla mi ga. Nije uopšte mirisao ružno, naprotiv bila je to sjajna aroma. Isplezila sam jezik i ona je počela prstom da ga masira, a posle par sekundi me je nasmejano pogledala u oči i gurnula ga u moja usta.

 

Tanja: “Uhhh kako ga dobro sisaš napaljenice jedna bezobrazna. Možda bi mogla i moj drugi prst da probaš?” – izvadila je dva prsta iz svoje pičke i gurnula ih u moja usta ne vadeći prst koji je već bio u njima.

 

Čim sam osetila njene sokove u svojim ustima shvatila sam da je to kap koja je prelila čašu. Ne vadeći prst iz svog čmara zabila sam glavu u svoje omiljeno mesto – među tetkine grudi, i svršavala glasno i dalje se nabijajući guzom na svoj prst.

 

Udar uzbuđenja je prošao i čulo se samo moje i tetkino ubrzano disanje. Podigla sam glavu i snažno poljubila tetku u njene krupne usne. Uzvratila je moj poljubac čvrsto me grleći.

 

Nastavak priče

 

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 13 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
U tom trenutku zazvoni telefon.Ana mi doda tel reče mama.Zvala je da vidi da li joj je bolje rekoh dobro je,evo da je čuješ.Zavrsili su razgovor-upitah je Ocemo li na ručak-reče mrtva sam gladna al ne mogu ništa gadi mi se.
Jučer · Dodao: blackbomb
Sjedio sam na kauču i gledao TV obučen samo u boxerice,Ana je izašla iz kupatilo ogrnuta peskirom.Samo smo se pogledali. (Nastavak priče Moja blizankinja),
Jučer · Dodao: blackbomb
Moje ime je Nikola imam 19g.Zivim sa ocem Markom koji drzi agenciju za nekretnine mamom Sanjom profesoricom biologije i sestrom blizankinjom Anom sa kojom sam veoma blizak i izmedju nas nema nikakvih tajni pricamo o svemu
Jučer · Dodao: blackbomb
Nekim nemilim dogadjajima dok sam bio srednjoskolac,svoje skolovanje sam morao nastaviti kod tetke u Beogradu.Znao sam da me puno voli i da nikakvih problema nece biti sto je na kraju i bilo tako. Dosao sam u Mostar,sav tuzan jer moram da pocnem jedan dio zivota u drugom gradu.
Jučer · Dodao: ukroceni
Imao sam strinu Mariju koja je imala pomalo "nezgodnog muza",tukao je sve osim nje kad popije u biti da ne duljim nasi starci su imali nekih nesuglasica tako da nismo bili u kontaktu. Dok smo se jos redovno vidali kao djecarac sam je uvijek gledao, uh..imala je obline a ima i danas kakve mnogo mlade djevojke mogu samo sanjati..
Jučer · Dodao: ukroceni

Anketa
By Lovetoplay Prije 4 dana
By Misko93 Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories